2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun pınarcım , bizde ufakken abimde çıkmıştı valla sebebin nebplduğu konusunda benimde fikrim yok ama o zamanlar annem koca karı denilen bitkisel bir karışım yapıp sürmüştü , öyle geçmişti .. Çok üzüldüm kuzuma eminim ki çabuk atlatır , dualarım sizinle inş.

Dün giremedik sitede bakım vardı ondan yani yoksa gelirdi herkes kesin :)))))
Neyse azalan sayımızla çekiliş yapıcaz , lütfen katılımlarınızı bekler ve ikna etme çabalarımız sürücektir dimi baby .. Pes etmek yok yola devam :))))

Yeni katılan oldu mu CNm , Zeynep anne evt dedi mi biliyormuşsun?

kızlar herkeze merhabaaaa
size bir haberimn var bugun test yaptırdım reglme 5gün var
ilac kullanıyorum biliyorsunuz azaltmıstım eger gebelik varsa bırak dedi doktorum
bende test yaptırdım hamileyimmmm :119::119::119:
daha cok yeniymiş dua edin inş saglıklıdır keseyide görürüz inş

Allahhhhhh ne güzel haber , Rabbim sağlıklıcakla ve sağlıklı bebek kavuştursun inş ..
Tebrik ederim seni CNm , belki lule lule saçlı sağlıklı bir kızımız olur kimbilir )

beykozum çok sevindim gözün aydın sağ salim hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah kendine dikkat et

doğanında yarın iyi çıkar da sonuçları geçer bu durum inşallah.

Canim cok gecmis olsun bu rahatsizliga hic hakim degilim ama umarim hemen atlatir Dogacim.

Canim cok sevindim inan...Allahim hayirli dunyalar guzeli bir evlat nasip etsin ins sagsalim kucagina alirsin.

cok saolun arkadaslarım amin inş saglıkla keseyi görmeyide nasip eyler inş rabbim
cok saskınım ve bebegi görüp kalp atısı dymadan inanamıcam inş sorunsuz onlarıda yasarız inş
güzel kalpli ve güzel yüzlü arkadaslarım rabbim sizede nasip eylesin inş aminnnn

namaniiiiinnnn, dostum aşırı tebrik ederim. bebeğin kesesini de, doğum hediyesi altın kesesini de görmeyi nasip etsin Allah
ay ama nasıl olcak şimdi :26:hımmm hesaplayayım :44:kasım 2015 annesi olacaksınız sanırım :26:

tekrar tebrik ederim dostum

ben de bazen eşime karşı böyle hissediyorum ama yumurtanın bittiğini veya gazete alınmadığını farkettiğimde adam gözüme bir şirin görünüyor demem o ki, öfkemiz yumurta bitene veya evde yemek olmadığını farkedene kadar sürüyor

Ceren okula gitmemiş, geçmiş olsun. ben de gece 1'de Orhan Cemal'in "anneeeaaa " demesiyle uyandım. yanakları kıpkırmızı, ateş içinde çocuk normalde ateşi çıkan bir çocukd a değildir halbuki. hemen kıyafetlerini çıkardım, ateş düşürücü verdim ama keyfine diyecek yok. 2:30'a kadar başında bekledim. sabah hala ateşi vardı böyle... Çağla cephesinde durumlar nasıl

senin hesabına cikoooo senden beklemezdim
2015te dogurursam 1.5 senemi kalcak karnımda cocuk
tahmini dogum 2aralık 2014 rabbimin izniyle
saka bir yana cok saol amin inş cikocummm
altın kesesinide yollarsın artıkkkk

senin hesabına cikoooo senden beklemezdim
2015te dogurursam 1.5 senemi kalcak karnımda cocuk
tahmini dogum 2aralık 2014 rabbimin izniyle
saka bir yana cok saol amin inş cikocummm
altın kesesinide yollarsın artıkkkk

ay pardon ya kendi bebeğimin bile haftalarını saymazdım da doktorum "chihiro, lütfen şu takvimi al da, lütfen bir takip yaw " derdi
2 aralık ama bana kasım annesi olacaksınız gibi geliyor :26:

gecen gün accasia hanıma sormayı unuttuk
minyatür hanıma da sormadık :44:

dostlarım,

çocuklarımızın (2 yaşına girecekleri için bebek değil çocuk oldular artık)

doğumgünü hediyesi çekilişi yapıyoruz.

katılmak isteyenler Meleğim hanıma mesaj göndersinler lütfen...

Bende Facebook takı arkadaşlara toplu ortak mesaj yolladım , ikna etme çabalarımız var baby ile beraber yapmaya çalışıyoruz :))
Şuan itibari ile sayımız 8 oldu ..
Mutlu anne
Anne Zeynep
Meleğim
Talay
Babyceren
Çiçek
Chihiro
Tatlıcadı

Katılmaya karar vereceklere Mahir'den öpücük haberiniz ola )
Hatta gamzeli çenesinden de buse alabiliyorsunuz ..ee daha ne olsun anacım katılın daa :))

Son düzenleme:
Kizlar Masal 1 haftadir hersey yuzlerce kez o minnacik parmagini gostererek " anne bu neeee" yada "anne bak" diyor ve bunu herzamanki sesinden farkli hafif tiz ve sirin bir ses tonuyla yapiyor.Binlerce kez sormasina ragmen okadar hosuma gidiyorki cok mutlu oluyorum.Olabildigince cvp vermeye calisiyorum oda bana " tamam" yada "evet " diye karsilik veriyor Bizim icin yeni bir donem baslamis oldu bundan sonra bu sorular bir kac yil devam eder

herkese meraba
beykozzzzz caaanım çok senin adına çok sevindimhayırlısıyla saglıklı bir bebegin olur inşallah

çikocum çağla iyi dostumsordugun için sagol,cerende iyi hatta bugün okula gitti çok şükür iyleşti diyebilirizorhan cemalin ateşi çıkmış neden acaba geçmiş olsun:26:biliyomusunuz çağla dogdugundan beridir hiç ateşiçıkmadı:26:bu normalmi acaba:)

melegim daha katılan olur sanırım bekle bakalımseçim vaadi gibi vaatlarde bulunuruz mahirden öpücügün yanında bendende öpücük kazanacaksınızherkes çekilişe

ceren okula gider gitmez çağlanın yemegini yanıma aldım parka gittikyemegini orda çok rahat yedirdimbirazda oynamış oldu ama çok sıcaktı kafamız pişti:)sonrada ordan cerenin okuluna gittikcerenin ögretmeniyle konuştumcerenden çok memnunmuş ama bu aralar cerende ben bilirim havaları seziyomuşdedim her zamanki cerenbide bu sene okula başlasınmı yoksa tekrar anasınıfına mı gitsin diye sordum
1. sınıfa gitsin ceren yapar,gözüm kapalı güveniyorum dediyaşı küçük ama yaşından daha zeki dedi
bi karar verebilsem:44:çok kararsızım:26:63 aylık olacak:26:

çok uykum var ama uyuyamam yemegim pişiyo
gece 2 de uyudumdedim biraz siyaset dinliyimneyime benim siyasetneyse baya bilgi edindim
bende muhtarlıga aday olmaya karar verdimay çok geçmi kaldım seçim ne zamanhemen fotomu afiş yaptırsam yetişirmiyim sizce

çiçekçim demek masal soru sormaya başladıaferim akıllı bıdıga
çağla henüz sormuyo:)yani ne kadar sürer bilmiyorum ama sanırım soru sormaları hiç bitmezceren hala soruyo
çağla artık aç kapa falan demiyo,açtım,kapattım,koştum,döktüm,düştümçok hoşuma gidiyo

öglen artık ben çağlayı uyutmuyorumyataga koyuyorum hadi kızım kapat gözlerini uyu ben geliyorum diyorum ''anne bibiş'' diyo yani tuvalete gidiyomuşumevet diyorum odadan çıkıyorum 5-10 dkika sonra bakıyorum kuzum uyumuş
belki akşamda öyle uyur ama daha hiç denemedimkaranlık gece lambası takılı korksun istemiyorum biraz zaman geçsin onuda deniycem..

Canim Çaglama kocaman bir maasallah Okadar cok isterimki kendisi uyusun ama emzik bitti ya yeni hedefim o zaten.Evime bir gidim once missss gibi bir temizlik ellenmedik bir delik birakmicam.Sonra Masalima kendi imkanlarim dogrultusunda guzel bir oda hazirlayacagim ve uyku egitimiiiii :) Odasi icin mammut masa sandalye ,manyetik tahta,annem icin aldigim ikinci bebisten sonra Masalin kullanacagi bazaya nevresim takimi,yatak ortusu,perde,cadir,uyku arkadasi,etkinlikler icin yeni boyalar ahsap pazillar,kartlar,utu masasi ,lego vb birsuru sey aldim int.gonderdim Karsa.Coguna sponsor buldum,esim yan cizince uzulmeme kiyamadi ailem
Okadar heycanliyimki Baby umarim kizim mutlu olur.

Maşallah akıllı bıdığa ne güzel başlamış soru sormaya .. Bizimki tam bir afacan , soru sormak bir yana dursun konuşma durumuda pek yok ver ona monkey lik yapsın (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…