Selam hanımlar,
Bugün çok keyifsizim..Okuldan eve gelince teyzesi kızımın saçını ikiye ayırıp tatlı bir şekilde bağlamıştı.Ben de pek güzel olmuş diye sevinirken birdenbire kızımın kafasının arka kısmında aspirin büyüklüğünde bir aılma farkettim.İnternetten araştırdım "saçkıran"olabilir mi diye.Ardından hemen aile hekimine gittik ve o da doğruladı yani saçkıranmışacilen dermatoloğa görünün dedi,belki kortizonlu iğne falan vurabilir dedi siz yine de bir görünün dedi.Biz de bir koşu cilt doktoruna gittik saçkıran teşhisi koydu ve tahlil yaptırdı(demir eksikliği,tiroit vb.sebepler mi diye)yarın anşlaşılacak.yarın urfada en iyi cilt doktoruna da görüneceğiz yoksa içim hiç rahat etmez.Ya kızlar içim hiç rahat değil tekrarlanma durumu olabilir olmaya da bilir fakat ne bileyim kızımada görünce çok üzüldüm
DUALARINIZI BEKLİYORUM.
herkese selam
pınardacım geçmişolsun:26:saçkıran nedir nasıl bişeydir inan hiç bilgim yok:26:neden olmuş acaba:44:
dua ederiz cnm inşallah önemli degildir de kortizonlu ignelere gerek kalmaz cnm..
bir kaç doktora gösterip sormakta fayda var..
çikocum senden başka gelen olmamış dostumkorkarım yakında bu topigin sahibi sen olacaksın:18:yok canımmm ben burayı asla terketmem
mutlucum nerdesin canım:26:
neden kimse gelmiyo artıksorunununz ne dostum
hadi ben gelemiyorum çünkü geziyorum:)bugün cereni okula yollamadım biraz öksürüyo dedim dinlensin ama dayanamadık gezmeye gitttik
az önce eve geldik,evde yemek yokeşime dedim getir bişeyler yiyelim açız
zaten acayip kıcıgım kocama
bi kaşık suda bogasım var
dün akşam teyzemlere gittik orda milletin önünde beni çok kötü bozdu
ses etmedim ama daha ordan çıkıp arabaya bindigimiz gibi agzıma geleni saydım
bilmiyorum ama acayip sogudum ben bu adamdan
belki şimdi sinirliyim diye ama yüzünü göresim yok
kızlar herkeze merhabaaaa
size bir haberimn var bugun test yaptırdım reglme 5gün var
ilac kullanıyorum biliyorsunuz azaltmıstım eger gebelik varsa bırak dedi doktorum
bende test yaptırdım hamileyimmmm :119::119::119:
daha cok yeniymiş dua edin inş saglıklıdır keseyide görürüz inş
Selam hanımlar,
Bugün çok keyifsizim..Okuldan eve gelince teyzesi kızımın saçını ikiye ayırıp tatlı bir şekilde bağlamıştı.Ben de pek güzel olmuş diye sevinirken birdenbire kızımın kafasının arka kısmında aspirin büyüklüğünde bir aılma farkettim.İnternetten araştırdım "saçkıran"olabilir mi diye.Ardından hemen aile hekimine gittik ve o da doğruladı yani saçkıranmışacilen dermatoloğa görünün dedi,belki kortizonlu iğne falan vurabilir dedi siz yine de bir görünün dedi.Biz de bir koşu cilt doktoruna gittik saçkıran teşhisi koydu ve tahlil yaptırdı(demir eksikliği,tiroit vb.sebepler mi diye)yarın anşlaşılacak.yarın urfada en iyi cilt doktoruna da görüneceğiz yoksa içim hiç rahat etmez.Ya kızlar içim hiç rahat değil tekrarlanma durumu olabilir olmaya da bilir fakat ne bileyim kızımada görünce çok üzüldüm
DUALARINIZI BEKLİYORUM.
ilac kullanıyorum biliyorsunuz azaltmıstım eger gebelik varsa bırak dedi doktorum
zaten acayip kıcıgım kocama
bi kaşık suda bogasım var
dün akşam teyzemlere gittik orda milletin önünde beni çok kötü bozdu
ses etmedim ama daha ordan çıkıp arabaya bindigimiz gibi agzıma geleni saydım
bilmiyorum ama acayip sogudum ben bu adamdan
belki şimdi sinirliyim diye ama yüzünü göresim yok
namaniiiiinnnn, dostum aşırı tebrik ederim. bebeğin kesesini de, doğum hediyesi altın kesesini de görmeyi nasip etsin Allah
ay ama nasıl olcak şimdi :26:hımmm hesaplayayım :44:kasım 2015 annesi olacaksınız sanırım :26:
tekrar tebrik ederim dostum
senin hesabına cikoooo senden beklemezdim
2015te dogurursam 1.5 senemi kalcak karnımda cocuk
tahmini dogum 2aralık 2014 rabbimin izniyle
saka bir yana cok saol amin inş cikocummm
altın kesesinide yollarsın artıkkkk
Dün giremedik sitede bakım vardı ondan yani yoksa gelirdi herkes kesin :)))))
Neyse azalan sayımızla çekiliş yapıcaz , lütfen katılımlarınızı bekler ve ikna etme çabalarımız sürücektir dimi baby .. Pes etmek yok yola devam :))))
Yeni katılan oldu mu CNm , Zeynep anne evt dedi mi biliyormuşsun?
dostlarım,
çocuklarımızın (2 yaşına girecekleri için bebek değil çocuk oldular artık)
doğumgünü hediyesi çekilişi yapıyoruz.
katılmak isteyenler Meleğim hanıma mesaj göndersinler lütfen...
çiçekçim demek masal soru sormaya başladıaferim akıllı bıdıga
çağla henüz sormuyo:)yani ne kadar sürer bilmiyorum ama sanırım soru sormaları hiç bitmezceren hala soruyo
çağla artık aç kapa falan demiyo,açtım,kapattım,koştum,döktüm,düştümçok hoşuma gidiyo
öglen artık ben çağlayı uyutmuyorumyataga koyuyorum hadi kızım kapat gözlerini uyu ben geliyorum diyorum ''anne bibiş'' diyo yani tuvalete gidiyomuşum evet diyorum odadan çıkıyorum 5-10 dkika sonra bakıyorum kuzum uyumuş
belki akşamda öyle uyur ama daha hiç denemedimkaranlık gece lambası takılı korksun istemiyorum biraz zaman geçsin onuda deniycem..
Kizlar Masal 1 haftadir hersey yuzlerce kez o minnacik parmagini gostererek " anne bu neeee" yada "anne bak" diyor ve bunu herzamanki sesinden farkli hafif tiz ve sirin bir ses tonuyla yapiyor.Binlerce kez sormasina ragmen okadar hosuma gidiyorki cok mutlu oluyorum.Olabildigince cvp vermeye calisiyorum oda bana " tamam" yada "evet " diye karsilik veriyorBizim icin yeni bir donem baslamis oldu bundan sonra bu sorular bir kac yil devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?