2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oh oh ne ala sponsor buldun demek çiçek :)) hayırlı olsun tüm aldıkların , verenlerinde cepleri bereketlensin inş ..
Emzik olayını çözmüşsün kutlarım seni bende tr de düşünüyorum hem ırda kalabalık olur çabuk bırakır gibi geliyor bana .. Inş düşündüğüm gibi olur .. Uyku olayını da öyle yapıcam . Mahir bir kaç gündür sallamadan uyuya kalıyor zaten galiba bu iş yakında çözüme ulaşıcak ..

Maşallah akıllı bıdığa ne güzel başlamış soru sormaya .. Bizimki tam bir afacan , soru sormak bir yana dursun konuşma durumuda pek yok ver ona monkey lik yapsın (

Sagol canim,siz cikmadinizmi disari Canim inanirmisin Masal daha 6 aylikken anne bay bay mamma meme vb sozcukler cikariyodu ama Karsa gidince hersey durdu.Iste memlekete gelmeden once kelimeleri soyler olmustu ama nasil memlejete geldik 2 ayda birhayli ilerletti konusmayi.Yani demem suki biz gurbette yasadigimiz icin cocuklar cok fazla sosyal ortamda bulunamiyor buda bazi seyleri etkiliyor.Burda kuzenler teyzeler halalar vb vb vb cocuk surekli iletisim icinde.

Geçmişler olsun hocam , üzüldüm Orhan cemâl e umarım çabuk atlatır .. Baba müdalede bulunmadı mı .. Doktor kendisi belki birşeyler yapma durumu olmuştur ..

Kesinlikle katılıyorum CNm sana , çoklu ortamda daha rahat öğreniyorlar bak bizin Mahir'de geride kaldı çoçuk zaten Türkçe ve İngilizce arasında gidip geliyor ve ikiside yarım buçuk oluyor .. Bende gidip uzun kalıyım diyorum ki mahir kalabalığa karışsın koşsun oynasın öğrensin istiyorum ..

Mahir uyuyor halan uyansın bir çıkıcaz dışarı ama hiç Halim yok hastayım biraz .. Sabah midem çok kötü idi ne var ne yok gitti (
Rüzgarda var bugün bakalım duruma öyle çıkalım diyorum ..

selam canlarım ve akıllı bıdıklarım
doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim kalbi güzel arkadaşlarım benim,
mayıs bebeleri çok akıllı maşallah Mira,Çağla,Masaldaha sayamadığım tüm kuzular benim oğlum çok daha farklı alanlarda gelişim gösteriyor
ama önce size çok beklediğim haberi vereyim gamzelim 4 gündür yürümeye başladı çok mutluyum ya galiba en son benim gamzelim yürüdü topikte ama olsun şükürler olsun rabbime ki bize bu günleri gösterdi
çok fazla geçmişe bakamadım 2 gün önce girdim haberi vermek için ama yazdım yazdım silindi sistemde sorun vardı sanırım,beykozu gördüm hamileymiş çok tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
farklı alanda gelişim gösteren oğlumu anlatmak istiyorum azıcık,hep söylüyordum yavrumun kitaplara olan ilgisini taa 8 aylıktan beri etraftan bulduğum dergi kitap ne varsa getirir oğluma verirdim ve hep bakardı dikkatle incelerdi,hiç söylemedim ama 1 yaşından beride yazıların ters ve düz olduğunu ayırt edebiliyor,çok dikkatli kitap konusunda ve yazıları takip ediyor sanki okuyormuş gibi :))
anaokulu öğretmeni 2 arkadaşım gördü çok şaşırdı:))dra götürdüğümüzde o da çok şaşırmıştı,böyle çocukların ilerde aniden gelişim gösterdiklerini falan söyledi benim kuzuda böyle işte dostlarım

Hejar CNm Hşg , nasılsın , gamzelimiz nasıl ..
Çekiliş yapıyoruz haberin olsun istedim , katılmak istermisin 2 . Yaş doğum günü çekilişine

Çok sevimdim gözün Aydın , olsun geç oldu ama sağlıklı oldu çok şükür ..
Dergi ve kitaplara olan ilgisi , seciciliği çok harika maşallah . Takip edilip gelişimi ilerletilebilir kanımca .. Rabbim daim etsin inş ..

uzun uzun cvp yazdim hooppp sistem disari atti.Canim onceliklekendi basina uyuma girisiminin yolunda gitmesine cooook sevindim darisi bize.Meme konusunda cok korkma,Masal oyle duskunduku gece agzindan dusse kiyamet kopar gun icindede surekli memeeee diye tuttururdu.Bende senin gibi dusunup farkli ortam ve kalabaliktan faydalanip birgun kararli bir sekilde " Bak Masal memen kaka olmus deyip gorecegi sekilde cope attim" ve nezaman istese hatirlattim.Tabi farkli ortamin cok faydasi oldu.Bide gece uyaninca tekrar dalmasi icin telf.ninni actim.Meme yerine baktim yastiga sariliyor o boslugu oyle doldurdu.Bende kocamannnn bir minnie mause aldim ( dayisina aldirdim ) sarilip yatsin odasini ayirinca destek alsin diye.Umarim sizinde kolay gecer bu surec.

Canim cok tsk ederiz.iste hepsinin ayri ayri ozellikleri var.Kuzumun yurumesine cok cok cok sevindim.Ayrica kitaplara olan ilgisi cok guzel,masalda sever kitaplari.Bende almaya calisiyorum yasina uygun kitaplar.Cekilise katilmana sevindim.

Sekersizzzzz canimmmm seni gorunce cok mutlu oluyorummmn ( tabi sadece seni degil )
Canim ya cekilis meselesini bidaha degerlendirsen hiiiii bak bende katilmicaktim ama arkadaslar cok istiyo son kez yapalim diyolar.Hem isin ucunda Mahirin gamzelerinden opmek var iyi dusun

slm kızlar
bi kaç gün uğrayamadım buraya
daha çok tarık buğrayla ilgileniyorum yazmaktan sıkıldım ama yine hastabu kez daha çabuk toparlanıcak gibi alıştı yavrumun vücudu artık hastalığa

bu gün tarık buğranın künyesinin olmadığını fark ettim çok üzüldümannem almıştı 1 emekli maaşını vermişti kadıncağız oğlumdan sonra kendi çocuğu taksın istiyodum kısmet değilmişkırılıp düşmüş arabasında küçük bi kırık parçası kalmış büyük parçasıda nereye düştü meçhultarık buğra çekmezzdi bi yere takılıcak kadar geniş değildi ve kalındı nasıl kırıldı anlamda veremedim

hejarcım;yavru kuş yürümeye başlamış hadi gözün aydın koştur dur peşindençok sevindim canım çok..ve her çocuğun gelişimi hakikatten farklı oluyo mesela tarık buğra kitaplarla çok ilgilenmez bakarken ters baktığıda olur çabuk sıkılır yakışıklımız nasılda fark ediyomuş bravo
tarık buğrada söylediğimiz,konuştuğumuz herşeyi çok iyi anlıyo..bi kaç gün önce eşime banyo önündeki priz arızalı galiba fişi taktım ve şartaller attı dedim yerinden kalktı babasının elini tuttu banyonun önüne götürdü prizi gösterdi:)ve benim bulamadığım bi çok şeyi tarık buğra hemen bulur bana getirir..hiç bi şeyin yerini unutmuyor..geçenlerde annemden çıkarken cüzdanımı unutmuşum ben ayakkabılarımı giyerken koştu getirdi nasıl sevindim artık ben unutunca oğlum arkamdan toplar herşeyidaha sık uğra canım özletme kendini

beybim;prensesler iyileşmiş hadi gözün aydınceren anlattığın kadarıyla çok zeki bencede 1. sınıfta hiç zorlanmazgelinimde dillendi ne güzel

çiçekçim;masala maşallah emziği çabucak bırakmış..darısı bizim başımıza:)yeni cicileri şimdiden hayırlı olsun görünce çok mutlu olur kuzucuk:)umarım kendi odasında yatmayada çabucak alışır
bende emziği havalar biraz daha ısınınca bıraktırıcam dışarıda olur daha çok yorulur ve uykuya geçerken emzik aklına gelmez belki diye ümit ediyorum:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba...
Dünkü problemimiz kısmen çözüldü Allaha şükür.Tahlillerimiz gayet iyiydi.Bugün farklı bir doktora gösterdik o daha ılımlı yaklaştı daha evvel bu durumla karşılaşan çocuklar olmuş dedi,fakat tekrarı görülmemiş dedi ve merhemle çinko takviyesi verdi.Ohhh Allahıma bin kere şükür o kadar ferahladım ki..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederimAllah beterinden korusun...Bütün çocukları...

Klasik yoğun günlerdeyim. Ve gundem de yoğun olunca burayı acıyorum ama sıra gelmiyor işlerden sorry

Pinarda önemli olmamasına cok sevindim gozun aydın

Meleğim hadi bakalım, kendi uyuyakalıyorsa süper. Benim kuzuyu da bi daha sallamadım. Yanyana yatıyoruz döne döne uyuyor. Gece uyanırsa 1-2 tıngırdatıyordum. Baktım dun gece yine sapıttı. Bıraktım bi yudum süt içip yattı. Biraz agladı tabi ama yapcak bişey yok.

Çiçeğim bu neeee demelerine hastayım ben de. Hele "x napıodu" diye soruyo defnem. Deli ediyo beni. Cevap verince de papagan gibi tekrarlıyo :)
Madem mahirin öpücüğü var, eh ben de katılayım bari :)yaz meleğim yaz beni de :)

Gamzelim yürümüş çok sevindim

Çıkmam lazım. Annemler geldi şimdi bize :) müsait olunca yazarım

Canımsın yazmam mı CNm hemen senide alıyorum listeye , Mahir'den kocaman öpücük gelsin , olurda tanışırsak seve seve öperde teyzesi borçumuz olsun

Pınar'da CNm çok sevimdim doğamızın iyi olmasına , Rabbim tekrarını yaşatmasın inş . Senide çekilişe alalım mı CNm bak mahir öpücük vercekmiş )

selam tatlışlar
hejar canım hadi gözümüz aydınçok ama çok sevindimgeç oldu ama güç olmadıAllah ım esirgesin yakışıklı kuzuyu çok öptüm

tatlıcadı künye için tekrardan geçmiş olsun da aklıma ne geldi arabayı iyice kontrol ettinmi:26:yan tarafına falan düşmüş olmasın:44:gerçi sen bunu düşünmüşündür ama ne bileyim belki çıkar diye ümit ettim:26:

çekiliş sayımız artıyo ne güzelbende girmiycektim de yine dayanamdım :))
hadi ben giriyosam herkes gireceknerde çokluk orda eglence
melegim son durum nedir cigerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…