Maşallah akıllı bıdığa ne güzel başlamış soru sormaya .. Bizimki tam bir afacan , soru sormak bir yana dursun konuşma durumuda pek yok ver ona monkey lik yapsın(
ben de bazen eşime karşı böyle hissediyorum ama yumurtanın bittiğini veya gazete alınmadığını farkettiğimde adam gözüme bir şirin görünüyordemem o ki, öfkemiz yumurta bitene veya evde yemek olmadığını farkedene kadar sürüyor
Ceren okula gitmemiş, geçmiş olsun. ben de gece 1'de Orhan Cemal'in "anneeeaaa" demesiyle uyandım. yanakları kıpkırmızı, ateş içinde çocuk normalde ateşi çıkan bir çocukd a değildir halbuki. hemen kıyafetlerini çıkardım, ateş düşürücü verdim ama keyfine diyecek yok. 2:30'a kadar başında bekledim. sabah hala ateşi vardı böyle... Çağla cephesinde durumlar nasıl
Sagol canim,siz cikmadinizmi disariCanim inanirmisin Masal daha 6 aylikken anne bay bay mamma meme vb sozcukler cikariyodu ama Karsa gidince hersey durdu.Iste memlekete gelmeden once kelimeleri soyler olmustu ama nasil memlejete geldik 2 ayda birhayli ilerletti konusmayi.Yani demem suki biz gurbette yasadigimiz icin cocuklar cok fazla sosyal ortamda bulunamiyor buda bazi seyleri etkiliyor.Burda kuzenler teyzeler halalar vb vb vb cocuk surekli iletisim icinde.
selam canlarım ve akıllı bıdıklarım
doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim kalbi güzel arkadaşlarım benim,
mayıs bebeleri çok akıllı maşallah Mira,Çağla,Masaldaha sayamadığım tüm kuzular benim oğlum çok daha farklı alanlarda gelişim gösteriyor
ama önce size çok beklediğim haberi vereyim gamzelim 4 gündür yürümeye başladı çok mutluyum ya galiba en son benim gamzelim yürüdü topikte ama olsun şükürler olsun rabbime ki bize bu günleri gösterdi
çok fazla geçmişe bakamadım 2 gün önce girdim haberi vermek için ama yazdım yazdım silindi sistemde sorun vardı sanırım,beykozu gördüm hamileymiş çok tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
farklı alanda gelişim gösteren oğlumu anlatmak istiyorum azıcık,hep söylüyordum yavrumun kitaplara olan ilgisini taa 8 aylıktan beri etraftan bulduğum dergi kitap ne varsa getirir oğluma verirdim ve hep bakardı dikkatle incelerdi,hiç söylemedim ama 1 yaşından beride yazıların ters ve düz olduğunu ayırt edebiliyor,çok dikkatli kitap konusunda ve yazıları takip ediyor sanki okuyormuş gibi :))
anaokulu öğretmeni 2 arkadaşım gördü çok şaşırdı:))dra götürdüğümüzde o da çok şaşırmıştı,böyle çocukların ilerde aniden gelişim gösterdiklerini falan söyledi benim kuzuda böyle işte dostlarım
meleğim çekilişe katılırım tabii :)
Tamam CNm aldık seni listeye , çok sevimdim katılmana tşk ederiz ..[/QUOTE
bende çok memnun oldum canım benim Mahirime kocaman öpücükler
seviyorum ben bu topiği ve içindeki güzel insanları
Oh oh ne ala sponsor buldun demek çiçek :)) hayırlı olsun tüm aldıkların , verenlerinde cepleri bereketlensin inş ..
Emzik olayını çözmüşsün kutlarım seni bende tr de düşünüyorum hem ırda kalabalık olur çabuk bırakır gibi geliyor bana .. Inş düşündüğüm gibi olur .. Uyku olayını da öyle yapıcam . Mahir bir kaç gündür sallamadan uyuya kalıyor zaten galiba bu iş yakında çözüme ulaşıcak ..
selam canlarım ve akıllı bıdıklarım
doğum günümü kutlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim kalbi güzel arkadaşlarım benim,
mayıs bebeleri çok akıllı maşallah Mira,Çağla,Masaldaha sayamadığım tüm kuzular benim oğlum çok daha farklı alanlarda gelişim gösteriyor
ama önce size çok beklediğim haberi vereyim gamzelim 4 gündür yürümeye başladı çok mutluyum ya galiba en son benim gamzelim yürüdü topikte ama olsun şükürler olsun rabbime ki bize bu günleri gösterdi
çok fazla geçmişe bakamadım 2 gün önce girdim haberi vermek için ama yazdım yazdım silindi sistemde sorun vardı sanırım,beykozu gördüm hamileymiş çok tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
farklı alanda gelişim gösteren oğlumu anlatmak istiyorum azıcık,hep söylüyordum yavrumun kitaplara olan ilgisini taa 8 aylıktan beri etraftan bulduğum dergi kitap ne varsa getirir oğluma verirdim ve hep bakardı dikkatle incelerdi,hiç söylemedim ama 1 yaşından beride yazıların ters ve düz olduğunu ayırt edebiliyor,çok dikkatli kitap konusunda ve yazıları takip ediyor sanki okuyormuş gibi :))
anaokulu öğretmeni 2 arkadaşım gördü çok şaşırdı:))dra götürdüğümüzde o da çok şaşırmıştı,böyle çocukların ilerde aniden gelişim gösterdiklerini falan söyledi benim kuzuda böyle işte dostlarım
Tamam CNm aldık seni listeye , çok sevimdim katılmana tşk ederiz ..[/QUOTE
bende çok memnun oldum canım benim Mahirime kocaman öpücükler
seviyorum ben bu topiği ve içindeki güzel insanları
Çekilişe Katılarak Mahir'e öpücüğün en büyüğünü kaptın bilem :))
Sende çok güzel insansın CNm , buna emin ol .. Gamzelimi çok öp annesi hatta çifter çifter öp akıllı kuzum .
Klasik yoğun günlerdeyim. Ve gundem de yoğun olunca burayı acıyorum ama sıra gelmiyor işlerdensorry
Pinarda önemli olmamasına cok sevindim gozun aydın
Meleğim hadi bakalım, kendi uyuyakalıyorsa süper. Benim kuzuyu da bi daha sallamadım. Yanyana yatıyoruz döne döne uyuyor. Gece uyanırsa 1-2 tıngırdatıyordum. Baktım dun gece yine sapıttı. Bıraktım bi yudum süt içip yattı. Biraz agladı tabi ama yapcak bişey yok.
Çiçeğim bu neeee demelerine hastayım ben de. Hele "x napıodu" diye soruyo defnem. Deli ediyo beni. Cevap verince de papagan gibi tekrarlıyo :)
Madem mahirin öpücüğü var, eh ben de katılayım bari :)yaz meleğim yaz beni de :)
Gamzelim yürümüş çok sevindim
Çıkmam lazım. Annemler geldi şimdi bize :) müsait olunca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?