Arkadaşlar merhaba...
Dünkü problemimiz kısmen çözüldü Allaha şükür.Tahlillerimiz gayet iyiydi.Bugün farklı bir doktora gösterdik o daha ılımlı yaklaştı daha evvel bu durumla karşılaşan çocuklar olmuş dedi,fakat tekrarı görülmemiş dedi ve merhemle çinko takviyesi verdi.Ohhh Allahıma bin kere şükür o kadar ferahladım ki..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederimAllah beterinden korusun...Bütün çocukları...
Klasik yoğun günlerdeyim. Ve gundem de yoğun olunca burayı acıyorum ama sıra gelmiyor işlerdensorry
Pinarda önemli olmamasına cok sevindim gozun aydın
Meleğim hadi bakalım, kendi uyuyakalıyorsa süper. Benim kuzuyu da bi daha sallamadım. Yanyana yatıyoruz döne döne uyuyor. Gece uyanırsa 1-2 tıngırdatıyordum. Baktım dun gece yine sapıttı. Bıraktım bi yudum süt içip yattı. Biraz agladı tabi ama yapcak bişey yok.
Çiçeğim bu neeee demelerine hastayım ben de. Hele "x napıodu" diye soruyo defnem. Deli ediyo beni. Cevap verince de papagan gibi tekrarlıyo :)
Madem mahirin öpücüğü var, eh ben de katılayım bari :)yaz meleğim yaz beni de :)
Gamzelim yürümüş çok sevindim
Çıkmam lazım. Annemler geldi şimdi bize :) müsait olunca yazarım
selam tatlışlar
hejar canım hadi gözümüz aydınçok ama çok sevindim geç oldu ama güç olmadı Allah ım esirgesin yakışıklı kuzuyu çok öptüm
tatlıcadı künye için tekrardan geçmiş olsun da aklıma ne geldi arabayı iyice kontrol ettinmi:26:yan tarafına falan düşmüş olmasın:44:gerçi sen bunu düşünmüşündür ama ne bileyim belki çıkar diye ümit ettim:26:
çekiliş sayımız artıyo ne güzelbende girmiycektim de yine dayanamdım :))
hadi ben giriyosam herkes gireceknerde çokluk orda eglence
melegim son durum nedir cigerim
Canim cok tsk ederiz.iste hepsinin ayri ayri ozellikleri var.Kuzumun yurumesine cok cok cok sevindim.Ayrica kitaplara olan ilgisi cok guzel,masalda sever kitaplari.Bende almaya calisiyorum yasina uygun kitaplar.Cekilise katilmana sevindim.
slm kızlar
bi kaç gün uğrayamadım buraya
daha çok tarık buğrayla ilgileniyorum yazmaktan sıkıldım ama yine hastabu kez daha çabuk toparlanıcak gibi alıştı yavrumun vücudu artık hastalığa
bu gün tarık buğranın künyesinin olmadığını fark ettim çok üzüldümannem almıştı 1 emekli maaşını vermişti kadıncağız oğlumdan sonra kendi çocuğu taksın istiyodum kısmet değilmiş kırılıp düşmüş arabasında küçük bi kırık parçası kalmış büyük parçasıda nereye düştü meçhul tarık buğra çekmezzdi bi yere takılıcak kadar geniş değildi ve kalındı nasıl kırıldı anlamda veremedim
hejarcım;yavru kuş yürümeye başlamış hadi gözün aydın koştur dur peşindençok sevindim canım çok..ve her çocuğun gelişimi hakikatten farklı oluyo mesela tarık buğra kitaplarla çok ilgilenmez bakarken ters baktığıda olur çabuk sıkılır yakışıklımız nasılda fark ediyomuş bravo
tarık buğrada söylediğimiz,konuştuğumuz herşeyi çok iyi anlıyo..bi kaç gün önce eşime banyo önündeki priz arızalı galiba fişi taktım ve şartaller attı dedim yerinden kalktı babasının elini tuttu banyonun önüne götürdü prizi gösterdi:)ve benim bulamadığım bi çok şeyi tarık buğra hemen bulur bana getirir..hiç bi şeyin yerini unutmuyor..geçenlerde annemden çıkarken cüzdanımı unutmuşum ben ayakkabılarımı giyerken koştu getirdi nasıl sevindim artık ben unutunca oğlum arkamdan toplar herşeyidaha sık uğra canım özletme kendini
beybim;prensesler iyileşmiş hadi gözün aydınceren anlattığın kadarıyla çok zeki bencede 1. sınıfta hiç zorlanmaz gelinimde dillendi ne güzel
çiçekçim;masala maşallah emziği çabucak bırakmış..darısı bizim başımıza:)yeni cicileri şimdiden hayırlı olsun görünce çok mutlu olur kuzucuk:)umarım kendi odasında yatmayada çabucak alışır
bende emziği havalar biraz daha ısınınca bıraktırıcam dışarıda olur daha çok yorulur ve uykuya geçerken emzik aklına gelmez belki diye ümit ediyorum:)
Arkadaşlar merhaba...
Dünkü problemimiz kısmen çözüldü Allaha şükür.Tahlillerimiz gayet iyiydi.Bugün farklı bir doktora gösterdik o daha ılımlı yaklaştı daha evvel bu durumla karşılaşan çocuklar olmuş dedi,fakat tekrarı görülmemiş dedi ve merhemle çinko takviyesi verdi.Ohhh Allahıma bin kere şükür o kadar ferahladım ki..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederimAllah beterinden korusun...Bütün çocukları...
aklıma gelen arkadaşlarım,turuncu,eladuru,gönül2000,accasia, ve kujum datlum sizlerde çekilişe katılmak istermisiniz
pınarda sende canım
gelin gayrihe diyin ne olcak gayri
mahirden öpücük kazanacaksınız:)
isterseniz bende öperimgidiklarım
daha fazla bişey beklemeyin ben evli bir kadınım
büyük gün 30 martçekiliş 30 mart
kız melegim niye 30 mart yapıyoz çekilişidiger seçimde var ya zor olmasın bize:)
gölge düşürmesin çekilişimize
Sayımız çok şükür iyi duruma geldi , umuyorum ki daha çok artsın , inş
Katılım listesi son hali ile ;
Azraece
Çiçek çiçek
Babyceren
Chihiro
Mutlu anne
Anne Zeynep
Nargihan
Meleğim
Sekersizyeşilçay
Talay
Tatlıcadı
Yavrukedi
Hejar
Ilkim
Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar ..
Son gün 29 Mart , 30 Mart çekiliş olucak
Hediye bütçesi en fazla 30 tl ve hatıra kalıcak nitelikte olmasına dikkat edilmesini rica ediyoruz ..
melegim sorması ayıp nargihan kimbana çıkarsa almam haberin olsun
ayrıca seçim gününe itirazım varayın 30 u pazar günü kimse olmaz hiç heycanıda olmaz
31 olsun hem güzel bir sayı hemde herkes burda olabilirne dersin canım
mümkünse saat 2 buçukta olsun çünkü çağla uyumuş oluyo
bi itirazım daha varhatıra kalacak bir hediye demişsin ama çocuklara hediye almıyomuyuz kız belki ben don alacam donun hatırasımı olurmuş:))yani başka ne olabilir hatıra derken:26:herkesi özgür bıraksak ne isterlerse alsınlar benden farketmez elinizi korkak alıştırmayın yeter
ayrıca çikoyu bana çıkartmassan sevinirim
benim alacagım arkadaşta baştan söyliyim 2. el çocuk bezi yollıycam hazırlıklı olunaz kullanılmış bir defa işenmiş
bir itiraz da benden: itiraz edenlerin itirazları kabul edilmesinmelegim sorması ayıp nargihan kimbana çıkarsa almam haberin olsun
ayrıca seçim gününe itirazım varayın 30 u pazar günü kimse olmaz hiç heycanıda olmaz
31 olsun hem güzel bir sayı hemde herkes burda olabilirne dersin canım
mümkünse saat 2 buçukta olsun çünkü çağla uyumuş oluyo
bi itirazım daha varhatıra kalacak bir hediye demişsin ama çocuklara hediye almıyomuyuz kız belki ben don alacam donun hatırasımı olurmuş:))yani başka ne olabilir hatıra derken:26:herkesi özgür bıraksak ne isterlerse alsınlar benden farketmez elinizi korkak alıştırmayın yeter
ayrıca çikoyu bana çıkartmassan sevinirim
benim alacagım arkadaşta baştan söyliyim 2. el çocuk bezi yollıycam hazırlıklı olunaz kullanılmış bir defa işenmiş
15 kiş olduk listeye Zada annemizde katıldı ..
Planner in teli olan arkadaş varsa sorabilir mi belki katılmak ister ..
Kujum un teli kimde varsa bir zahmet onada sorsanız ne iyi olur ..
Turuncu ve Beykoz canlarım sesiniz çıkmadı katılma kararınızı bilmek isteriz inş katılırsınız ..
Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?