2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gözünüz aydın cnm çok sevindim,,
dedigin gibi beterinden korusun rabbim

aklıma gelen arkadaşlarım,turuncu,eladuru,gönül2000,accasia, ve kujum datlum sizlerde çekilişe katılmak istermisiniz
pınarda sende canım

gelin gayrihe diyinne olcak gayri
mahirden öpücük kazanacaksınız:)
isterseniz bende öperimgidiklarım
daha fazla bişey beklemeyin ben evli bir kadınım

büyük gün 30 martçekiliş 30 mart
kız melegim niye 30 mart yapıyoz çekilişidiger seçimde var ya zor olmasın bize:)
gölge düşürmesin çekilişimize

çok teşekkür ederiz canım,çekilişe katılmana da çok sevindim

canım benim çok teşekkür ederim dualarınızı hep yanımızda hissettik oğlumla

Canim cok tsk ederiz.iste hepsinin ayri ayri ozellikleri var.Kuzumun yurumesine cok cok cok sevindim.Ayrica kitaplara olan ilgisi cok guzel,masalda sever kitaplari.Bende almaya calisiyorum yasina uygun kitaplar.Cekilise katilmana sevindim.

teşekkür ederim canım

çok teşekkür ederiz canım,Tarık Buğra'da çok akıllı maşallah,hafızası çok kuvvetli demek ki aferin ona
bizde sürekli konuşuyoruz oğlumla,dediğimiz çoğu şeyi anlıyor ama anlamadıkları da oluyor
yavaş yavaş öğrenecek benim kuzuda inşallah...
künye içinde çok geçmiş olsun canım çok üzücü bir durum inşallah bi yerlerden çıkar

canım çok geçmiş olsun Doğa'ma şimdi gördüm neyse ki geçici bir durummuş

Düşmezz .. Mümkünse düşmesinde vururum loo:))
CNm 30 Mart anneler günü burda bende dedim ki o gün olsun bir şans olur belki !
Şimdi canikom 12 kişi olduk halan ikna edemediklerimiz var ..
Bu konuda CNm sen çok üstadın hadi görüm seni )

Çekilişe katılım listesi ;
Mutlu anne
Anne Zeynep
Azraece
Çiçek çiçek
Babyceren
Meleğim
Chihiro
Sekersizyeşilçay
Ilkim
Hejar
Talay
Tatlıcadı

Devamını bekliyoruz arkadaşlar ..

Arkadaşlar merhaba,
Yaş günleriniz geldi çattı bile :) Bebekleriniz için sayfamı ziyaret edebilirsiniz...

Muhteşem doğum günleri facebook sayfamda arzu edenler olursa özelden link verebilirim

Dîlber CNm mrb çekiliş için kararın aynı mı CNm biz max limit 30 Tl yaptık ki herkese kolay olsun ., sadece çoçuklarımıza birşeyler düşünülecek .. Belki şimdi girmek istersin ne dersin ?

hafta sonu yine kimsecikler yok..bu gün yine hava çok güzeldi dışarı çıktık biraz tarık buğra hava alsın diye
küçük bey büyüdü bizi kandırmaya bile başladı sırf elimi tutmamak için arabasının yanına geldi elimi bıraktı içerisindeki kemerleri inceliyomuş gibi yaptı bi babasının suratına baktı bi benim vınnn uçtuilkinde kandık ama arka arkaya tekrarladı nasıl hoşuna gitti bizi kandırmak
tarık buğra çok komik koşuyo poposunu kıvırıyor resmen ellerinidegöğsüne doğru çekiyo sallıyo çok komik gözüküyor evde de sık sık kovalıyorum koşmasını izlemek için
bu gün çok ütü yaptım kolum ağrıdı..
tarık buğranın uyku saatlerini değiştirme kararı aldım..akşam daha erken yatırıyoruım 2 gündür sabah erken kalkıyo..gün ışığından daha çok faydalanalım diye:)
akşam 21:30-22:00 gibi yatıyodu 2 gündür 20:00 da yatıyo
sabah 7:30 da uyandı 12 de tekrar uyudu 13:30 da uyandı yemeğini yedirdim dışarı çıktık çok güzel oldu
önceden öğlen 13:30 gibi yatıyodu 16:30 gibi kalkıyodu..ne kadar geç yatarsa o kadar uzun uyuyo bizim bıdık

pınarda;doğa da önemli bi şey olmamasına çok sevindim ben küçüklerde değilde yetişkinlerde çok gördüm saçlarının çoğu yerinde açıklıklar oluşmuştu doğada ki inş hemencecik kaybolur

beybim;künye için arabanın tekerleklerinin arasını bile inceledim düşmüştür ve takılmıştır umuduyla ama yokhavalar ısındığında kolundan çıkarmayı düşünüyodum gitti

hejar;bi kaç foto eklede görelim kuzumuzu

Son düzenleme:
selam
yine kimse yokbenimde zamanım yok ama bi yazayım dedim:)
dün bütn gün gezdik çarşıya gittik sonra parka,,havalar çok ısındı burda
bugünde çay bahçesine gittik çay içtikbaşka ne yapılır ki orda:)çocuklarda sallandılar ve tavla attılartavlanın zarını kaybettiler:18:neyse hemen tüydük ordan

sonrada abimlere gittik2 çocukla gittik 3 çocukla eve döndükyigenim zeynoyuda aldık bize geldik3 kız kudurdu durdu sonra yemek yedirdim 3ünede:)ellerim ahtapot gibiydibir ona bir buna bir şunaçok zormuş doydular sonra minnak çağlayla zeynoyu aldım yataga dedim hemen uyuyuncanlarım benim 5 dakika içinde uyudularhiç yormadılar beni
birazdan uyanırlar
3 çocuk zormuş valla:26:Allah eksikliklerini göstermesin
şu seçim bitseydi kafam şişti partilerin seslerinden
kuzzulkurt

Sayımız çok şükür iyi duruma geldi , umuyorum ki daha çok artsın , inş
Katılım listesi son hali ile ;
Azraece
Çiçek çiçek
Babyceren
Chihiro
Mutlu anne
Anne Zeynep
Nargihan
Meleğim
Sekersizyeşilçay
Talay
Tatlıcadı
Yavrukedi
Hejar
Ilkim

Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar ..
Son gün 29 Mart , 30 Mart çekiliş olucak
Hediye bütçesi en fazla 30 tl ve hatıra kalıcak nitelikte olmasına dikkat edilmesini rica ediyoruz ..

melegim sorması ayıp nargihan kimbana çıkarsa almam haberin olsun

ayrıca seçim gününe itirazım varayın 30 u pazar günü kimse olmaz hiç heycanıda olmaz
31 olsun hem güzel bir sayı hemde herkes burda olabilirne dersin canım
mümkünse saat 2 buçukta olsun çünkü çağla uyumuş oluyo

bi itirazım daha varhatıra kalacak bir hediye demişsinama çocuklara hediye almıyomuyuzkız belki ben don alacamdonun hatırasımı olurmuş:))yani başka ne olabilir hatıra derken:26:herkesi özgür bıraksak ne isterlerse alsınlar benden farketmezelinizi korkak alıştırmayın yeter
ayrıca çikoyu bana çıkartmassan sevinirim
benim alacagım arkadaşta baştan söyliyim 2. el çocuk bezi yollıycam hazırlıklı olunaz kullanılmış bir defa işenmiş

E be güzelim sende itiraz edersen ne olcak bizim halimiz :))
CNm tamam ben 30 Mart yaparım çekilişi 31 Mart yayınlarım kapıto..
Hediye konusunda îllaki şu olcak diye bir baskım yok zaten lütfen dedik yani canınız nasıl
Arzu ederse ama kalıcı güzel birşey çoçuklarımız için düşünülürse daha hoş olur gîbi .. Bu benim düşüncem yinede siz bilirsiniz ..
Chihiro hocamı kimse paylaşamıyor :)) nasıl yapsak acaba hocamızı 5 beş kişi mi saysak :)))
Valla ben bilmem çekicem ve aynen değiştirme yapmadan burada herkese sunucam ( adil bir seçim olucak inş herkesin gönlüne göre olur ..

15 kiş olduk listeye Zada annemizde katıldı ..
Planner in teli olan arkadaş varsa sorabilir mi belki katılmak ister ..
Kujum un teli kimde varsa bir zahmet onada sorsanız ne iyi olur ..

Turuncu ve Beykoz canlarım sesiniz çıkmadı katılma kararınızı bilmek isteriz inş katılırsınız ..

bir itiraz da benden: itiraz edenlerin itirazları kabul edilmesin

azizim ve dostum Babyceren, hele bir bana çıkın da görüşürüz baktıkça beni hatırlayacağınız değil hatırlamak için bakacağınız bir hediye alacağımdır
sandığa saygımız sonsuz, seçim sonucu kim çıkarsa, mecbur elimizi cebimize atıp, yapacağız birşeyler :44:

planner hanımdan uzun zamandır ses yok. mutlu_anne ulaşabilir :26:mutlu_anne gelince bir soralım :44:
biangel_kujum'a özel mesaj gondereyim. topiğe yazamıyordur ama ara ara mesajlarına bakıyordur herhalde :26:

accasia hanım, gecen yılki çekilişte siz biangel_kujum'a hediye almışsınız. telefon numarası varsa, hem halini hatırını hem de çekilişe katılıp katılmayacağını sorar mısınız?
aynı şekilde, hejar hanım, gecen yılki çekilişte siz biangel_kujum'dan hediye almışsınız. numarası varsa arayabilir misiniz?

diğer arkadaşlarım, kujum dostumuz, eylül ayından beri foruma girmemiş :18:

not: evet, gecen yıl 28 şubat civarı çekiliş yaptığımızı hatırlayıp, geçmişte o güne kadar gidip çekiliş listesine ulaştım

yeğenime 1. yaşgününde ahşap albüm alıp içine "biricik yeğenim X'e, bu satırları okuyabileceği günleri görmesi dileğiyle... sevgilerle... teyzen chihiro" yazmıştım. yeğenim geçen yıl okula başladı ve o albümün içindeki yazıları okudu. çok duyguluydu. albümü de kullanıyorlar. hatıra kaldı işte
2. yaşgününde de, ihtiyaç anında bozdurup kullanabilsin diye 1 cumhuriyet altını almıştım (gülmeyin ya, vallahi diyorum) ablam hala saklar, o da hatıra kaldı işte
gecen yıl, pınar hanım, Orhan Cemal için 5 tane fidan diktirmişti. onlar da hem Orhan Cemal'e, hem de yeryüzüne hatıra kaldı
demem o ki, çocuk için alınan ama uzun süre hatırası kalacak bir sürü şey var ay çokbilmiş oldu dimi evet, ben de sevmedim mesajımı

Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...

Selam annekuslar
Umarim herkes iyidir...Isteki bilgisayarimda problem vardi,servise gitmisti ama gecen hafta tamamen çöktü.. Servisten yeni geldi taze taze yazıyorum size... Tabi bircok seyin yedegi olsa da kendi arsivimden bircok bilgi yok oldu
Mira iyi çok sükür...Bana herzamankinden de asiri düşkün su aralar...Ama büyüdükçe artık bizi daha iyi anlıyor Yasak bisey yaparken bile öyle tatlı ki...Mesela biz çay içerken yanımıza gelip “çocuklar cay icmez” diyor ama esim duymasın diye bana kısık sesle “içebilibisim” diyor:)
Her anı ayrı güzel,,evet belki çok yoruluyorum ama yanıma gelip “annemm” dediginde herseyi unutuyorum.
Bu arada fena nezle oldum,,evde maskeyle geziyorum 2 gündür ama kızım evde bunaldı diye de yine dısarı çıkarttık yavrumu..

Firsat oldukca gecmise dönücem,malum bilgisyarsız kaldıgımdan yapılacak cok sey birikti... Yeniden kurulumlar da bonusu
Beykozum: Rabbim sana kendin gibi güzel bir kız çocugu nasip etsin tatlım..Tebrik ederim
Hepinizi öperim kızlar

Son düzenleme:

üzüldüm ya çok geçmiş olsun, umarız Kayra ameliyattan sonra rahat rahat nefes alır da, burda "ohhh ço şükür" mesajlarınızı okuruz Turuncu hanım. inşallah geçer inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…