selamlar herkese çekilişler yapılmış hayırlı olsun hepimize. ben hejar açıkmışım. canım bana yazarsan ben sana istanbuldan bir arkadaşımın adını yazacağım. yazın bana gezmeye gelecek gelince alırım. daha iyi olur böylesi diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler. bana da turuncu çıkmış çok fazla bilmiyorum kusura bakma turuncu senden değil benden kaynaklı arar ara giriyorum birde geç tanıştım sizlerle ondan karıştırabiliyorum.
ya bu kalıcı ne hediyesi olabilir bilemedim şimdi aklımda güzel birşey vardı kalıcı olsa iyi olur denince ortada kaldım. düşüneyim bakalım...
Herkese iyi haftlar kızlarGeçen haftam çok yoğundu fuara katıldık eve geç gittim hep derken iyileşemediğim gibi daha da kötü oldum Haftasonu dinlemedim...saatlerin de alınmasıyla sürüne sürüne işe geldim bugün
Mira kuzuma da hastalığım bulaştı ama daha iyi çok şükürTam bir zilli oldu Çekiliş için ellerinize sağlık meleğim Defneye hediye alıcaz kızımla
bir aksilik çıkmazsa hediyemizi elden veririz mumları üflerken yanında bile oluruz inşallah
Doğumgünümüz için geri sayım başladı ve çöken bilg. içinde hazırlıkladıklarım gittiNapıcam bilmiyorum
Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun.Nokta.
Herkese çooook güzel bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 1041517 Eki Görüntüle 1041518
Bir kaç resim koyalım dedik , günün anlam önemine binanen
Anne Zeynep - çiçek e alıcak
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Mutlu anne - Sekersizyeşilçay a
Sekersizyeşilçay - Tatlıcadı ya
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - annezeynep e
Kızlar aynen mahir ne çektiği ise hiç değiştirmeden size aktardım , oğlumun üzerine Yemin ediyorum hiç değiştirme yapmaksızın aynen yazdım ..
Çekiliş listesi
Anne Zeynep - çiçek e alıcak
Çiçek - Chihiro a alıcak
Chihiro - Dilberege ye
Dîlberege - Nargihan a
Nargihan - kujum a
Kujum - talaya
Tâlay -meleğime
Meleğim - mutlu anneye
Mutlu anne - Sekersizyeşilçay a
Sekersizyeşilçay - Tatlıcadı ya
Tatlıcadı - ilkim e
Ilkim - Zada ya
Zada - azraece ye
Azraece - Babyceren e
Babyceren - hejar a
Hejar - minyatür e
Minyatür - turuncuya
Turuncu - yavrukediye
Yavrukedi - anne Zeynep e
Listeyi tekrar hatırlatılım dedik , lütfen kim kime çıktığını herkes birbirine yaysın ..
Merhaba kizlar,cekilis yapilmis ama benim kafam karisti. Ben simdi annezeynepe mi alacagim yoksa yavrukediye mi ??
Bu listeye gore annezeynepe aliyorum.
Bu listeye gore yavrukedinin sinemisine aliyoruz :))
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim. Yarin sabah geniz eti operasyonumuz gerceklesecek. Insaallah sorunsuz bir sekilde atlatiriz. Öpüyoruz hepinizi....
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim. Yarin sabah geniz eti operasyonumuz gerceklesecek. Insaallah sorunsuz bir sekilde atlatiriz. Öpüyoruz hepinizi....
Merhaba kizlar. Operasyonumuz sorunsuz gecti cok sukur. Oglusum hala anestezinin etkisinde,arada uyanip su istiyor ve geri uyuyor. Umarim en kisa zamanda toparlaniriz...
turuncu ameliyat sorunsuz geçmesine çok sevindim canımgeçmiş olsun canım bizim için öp yakışıklı kayrayı
herkese merabahavalar güzel diye bizde evde pek durmuyoruz zaten çağlada çok alıştı ceren gider gitmez gidip dolabından kıyafetlerini getiriyo:))
bugünde öyle yaptı ama bir yere gitmiycez dedim agladıdedim hadi seni kırmıycam aşagı kuaföre gidelim çağlanın şerefine saçlarımı kestirdim
azıcık ucundan aldırdım,,geri kalan kısmıda başka zamanlara kalsın lazım olabilir
akşam yemeginde taze fasulye vardı ve çağla tadına bile bakmadıdedim bi tadına baksa yiycek zorla agzına teptim tükürdü ama çok sinirlendim neyse o sıra elektirik gitti sanırım burdaki trafoyada kediler girmiş mum yaktım çağla karanlıktan korktu agzını açtı ohh dedim ne güzelmiş ben veriyom çağla yiyo vay be dedim her gün gidip şarteli indereyimde yesin
neyse elektirik geldi bide ne göreyimçağla agzına aldıgı bütün fasulyeleri yere tükürmüş ben yedi zannediyorum:))
artık sinirimden güldüm ne yapayım
uyanık bebe bizi keklemiş
sonuç yine aç kaldı
Hay Allah ya çok güldüm çağlaya uyanığa bak sen yediklerini yere atmış :)) ne karanlıkmış öyle Allah'tan Çağlanın ağzını görebilmişsin :)) yada sen ağzına veriyon sanıp yere atıyor olabilirmisin CNm :)) muck ikinize
ay bende sana çok güldümkız tabikide eminim agzına verdim fasulyeleri hatta diş izleri bile vardı bide tükürüklüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?