2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

CNm ne arzu edersen onu al ok . Biz kalıcı birşey olursa hatırası olur dedik ama zorunlu değil CNm ..

Geçmiş olsun CNm , umarım hep beraber atlatırsınız kırgınlığı ..
Mahir de güzeller güzeli mira ya alıcak hediye )

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,cekilis yapilmis ama benim kafam karisti. Ben simdi annezeynepe mi alacagim yoksa yavrukediye mi ??

Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim. Yarin sabah geniz eti operasyonumuz gerceklesecek. Insaallah sorunsuz bir sekilde atlatiriz. Öpüyoruz hepinizi....

Bu listeye gore annezeynepe aliyorum.

Bu listeye gore yavrukedinin sinemisine aliyoruz :))

Merhaba kizlar,cekilis yapilmis ama benim kafam karisti. Ben simdi annezeynepe mi alacagim yoksa yavrukediye mi ??

Turuncu CNm ben yavrukediyi unutmuşum bu yüzden zincirin sonuna ekledik , yani sen yavrukediye alıyorsun .. Yavrukedi ise anne Zeynep e alıyor ..

merhaba merhaba merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa

nasılsınız bakalım?

nisan geldi, bahar geldi, hava müthiş...içimde bi yudum bile çalışma isteği yok... :) saldım gitti gibi oldu

haftasonu kuzumu uyutup ben de onunla uyudum. nasıl guzel geldi öğle uykuları anlatamam... iyice dinlendim

şaibeli seçimler sinirlerimi bozsa da hayırlı uğurlu olsun, ne diyim...

mutlu annem çok memnun oluruz doğumgunune gelmenize valla. hatta hediyeyi falan boşver. sizin gelişiniz bize en buyuk hediye olur :*

biz tarık buğramıza alacakmışız. gecen sene de enese almıştık. yine erkek çıktı :) düşünelim bakalım ne alsak ne alsakkkk

turuncu, gecmiş olsun. umarım sorunsuz bi operasyon olur.
mutlucum gecmiş olsun sana da..
çiçek siz de hasta olmayın. havalar tam hastalık havası. aldanıp da ince giyinmeyin.

ayy başka başkaaaa.. şimdilik bu kadar. herkese öpücük

Merhaba kizlar. Operasyonumuz sorunsuz gecti cok sukur. Oglusum hala anestezinin etkisinde,arada uyanip su istiyor ve geri uyuyor. Umarim en kisa zamanda toparlaniriz...

Kayranın iyi olmasına çok sevindim inşallah iştahıda açılır böylelikle.

kızlar geçen sene bugün forum nasıldı. şaka bile yapmıştık çekilişde hareketlendiremedi forumu(

turuncu ameliyat sorunsuz geçmesine çok sevindim canımgeçmiş olsun canım bizim için öp yakışıklı kayrayı

herkese merabahavalar güzel diye bizde evde pek durmuyoruzzaten çağlada çok alıştı ceren gider gitmez gidip dolabından kıyafetlerini getiriyo:))
bugünde öyle yaptı ama bir yere gitmiycez dedim agladıdedim hadi seni kırmıycam aşagı kuaföre gidelimçağlanın şerefine saçlarımı kestirdim
azıcık ucundan aldırdım,,geri kalan kısmıda başka zamanlara kalsın lazım olabilir

akşam yemeginde taze fasulye vardı ve çağla tadına bile bakmadıdedim bi tadına baksa yiycek zorla agzına teptim tükürdü ama çok sinirlendimneyse o sıra elektirik gitti sanırım burdaki trafoyada kediler girmişmum yaktım çağla karanlıktan korktu agzını açtı ohh dedim ne güzelmişben veriyom çağla yiyovay be dedim her gün gidip şarteli indereyimde yesin
neyse elektirik geldi bide ne göreyimçağla agzına aldıgı bütün fasulyeleri yere tükürmüşben yedi zannediyorum:))
artık sinirimden güldüm ne yapayım
uyanık bebe bizi keklemiş
sonuç yine aç kaldı

kaç gündür pek girip yazamadım malum seçimi takip ediyodum:)aman ya banane her gün baş agrısı ne haliniz varsa görün
kızlar nerdesiniz eskisi gibi kimse gelmez olmuşçikocum sen nerdesin
kujumdan ses yok
mutlu hanımlar fuarlarda geziyolarmış:)bu arada geçmiş olsun canım
şekersizde yogun
azraece panpa nasılsınhediyemi aldınmı
hejarcım sende müsait oldugunda bana adresini yazarmısın cicimdaha hediyeye karar vermedim ama benim sagım solum belli olmaz:)
şimdilik bu kadarbıcı bıcı yapacam

Merhaba kizlar. Operasyonumuz sorunsuz gecti cok sukur. Oglusum hala anestezinin etkisinde,arada uyanip su istiyor ve geri uyuyor. Umarim en kisa zamanda toparlaniriz...

Valla bir ohh çektim derinden çok sevimdim sorunsuz geçmesine , inş bu operasyonla tüm sıkıntıları geçer kayra eymenin .. Çok geçmiş olsun CNm ..

Hay Allah ya çok güldüm çağlaya uyanığa bak sen yediklerini yere atmış :)) ne karanlıkmış öyle Allah'tan Çağlanın ağzını görebilmişsin :)) yada sen ağzına veriyon sanıp yere atıyor olabilirmisin CNm :)) muck ikinize

ay bende sana çok güldümkız tabikide eminim agzına verdim fasulyelerihatta diş izleri bile vardıbide tükürüklüydü

ay bende sana çok güldümkız tabikide eminim agzına verdim fasulyelerihatta diş izleri bile vardıbide tükürüklüydü

Ay ne biliyim şekerim yani ağzından attığını göremediysen belki ağzına koymamişsındır diye düşündüm :)) Muhahaha Buda güzel bir ufaklık hatırası ne güzel ..

Aaaaaaa kızıyorum ama bu ne yaw yaprak dökümü gibi savrulduk .. Sahip çıkalım topiğimize lütfen..

Kizlaaarrrr kayra dogduktan sonra ilk defa bu gece bu kadar rahat uyudu sanirim. Kükreyen aslanim gitti,yerine cok tatli bir kedicik geldiii :). Hatta nefes alip almadigini kontrol etme geregi bile hissettim kac kere :).
Eee yat uyu,ne isin var buralarda gece gece diyenlere cevabim "disim cok agriyoor".
Utanmasam oturup aglayacam ...
Sabah ilk isim doktora kosmak olacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…