Kizlaaarrrr kayra dogduktan sonra ilk defa bu gece bu kadar rahat uyudu sanirim. Kükreyen aslanim gitti,yerine cok tatli bir kedicik geldiii :). Hatta nefes alip almadigini kontrol etme geregi bile hissettim kac kere :).
Eee yat uyu,ne isin var buralarda gece gece diyenlere cevabim "disim cok agriyoor".
Utanmasam oturup aglayacam...
Sabah ilk isim doktora kosmak olacakkkk
havalar güzel diye bizde evde pek durmuyoruzzaten çağlada çok alıştı ceren gider gitmez gidip dolabından kıyafetlerini getiriyo:))
bugünde öyle yaptı ama bir yere gitmiycez dedim agladıdedim hadi seni kırmıycam aşagı kuaföre gidelim çağlanın şerefine saçlarımı kestirdim
azıcık ucundan aldırdım,,geri kalan kısmıda başka zamanlara kalsın lazım olabilir
akşam yemeginde taze fasulye vardı ve çağla tadına bile bakmadıdedim bi tadına baksa yiycek zorla agzına teptim tükürdü ama çok sinirlendim
Gunaydin Chihiro Hanim naslsiniz? Size hitaben birsey yazmistim gordunuzmu.Bilgilerinizi paylasmanizi rica etmistim,cekiliste bize siz ciktinizda.( cok resmi oldu bu yazi tuhaf oldum ama suan aktifsiniz ya bir cekindim nedense)
akşam yemeginde taze fasulye vardı ve çağla tadına bile bakmadıdedim bi tadına baksa yiycek zorla agzına teptim tükürdü ama çok sinirlendim neyse o sıra elektirik gitti sanırım burdaki trafoyada kediler girmiş mum yaktım çağla karanlıktan korktu agzını açtı ohh dedim ne güzelmiş ben veriyom çağla yiyo vay be dedim her gün gidip şarteli indereyimde yesin
neyse elektirik geldi bide ne göreyimçağla agzına aldıgı bütün fasulyeleri yere tükürmüş ben yedi zannediyorum:))
artık sinirimden güldüm ne yapayım
uyanık bebe bizi keklemiş
sonuç yine aç kaldı
Kizlaaarrrr kayra dogduktan sonra ilk defa bu gece bu kadar rahat uyudu sanirim. Kükreyen aslanim gitti,yerine cok tatli bir kedicik geldiii :). Hatta nefes alip almadigini kontrol etme geregi bile hissettim kac kere :).
Eee yat uyu,ne isin var buralarda gece gece diyenlere cevabim "disim cok agriyoor".
Utanmasam oturup aglayacam...
Sabah ilk isim doktora kosmak olacakkkk
mutlum tabi gider yaparım ben yazmasamda sizi okumak hoşuma gidiyor:)) iyi olmanızada sevindim. işlerinde istediğin gibi sonuçlanır inşallah. bu arada biz facedende konuşuyoruz. sende kendine sadece bir profil açsan sahte isimle iyi olur şekerim.
babamlar seçimi kazanamayınca tanıdıkların köyüne kaçmışlardı:)) dün tel açtılar otobüsle paket yollluyoruz diye. eceye 12 tane enginar, köy yumurtası, köy ekmeği,ıspanak, bezelye, nane, limon, yufkama kadar yollamışlar. ah bu anne baba olmak ne zor bizsiz geçmemiş boğazlarından. tabi akşam ece yattıktan sonra x menimin cebren yardımıyla hallettim enginarları buzluğa attım. 2 defa daha bende böyle alıp atarsam buzluğa iyi olacak. bezelyeleri görüncede mutlum geldi aklıma bu sene elimi çabuk tutucam o bitirmeden alıp koymalıyız:))
boynuz kulağı geçer dememişler boşuna iyi uyutmuş seni çağlam vallahi:)) bu arada bi zahmet sizde adresinizi yollayın baby hanfendi bana:))
herkeze merhaba beykoz hamileymişsin çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.
turuncu çok geçmiş olsun sanırım sıkıntınız yok mışıl mışıl uykular diliyorum.
chirico hanım ben lafta memeyi bıraktırdım ama arada kaçaklar oluyor.dayanamıyorum.bu arada bende bizim bıdıktan bahsedeyim kilomuz hala 10,5 boyumuz 83 sizde durumlar nasıl
mutlu anne bilgisayarın çökmüş hazırlıklarında gitmemiştir.
azraece enginarı bende çok seviyorum nasıl buzluğa atıyorsun banada anlatsana bi zahmet bende atayım şokluyormusun.
bugün ömer tuğrulu görmeye gittik 2200 olmuş ama nstde sancım çıktı kızlar doktor yatırmam gerek dedi bende istemedim.cuma tekrar nstye girmem gerekiyor dua edinde bi sıkıntı olmasın inş.
herkeze merhaba beykoz hamileymişsin çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş.
turuncu çok geçmiş olsun sanırım sıkıntınız yok mışıl mışıl uykular diliyorum.
chirico hanım ben lafta memeyi bıraktırdım ama arada kaçaklar oluyor.dayanamıyorum.bu arada bende bizim bıdıktan bahsedeyim kilomuz hala 10,5 boyumuz 83 sizde durumlar nasıl
mutlu anne bilgisayarın çökmüş hazırlıklarında gitmemiştir.
azraece enginarı bende çok seviyorum nasıl buzluğa atıyorsun banada anlatsana bi zahmet bende atayım şokluyormusun.
bugün ömer tuğrulu görmeye gittik 2200 olmuş ama nstde sancım çıktı kızlar doktor yatırmam gerek dedi bende istemedim.cuma tekrar nstye girmem gerekiyor dua edinde bi sıkıntı olmasın inş.
anlatmassam çatlarımyoldan kozmetik dükkanına geçtim dedim benim yaşıma uygun nemlendirici alayım ne önerirsiniz dedim ama bir yandanda ben markalara bakıyom 30 yaş olanlara kadın dedi siz onlara bakmayın onlar yaşınıza uygun degil
25 yaş için bunları veriyorum dediiyi hadi ver şekerim senimi kıracam dedim
gerçekten 25 mi gösteriyom yoksa kadın beni yumuşatıp kandırmak içinmi dedi
aldım sürdüm valla pammık gibi oldum:86:
haftaya 30 oluyom:86:ne kadaaa mutluyum bilemessiniz:86:
mutlu canişko azraecenini dedigi gibi formaliteden bi face aç cigerimbak orda ne dedikodular dönüyo haberin yok
her gün senin hakkında konuşuyolaryapmayın etmeyin iyi kızdır hakkında konuşmayın diyorum dinlemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?