2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Satıcı işini biliyormuş Muhahaha ) 30 varsın işte CNm ne az Ne çok :))
Pammık gibi oldun demek
sagol moral oldun ciddenkız bari ayıp olmasın diye 28 gösteriyon deseydin ya
slm anne kuşumgeçmiş olsun canım ya
emzik olayıda bitmiş hadi gözünüz aydınbenim kızlarım hiç emzik almadılarçok severim emzikli bebeleriama almadılar işte kader
ayrıca kremini kullan cnm ihmal etmeben benim gibi kartlaşınca kullansanda pek fayda etmiyobiraz pammıklık oluyo ama nerde eski pammıklar

enginar burda bedava caaanım bedavaaaaaçünkü hiç enginar satan yer görmedim
kız o nasıl bişeyneye benziyotadi nasıl acaba
sen bana yollasan hepsi başıma kalır kimse almazbizim burda yenmez bizim burda yedigimizide siz yiyemessiniz ne haber:76:
sen bana yükte hafif,pahada ağır şeyler yolla

iyi gecelergidip yatacam önce bir koğuşu yoklayım dedim:)
burayı çok ihmal ediyosunuzeskiden bu saatlerde burda ne dedikodular dönerdi ahhhçok özlüyorum o günleri:)
akşam yemeginde makarna vardıneyseki çağla biraz yedimakarna sevilmezmiçağlanın acayip bir damak tadı varantakyanın yöresel yemeklerini koy önüne hepsini yer:))aşür,oruk,kaytaz böregi bunlarda acı olmasına ragmen bayılarak yiyokünefeyide çok seviyotam bir antekyeli
ceren de tam tersiacıdan nefret ederönüne 7-24 makarna koy yer
ben deseniz herşeyi yerim
hele ki eşimhiç ayırt etmez
kuzzulkurt

dün sogan dogruyorum çağla soğanı pek sevmiyo çünkü daha önce dogradıgımda yanımdaydı gözleri yanmıştıneyse işte dün yine dogruyorum çağla ''sooann sooann '' diyerek mutfaktan kaçtısonra işim bitti yanına gittim ugraşırıyorum onunla elimi yitti sooann dedielim sogan kokuyomuş
zilli ye bakdedim bu ana eli anaaaaasoğanda kokar sarmısaktaöp başına koy

neyse yine kendi kendime konuşuyorum en iyisi gidip yatayım
bu da çikocuğumaiçimden geldi

günaydın herkeze
azraece emzirme konusunda haklısın tarif için sağol bende fırsat varken az az yapıp atayım inş.
tatlıcadı geçmiş olsun tağrık buğraya iğneyle tanışmış
baybceren kardeşler demek tamamen farklı damak tadına sahipler bakalım bizimkiler nasıl olacak.aslında küçükken acıya alışması bir yandan iyi

Günaydın güzel anneler çok çok uzun zamandır yokum en son hamileliğimi haber vermiştim yanılmıyorsam şu an 24. Haftadayız ikinci bebişte erkek bize kız nasip değilmiş 3 . Yü düşünmediğim için erkek erkeğe geçinip gidicez artık, hamilelik ve yusuf emre bir yandan da okul derken koptum baya buradan son yorumları okudumda Beykoz da hamileymiş sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, Talay senin de risk varmış sanırım doktorun tavsiyelerine uy fazla yorma kendini az kalmış doğuma sanırım ne güzel :) Allah bir nefeste kurtarsın, turuncu bir ameliyat atlatmışsınız sanırım çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir kuzucuk, tüm hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşir ve bir daha Üzmez annelerini inşallah, fazla katılamasam da aklımdasınız fıstık anneler öpüyorum sizi ve kuzularınIzı

günaydın herkeseee
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz
enginardan çok bahsetmişsiniz bu gün enginar alıcam pazar var:)azraececim tarık buğraya göre güzel bi tarif istiyorum canım malum enginar uzmanı sensin

talaycım;sancın çıkmış inş vakti zamanında gelir bebişimiz kendine çok dikkat et canım

beybim;yemek konusunda işin zor canım çağlaya ve cerene ayrı ayrı yemekler yapmak zorunda kalıcan yesinlerde yaparsın sen yemek yapmayı çook seversin
çağlamıda yerim soğandan ne güzel kaçmışfasülye yedirmenede çok güldüm daha doğrusu yedirdiğini zannetmene akıllı bıdığım benim tükürmüş hepsini
tarık buğrada acıyı çok seviyo hiç etkilemiyo

tarık buğranın uyku saatlerinde de değişiklik yaptım..sabahları erken kalkıyo iyi oluyo bende daha bi zinde ve dinç oluyorum
gidip işlerimi halledim

hoşgeldin bende seni merak ediyordum hamileliğin nasıl geçiyor diye.sizde bize uymuşsunuz 2 erkek beykozda erkek olursa hiç şaşırmıcam hayırlısı inş.oğluşun nasıl eminim yoruluyorsundur.daha sık gel.

Tatlıcadı geçmiş olsun CNm çok üzüldüm , hemde iğne vurulmuş kıyamam delikanlıma ..
Baby sen çok fit ve kesinlikle yaşını göstermiyorsun CNm .. Ee bu kadar iltifattan sonra bana föndü ısmarlarsın artık hı :))
Enginarı oldum olası hiç sevmedin o hafif ekişmtrak tadı beni bitiriyor resmen ) ama yiyenlere gıpta ile seyrediyorum çünkü çok yararlı karaciğeri yeniliyor diye duydum .. Azraece CNm iyi yapmışsın dolaba atmakla afiyet şifa olsun inş .
Talaycım artık emzirme CNm bende azraecenin söylediklerine katılıyorum emzirme erken doğumu tetikler , inş bıraktırırsın .. Rabbim yardımcın olsun .
Edacık Hşg demek seninkide oğlan ) sağlıcakla alırsın inş kucağına ..

Son düzenleme:
Çağlanın soğan macerasına koptum resmen :)) soğan kokusu sarmış kızımı oh miss ..
Baby CNm iki farklı yapıda çoçuk zor gerçekten hele senin gibi yemek yapmakta can atan biri için hiç iyi olmamış :)) ama ne yaparsın kuzulara kıyamıyoruz ne isterlerse başımızın üstüne ., Allah'tan sevdikleri birşeyleri var ya mahir gibi olsaydılar aman Allah düşmanımın başına vermesin aminnnn

Son düzenleme:
Nasılsınız arkadaşlar, bende sessiz çoğunluktanım, ara ara yazıyorum ama sürekli okuyorum. Son günlerde sayfalar akmıyor, bende iki satır yazayım :)

Talaycığım ben hamileyken hep kızıma haksızlık olacak, daha çok küçük çocukluğunu yaşayamadı diye kucağımdan indirmiyordum. hamilelğimin altıncı ayında "napıyorsun karnındaki de can değil mi" deyince kaana haksızlık ettiğimi farkedebildim. Sen nasıl kucaklıyorsun ki oğlunu emzirmek için ?? Sen bilirsin tabi ama vakti gelmiş bıraktırmanın sanki. Doktor dinlenmeni öneriyorsa mutlaka dinlen ihmal etme canım.

Bizde durumlar çok iyi değil. Kaan hasta antibiyotiğe başladık, geçen ay alerji testi için süt yüklemesi yapılacaktı hasta diye yaptıramamıştık, Haftaya kontrolü var, yine hasta (

Yemeğimi yaptım mahir uyansın gezmeye gidicez inş . Nohut ve plav var akşama oh .. Düşünenlere fikir olsun diye yazdım )
Tatlıcadı ne iyi olmuş emziği bırakmanız ben tr de düşünüyorum orda kalabalık olur kolay unutur diye düşündüm .seni ve Tarık buğrayı tebrik ediyorum helal olsun size inş daim olur maşallah

Geçmiş olsun CNm , hasta çoçukları duyunca inanın mahir hasta olmuş gibi çok üzülüp strese giriyorum ( Rabbim hepsine şifa olsun inş . Mahir çok zayıf bir çoçuk ama allahıma şükür kış ayında iki kez griple geçirdik sadece .. Allah'tan bu konuda beni perişan etmiyor ama yeme konusunda her Allah'ın günü beni kahrediyor .. Süt artık içmez oldu ( sadece kahvaltıda crealla alıyor o kadar .. Of çok dertlinin çok ..

hepinize katılıyorum kızlar doktor kontrolünden sonra zaten içime bi korku düştü yorulmamaya ve kendimi korumaya daha çok dikkat ediyorum.allah korusun bişey olursa kendimi affetmem onun için eve gidince genelde eşimden rica ediyorum musabla ilgilenmesi için.
Meleğim şimdi gönderiyorum bilgileri.

Teşekkür ederim meleğim

Kaanın kilosuyla ilgili sıkıntımız yok (bir yaşından beri 12 kg civarında ) Sürekli hastalanıyor ama ( bu kış kaç kutu antibiyotik kullandık bilmiyoırum. alerji testleri yaptırıyoruz, yumurtaya alerjisi var, veremiyorum. süt testi yapılacak diye mart başından beri süt de vermiyorum, Bu çocuğu nasıl besleyeyim ben (

Süt yerine yoğurt ve peynir verebilir ki doktor söylüyecektir .. Alerji olayı gerçekten zor inş olan bütün çoçuklar ilerleyen yaşlarda atlatırlar ..

Sebze ve et te yiyorsa sorun olmaz kanımca beslenmede ..

Ah meleğim öyle olsa keşke . Süt ve içinde süt olan hiçbişey yememesi gerekiyor. Marketten bile bişey alırken minicik yazıları okuyacağım diye gözlerim bozulacak nerdeyse :))

Ah meleğim öyle olsa keşke . Süt ve içinde süt olan hiçbişey yememesi gerekiyor. Marketten bile bişey alırken minicik yazıları okuyacağım diye gözlerim bozulacak nerdeyse :))

Off ya o kadar mı hassasiyet gösteriyor üzüldüm ( CNm sütün yapısı yoğurtta ve peynirde değişir genelde demek Kaan laktoz alerjisi değil ..

24 hafta, woooow bayağı ilerleme kaydetmişsiniz sağ-salim kavuşun inşallah müstakbel oğluşunuza
isim düşündünüz mü

merhaba dostlarım,
günlerdir yoğun çalışıyorum, belim o kadar ağrıyor ki sanki belimi kırmışlar da vücudumun üstü ayrı altı ayrı duruyor gibi canım yanıyor
üstü ayrı altı ayrı olarak düşününce komik oluyormuş yaw

neyse, önceki bölümlerde Orhan Cemal'i sütten kesme çalışmalarına başladığımı söylemiştim. göğsüme yara bandı yapıştırıp "aciyor yavrum" diyordum ama ağlamaya ve emmeye çalışmaya devam ediyordu. dün bantın üstüne biraz salça sürüp "yavrum bak, çok acıyor " dedim. " hıhı :26:" deyip yatağına yattı. ninni söyledim ve uyudu sabah 5'e kadar uyanmadı maşallah deyin bakayım
ne olur ne olmaz diye bugün de bant+salça ikilisine devam edeceğim. bakalım ne olacak :18:

eladuru hanım, Kaan'ın alerjisi çıkmış. memleketimizde yiyecekler çok şükür çeşitli. inanın insan farketmediği bir sürü alternatifi farkediyor alerji olunca. bkz: erkek kardeşimin gluten alerjisi

işime dönüyorum, haydin hoşta kalın

Geçmiş olsun dileğin için sağol teyzesi
Bende bu gün kurufasülye ve pilav yaptım
Emzik içinde çok tedirgindim nasıl bırakıcak diye kara kara düşünüyodum
Daha önce 2 kez daha denemiştim kararlı olamadığımdan olsa gerek tarık buğra emziksiz uyumamıştı
Geçtiğimiz pazar akşamı uyutmadan önce tarık buğra kedicik ağlıyo oğlum emzik istiyomuş emziğini ona verelim dedim:)
Odasının camından bakınca diğer binanın bahçesinde bulunan kediyi görebiliyoruz eline emziğini verdim al oğlum hadi kediye ver bak ağlıyo dedim attı kediye
Hadi sen şimdi emziksiz uyuycan oğlum emziği kedicik emicek dedim kıyamet kopardı
Yanına çok sevdiği palyaçosunu verdim ağlarsan arkadaşın uyuyamaz oğlum hadi beraber uyuyun dedim uyudu
Bu 5. Gecemiz emziksiz hala unutamadı arada bir meme memeeee diye elimden tutuyo ama artık vermek yok:)
Korktuğum kadar zor olmadığı için mutluyum darısı başınıza canım
Mahir gündüzleri emiyomu?sadece uykuya dalarken mi istiyo?

Ooo maşallah senin bebişte büyümüş canım zaman ne kadar çabuk geçiyo
Hayırlısıyla kucağına alırsın inş
2 erkek ileride birbirlerine çok güzel arkadaş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…