sağol canım..temaya karar veremedim 1.yaş gününde minnie idi.. daha zaman var gibi görünüyor ama zaman çabuk geçiyor..tr de yap kıs:))
NİCE MUTLU, HERİFLİ VE PRENSESLERİNLİ YILLARA İNŞALLAH. İYİ Kİ DOĞDUN İYİKİ TANIDIM SENİ. VE TABİ BURADAKİ TÜM MUTLU, İYİ KALPLİ, MELEK YÜZLÜ ANNELERİ.
günaydınnn bu gün baybinin doğum günü şerefine bütün güzel dilekler benden olsun 30 oldun mu baybicim.üzülme bizde geçtik o yollardan elifinde dediği gibi eşinle 2 güzel kızın ve tüm sevdiklerinle mutlu bi yıl olsun.
chirico hanım sorunuza cevap vereyim hayır yapmazlar anneminde pek aklına gelmez ben bu güne kadar her işimi kendim yaptığımdan annemde sağolsun hiç düşünmez oğluşuma bakıyorya bunada şükür
şekersiz buraya sık uğrardı muhtemelen yoğun annezeynep zaten yoğun ama kujum gerçektende kayıp.
kızlar bebişleri nezaman kreşe vermeyi düşünüyorsunuz çalışan ve çalışmayan hanımlar
birde biliyorsunuz 34. haftama girdim ömer tuğrulun eşyalarını yıkayıp çıkarayaım mı hastane çantası için erkenmi 2 sene önceydi ama unutmuşum ya sanki ilk kez başıma geliyo
selamiyiki doğdumda sizleri tanıdım:)Allah bana uzun ömürler versin inşallah
para,aşk,sevgi,huzur herşeyi istiyorum valla
elifim canımsın ya nerden biliyosunvalla şaşırdım utandım çok sevindim
talaycım,şekersizim,ilkimim çok teşekkür ediyorum
faceden doğum günümü sildim ya ondan elif nerden biliyo acaba dedim
evetttt en sonunda 29 yaşıma girdimaslında zaten 29 dum ama annemle ince hesap yaptk ben dogdugumda erik zamanıymıştı ama baktık ki 84 yılında erik çıkmamış o zaman 85 te erik varmıştı demekki bende 85 liyim tekrardan 29 oldum
keşke gerçek olsaydı
malesef 30 oldum
4 aydır kendimi buna hazırlıyorum amahazırlamakla olmuyomuş yinede çok üzgünüm
yaşı 29 olanlar gençliginizin kıymetini bilinbu bir abla tavsiyedir
sabah gözümü açtım karşımda cereniyiki doğdun annecim dedi canım kızım dünyadaki en büyük mutlulugum 2 yavrum
onların saglıgından ,varlıgından başka ne dileyebilirim kiAllah ömrümü alsın onlara versin
işte insan 30 a gelince böyle oluyomuş
annem aradı sanıyo ki ben 27 yaşıma giriyorumdedim 30 oldum aboo o kadar oldunmu sen dedi aglasammı gülsemmi
telefonumu tam şarz doldurdum arayıp kutlayanlar olur diyesabahtan beri bekliyorum
genelde üye oldugum siteler mesaj atıp kutluyo
canımsınBabyceren doğum günün kutlu olsun CNm , sana ne yazsam duygularımı asla tam anlamıyla ifade edemiyecem biliyorum bu yüzden can arkadaşım seni çok seviyoruz iyiki varsın biricik arkadaşım ..
Canım babyim. Üzümünü ye bağını sorma kıymetlilerimin doğumgününü ne kadar saklasalarda bi şekilde bulup not ederim benn.İyi ki varsın yine yeniden iyi ki doğdunn.
canımsınbende seni çok seviyorum hepiniz iyiki varsınız teşekkür ediyorum
canım benimsende benim için çokkıymetlisin
teşekkür ederim
bu hafta sonu inşallah sendeyim canımtabi müsaitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?