Çok teşekkür ederiz canım bu kitabı ve siteleri inceleyip bi düzen oluşturmalıyım o süreçte öğle uykularını kısaltmak iyi olacaktır eminim, aslında uyku danışmanı varmış irtibata geçtim ama bir hafta yada iki haftaydı sanırım bir paketten 600 tl ücret alınıyormuş açıkçası fazla geldien son çare o olur artık, tekrar teşekkür ederim canım.
dimi melegim ya 2 gün az olur:)gelmeye geliyoz degsin bari 3 gün olsunSende iyiki varsın gı) ben valla sana güvenip güvenmeme konusu hiç aklıma gelmedi .. Bu yüzden hiç endişen yok ..seninde olmasın baby cim
Ist için iki gün az CNm o kadar uçak biletine para verecen bari değsin .. Çağlanın bileti benden haberin olsun)
iyi akşamlar canımİyi akşamlar arkidişlerim
Bu gün gün boyu dışarıdaydık bu çocuklar bu kadar enerjiyi nerden buluyo şaşıyorum tarık buğra bu gün ayrı bi patlama yaşadı hiç poposunun üzerine oturmadı
Eve gelir gelmezde yıkadım ve yatırdım
Bu gün emzikli bi kız gördü panter gibi atladı emziği görüncehayır oğlum emzik pis dedim öğkk öğkk yapıp durdu sıkıntı çıkarmadı kuzum
Ayaklarım çok ağrıdı duş alıp yatağıma çekilsem mışıl mışıl uyusam
Talaycım; sancın çıkmamış çok sevindim göbüşünd iyice büyüsün öyle doğsun kuzucukçok şanslısın bi kaç sene sonra yanağını okşayan 2 meleğin olucak
Edack;ben tarık buğrayı rahatsızlıkları dışında ayağımda hiç sallamadım..yatağına bırakırım kendisi uyur bazen gel seni ayağımda sallayim diyorum uyuması daha uzun sürüyo:)
Turuncu bi kitap önermişti kayrayı o şekilde alıştırmıştı hatırladığım kadarıyla..
Bir de uykuya dalma süresi uzun sürüyomuş acaba gün içinde enerjisini yeteri kadar boşaltamıyo mu?ya da öğlen uykusu mu uzun sürüyo?öğlen uykusuna kısa süreli yatırsan akşam belki uykuya yenik düşer ve kendisi uyur
Beybim; ceren çakıl olucakmış çok severdim o çizgi filmi:)eminim çok sevimli olucakkız onu niye terziye diktiriyosun kumaşı al alt kısımlarını üçgen kes kenarından dik işte
Yarın gelen telefonuda beğenmezsen adam seni dükkana almaz artık
Çağlamada geçmiş olsun öperim minik elini
Çok teşekkür ederiz canım bu kitabı ve siteleri inceleyip bi düzen oluşturmalıyım o süreçte öğle uykularını kısaltmak iyi olacaktır eminim, aslında uyku danışmanı varmış irtibata geçtim ama bir hafta yada iki haftaydı sanırım bir paketten 600 tl ücret alınıyormuş açıkçası fazla geldien son çare o olur artık, tekrar teşekkür ederim canım.
Kızlar tarık buğra yaklaşık 10 gündür üzeri çişli uyanıyo bezi sızdırıyo..bi büyük bez kullanmaya başladım yine aynı
O kadar çok çişini yapıyo ki bezi çok ağır oluyo
Geceleri bezini değiştirip uyandırmakta istemiyorum
Bezin iç ve dış lastiklerinede dikkat ediyorum ne yapsam acep
Sizin bebişlerde çok çiş yapıyo mu?
evet çok şanslıyızaslında heryerde bakıcı yok ama bakıcı olmayan yerde bile iilaki çocuk parkı bulunuyo sanırım 3-4 yerde bakıcı var zaten benimde en sevdigim yerler oralar kişi başı 30 tl veriyosunuz aslında çok degilmi:26:mesela biz 2 çocukla gidiyoruz içkş falan yok tabi, en fazla 60 tl ödüyoruz masada 4 çeşit meze oluyo humus,çigköfte,abugannüç,salata ve süzme onları yedikten sonra et yada tavuk söylüyoruz en sonda künefe agzımın suyu aktı
ekmek sınırsızistedigin kadar ye:)kğnefe onların ikramı oluyo eger çok tıkındıysan künefe istemiyosan meyve veriyolar delimiyim ben zaten evde meyve var patlasam bile künefemi yiyorum
dimi melegim ya 2 gün az olur:)gelmeye geliyoz degsin bari 3 gün olsunya ne bileyim beni yorarlar diye korkurum açıkçası:18:gerçi çağlayı sana verecem ya gerisini sen düşün artık hem mahir hem çağla uğraşır durursun bide topige gelip dert yanarsan şaşırmıycam
güven konusunu bende aklıma getirmedim canımişte bilirsin internetten tanıyorum deyince insanlar böyle kalıyo tuhaflarına gidiyo
ama benim tuhafıma gitmiyo:))
eşime bile söyledim ki izin verdikime neeee
mayısın sonunda gelmeye karar verdimsana uyarmı canım
sen buraya ne zaman gelecençakışmasın istersen önden sen gel daha iyi olur hani eskiden arkadaşımıza gidecekken anneler derdi ya''önce o gelsin bi görelim'' gel de bi görelim seni
çağlanın biletide beleşmiş ohhh ne güzel çok sevindim
iyi akşamlar canımne güzel geziyosunuz benden geri kalır yanınız yok maşallah:)
ben bugün evdeydim çağla çok sıkıldıma akşam markete gittik o bile iyi geldi kuzuya:)
tarık bugranın emzigibırakmasına çok sevindimunutmak üzere demekki kurtuldunuz ne güzel
çakılın kıyafetini aslında bende yapabilirim doğru diyosun zaten yırtk pırtık bişey:)ama tanıdık terzi var yanlarını flan diktireyim daha düzgün olsun
telefon işi yarına kaldı canımeşim bugün çok yogundu gidemedik telefoncuya
600 lira mıcanım bak bende uyku egitimi vermeye başladım haberin yokmu kaç oldu yazıyorum buraya okumadınmı hiç
telefonla arıyorum çocugun kulagına telefonu tutuyosun ve 2 dakika içinde uyutuyorumama sakın sen dinleme
yok kesinlikle korkutmuyorum
denemek istermisin300 lira:))
şaka bi yana çok para ya:26:
umarım kitaplar derdşne çare olur canımbizimki öglenleri kendi uyuyo ama akşam mutlaka yanına uzanıyorum konuşa konuşa yatıyoruz:)
Çocuklarımız bizim için ne kadar onemliymis bazen hayat kalabalığında bunu unutuyorum galiba. Bugün ders gibiydi sanki. Allahim evlatlarimizi bizden ayirmasin...
merhaba kızlar...pek fazla nete giremiyorum..uzun zaman oldu yine topiğe gelmeyeli....kızımın 2 mayıs d.günü onun için hazırlıklara başladım....netten araştırma yapıyorum...süsü,masası,ikramlıkları,elbisesi v.s işte...oraya bakarken topiğe de bakayım dedim...hepiniz iysinizdir umarım...
dimi melegim ya 2 gün az olur:)gelmeye geliyoz degsin bari 3 gün olsunya ne bileyim beni yorarlar diye korkurum açıkçası:18:gerçi çağlayı sana verecem ya gerisini sen düşün artık hem mahir hem çağla uğraşır durursun bide topige gelip dert yanarsan şaşırmıycam
güven konusunu bende aklıma getirmedim canımişte bilirsin internetten tanıyorum deyince insanlar böyle kalıyo tuhaflarına gidiyo
ama benim tuhafıma gitmiyo:))
eşime bile söyledim ki izin verdikime neeee
mayısın sonunda gelmeye karar verdimsana uyarmı canım
sen buraya ne zaman gelecençakışmasın istersen önden sen gel daha iyi olur hani eskiden arkadaşımıza gidecekken anneler derdi ya''önce o gelsin bi görelim'' gel de bi görelim seni
çağlanın biletide beleşmiş ohhh ne güzel çok sevindim
iyi akşamlar canımne güzel geziyosunuz benden geri kalır yanınız yok maşallah:)
ben bugün evdeydim çağla çok sıkıldıma akşam markete gittik o bile iyi geldi kuzuya:)
tarık bugranın emzigibırakmasına çok sevindimunutmak üzere demekki kurtuldunuz ne güzel
çakılın kıyafetini aslında bende yapabilirim doğru diyosun zaten yırtk pırtık bişey:)ama tanıdık terzi var yanlarını flan diktireyim daha düzgün olsun
telefon işi yarına kaldı canımeşim bugün çok yogundu gidemedik telefoncuya
600 lira mıcanım bak bende uyku egitimi vermeye başladım haberin yokmu kaç oldu yazıyorum buraya okumadınmı hiç
telefonla arıyorum çocugun kulagına telefonu tutuyosun ve 2 dakika içinde uyutuyorumama sakın sen dinleme
yok kesinlikle korkutmuyorum
denemek istermisin300 lira:))
şaka bi yana çok para ya:26:
umarım kitaplar derdşne çare olur canımbizimki öglenleri kendi uyuyo ama akşam mutlaka yanına uzanıyorum konuşa konuşa yatıyoruz:)
Hello kızlar:)
Bu gün hafta sonu herkes gezmelerde havada güzel
Biz bu gün evdeyiz baba oğul uyuyolar bende biraz tarık buğranın doğum günü için kesim işlemleri yapıcam
Evde durmuşken onları halledim
Sabah tarık buğra bizim yatağımıza geldi babası beni öpünce bi hışımla babasının suratına yapıştırıyo sırıtarak kendi öpüyo paylaşılamamakta ne güzel
Akşam yemeğimi hazırlayimde tarık buğra uyanınca bizde biraz parka gidelim kumlarla oynasın kuzucuk
Kızlar tarık buğra yaklaşık 10 gündür üzeri çişli uyanıyo bezi sızdırıyo..bi büyük bez kullanmaya başladım yine aynı
O kadar çok çişini yapıyo ki bezi çok ağır oluyo
Geceleri bezini değiştirip uyandırmakta istemiyorum
Bezin iç ve dış lastiklerinede dikkat ediyorum ne yapsam acep
Sizin bebişlerde çok çiş yapıyo mu?
herkese güzel haftalar kızlar
Mart nisan mayıs haftasonlarımız arkadaşlarımın bebişlerinin doğumgünleriyle geçiyor
Sıra bize geliyor:18: Doğumgünü menüsü oluşturmam lazım:18asta siparişini vermem lazım:18:çıktıları alıp kesmeye başlamam lazım:18:lazım da lazım Hayırlısıyla atlatırız inşallah Doğumgünü için menü hazırlayan arkadaşlarımdan kopya rica ediyorum,,özellikle tek lokmalık mamalar
Temamız gül diye acaba gül böreği mi yapsamGüzel fikirleriniz bekliyorum
herkese iyi haftalar diliyoruz. beybim bak bugün uyumadım:)))
talaycım enginarı çok basit yapıyorum ben. ece et yemiyor diye ona kıymalı bize kuzu eti ile yapıyorum. soğanı kavur ardından enginarları etlerle at. önceden haşladığın etlerin suyunuda çok olmadan koy ohh misss gibi afiyet olsun.
mutlum yakın olsak boş boş oturacağıma sana yardım ederdim:)) valla o kadar doğumgünü geziyon mamaları götürüyon onlardan karma bişeyler yap ne de olsa biz senin kopyacıların sayılırız:))
bende diyete başladım gluteni ve şekeri en az 10 gün olmak üzere tamamen çıkardım beslenmemden detoks olacam inşallah:)) oturup program yaptım kendime eşim çok gülüyor halime acayip gaza geldim:))
Kolay gelsin CNm , bende daha başlamadım daha doğrusu Burda mı yoksa tr de mi yapsam diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?