2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canım umarım içlerinden işe yarayan olur da kendisi uyumaya alışır
1-2 hafta için bencede 600 lirada çok yüksek
Fazla zorlanmadan alıştırabilmen dileğiyle canım

dimi melegim ya 2 gün az olur:)gelmeye geliyoz degsin bari 3 gün olsunya ne bileyim beni yorarlar diye korkurum açıkçası:18:gerçi çağlayı sana verecem ya gerisini sen düşün artıkhem mahir hem çağla uğraşır durursunbide topige gelip dert yanarsan şaşırmıycam
güven konusunu bende aklıma getirmedim canımişte bilirsin internetten tanıyorum deyince insanlar böyle kalıyotuhaflarına gidiyo
ama benim tuhafıma gitmiyo:))
eşime bile söyledim ki izin verdikime neeee
mayısın sonunda gelmeye karar verdimsana uyarmı canım
sen buraya ne zaman gelecençakışmasınistersen önden sen gel daha iyi olurhani eskiden arkadaşımıza gidecekken anneler derdi ya''önce o gelsin bi görelim''gel de bi görelim seni
çağlanın biletide beleşmiş ohhh ne güzel çok sevindim
iyi akşamlar canımne güzel geziyosunuz benden geri kalır yanınız yok maşallah:)
ben bugün evdeydim çağla çok sıkıldıma akşam markete gittik o bile iyi geldi kuzuya:)
tarık bugranın emzigibırakmasına çok sevindimunutmak üzere demekkikurtuldunuz ne güzel
çakılın kıyafetini aslında bende yapabilirim doğru diyosun zaten yırtk pırtık bişey:)ama tanıdık terzi var yanlarını flan diktireyim daha düzgün olsun
telefon işi yarına kaldı canımeşim bugün çok yogundugidemedik telefoncuya

600 lira mıcanım bak bende uyku egitimi vermeye başladım haberin yokmukaç oldu yazıyorum burayaokumadınmı hiç
telefonla arıyorum çocugun kulagına telefonu tutuyosun ve 2 dakika içinde uyutuyorumama sakın sen dinleme
yok kesinlikle korkutmuyorum
denemek istermisin300 lira:))
şaka bi yana çok para ya:26:
umarım kitaplar derdşne çare olur canımbizimki öglenleri kendi uyuyo ama akşam mutlaka yanına uzanıyorum konuşa konuşa yatıyoruz:)

selamlar
nasılsınız,biz iyiyiz çok şüküreşim koltukta uyumak üzerebenimde gözler yavaştan gidiyobütün gün evde oturunca daha bir hantal oluyorum
neyseki yarın cumartesiçarşı pazar gezeriz artıkher hafta böyle çıkıyoruz ya hep diyorum bir daha bu çocuklarla çarşıya gitmiycem:))ama hafta geçiyo yine gidiyorumakıllanmıyorum:)çok yoruyolar biziama onlarsız gezmekte içimden gelmiyo:26:bakalım yarın yine başımıza ne çoraplar örecekler:))
çağla bebek arabasında ceren yürüyo,sonra çağla sıkılıyo arabadan iniyo,ceren yorulup arabaya biniyogörenler böylekalıyo:))
mecbur arabanın yagmurlugunu kapatıyoruz kafasını saklıyoama bacaklar ortadaama o da daha küçük teyzeleridaha 5 yaşında
arkadaşlarından biri görecek diye ödü kopuyo cerenin:)

elif beni evine davet etmişti bu hafta gidecektik ama olmadı,inşallah haftaya gönül mirayı görmeye gidecezbu pazar eşim bizi yemege götürecek abimlerde geliyobakıcı da var:)çikoya duyurulur

Hello kızlar:)
Bu gün hafta sonu herkes gezmelerde havada güzel
Biz bu gün evdeyiz baba oğul uyuyolar bende biraz tarık buğranın doğum günü için kesim işlemleri yapıcam
Evde durmuşken onları halledim

Sabah tarık buğra bizim yatağımıza geldi babası beni öpünce bi hışımla babasının suratına yapıştırıyo sırıtarak kendi öpüyo paylaşılamamakta ne güzel
Akşam yemeğimi hazırlayimde tarık buğra uyanınca bizde biraz parka gidelim kumlarla oynasın kuzucuk

Kızlar tarık buğra yaklaşık 10 gündür üzeri çişli uyanıyo bezi sızdırıyo..bi büyük bez kullanmaya başladım yine aynı
O kadar çok çişini yapıyo ki bezi çok ağır oluyo
Geceleri bezini değiştirip uyandırmakta istemiyorum
Bezin iç ve dış lastiklerinede dikkat ediyorum ne yapsam acep
Sizin bebişlerde çok çiş yapıyo mu?

çok çiş yapsa da, bezin sızdırması garip zira yeni nesil bezler öyle çok emiyorki, çocuğun 1 kilo filan çiş yapması gerekiyor sızdırması için. bizim oğlanın çişi bazen çooook bazen az oluyor ama en çok olduğu zaman bile bezi sızdıracak kadar olmuyor. öyle ahım şahım bir marka da değil, belinde lastik filan yok. molf.x 5 numara kullanıyorum. kilosuna göre büyük bir bez ama 4+ biraz dar gelmeye başlayınca son günlerde 5 numaraya geçtim.

belki yatmadan önce çok sıvı tüketiyordur. bizimki yatmadan önce 1-1,5 çay bardağı süt içer ev bezinden çıkmaz çişi. sizinki buna göre çok mu içiyor acep :26:

dostum ücret konusunda şaka mı yapıyorsunuz bendeniz kendi cimriliğimle dalga geçmek için "kişibaşı 30 tl" demiştim yoksam iyi bir yerde kişibaşı 50 tl'den aşağı çıkamıyoruz. bırakın ikram künefeyi, çaya bile para veriyoruz. yaw nasıl bir şehirde yaşıyoruz Alllahım yaaa
tası tarağı toplayıp Anteke'ye yerleşmek lazımmış
neyse, yediğiniz içtiğiniz şimdilik sizi olsun, oralara geldiğimizde kendi hakkımızı tıka basa yeriz inşşşşşşalllaaaah

merhaba kızlar...pek fazla nete giremiyorum..uzun zaman oldu yine topiğe gelmeyeli....kızımın 2 mayıs d.günü onun için hazırlıklara başladım....netten araştırma yapıyorum...süsü,masası,ikramlıkları,elbisesi v.s işte...oraya bakarken topiğe de bakayım dedim...hepiniz iysinizdir umarım...

300 iyiymiş canım hemen anlaşalım :) Çağlaya maşallah canım bizimki iki saattir saçla oynuyor en sonunda baktım uyuyacağı yok yine sallıyorum ne olacak halim of of bu arada Elazığ'a da yolunuz düşerse bekleriz canım seni ve diger tüm arkadaşları...

Çocuklarımız bizim için ne kadar onemliymis bazen hayat kalabalığında bunu unutuyorum galiba. Bugün ders gibiydi sanki. Allahim evlatlarimizi bizden ayirmasin...

Kolay gelsin CNm , bende daha başlamadım daha doğrusu Burda mı yoksa tr de mi yapsam diye düşünüyorum ..

Evt CNm ben gitmeden gitme lütfen .. Hem Mayıs belki daha güzel olur çoçukların doğum günlerine katılırız
Şimdi Pazartesi vize başvuru var onun sonrasında ne olacağı belli olur kanımca CNm .. O yüzden kesin birşey söyleyemiyorum ..

) Tarık Buğra seni mi kıskandı yoksa babayımı :)) bizde de oluyor ve oğlum babayı kıskandığı için yapıyor onu kimse ile paylaşmak istemez
Bez sızdırma işi bizde de bazen olur , ben aynı markanın değişik olanını denedim şimdi ok .. Mahir çok hareketli çoçuk bu yüzden bezinde bozulma olabiliyor belki sizde de öyledir sık sık kontrol edip sıkılığına bakmak gerekiyor ..

Herkese güzel haftalar kızlar
Mart nisan mayıs haftasonlarımız arkadaşlarımın bebişlerinin doğumgünleriyle geçiyor
sıra bize geliyor:18: doğumgünü menüsü oluşturmam lazım:18asta siparişini vermem lazım:18:çıktıları alıp kesmeye başlamam lazım:18:lazım da lazım hayırlısıyla atlatırız inşallah doğumgünü için menü hazırlayan arkadaşlarımdan kopya rica ediyorum,,özellikle tek lokmalık mamalar
temamız gül diye acaba gül böreği mi yapsam güzel fikirleriniz bekliyorum

mutlu benim çoğu şeyim menümde mini idi.mini gül böreği,mini tuzlu kurabiye,tek lokmalık bohça börekleri,miniti köfte ilk başta yetmez diye arkadaşla korkmuştuk hatta herşey minik aynı musab gibi diye gülmüştük ama hem yetti hemde beğenildi.gül börekleri minik çok güzel oluyo ben ömeri görmeye gelenler için hazırlayıp dondurucuya atmayı düşünüyorum.

herkese iyi haftalar diliyoruz. beybim bak bugün uyumadım:)))

talaycım enginarı çok basit yapıyorum ben. ece et yemiyor diye ona kıymalı bize kuzu eti ile yapıyorum. soğanı kavur ardından enginarları etlerle at. önceden haşladığın etlerin suyunuda çok olmadan koy ohh misss gibi afiyet olsun.

mutlum yakın olsak boş boş oturacağıma sana yardım ederdim:)) valla o kadar doğumgünü geziyon mamaları götürüyon onlardan karma bişeyler yap ne de olsa biz senin kopyacıların sayılırız:))

bende diyete başladım gluteni ve şekeri en az 10 gün olmak üzere tamamen çıkardım beslenmemden detoks olacam inşallah:)) oturup program yaptım kendime eşim çok gülüyor halime acayip gaza geldim:))

enginarı duyunca geldim hemen ve oğlumda çok severiz
bende çanak şeklinde alıyorum enginarı onları önce haşlıyorum sonra da soğan et ve sarımsağı kavurup üstüne koyuyorum
onun üstünede beşamel sos kaşar rendesi fırına veriyorum ohh miss valla tavsiye derim
bu arada bende başladım kendimce diyede 2 kilo almışım:26:hemen basenler çıkıyor sinir oluyorum benim 2. günüm umarım istediğimiz kiloya kavuşuruz canım

selamlar
azraece uyumadınmıçok şaşırdım:))aslında ben yatacaktım ama kapı çalınca kalktımkargo geldi,cerene pantolon almıştım
enginar nasıl bişey ya:)biri yapmasa yesek:)
mutlu ben doğum günü yapmayacam o yüzden tek lokmalıklar hakkında fikrim yokama sen yine harika şeyler yaparsın eminim

karnım öyle acıktı ki,baktım tvde yemek yarışmasında kadın krep yapıyohemen kalktım dedim yapayım3 tava yaktımyagını az koysan yapışıyo,çok koysam yaglı oluyoböyle entellektüel şeyler bana göre degilaç kaldım:18lan malzemelere oldu

çağla geç uyudu sanırım 5 te uyanır:)artık baya konuşmaya başladıher yaptıgı eylemi söylemesi beni güldürüyo:)kalktım,oturdum,açtım,kapattım,düştüm,otudummmtoştum
ikikelimeyi yanyana koydugu az oluyo ama idare ederabla gitti,anne gel, ...gibi..
bu aralar bezinden çok şikayet etmeye başladı:18:çok rahatsız oluyo sürekli çekiştiriyo:26:sanırım 1 aya kalmaz bezden kurtaracam çocugu
2 hafta sonra wc egitimine başlıycam:18:inşallah beni yormaz:18:

Kolay gelsin CNm , bende daha başlamadım daha doğrusu Burda mı yoksa tr de mi yapsam diye düşünüyorum ..

sağol canım..temaya karar veremedim 1.yaş gününde minnie idi.. daha zaman var gibi görünüyor ama zaman çabuk geçiyor..tr de yap kıs:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…