2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınınız bol olsun dostlarım

-- eşimin bölümündeki 2 adet papağanı aldık ve Orhan Cemal'in ilgilenmesi için annemelere götürmeye karar verdik. sabah bahçeye çıkarır akşam eve alırlarsa çok da dert olmaz diye düşünüyoruz. annem "istemezüüük " derse de papağanlar bizim lab.da kalacak. bakalım ne olacak...
-- eşimi (ve üniv.deki tüm doktorları) piliç yetiştiricileri birliği, tesis gezmesi ve Bolu-Göynük'te pikniğe davet etmişler. "kesinlikle git zira tavukların nasıl yetiştirildiği nasıl kesildiğini gözünle görmüş, kamuoyunu da bilgilendirmiş olursun" dedim. meğer aileleri de davet etmişler, hep beraber gideceğiz bakalım
-- 23 nisanda arkadaşlarla Abant'a pikniğe gidelim dedik. sadece kadınlar ve çocuklar olaraktan
yok sürekli gezmiyoruz yaw, mesajda üst üste geldi gezme haberleri

-- başka başka? hah evet, Talay hanım, ne zaman izne ayrılacaksınız? gördüğüm kadarıyla hala aktifsiniz nazar değmesin

azraece ben enginarları soyulumuş alıyordum şimdi senden duydum ilaçlı suda beklettiklerini kabuklu alırım bundan sonra.
chirico hanım mayısın 7 sinde resmi iznime ayrılıyorum şimdiki çalıştığım yer eskisine göre oldukça yoğun ama doğum sonrasına ne kadar aktarırsam kardır diyerekten.doğum yaklaştıkça rüyamda bol bol ömeri görüyorum bugünde rüyamda ömer doğmuş topalak bi bebek oluyor.3 kilo olsa yeter inş.
şimdiden piknik ve gezilerinizin güzel geçmesi dileğiyle şimdi ne güzeldir oralar insan 8 senesini geçirince memleketi gibi oluyor safranboluyu özlüyorum bolu diyince aklıma safranbolu geldi.

Slm kızlar , benim doğum günü temam trendi ve sadece peçeteliğim kaldı bana bu konuda yardımcı olubilrcek var mı ..

Azraece ve hejar size kolay gelsin diyet yapmaya karar vermişsiniz ne güzel darısı başıma inş . Benim annemde enginarları soyulmamış alırdı bu yüzden vardır bir hikmeti diye düşünüp sizede önerim bu )

Chihiro hocam gezin anacım bol bol memleketin tadını çıkarın hem yoğun iş temposunda size dopink olucaktır )
Sekersizyeşilçay evt buralara artık kimse uğramaz oldu ,bende gelip bakıyorum bakıyorum yazan yokılıyorum Maalasef
Baby yeni telin hayırlı olsun şekerim , güle güle kazasız olarak kullan inş ..

Hayır olsun inş rüyan .. Dilerim ki Ömer iştahlı bir bebek olur ve seni üzmez .. Bende rüyamda oğlum olduğunu ve havalarda hoplattığımı görmüştüm :)) insan bebek özlüyor valla ..

Ay civciv çok tatlı iyi düşünmüşsün besteme yakışır ..sarı renkte hoş olur bahar rengi ne de olsa

babym doğum günün kutlu olsun Rabbim sana ve ailene nice güzel ömürler versin inşallah
mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın
teşekkür ederim canım benim amin inşallah
Tabii ki pazarimı senin için ayırdım. o gün seninim
tmm şekerim saat 3 te sendeyim
Beybimm iyiki doğdun ailenle mutlu huzurlu nice senelere iyiki seni tanımışım canımcım
mersi can kuşumbende iyiki seni tanımışım canım arkadaşım
Babycigim tatlim nice guzel yaşlar gör ailenle beraber.Şu hayatta hersey gonlune gore olsun.Kocaman opuyoruz kizimla seni
canımsın teşekkür ederimbende sizi kocaman öpüyorum
gunaydın..
yine sessiz buralar
olmuyo ama böyle

beybi naptınız kız dun anlatsana. kutlama var mıydı
telefon aldn mı
dur anlatayım şekerim:)kız ne kutlaması,30 yaşına girdim diyorummoralim bozuk diyorumbide kutlıycammı
ama eşim sagolsun pastamı alıp gelmiş,tam yemek yapacaktım yapma dediyemekte getirmiş
telefon aldı banazaten 3 aydır alacaktı da işte doom günüme denk getirdi uyanık:)
ceren parfüm almışçağlada makyaj yapmam için fırça seti almıştabi bunları eşim almış kızların eline tutuştırmuş:)
dedim senin bana bir mesajınmı varparfüm almışsın bana kokukmu demek istiyonmakyaj fırçası falansen beni begenmiyonmu
adam ne yapsa yaranamıyo:)

evet deneme yaptım şekerim:)gayet hızlıhepinize cevap yetiştirmem için bu şarttı

Son düzenleme:
selamlarnasılsınız mayıs anneleri
ben iyiyim de işte biraz öksürük oldum bogazım acıyoöksürük çok kötübir hastalıkismi bile bi tuhaf zaten ''öksürük''
misafirim vardı gitti
misafir sezonunu yeniden açmış bulunuyorumgezdigim yerler yine gelmeye başladı
bundan sonra kimseye gitmeyecem
neyse gittiler evi sildim süpürdüm,çağla neyseki kendi geçti beşigine uyudu bende işimi yaptım

dün gece pastamı üfledimdarısı seneye inşallah:)
evdeydikakşamları zaman nasıl geçiyo anlamıyorum zaten
ya ben doktoru arıycaktım şimdi aklıma geldi:26:istanbula gidecegim günü söyliycektim:26:randevu için:26:
yarına kaldıyarın arıyımda artık biletimi alayım
çok korkuyorum:18:daha önce ist hiç gitmedim ya:18:büyük şehir:18:yalayıp yutmasın bizi:)

meleğim inş. en kısa zamanda mahire bi kardeş haberi verirsin.bu arada beykoz hamile kaldı ortalıktan kayboldu acaba bulantıları falan mı var.
valla topik 3-5 demirbaşla dönüyor inş. doğum günü zamanında patlama yaşarız.

Telefonunu güle güle kullan canımParfümünü deMakyaj fırçalarını da
Tango yükle hemen akşam görüntülü konuşalım bi göreyim minnoşları
Randevuyu 28 nisana almaya ne dersinistanbul'a 25 nisanda gelmeye ne dersin Mira'nın yaşgününde olmaya ne dersin
Ben Alllaaaah derimsüper olurdu yaw

İstanbul yalayıp yutmaz seni merak etme yutturtmayız Ama benim minnoşlarını yalayıp yutacağımdan emin olabilirsin
Seni de mıncıklarım biraz

Geçmiş olsun CNm benim de boğazlar fena biraz (
Ist seni nasıl yutsun CNm boğazına kılçık gibi batarsın :)) Allah muhafaza .. Yani demem o ki sana birşey olmaz inş CNm biz ne güne duruyoruz anacım .. Kapı gibi arkadaşların , Mayıs anneleri var

hemende yükledim tangoyu:)
evet mutluyla tangoyla görüştük ama benim cadılar sanki hayatlarında hiç tango görmemişler gibi rahat durmadılar
hayır yani mutludan önce bi arkadaşla deneme konuşması bile yapmıştım
güzel miracıkım bile bizim yaramazları görünce dondu kaldıkibar kız şaşırdı
yinede sizi kanlı canlı görmek çok güzeldi canım
önce yazıyla buluştuk,sonra fotoları gördük daha sonra telefon konuşması ve en sonda kameralı görüşme
adım adım gerçege doğru gdiyoruzaz kaldı:)
ana kız çok ama çok güzelsiniziyiki sizi tanımışım
nisan 25 istanbul için olabilir aslında ama:26:bilemedim şimdi:26:sende yogun olabilirsin:44:bilet fiyatlarına bakmam lazım

sagol canım benim sanada geçmiş olsun
demek istanbul beni yutamazkız ben 57 kilo minnak bir kızımgerçi boyum var çok şükür:)o kadarda küçük sayılmam:)
sagol cicim zaten istanbula gelecem size güveniyorum vallayoksa 1 gün bile kalmadan dönerdim
pek tanıdıkta yok:18:akraba var ama uzun zamandır görüşmedim ya aramaya çekiniyorum yoksa hepsi ilgilenir ama ne bileyim işim düşmüş gibi olur diye çekiniyorum:18:

iyi akşamlar
cerenle çağla uyudu çok şükür:)çok kuduruklardı bugünçağlada gittikçe açılıyo yaramazlıkta ablasının yolunda ilerliyo:)
şimdi uyuturken canım canım diyip bana sarıldı içimi erittibende bir tatlı söze kanıyorum ya
bütün gün yaptıgı yaramazlıkları unuttum bile:))
mutlu kız uyudunmutango yapalım
iyiymiş valla hoşuma gitti
azraece seninlede yapalım tango
başka kimde var
kamerada çirkin çıkıyom idare edersiniz:86:

ben fena öksürürük oldum agrısı sırtıma vuruyobalkon işini azaltmalıyım ama nasıl
şekersizim sen bırakmıştım:26:bi daha içmedin dimi canım:26:tavsiye ediyomusun:44:
doğum günlerinede az kaldı minnoşların:87:yine tütülü etekmi giydireceksinizgeçen yıl ben elbise işini son ana bırakmıştımda çocugum elbisesiz kalmıştıbu yıl erkenden alacam inşallah..
dogum günü yapmıycam ama yinede gidip fotograf çektirecem,pastasını yaptıracamevde başbaşa kutlıycaz

Tango ne yaw benle de görüşün sevabına olmaz mı ).. Face den de oluyor diye biliyorum ..
Bu arada olmayan herkese hayırlı günler efem

saatlerimiz 14:35... işim bitince olanca hızımla lab.ı terketmeye çalışacağım.

oğlana pazardan 3 tanesi 10 liraya tişört, bir de uyku tulumu aldım. malum yaz geliyor ve bu tombalaklar sürekli üst-baş değiştiriyorlar. o bakımdan tişört ve penye don stoku yapıyorum. Ankara'nın geceleri hala soğuk olduğundan uyku tulumuna devam ediyoruz. şimdiki uyku tulumu küçük gelmeye başladığından 10 liraya yenisini aldım ucuzluğu ve kaliteyi birarada bulmayı seviyorum. yok reklam değil perşembe pazarımızın (nam-ı diğer sosyete pazarı) haklı gururudur bu cümle. yok hayır mağazadan birşey almıyorum. alışıp, kıymet bilmez diye almıyorum yoksa bende para ohoooo sadece bayramlarda alıyorum, ona da alışsın da "güzel kıyafet sadece bayramda alınır" desin diye millet "ay chihiro, senin oğlan hiç hoca çocuğuna benzemiyor. "Angara bebesi" gibi lastikli don ve penye tişört giydiriyorsun" diyorlar ama takmıyorum

doğumgünü için Afrika'da su kuyusu açtırmayı düşünüyorum. Orhan Cemal ne zaman "anne suuu" dese, bu suyu bulamayan çokcuklar var diyerek boğazım düğümleniyor. çiçek hanım da fidan dikecek bizim için. böylece yavrumun doğumgününü ağaçların saldığı oksijenle tüm dünyadaki canlılar kutlamış olacak

kimse yazmadığından, gelenler boş gitmesin, okuyacak birşeyler bulsun diye uzun uzun yazıyorum.

Merhaba Mayisin guzeller guzeli anneleri ve krem karamelleri
Evettt sonunda evimdeyim gunlerdir temizlik yapip duzenledim evi,cok ozlemisim kendi duzenimizi.Sabah 10.30 da evim toplu Masala ayri bize ayri yemek ,pilav,salata,tatlim hazirdi,hatta bu sure zarfinda minnosumu cubu cubu yaptirdim Insan evini ozleyince daha bir zevkle yapiyor.
Ben bir arkadasimin bebisinin odasinda dekoratif fakat cok agir olmamakla birlikte birseyler konulabilecek bir kitaplik gibi hos bir duvar susu gormustum baya buyuk birsey.Cok hosuma gitti memleketteyken bir sekilde makzemesini buldum kargoyla buraya ginderdim.Esim dun 4 saatte yapti ama cok hos oldu ilk fursatta resim eklerim .Kizimin idasini buyuk bir heyecanla hazirliyorum.Tabi kisitli imkanlar dogrultusunda.Masal cok sevdi odasinda uzun zaman gecirebiliyor Vee teyzeleri Masal konusma olayini bayaaaa ilerletti bildigin konusuyor sarki soyluyor vb neyse silinmeden gonderim

selamyine fasulye ayıklıyorum:)dedim bi bakayım kimler var
çağlayla ceren sabahtan beri kediköpek gibilerdiçok ama çok sinirlendimhep cerene çattım ama genelde huysuzluk çıkaran çağlaydı
cerenide boşuna üzdüm agladı okula gitti
çağlanın nesi var anlamıyorum2 gündür herşeye aglıyonormalde böyle degildi
dedim belki sıkıldı hadi efeye gidelimarkadaşımın oğlu efeyi çok seviyoefe 5yaşındaaslında cerenin arkadaşı:)
neyse gittik ama çağla yine huysuzoff valla hi sinir küpü oldum
ordada düştü zaten kafasını yere çarpti
eve geldik uyuyo şimdi
çok yordu beni
efenin yüzünü tırnagıyla çizdi:18:efe özüzdilee diyo zilliözür diliyomuş :)

melegim canım tangoyu hemen yüklegörüntülü konuşalım cicim

çiçek insanın evi gibisi yokmuş dimi:)evlendikten sonra annenin evine bile gitsen rahat edemiyosunbende öyleyim
kitaplıgınızıda çok merak ettim

çikocum seni tebrik ediyorum canımdemek afrikada su kuyusu açtıracan,ne güzel düşünmüşsünnasıl yapılıyo,maliyeti ne kadar?
orhan cemalin cicileri hayırlı olsun
bende çağlaya yazlık bir takım aldım şimdibütün param gitti

Baby uzulerek soyluyorum Çaglam 2 yas sendromuna girmissss Ya hakikaten kimse yazmaz oldu ,ben genelde okuyanlar tayfasindanim ama boyle kunse yazmayinca korktum dagilcaz diye ve bir el atim dedim

Uzun zamandir elk.süpurge ihtiyacim vardi ve sonunda esimin beynini yeyip philips maraton aldirdim Gercekten cok guzel gibi tabi zamanla daha net belli olur ...

Slm kızlar , benim doğum günü temam trendi ve sadece peçeteliğim kaldı bana bu konuda yardımcı olubilrcek var mı ..
temanı mı seçemedin balım tam anlamadım.
Ay civciv çok tatlı iyi düşünmüşsün besteme yakışır ..sarı renkte hoş olur bahar rengi ne de olsa

sağ ol canım bütün bahar bebelerini öpüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…