azraece ben enginarları soyulumuş alıyordum şimdi senden duydum ilaçlı suda beklettiklerini kabuklu alırım bundan sonra.
chirico hanım mayısın 7 sinde resmi iznime ayrılıyorum şimdiki çalıştığım yer eskisine göre oldukça yoğun ama doğum sonrasına ne kadar aktarırsam kardır diyerekten.doğum yaklaştıkça rüyamda bol bol ömeri görüyorum bugünde rüyamda ömer doğmuş topalak bi bebek oluyor.3 kilo olsa yeter inş.
şimdiden piknik ve gezilerinizin güzel geçmesi dileğiyle şimdi ne güzeldir oralar insan 8 senesini geçirince memleketi gibi oluyor safranboluyu özlüyorum bolu diyince aklıma safranbolu geldi.
Kızlar kızımın doğum günü teması civciv, nerede civciv görsem sanki bestoşu görmüş gibi oluyorum o yüzden civcive karar verdim. Sarı renge bayılırım zaten bir çok şeyi sarı yapmayı planlıyorum.
teşekkür ederim canım benim amin inşallahbabym doğum günün kutlu olsun Rabbim sana ve ailene nice güzel ömürler versin inşallah
mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın
tmm şekerim saat 3 te sendeyimTabii ki pazarimı senin için ayırdım. o gün seninim
mersi can kuşumBeybimm iyiki doğdun ailenle mutlu huzurlu nice senelere iyiki seni tanımışım canımcım
canımsın teşekkür ederimBabycigimtatlim nice guzel yaşlar gör ailenle beraber.Şu hayatta hersey gonlune gore olsun.Kocaman opuyoruz kizimla seni
dur anlatayım şekerim:)kız ne kutlaması,30 yaşına girdim diyorumgunaydın..
yine sessiz buralar
olmuyo ama böyle
beybi naptınız kız dun anlatsana. kutlama var mıydı
telefon aldn mı
Hejarim hadi bakalim hayirli olsun senin diyetinde. Enginarlari soyulmus olarak almiyorum kararmasin diye ilacli suda bekletiyorlarmis. Senin tarifide annem yapinca yiyorum cunku useniyorum yapmaya:) yesilcayim gelmis yeni teli baybinin dun gece facede deneme yapmis:))
Telefonunu güle güle kullan canımselamlarnasılsınız mayıs anneleri
ben iyiyim de işte biraz öksürük oldum bogazım acıyoöksürük çok kötübir hastalık ismi bile bi tuhaf zaten ''öksürük''
misafirim vardı gitti
misafir sezonunu yeniden açmış bulunuyorumgezdigim yerler yine gelmeye başladı
bundan sonra kimseye gitmeyecem
neyse gittiler evi sildim süpürdüm,çağla neyseki kendi geçti beşigine uyudu bende işimi yaptım
dün gece pastamı üfledimdarısı seneye inşallah:)
evdeydikakşamları zaman nasıl geçiyo anlamıyorum zaten
ya ben doktoru arıycaktım şimdi aklıma geldi:26:istanbula gidecegim günü söyliycektim:26:randevu için:26:
yarına kaldıyarın arıyımda artık biletimi alayım
çok korkuyorum:18:daha önce ist hiç gitmedim ya:18:büyük şehir:18:yalayıp yutmasın bizi:)
selamlarnasılsınız mayıs anneleri
ben iyiyim de işte biraz öksürük oldum bogazım acıyoöksürük çok kötübir hastalık ismi bile bi tuhaf zaten ''öksürük''
misafirim vardı gitti
misafir sezonunu yeniden açmış bulunuyorumgezdigim yerler yine gelmeye başladı
bundan sonra kimseye gitmeyecem
neyse gittiler evi sildim süpürdüm,çağla neyseki kendi geçti beşigine uyudu bende işimi yaptım
dün gece pastamı üfledimdarısı seneye inşallah:)
evdeydikakşamları zaman nasıl geçiyo anlamıyorum zaten
ya ben doktoru arıycaktım şimdi aklıma geldi:26:istanbula gidecegim günü söyliycektim:26:randevu için:26:
yarına kaldıyarın arıyımda artık biletimi alayım
çok korkuyorum:18:daha önce ist hiç gitmedim ya:18:büyük şehir:18:yalayıp yutmasın bizi:)
hemende yükledim tangoyu:)Telefonunu güle güle kullan canımParfümünü de Makyaj fırçalarını da
Tango yükle hemen akşam görüntülü konuşalım bi göreyim minnoşları
Randevuyu 28 nisana almaya ne dersinistanbul'a 25 nisanda gelmeye ne dersin Mira'nın yaşgününde olmaya ne dersin
Ben Alllaaaah derimsüper olurdu yaw
İstanbul yalayıp yutmaz seni merak etme yutturtmayızAma benim minnoşlarını yalayıp yutacağımdan emin olabilirsin
Seni de mıncıklarım biraz
Geçmiş olsun CNm benim de boğazlar fena biraz(
Ist seni nasıl yutsun CNm boğazına kılçık gibi batarsın :)) Allah muhafaza .. Yani demem o ki sana birşey olmaz inş CNm biz ne güne duruyoruz anacım .. Kapı gibi arkadaşların , Mayıs anneleri var
temanı mı seçemedin balım tam anlamadım.Slm kızlar , benim doğum günü temam trendi ve sadece peçeteliğim kaldı bana bu konuda yardımcı olubilrcek var mı ..
Ay civciv çok tatlı iyi düşünmüşsün besteme yakışır ..sarı renkte hoş olur bahar rengi ne de olsa
temanı mı seçemedin balım tam anlamadım.
sağ ol canım bütün bahar bebelerini öpüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?