herkeze günaydın haftanın son çalışma günüde geldi çok şükür.bende giderek ağırlaşıyoeum haftasonu ömerin eşyalarını yerleştirip çantamı hazır edeceğim.dün eşim a101den bebek malzemeleri aldı adamcağız savaş vermiş resmen kadınlardan etkilenip ne bulduysa 2şer almış.
sayın chirico bakıcımız varken bütün gün oğlum aktivite yapıp kitap okuyordu şimdi ise anneannesinin yanında doğal hayatın içinde sizde durumlar nasıl acaba birlikte kitap okuyorlarmı.gerçi bu benim işimede geliyor dışarıda yorulduğu için akşam eskisi gibi üstüme düşmüyor birlikte resim yapıyoruz.
benim oğlan hala anlamsız konuşuyor kızlar suya öğğ,süte fü gibi kendi dilinde isimler koyuyor halbuki okadarda konuşuyoruz onunla sizinkileri duyunca özenmiyor değilim biliyorum eninde sonunda konuşacak bizim gibi olan varmı.tağrık buğra da acaba konuşuyormu
geçmiş olsun ciğerim.. Maalesef 2 haftadır içiyorum. Istikrarlı olamadım :) amaan neyse ya. Kapatalım bu mevzuyu
ben dün kuzuma doğumgunu elbisesini aldım. çoook ciciiiii
çağla 2 yas sendromuna girmiş evet.. Inşallah tez vakitte çıkar sendromdan.. Yerim ben onu. Cerene de uzuldum, kabak onun basına patlamıs..
Hmm demek evine geldin. Geznti seniii :) ev özlenmez mi ya. Valla ben de evden kaçmaya can atıp 2 gun sonra özleyenlerdenim.. Kitaplığınız hayırlı olsun. Foto isteriz
evet ben geliyorum buluşmaya tabii ki de.. Taaa hataydan arkadasım istanbula gelmiş ben izmitten mi gelmicem.. Cok ayıp. Ben künefe malzemesi istiyorum. Belki mesaj kutun dolu olur gormezsin falan. şimdiden söliim...
Bu arada ben line kullanıyorum. Yukle de görüntülü konuşak :d
gunaydın canım.. Oh valla hazırlıklar tamamlanıyoı desene. çok heyecanlandım valla ben bile :d defnoş da dili açılanlardan hatta hiç susmuyo. çok tatlı konusuyo cumle kuruyo artık ve sarkılar soyluyoooo cok tatlı cook.. Her cocuk farklıdır ama tabii ki de.. Istediği zaman konusur sıkma canını
merhaba annekuşlar ve yavrukuşları.. Dun arkadasımla ikeaya gittik taa ümraniyeye.. Gece geldim eve..cok attlı seyler aldım. Kızıma mammut masa alacaktım ama kalmamıstıneyse yine de guzel seyler aldım..
şimdilik öperim hepinizi yemeğe gidiyorum dönücem :)
slm kızlar bu gün hava yağmurlu sevmiyorum böyle havalarıçok sıcaklarıda sevmiyorum
Güneş ve ılık ılık esen bi rüzgar istiyorum:)
tarık buğra her zamanki gibi yine hasta salya sümük geziniyo çokta huysuz
bu arada 17. Dşinide patlatmış minik bi ucu çıkmış onunda ağrısı vardır diye düşünüyorum
dün yine doktordydık 3 hafta sonra kontrole çağırdı merak etmeyin biz en geç 10 gün sonra burda oluruz dedim:)
ilaçları bitmişti yazdırdım muayane oldu çok korkuyo artık doktorlardan
boğazında bi şey yokmuş hafif hırıltısı vardı dün bu gün çok şükür yok
artık yavrum tıkandığı zaman hemen makineyi çıkarıyo onun rahatlattığını biliyo
beybim;hadi hayırlı olsun şekerim yakında burdasın:) sizin arkadaşından duyduğunuz eve geç kalmadınız mı tarzı cümleleri biz çoook duyduk çok alışkınız pişkin pişkin biz böyle rahatız diyerek oturmaya devam ediyorumdüzelir inş çağlamda..tarık buğranın hiç düzeliceğini zannetmiyorum dün hastaneye ilk defa yalnız gittik işimiz yarım saat sürdü çok zorlandım..yalnız gittiğim tek yer ablamlar ve annem onun dışında her zaman yanımada onları alırım :)
meleğim; doğum günü hazırlıklarını tamamlamışsın peçeteliğe bence bi uzman eli değmeli mutlu ve şekersizin elleri gibi
çiçekcim;süpürgen hayırlı olsun bende aynı süpürgeyi kullanıyorum ve çok memnunum..masalada maşallah bıcır bıcırdır şimdi
Talaycım; günlerin azaldı canım ağırlaşman normal allah yardımcın olsun..tarık buğrada henüz konuşmuyo bende artık sabırsızlanıyorum konuşsun diye :) dün doktora yine söyledim ne yaptıysam konuşturamıyorum diye..bol bol kitap oku dedi ama hiç dinlemiyogörüntüsüz çocuk şarkıları dinletmemi,günde en az 15 dk arkada hiç ses olmadan konuşmamı önerdi fazlasını yapıyorum ama bu gün tekrarladığım bi kaç kelimeyi tekrarladı ama sonrasında ağzı alışmış herşeye sırıtarak aba demeye devam etti:)
sırıtarak aba dediği zaman konuşmayı sonlandır dedi..şu anda henüz erkenmiş fakat bu şekilde devam ederse çocuk psikoloğuna yönleririm seni dedi umarım gerek kalmadan konuşmaya başlarlar
Ilkimcim;besteye civciv çok yakışıcak ne güzel düşünmüşsün kendide civciv gibi şirin zaten
ne tatli heyecanlar ya allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.konusma konusunda masal memlekette acildi kuzenler vb cok sosyal ortamlarda bulundu burdek soktu ama dedigimiz gibi her cocuk farkli mesela masal cok gec yurudu.insallah yakinda basinin etini yicek
torununa kitap okurken annemi hiç düşünemiyorumAnneciğim bildiğimiz anadolu ninelerindne olduğu için, bahçede çay içmek, komşularla kısır yemek, ankara oyun havalarıyla oynamak dışında öyle bildiğimiz aktivitelerden yapmıyor orhan cemal'le zaten böyle birşey de hayatta isteyemem sanırım Gerçi akşama kadar bahçeydi, kamyonla toprak taşımaktı, ağaç budamaktı, çardağa gelen komşularla kızartma yemekti, bisiklet sürmekti derken hem çocuk yoruluyor hem de zaman kalmıyor.
Akşam eve geldiklerinde hemen yemek yemesi gerekiyor çünkü çok erken uyuyor. Yemekten hemen sonra resim yapıyoruz, kağıt kesiyoruz veya yeni aldığım oyun hamurlarıyla oynuyoruz. Daha çok kendi kurduğu oyunları oynuyor. Arabaları kendince yarıştırıp "daaaaan" diyerek kaza yaptırmak gibi. Daha uzun yazacaktım amma iş bekliyor dostum. Iyiki sordunuz, ben de uzun uzun içimi dökeyim
selamlar
tatlıcadı cnm geçmiş olsun tarık bugrayaneden sürekliböyle oluyo bende çok üzülüyorum:26:umarım bu son olur çokşükür yaz geliyo bitsin hastalıklar
evet dün bizde kovuldukben alışık degilim ya bi tuhafıma gitti çağla böyle devam ederse bende senin gibi yapacam yok iyiyiz biz diycem
şekersiz canımya neden balkona tekrar döndün çok üzüldüm:26:bende kendime seni örnek alacaktım:44:bende vazgeçtim o zaman:)
hem sizin masa sandalyeniz yokmu cicimniye bi daha bakıyosun yoksa banamı alacan
istanbula gelmenede çok sevindimsensiz olmazdı zaten
çiçek sana geçmiş olsun cigerimbenimde bogazım 4-5 gündür çok kötü acıyo..
topik çok sessizherkes nerelerde
bende dün mutluyu merak etmiştim nerde diyehatun fuardaymış:)yoksa gelir yazardı onu affediyoruz:)
melegim sen nerdesin cicim
kujummmm
hejarcım
pınar ve ilkimve azraece ve annezeyno zada nagiş gelin gari
herkeze günaydın haftanın son çalışma günüde geldi çok şükür.bende giderek ağırlaşıyoeum haftasonu ömerin eşyalarını yerleştirip çantamı hazır edeceğim.dün eşim a101den bebek malzemeleri aldı adamcağız savaş vermiş resmen kadınlardan etkilenip ne bulduysa 2şer almış.
sayın chirico bakıcımız varken bütün gün oğlum aktivite yapıp kitap okuyordu şimdi ise anneannesinin yanında doğal hayatın içinde sizde durumlar nasıl acaba birlikte kitap okuyorlarmı.gerçi bu benim işimede geliyor dışarıda yorulduğu için akşam eskisi gibi üstüme düşmüyor birlikte resim yapıyoruz.
benim oğlan hala anlamsız konuşuyor kızlar suya öğğ,süte fü gibi kendi dilinde isimler koyuyor halbuki okadarda konuşuyoruz onunla sizinkileri duyunca özenmiyor değilim biliyorum eninde sonunda konuşacak bizim gibi olan varmı.tağrık buğra da acaba konuşuyormu
geçmiş olsun ciğerim.. maalesef 2 haftadır içiyorum. istikrarlı olamadım :) amaan neyse ya. kapatalım bu mevzuyu
ben dün kuzuma doğumgunu elbisesini aldım. çoook ciciiiii
çağla 2 yas sendromuna girmiş evet.. inşallah tez vakitte çıkar sendromdan.. yerim ben onu. cerene de uzuldum, kabak onun basına patlamıs..
hmm demek evine geldin. geznti seniii :) ev özlenmez mi ya. valla ben de evden kaçmaya can atıp 2 gun sonra özleyenlerdenim.. kitaplığınız hayırlı olsun. foto isteriz
evet ben geliyorum buluşmaya tabii ki de.. taaa hataydan arkadasım istanbula gelmiş ben izmitten mi gelmicem.. cok ayıp. ben künefe malzemesi istiyorum. belki mesaj kutun dolu olur gormezsin falan. şimdiden söliim...
bu arada ben line kullanıyorum. yukle de görüntülü konuşak
gunaydın canım.. oh valla hazırlıklar tamamlanıyoı desene. çok heyecanlandım valla ben biledefnoş da dili açılanlardan hatta hiç susmuyo. çok tatlı konusuyo cumle kuruyo artık ve sarkılar soyluyoooo cok tatlı cook.. her cocuk farklıdır ama tabii ki de.. istediği zaman konusur sıkma canını
merhaba annekuşlar ve yavrukuşları.. dun arkadasımla ikeaya gittik taa ümraniyeye.. gece geldim eve..cok attlı seyler aldım. kızıma mammut masa alacaktım ama kalmamıstıneyse yine de guzel seyler aldım..
şimdilik öperim hepinizi yemeğe gidiyorum dönücem :)
Slm arkadaslar,Masali uyuttum kahvemi yaptim yaninada cikolatami aldim ohhh.Ama biraz bogazim aciyo birazda halsizlik var,gunlerin yorgunlugumu cikiyor acaba.Hava yagmurlu sabah bir ara gunes cikti hemen kaptim Masali ciktim baktim gunes gitmis bizde market gezip donduk hemen.Haftasonu kapali mekanda olsa cikariz heralde Masali gezdirmek icin.
CNm üzüldüm içmeye başlamana hayırlısı olsun inş başla sefere artık
Buluşmaya gelmeme sevimdim benlede tanışsan CNm ya çok sevşndîrik oldum şimdiden ..
Künefe malzemesi için kadayıf ve mozella peyniri lazım galiba bunları mı istiyorum CNm ..en güzeli bize kendi elleri ile yapması hepberaber bize gelin baby yapsın biz yiyelim ne dersin)
Sen de o tarihlere denk getirsen ne guzel olur valla. İstanbul çıkartması yapardık ne guzel :)
Valla ben hatayda künefe yediğimden beri başka hiç bi yerdeki aynı tadıvermedi. Onun malzemesi oraya özel bence. O yuzden istedim :) keske oralara gidip yeniden yerinde yeme fırsatımız olsa
iyi akşamlar
talaycım tabiki sende ogluşlarınla çook ama çok güzel vakitler geçireceksin2 küçük erkekle neler yapılmazki
melegim neden yükleyemedin canım yabi daha dene bide şöyle dene istersen,önce enişteyle tango yap:118:sonra yüklenir kanımca:))
bilgisayardan oluyomu bilmiyorum:26:ben bilmem mutlu bilir:)
boya işi zordur:18:bizim evi görsen:18:acil boyanması lazım ama ev bulurda çıkarım umuduyla boyatmıyorum:18:ama duvarlarım berbat2 yıl önce boru patlamıştı heryer rutubet olmuştu,duvarların alt kısmı döküldü:18:inşallah bu yaz taşınırım:18:
künefe getiririm tabikideama mozella peyniri ne kız burda öyle alangirli peynirler yok künefe mayasız,tuzsuz peynirle olur,bizim burda yapılır künefe peyniri ver deriz verirler künefenin içinde sündükçe süner lastik gibi
şekersiz canım istedigin künefe olsun:18basit yapılmışmı getireyim yoksa bi zahmet evinde kendin yaparmısın zahmet olacak sanada:))
line ney cigerimtv de reklamı vardı o mu üstsüz erkekler vardı kerem bursindi sanırım ayıp kız ne işim var benim line da
neyse yüklerim
tatlıcadı sarma bitmedimi canım
Sağ ol tatlım Tarık Buğrama da çok geçmiş olsun inşallah hastalanmaz da siz de uzun süre gitmezsiniz doktora. Makineyi çıkarması ne hoş demekki çok rahatsız oluyo miniğim yerim onu ben.Slm kızlar bu gün hava yağmurlu sevmiyorum böyle havalarıçok sıcaklarıda sevmiyorum
Güneş ve ılık ılık esen bi rüzgar istiyorum:)
Tarık buğra her zamanki gibi yine hasta salya sümük geziniyo çokta huysuz
Bu arada 17. Dşinide patlatmış minik bi ucu çıkmış onunda ağrısı vardır diye düşünüyorum
Dün yine doktordydık 3 hafta sonra kontrole çağırdı merak etmeyin biz en geç 10 gün sonra burda oluruz dedim:)
İlaçları bitmişti yazdırdım muayane oldu çok korkuyo artık doktorlardan
Boğazında bi şey yokmuş hafif hırıltısı vardı dün bu gün çok şükür yok
Artık yavrum tıkandığı zaman hemen makineyi çıkarıyo onun rahatlattığını biliyo
Beybim;hadi hayırlı olsun şekerim yakında burdasın:) sizin arkadaşından duyduğunuz eve geç kalmadınız mı tarzı cümleleri biz çoook duyduk çok alışkınız pişkin pişkin biz böyle rahatız diyerek oturmaya devam ediyorumdüzelir inş çağlamda..tarık buğranın hiç düzeliceğini zannetmiyorum dün hastaneye ilk defa yalnız gittik işimiz yarım saat sürdü çok zorlandım..yalnız gittiğim tek yer ablamlar ve annem onun dışında her zaman yanımada onları alırım :)
Meleğim; doğum günü hazırlıklarını tamamlamışsın peçeteliğe bence bi uzman eli değmeli mutlu ve şekersizin elleri gibi
Çiçekcim;süpürgen hayırlı olsun bende aynı süpürgeyi kullanıyorum ve çok memnunum..masalada maşallah bıcır bıcırdır şimdi
Talaycım; günlerin azaldı canım ağırlaşman normal Allah yardımcın olsun..tarık buğrada henüz konuşmuyo bende artık sabırsızlanıyorum konuşsun diye :) dün doktora yine söyledim ne yaptıysam konuşturamıyorum diye..bol bol kitap oku dedi ama hiç dinlemiyogörüntüsüz çocuk şarkıları dinletmemi,günde en az 15 dk arkada hiç ses olmadan konuşmamı önerdi fazlasını yapıyorum ama bu gün tekrarladığım bi kaç kelimeyi tekrarladı ama sonrasında ağzı alışmış herşeye sırıtarak aba demeye devam etti:)
Sırıtarak aba dediği zaman konuşmayı sonlandır dedi..şu anda henüz erkenmiş fakat bu şekilde devam ederse çocuk psikoloğuna yönleririm seni dedi umarım gerek kalmadan konuşmaya başlarlar
İlkimcim;besteye civciv çok yakışıcak ne güzel düşünmüşsün kendide civciv gibi şirin zaten
Tatlım ben çok yoğunum bu ara, yıl sonu gösterisi zart zurt derken okulda çok yoruluyorum evde iş ancak face bakabiliyorum bi de oyun( can göndermeyi ihmal etme) öptüm balımselamlar
tatlıcadı cnm geçmiş olsun tarık bugrayaneden sürekliböyle oluyo bende çok üzülüyorum:26:umarım bu son olur çokşükür yaz geliyo bitsin hastalıklar
evet dün bizde kovuldukben alışık degilim ya bi tuhafıma gitti çağla böyle devam ederse bende senin gibi yapacam yok iyiyiz biz diycem
şekersiz canımya neden balkona tekrar döndün çok üzüldüm:26:bende kendime seni örnek alacaktım:44:bende vazgeçtim o zaman:)
hem sizin masa sandalyeniz yokmu cicimniye bi daha bakıyosun yoksa banamı alacan
istanbula gelmenede çok sevindimsensiz olmazdı zaten
çiçek sana geçmiş olsun cigerimbenimde bogazım 4-5 gündür çok kötü acıyo..
topik çok sessizherkes nerelerde
bende dün mutluyu merak etmiştim nerde diyehatun fuardaymış:)yoksa gelir yazardı onu affediyoruz:)
melegim sen nerdesin cicim
kujummmm
hejarcım
pınar ve ilkimve azraece ve annezeyno zada nagiş gelin gari
Benim de evde çok işim var ama yapacak enerji lazım. İşin zor güzelim ya iki çocuk ,ama yine de iyisin maşallah. O kuşları da öp benim içiniyi geceleryorgunluktan ölüyorum uyumaya gidecem bi bakayım dedim
yine kimseler gelmemişdostum sizin derdiniz ne gelin yazın bişeyler
topigimiz sessiz kalmışyazık degilmi
bütün gün temizlik yaptımkapılar,camlar,balkonlar çocukları yıka,yemek hazırla üstüne bide avm gez
turşuya döndüm:)
eşime dedim bir ruj alayımtmm dedi geçtim kendimi kaybettim 2 ruj,maskara,göz kalemi ve parfüm aldım:18:adamın tansiyonu çıktı:18:
ee yaşlanıyo tabi normalçok sinirlendi ama bişey demedi:18:yüzünden herşeyi anlamak mümkündü
bir kaç şey daha aldım,eşim yalla eve gidiyoz dedi zorla çıkardı bizi:18::18:
:18::18:sanırım 1 ay alışveriş yapmamam lazım:18:
çağlayla cerende yine çok yaramazlardıben çağlanın peşinde eşim cerenin peşinde helak olduk
temizlik yapmışsınız dostum, kolay gesin ve geçmiş olsun. temiz evde oturmak gibisi yok valla, uzun süredir yaşamadığım bir duygu daiyi geceleryorgunluktan ölüyorum uyumaya gidecem bi bakayım dedim
yine kimseler gelmemişdostum sizin derdiniz ne gelin yazın bişeyler
topigimiz sessiz kalmışyazık degilmi
bütün gün temizlik yaptımkapılar,camlar,balkonlar çocukları yıka,yemek hazırla üstüne bide avm gez
turşuya döndüm:)
eşime dedim bir ruj alayımtmm dedi geçtim kendimi kaybettim 2 ruj,maskara,göz kalemi ve parfüm aldım:18:adamın tansiyonu çıktı:18:
ee yaşlanıyo tabi normalçok sinirlendi ama bişey demedi:18:yüzünden herşeyi anlamak mümkündü
bir kaç şey daha aldım,eşim yalla eve gidiyoz dedi zorla çıkardı bizi:18::18:
:18::18:sanırım 1 ay alışveriş yapmamam lazım:18:
çağlayla cerende yine çok yaramazlardıben çağlanın peşinde eşim cerenin peşinde helak olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?