Turuncu CNm çok geçmiş olsun , çok şükür kabus günler geride kalmış Rabbim bir daha yaşatmasın inş .
Bende mahir in 4 aylık iken sünnetinde ameliyat haneye gönderirken çok kötü olmuştum öyle kucağımdan alıp gitmişlerdi ve halan unutamıyorum o anıseni çok iyi anlıyorum anne olmak çok başka birşey .. Rabbim onların acısını hiç birimize göstermesin inş .
selam anneler ve tatlı bebişleri, babyceren geçmiş olsun çağlaya, rabbim beterinden saklasın, benim oğlan da tam kış bitti bahar geldi diye sevinirken orta kulak iltihabı oldu, 4 gündür ateş nöbetindeyim, işler de bu ara bir garip, ben de bahar depresyonundayım, emzirme olayını bitirmek istiyorum ama nasıl, çünkü benim küçük adam gece tiryakisi sürekli emmek istiyor, gündüz olsa laf anlatırsın ama gece nasıl memeden uzak tutucam bilmiyorum, öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri, hepinize iyi haftalar...
Delirme daha durHerkese iyi haftalar diliyorum. Kizlar su an cok fenalardayim:)) bundan 6ay once alt kata hamile bi arkadas tasindi cok iyi biri dogumunu ailesinin yaninda istanbulda yapti 3aylik olunca dun bebekle donmusler yolda durmamis bebek cok yorgundu. Evlerinde isitici olmadigindan sabah gelip bende yikadik bebegini. Ecenin parmaklamadigi bisey kalmadi elleme yapma demekten daraldim simdi uyuyo bebek annesi evine gitti eceye actim pepe napim durmuyor anladimki su anda 2cocukla olsam deliririm:))
Selam TuanaMerhaba, bende 01,05,2012 kiz cocugu anne'siyim yeniyim burda
Selam vermek istedim bende 😊
İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun oğluşunaselam anneler ve tatlı bebişleri, babyceren geçmiş olsun çağlaya, rabbim beterinden saklasın, benim oğlan da tam kış bitti bahar geldi diye sevinirken orta kulak iltihabı oldu, 4 gündür ateş nöbetindeyim, işler de bu ara bir garip, ben de bahar depresyonundayım, emzirme olayını bitirmek istiyorum ama nasıl, çünkü benim küçük adam gece tiryakisi sürekli emmek istiyor, gündüz olsa laf anlatırsın ama gece nasıl memeden uzak tutucam bilmiyorum, öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri, hepinize iyi haftalar...
Delirme daha durEn az 3 çocuk yakışır arkadaşımaaaa
Selam TuanaTuana sen misin kızın mı? Çok güzel isim
Geçmiş olsun oğluşunaAllah beterinden korusun Bende sütten kesenlerdenim Aktarlarda satılan sabır taşı var,deneyebilirsin zor olursa...Aklında bulunsun
Allah bağışlasınKizimin ismi tuana
İphon'e
Allah bağışlasınE 82 ne o zaman? Senin doğum tarihin mi Tuana'nın boyu mu?
Normalde hiç meraklı biri değilimdirmerak edesim tuttu gördün mü
Amin sagol cumlemizinkini bagislasin
Evet 82 benim rahat olabilirsin seve seve cevaplarim sorun degil kizim 89 cm boyu bu arada 😊😊
İphon'e
Amin sagol cumlemizinkini bagislasin
Evet 82 benim rahat olabilirsin seve seve cevaplarim sorun degil kizim 89 cm boyu bu arada 😊😊
İphon'e
yine yakalandın turtix
topiği okuyup okuyup birşey yazmadan çıkıyorsun, Allah rızası için bari "slm" filan yaz ya
Maşallah maşallahTamam o zaman soruyorum sorularımı
tuana82 hanım, çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız kızınıza kim bakıyor? çalışmıyorsanız, günleriniz nasıl geçiyor? hangi şehirdesiniz veya şehirde misiniz? ısssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey nedir?
Tuana82 sende gurbetdesin demek bende öyle cnm, minyatür var aramızda Almanya'da olan Köln şehri galiba .. Bende londradayım Maalasef
Kızının ismi çok güzel Rabbim bahtını güzel kılsın inş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?