2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım arkadaşlarım

Çiçekçim prensesim odasında güle güle oynasın inşallah

Baby Zeynoya ve Çağlama geçmiş olsun Zeyno nasıl şimdi?İnşallah kötü bi kene değildir,Rabbim korusun yavrularımızı
Cerenim akıllı kuzum farketmiş çok şükür

Şekersiz güle güle giysin kokoş Defnem aldıklarınızı Pasta işi süper olmuş babanne candır:13:Bende 2 katlı yaptırmak istiyorum bu sene

Turuncu çok sevindim Kayra'nın iyileşmesineSana da geçmiş olsun canım,diş ağrısı ve kulak ağrısı hayatımda yaşadığım en kötü
2 ağrıdır İkisinide yaşamış biri olarak düşmanımın başına gelsin istemem Rabbim her daim sağlık versin

Meleğim ne zaman geliyorsun canım?...Şekersiz İzmitten geliyor,baby Hataydan bende Fatihten geleyim mi Baby'nin geldiği cuma akşamı bende tası tarağı toplayıp sana geleyim mi iş çıkışı,, kız kıza sabahlarız:13: Sonra boğazda kahvaltı veee sonrasında....Süpriiiizzzz

ben de sünnet için ameliyathane kapısında, yavrumu doktorlara teslim etmemi unutamıyorum bir de, ameliyathaneden, hastabakıcı kucağında, yeşillerle sarılı halde ve baygın halde çıkmasını unutamam anne yüreği işte

Orhan Cemal'i 1 günde kestim bendeniz hep emerek uyuyordu ve gece uyandıkça emiyordu. sizin gibi çok korkuyordum, "uyandığında nasıl oyalayacağım" diye. ama hiç sorun olmadı. göğsüme yara badı yapıştırıp üstüne biraz salça sürdüm ve "anneciğim bak, yara olmuş. çok acıyooor " dedim. ilk gün salça sürmediğim için olayı anlamamıştı ama 2. gün salçayı görünce "hımmm " dedi ve yatağına gitti uyumak için. şimdilerde gece uyandıkça bardaktan süt içiriyorum. akşam uyutmak için ise yatağına götürüyorum ve yanındaki kanepeye uzanıp mırıl mırıl bir tonda ninni söylüyorum, uyuyor. tabi bütün bunları yaparken "yavruuum, kuzuuum, tombalağııım, annesinin tombalak oğluşuuu" filan gibi sevgi gösterilerinde de bulunmayı ihmal etmiyorum ki çocukcağız memeden ayrılma travması geçirmesin
umarım sizinki de bu kadar kolay olur normalde gece veya gündüz süt içiyorsa oyalamanız daha kolay olabilir

azizim ve dostum, Çağla düşmüş geçmiş olsun demeyi unutmuşum, çok geçmiş olsun. burnu nasıl şimdi?

bir de kime ne olmuştu yaw :44:Kayra ameliyat oldu, ona geçmiş olsun diledim. başka? diş ağrısı? hah Turuncu hanım, dişiniz ağrıyordu sanırım. geçmiş olsun :18:çok feci bir ağrıdır kendileri :18:

Hava iyice güzelleşti burda,
Geçen haftasonu baya uğraşıp yazlık kışlık verilecekler küçülenler değişimi yaptım.Bu seneyi mont almadan kapattık kuzuma ama seneye kaçarı yok herşey lazım
Mira iyice büyüdü dana oldu Burda bir müdürün kızı balerin,akşam görterisi var kızıma da bilet almış sağolsunKuzumla gidicez kısmetse
Bakalım bizimki napıcak?
Mira ilk tanıştığı insanlara karşı biraz yabani olmakla birlikte sonrasında iletişime geçebiliyor,genel anlamda hareketleri bana pek benzemiyor dışarıya karşı ama evde tam anlamıyla sevgi pırtırcığı Her geceki kitap okuma seanslarımız artık kuzumun da anlatımlarıyla daha bir uzuyor
Baya akşamları muhabbet edebiliyoruz ailecek Bu ara favori kelimeleri "anne korktum ben", sanırım korkmayı keşfetti ama işin tuhafı bunu söylerken korku ifadesi olmuyor yüzünde....
Turuncunun da dediği gibi bende wcye yalnız gidemeyenlerdenim evde Bana çok düşkün oldu İyice büyüdüler yaw Rabbim acılarını göstermesin

İyi birde haberim var,artık yaşıtlarıyla yavaş yavaş çok kavga etmeden oynamaya başladıGenelde çoğu bebek gibi kendi yaşıtlarıyla anlaşamayıp kendinden büyüklerle oynamaktan hoşlanırdı,pazar günü yaşıtı olan arkadaşıyla 1 saate yakın kumda oynadılar şaşırdık bizde Sadece tek sorun 2 kürek vardı ve renkleri farklıydı genelde ikiside aynı renk kürekle oynamak istedi ama bir süre sonra kürekleri de kuma gömmüşlerdi

Bugün forumda nöbetçiyim

Delirme daha durEn az 3 çocuk yakışır arkadaşımaaaa
Merhaba, bende 01,05,2012 kiz cocugu anne'siyim yeniyim burda
Selam vermek istedim bende 😊

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam TuanaTuana sen misin kızın mı? Çok güzel isim
Geçmiş olsun oğluşuna Allah beterinden korusun Bende sütten kesenlerdenim Aktarlarda satılan sabır taşı var,deneyebilirsin zor olursa...Aklında bulunsun

Şimdi biraz kendimde sıra
Bu aralar işte epey yoğunum,,sonrasında da bir davet eğlence vs. olursa katılıyoruz olmazsa evde pijama partisi
Genellikle arkadaşlarım bana geliyor,çocuklular tercih sebebim
Mira'yı bezden kesmeye niyetim var ama onun hiç niyeti yok Açıkça da söylüyor zaten 1 haftadır her gece son bezini bağlamadan oturuyoruz tuvalete, bazen yapıyor bazen kalkıp yapmıcam buyaya derken bakıyorum paçalardan akıyor iyiki kendimden bahsedecektim hayatım Mİra olmuş farkında değilim
Doğumgünü hazırlıklarım devam ediyor,,az sonra yaşgünümüz için hazırladığım posteri ekleyeceğim resimlerime, hem doğumgünü kıyafetimizi erken erken görmüş olursunuz teyzeleri Haftasonu poster için alt tarafı 2güzel resim için 200 resim çektim durmadı zilli

Eveeeeet resimleri yükledim teyzeleri Bu arada forumu zaptepmiş bulunuyorum galiba
Gelemediğim günlerin acısını mı çıkarıyorum ne

Talaycım olan olduğu kadar kalsın rahatına bak artık boşwer tülleri:13: Soğuk mu çok yoksa sen mi üşüyorsun canım?
Son zamanları epey zor oluyor hamileliğin,Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi

Kizimin ismi tuana

İphon'e

Allah bağışlasın E 82 ne o zaman? Senin doğum tarihin mi Tuana'nın boyu mu?
Normalde hiç meraklı biri değilimdirmerak edesim tuttu gördün mü

Amin sagol cumlemizinkini bagislasin
Evet 82 benim rahat olabilirsin seve seve cevaplarim sorun degil kizim 89 cm boyu bu arada 😊😊

İphon'e

Evet 82 benim rahat olabilirsin seve seve cevaplarim sorun degil kizim 89 cm boyu bu arada 😊😊

İphon'e

topiğimize hoşgeldiniz. ben de 79'luyum ama yaşımı bilmeseniz bile göz kenarlarımdaki kırışıklıkları sayınca yaşım ortaya çıkıyor zaten
bu arada topiğimizde 2. Tuana oldu. ilk Tuanamızın annesi şuan 2. bebeğini kucağına almıştır herhalde :26: en son burda konuştuğumuzda aşırı hamileydi

yine yakalandın turtix
topiği okuyup okuyup birşey yazmadan çıkıyorsun, Allah rızası için bari "slm" filan yaz ya

tuana82 hanım, çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız kızınıza kim bakıyor? çalışmıyorsanız, günleriniz nasıl geçiyor? hangi şehirdesiniz veya şehirde misiniz? ısssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey nedir?

İphon'e

Maşallah maşallahTamam o zaman soruyorum sorularımı
tuana82 hanım, çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız kızınıza kim bakıyor? çalışmıyorsanız, günleriniz nasıl geçiyor? hangi şehirdesiniz veya şehirde misiniz? ısssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey nedir?

H,b öncelikle cok tatlisiniz sabah sabah böyle msjlar glrmek cok guzel

Ben 26,05,1982 dogumlu
Almanyada yasiyorum aslen konyaliyim ama konyayi hic görmedim kütük orasi 😊 ankaraya yakiniz ankara geceyor daha cok
Balikesir geliyim
Evli mutlu cocuklu yani calismiyorum birtane kizim var ev hanimiyim 😊😊

İphon'e

Adaya düssem ben acliga susuluga dayanamam bol bol yiyecek icecek ve cikolata alirum yanima 😊😊

İphon'e

Tuana82 sende gurbetdesin demek bende öyle cnm, minyatür var aramızda Almanya'da olan Köln şehri galiba .. Bende londradayım Maalasef
Kızının ismi çok güzel Rabbim bahtını güzel kılsın inş ..

Tuana82 sende gurbetdesin demek bende öyle cnm, minyatür var aramızda Almanya'da olan Köln şehri galiba .. Bende londradayım Maalasef
Kızının ismi çok güzel Rabbim bahtını güzel kılsın inş ..

Amin cumlemizin cocuklarini
Ben frankfurtayim köln yakin uzak degil okadar bana londra hep görmek istedigim ülke esimin amcasi orda hep diyorum gidelim cok gitmek istiyorum nedense

İphon'den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…