CNm eşim yok mahir olucak erkek olarak :))
Evim Anadolu yakasında sahilde tekel fabrıkası ve Maltepe Üniversitesinin orada .. Sana yakın yani)
Bulaşığı hiç dert etmedim zaten baby yıkar hepsini bir güzel :))
Canim tabiki yikarim:) zaten ben yetisene kadar siz doymuş olursunuz. Ceren le ben bulasiga gireriz:))
ortaya bir tabak koy herkes ordan yesin:)
Bulaşık çıkarmayin bana
kızlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama çatladım. keşke bende türkiyeye gidebilseydim bu sene. kesin bende gelirdim. meleğim davet etmesede gelirdim. gerçi bendede buluşabilirdik. bu arada kocamustafapaşa da benim de evim. ama bu yıl farklı planlarımız var ondan kaldı. güle güle buluşun sohbetin dibine varın ne diyeyim. boğaza karşı benim yerime de tüttürün gerçi ben kullanmıyorum ama olsun. hasretlik bastı neyse...
Amin cumlemizin cocuklarini
Ben frankfurtayim köln yakin uzak degil okadar bana londra hep görmek istedigim ülke esimin amcasi orda hep diyorum gidelim cok gitmek istiyorum nedense
İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgili tuana merhaba yeni okudum seni aramıza hoşgeldin. bende köln de oturuyorum. yakın sayılırız. tanışırız, görüşürüz canım. beklerim kölne de...
kızlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama çatladım. keşke bende türkiyeye gidebilseydim bu sene. kesin bende gelirdim. meleğim davet etmesede gelirdim. gerçi bendede buluşabilirdik. bu arada kocamustafapaşa da benim de evim. ama bu yıl farklı planlarımız var ondan kaldı. güle güle buluşun sohbetin dibine varın ne diyeyim. boğaza karşı benim yerime de tüttürün gerçi ben kullanmıyorum ama olsun. hasretlik bastı neyse...
ühüüüüü ühüüüüü
Telefondan yana hiş şansım yok kızlar yaaaa ühüüüü
Hatırlarsanız en son yere düşürmüştüm ve bi amca bulup getirmişti.Tam direkten döndüm derkennnn bu seferde telefonum kayranın gazabına uğradı(
Benim oğlum dışardan biri elinde poşetle gelirse o kişi içeri girmeden poşeti alır ve karıştırmaya başlar.Bende annemlerde eczaneye gittim ve gargara alıp eve döndüm.Oğlum kapıda karşıladı ve bi an elimden poşeti kaptı.Ben peşine gidene kadar küütt diye poşeti yere bıraktı veee kötü son...İlaç döküldüüü ve maalesef telefonumda poşetin içindeydi
Tamire vermiştim ama bugün gelen habere göre telefonum mefta...Gene gitti numalar,resimler....
Sevgili kocacımda bana söylenip duruyor
Şuan yeni bir telefon alacak durumumda yok...Oooffff ooffff
canım baby bencede güzel olur ama benim telefonumda öyle fonksiyonlar yok. ama sizleri görünce bendemi şu akıllı telefonlardan alayım dediğim oluyor. ben telefonu yanlızca konuşmak için yada mesaj yazmak için kullanıyorum. foto bile çekmem cahilmiyim ne..
ya konu dışı olacak ama kızlar bana bir akıl verin ben lorinin saçını kestirsemmi karar veremedim. yani kazıtmak şeklinde değil kısa küt gibi falan. şimdi uzun örüyorum yada tepede topluyorum ama banyo donrası kurutma çok sorun oluyor. şimdiye kadar kendim 3 kere kestim. önümüz yaz kısa saç iyi olur dedim ama kararsızım. babasına kalsa kısacık kestir diyor ama ben kıyamıyorum. lorin de sviyor saçını değişik ir model yapsam hemen aynaya gidip kendine bakıyor ama zorla yapıyorum taratmıyor bile. bilemedim size danışayım dedim.
Ben şimdi kız çoçuğu annesi olsaydım yinede mutlaka bir kez kazırtırırdım çünkü saçlar çok daha sağlıklı hale geliyor ve derisi bir güzel yenileniyor .. Sonrasında da kısa tutardım malum çoçuk bunlar koşup oynayıp yuvarlanıyorlar bu harekete saç çok temiz kalmaz dimi .. Kısa veya küt şeklinde kestirme de iyi olur kanımca ..
dostum böyle konuşmayınız. Antalya çocuk büyütmek için çok çok güzel bir yer. bal gayet iyi gelir valla. hastalığınız da tez zamanda geçer inşallahmerhaba kızlar Antalya bize hiç yaramadı oğluşum şimdide bronşiolit oldu ateş 38,8 buhar tedavisi yapıcaz ama benim bıdık acıyo diye kıyametleri koparıyor 2 senedir hastalanmamıştı geldiğime öyle pişmanım ki yavrumu öyle görünce bitkisel takviye olarak bal ve zencefil karışımı iyi gelirmi acaba.
ühüüüüü ühüüüüü
Telefondan yana hiş şansım yok kızlar yaaaa ühüüüü
Hatırlarsanız en son yere düşürmüştüm ve bi amca bulup getirmişti.Tam direkten döndüm derkennnn bu seferde telefonum kayranın gazabına uğradı(
Benim oğlum dışardan biri elinde poşetle gelirse o kişi içeri girmeden poşeti alır ve karıştırmaya başlar.Bende annemlerde eczaneye gittim ve gargara alıp eve döndüm.Oğlum kapıda karşıladı ve bi an elimden poşeti kaptı.Ben peşine gidene kadar küütt diye poşeti yere bıraktı veee kötü son...İlaç döküldüüü ve maalesef telefonumda poşetin içindeydi
Tamire vermiştim ama bugün gelen habere göre telefonum mefta...Gene gitti numalar,resimler....
Sevgili kocacımda bana söylenip duruyor
Şuan yeni bir telefon alacak durumumda yok...Oooffff ooffff
merhaba kızlar Antalya bize hiç yaramadı oğluşum şimdide bronşiolit oldu ateş 38,8 buhar tedavisi yapıcaz ama benim bıdık acıyo diye kıyametleri koparıyor 2 senedir hastalanmamıştı geldiğime öyle pişmanım ki yavrumu öyle görünce bitkisel takviye olarak bal ve zencefil karışımı iyi gelirmi acaba.
meleğim tam geliş tarihin belli oldumu kaçırmış olabilirim.
defne karenin cicilerine bayıldım güle güle giysin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?