cumartesi internetsiz kalacamüst kattakiler taşınıyo ortak kullanıyoduk,ne yapacam ben ya
moralim sinirli
telefondan yazarım girerim ama zor oluyo ya:26:
bakalım bulacaz bir çözümyani inşallah
dogum günü için çağlaya elbise baktım bulamadım:26:bende biyaz bir elbise istiyorum:86:
nerden bulacaz:26:lcw de bir tane vardıda pek begenmedim
kuzular 2 yaşında oldularmaşallah büyüyolar
bugünlerde cerenle başım derttehiç söz dinlemiyo dün akşam cerenin yüzünden eşimle birbirimize girdik hala konuşmuyoruz
çokta tınne yapacam nasıl davranacam şaşırdım kaldım gerçekten çocuk büyüdükçe dahada zorlaşıyomuş bunu anladım
en basiti diyelim yemek yiyoruz,çağlayada cerene de peçete veriyorumceren inatla agzını koluna siliyo sinir oluyorum yapma kızım diyorum sanki inadına yapıyo çağla peçete kullanıyo..
diyelim ki susadı,normalde gidip mutfaktan suyunu alır ama eşim onu öyle şımartmış ki eşim evdeyken gidip suyunu getirireşime diyorum yapma böyle bak sen olunca yemegini bile yemiyo hep hizmet bekliyo şımartma şu kızı ama kime söylüyorum
bide diyelim ben cerene bagırıyorum eşim hemen müdehale ediyocerende hemen yanına gidiyo ben ona kızarken sen karışmıycaksın diyorum ama 500 milyon kere söylesende adam anlamıyo
sırf sinirlenince cerene vurmayayım diye cereni odasına yolluyorumaglama sesine dayanamıyorum çok geriliyorum hemen eşim yanına gidiyo
ya ben bu adamla ne yapacam bilmiyoırumçok gerginim çok sinirliyim
100 bin kere konuştum anlamıyo
off çok yoruldum
malesef ki ben bağıran bir anneyim,yani sonuçta kendi kendime aaaa diye bagırmıyorum,sinirlenince bagırarak konuşmak zorunda kalıyorum..uuuupuzun yazmışsınız, bir de sonuna "offf çok yoruldum" demişsiniz. e dostum ve azizim, "bu nasıl okunacak" diye hiç mi düşünmediniz bizi
neyse, hemen yorumlara geçeyim:
-- parasına oynanan oyundan kazandığınız paradan kurtulmanızı alkışıyorum
-- beyaz elbise ben de arıyorum azizim20 nisan oğlan mantaliteli kız yeğenimin doğumgünü. ablam, bu kızına pek özenmediğinden, tamirci çırağı gibi giydiriyor. ben de şöyle beyaz, hanım hanımcık kız elbisesi alayım dedim. gerçi geçen yıl da almıştım ama olsun, Panço'dan bir daha alayım. sizin ordaki AVM'de panço vardı sanırım (fotolarda görünüyordu), ordan bir baksanız (gerçi çok tuzlu ama :18:)
-- internetiniz kesileceğine nasıl inanalımgecen yıl da 1 nisan şakası yapmıştınız "komşum taşınıyor. internetiğmiz kesiliyor:18:" diyerekten. hatta İstanbul tayfası, doğumgünü hazırlığı için Eminönü'nde buluştuğunda, sizin internet sorununuz da masaya yatırılmıştı yok ama bu defa kesiliyordur mutlaka. şaka değildir Çağla'ya kim hediye alacaksa hediye yerine size internet paketi alsa ya vınn filan
-- eşinizle Ceren'e takınılacak ortak tavır konusunda anlaşamıyormuşsunuz. çocuğa hizmet etmeme ve tam tersine kendi işini görmesini sağlama konusunda yerden göğe kadar haklısınız. iyi anne-babalık demek suyunu ayağına götürmek demek değil. suyunu ayağına götürmeyince de kötü anne-baba olunmazama dostum, siz de artık şu bağırma huyunuzdan bir vazgeçiniz yaw siz Ceren'e bağırırken, eşiniz karışmayacakmış. olmaz ki. sonuçta O da kızın babası. nacizane fikrim, tabiki bazı kuralları öğrenme yaşı geldi Ceren'in ama bunlar bağırarak kızarak anlatılmamalı diye düşünüyorum. bir şeyi öğrenmesinden ziyade nasıl öğrendiği belki daha önemlidir. belki de, kızan-bağıran bir anneden öğrenmesi çok da sağlıklı birşey değildir. biliyorum ve tahmin ediyorum çok zor ama biz anneyiz. şefkat ve sabır herhangi bir kadının değil sadece annenin gösterebileceği şeyler diye düşünüyorum. bu günler nasıl olsa geçecek, nasıl olsa büyüyecekler önemli olan bugünleri "nasıl" geçirdiğimiz bana kalırsa. ders gibi oldu ama son derece içten ve hissede hissede yazıyorum bunları dostum 2 çocuk tabiki 1 çocuktan çok daha zor ama.... ne yapalım... annelik işte...
günaydın havalar burada sağnak yağışlı baybicim hastaymışsın geçmiş olsun inş. internet yüzünden senide kaybetmeyiz.
dün yine doktordaydık enfeksiyonumuz artmış crp:10 idi gece ateş nöbetindeydik resmen 3,5 kadar eşim sonra ben devraldım hiç uyumadım mutfağımı düzenledim arada oğluşu kontrol ettim.
dün gitmişken kadın doğum kontrolümüde yaptırdım 3 hafta sonra doğum var kızlar çoğu şeyim hazır çok şükür nstde yine ağrı çıktı nidilat başladı doktor.
23 nisan etkinliklerine bebişleri götürmeyi planlıyormusunuz bizim hastalık bütün planlarımı mahfetti.doğumdan önce oğlumla felekten bi gün geçirmek istemiştim.akvaryuma götürmeyi planlıyordum umarım toparlanır havalarda düzelir.ama indirimlerden yararlanmam lazım migrosa kipaya falan gidicem.benimde musab bilale çıtçıtlı badi almam lazım.yazlıklarını tek tek hediye poşeti yapıcam ömeri görmeye gelenlerin hediyelerinin yanında oğluşuma vericez.kuzumun boynunun bükülmesine dayanamam.işte böyle bugün yine gelirim.hepinizi öpüyorm.
baybicim sağol benim rahmimde şekil bozukluğu sebebiyle 2 çocuğumda makat o yüzden sezeryan
çocuk yetiştirmede bence en önemli şey anne ve babanın anlaşması ve kararlarında sabit kalmaları bizde eşimle bol bol bu konuda tartışıyoruz bizde durum sizin tam tersi eşim benim hiç hayır demediğimden her istediğini yaptığımdan vb... şikayetçi.
bende onun tahamülsüzlüğünden ve sesini yükseltmesinden şikayetçiyim umarım orta yolu buluruz.
Internetim gitti yaaaa..dedim gitmeden 5-10 sayfa bişeyler yazayim olmadi
Tatlicadi canim buluşma nerde olur bilmiyorum benden farketmez, zaten bi yeri bilmiyom:) nere çeker seniz oraya giderim eheueh
sinemaya gitmissiniz ne güzel diycem de sonu kötü olmuş. Sağlık olsun cnm bosver.gencsin guzelsin daha çok gidersiniz:)
Ee bende ne yapim gidim yatim o zaman:)
Acaba kocam internet baglatirmi yaa offf olmaz ki böyle:) zaten kavgaliyiz inadina baglatmiycak ben biliyorum. .
neyse artik bi süre boyle idare edecem ne yapayim..
iyi geceler
günaydın havalar burada sağnak yağışlı baybicim hastaymışsın geçmiş olsun inş. internet yüzünden senide kaybetmeyiz.
dün yine doktordaydık enfeksiyonumuz artmış crp:10 idi gece ateş nöbetindeydik resmen 3,5 kadar eşim sonra ben devraldım hiç uyumadım mutfağımı düzenledim arada oğluşu kontrol ettim.
dün gitmişken kadın doğum kontrolümüde yaptırdım 3 hafta sonra doğum var kızlar çoğu şeyim hazır çok şükür nstde yine ağrı çıktı nidilat başladı doktor.
23 nisan etkinliklerine bebişleri götürmeyi planlıyormusunuz bizim hastalık bütün planlarımı mahfetti.doğumdan önce oğlumla felekten bi gün geçirmek istemiştim.akvaryuma götürmeyi planlıyordum umarım toparlanır havalarda düzelir.ama indirimlerden yararlanmam lazım migrosa kipaya falan gidicem.benimde musab bilale çıtçıtlı badi almam lazım.yazlıklarını tek tek hediye poşeti yapıcam ömeri görmeye gelenlerin hediyelerinin yanında oğluşuma vericez.kuzumun boynunun bükülmesine dayanamam.işte böyle bugün yine gelirim.hepinizi öpüyorm.
selam kizlar nasilsiniz gormeyeli?
sekersizim ayni dusunceler bende de vr, evde ypmak uzere yola cioktim ama 26kisi olduk insanlari 2odaya mi bolsem disrda mi yapsam kararsizim
babycerenim benim enistemle ablam gibiymissiniz anlatinca onlr geldi aklima hemen:)
bizde de enistem hemen kizlarin nazina gelir ablamin ne cezasi ne bagirmasi ne kurallari fayda eder kizlar babalarindan yuz bulur
enine boyuna konusmak lazim dedigin gibi ilerde buyuduklerinde suistimal edebilirler
talaycim doguma az kalmis, simdiden tebrik ediyorum malum cok giremiyorum
kizlar dogumgunu hediyelesmeleri yapildi mi? Ben bugun halletmeye calisacagim ama geciktiysewm diye uzuluyorum
Eki Görüntüle 1078997 Eki Görüntüle 1078998 Eki Görüntüle 1078999 Eki Görüntüle 1079000 Eki Görüntüle 1079001 Eki Görüntüle 1079002 Eki Görüntüle 1079003 Eki Görüntüle 1079004 Eki Görüntüle 1079005 Eki Görüntüle 1079006 Eki Görüntüle 1079007
sizde 2 yaş doğum günü için hoş bir kutlama güzel bir anı için hediyelik vermek istemzmisiniz?
tasarım kurabiyeler - renkli kolonyalar - lavanta şişeleri - su şişe tasarımları - lolipop tasarımları - renkli jelibon ağaçları
modeller bunlarla sınırlı değildir.
Slm herkese , geçen doğum günlerini en içten güzel dileklerimle kurlarım ve topiğimizden bu ay içinde olacak olan 2 yaş kuzularından Zada , anne Zeynep , mutlu anne ve turuncuya çok çok ama çok mutlu yıllar dilerim güzel kuzular ile ..
Zeynep ada iyiki doğdun doğdun güzel kızım ..
Ömer imiz akıllı kuzumuz sende artık iki yaş oldun sanada ailen ve sevdiklerinle nice yıllar dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?