2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Noktalari yerleri biraz acarmsin cnm ben anlamadim:))
Valla adami tanimuyorum bir defa kapima gelmisti sikayete:) misafirim vardi cok ses gidiyormuş rahatsiz olmus beyefendi:)) cokta fifi:)
Acaba noktali sitelerdemiydide rahatsiz ettik eheueheu

Ah Kıyamam yazik sana:) kiz biz onlari hergün yapiyoz ne şikayet ediyon:))

o kadar temizliği yapıyor, yemek yapıyor, 2 çocuk bakıyor artan vaktinde bize laf yetiştiriyor, zaman kalırsa da kv'ye yetiştiriyor. hamarat bir arkadaşımızsınız vesselam

ammaaaa, şekersizyeşilçay dostumuz da, 1 haftalık yapılacakları 2 güne sığdırmak zorunda, onu da ayrıca "teprik" ediyoruz

Arkadaslar size bisi sorcam cici anne ne demek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cici anne demek bizim vurda analik demek..annenin yerine gecen kişi. .mesela benim var:) babam baskasiyla evli cici annem var ama pek cici sayilmaz..kaka tuuu anne o :)

Noktalari yerleri biraz acarmsin cnm ben anlamadim:))
Valla adami tanimuyorum bir defa kapima gelmisti sikayete:) misafirim vardi cok ses gidiyormuş rahatsiz olmus beyefendi:)) cokta fifi:)
Acaba noktali sitelerdemiydide rahatsiz ettik eheueheu

mesajımı noktalamak suretiylen sansürlemişler amaniiiiinnn "p.. o rno site" yazmıştım

Cici anne demek bizim vurda analik demek..annenin yerine gecen kişi. .mesela benim var:) babam baskasiyla evli cici annem var ama pek cici sayilmaz..kaka tuuu anne o :)

Koptum yine cevaba bak ya :)) evt cici anne dediğin gibi şimdi aklıma geldi benimde .. Neden cici dediklerini bilemiyorum nihayetinde üvey anne olmuyor mu ?

Arkadaslar size bisi sorcam cici anne ne demek

genelde üvey anne yerine kullanılır ama çoook nadir olarak anne kadar yakın kişilere de denebilir. bakıcı vs gibi ama kullanan kişi sayısınca kullanım alanı vardır ve geniştir ve kullanılan yere göre anlamı çok değişir diyebiliriz

mesajımı noktalamak suretiylen sansürlemişler amaniiiiinnn "p.. o rno site" yazmıştım

Iyiki noktali yazmissin valla ne yazdigin hic belli olmuyi muhahaha..neyse senden kurtuluyoz desene:))
şimdi seni atsinlarda gör gününü:)
Help meee bu ciko benim terbuyemi bozuyo eheue hu

Simdi durum su ki esimin bir akrabasiyla cok onceden cok yakindik esime onceden ilgi duyuyormus. Oda evli bir kizi var benimkide ondan 3 ay kucuk birgun sutum hic gelmemisti emzirdi. 1yil aradan sonra aramiz sogudu biraz ama hep icten gicik bir durumumuz vardi.Ben senin cici annenim diyip duruyor her gordugunde salakmi ne duruma bakin bide dedigi seye. Emziren cici anne mi oluyor ?

Son düzenleme:
Iyiki noktali yazmissin valla ne yazdigin hic belli olmuyi muhahaha..neyse senden kurtuluyoz desene:))
şimdi seni atsinlarda gör gününü:)
Help meee bu ciko benim terbuyemi bozuyo eheue hu

ay gerçekten atılılır mıyım :18: atılırsam "babyceren beni azmettirdi. asıl aradığınız o" diye ifade veririm ben de

Cok cok cok sinirlendim 3.de artik dun bir dogum gunu icabi biraraya geldik ole dedi cici anneymis acaba bana pisliginemi yapiyo emzirenin cici anne oldugunami inaniyor cozemedim

bir de bana "çiko telefonda çok konuşuyor "diyor yaw meleğim hanım siz şahitsiniz, burda çatır çatır yazan kendisi değil mi yok yok, cevap yetiştiremeyiz bu hatuna valla

Telefonda bi senin bide azraecenin hizina yetisemiyorum:) otomatige bağlanmış gibisiniz:))
Ikiniz bi ara konuşsaniz aslinda cok komik olur:)

Mahir uyumak üzere benimde gitme vaktim , bugün yumurtalı ispanak var yemekte yanına ne yapayım kızlar ne iyi gider .. Çorba olur mu mesela mercimek ..

Ona süt anne denir..neden cici diyoki..belki bilmiyodur..yada ki icigina yapiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…