ay ne bileyim aklıma öyle geldivaktiylen bir yerde bomba patlatılmıştı da, bombacılardan biri haberleşmek için birinin wireless'ını bahçeden kullanmışlardı. sizden internetlerini güvenlik gerekcesiyle esirgeyen adam baksanız ..... sitelerden beri gelmiyordur, o da ayrı mesele
Ah Kıyamam yazik sana:) kiz biz onlari hergün yapiyoz ne şikayet ediyon:))
Arkadaslar size bisi sorcam cici anne ne demek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Noktalari yerleri biraz acarmsin cnm ben anlamadim:))
Valla adami tanimuyorum bir defa kapima gelmisti sikayete:) misafirim vardi cok ses gidiyormuş rahatsiz olmus beyefendi:)) cokta fifi:)
Acaba noktali sitelerdemiydide rahatsiz ettik eheueheu
Cici anne demek bizim vurda analik demek..annenin yerine gecen kişi. .mesela benim var:) babam baskasiyla evli cici annem var ama pek cici sayilmaz..kaka tuuu anne o :)
Kizlar cici anne ne demek kime denir help me !
mesajımı noktalamak suretiylen sansürlemişler amaniiiiinnn"p.. o rno site" yazmıştım
Iyiki noktali yazmissin valla ne yazdigin hic belli olmuyi muhahaha..neyse senden kurtuluyoz desene:))
şimdi seni atsinlarda gör gününü:)
Help meee bu ciko benim terbuyemi bozuyo eheue hu
bir de bana "çiko telefonda çok konuşuyor "diyor yawmeleğim hanım siz şahitsiniz, burda çatır çatır yazan kendisi değil mi yok yok, cevap yetiştiremeyiz bu hatuna valla
Cok cok cok sinirlendim 3.de artik dun bir dogum gunu icabi biraraya geldik ole dedi cici anneymis acaba bana pisliginemi yapiyo emzirenin cici anne oldugunami inaniyor cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?