merhaba kızlar sanırım herkez tatilde biz hala hastayız ama çok şükür ayaktayız.oğluşum iğne olmak zorunda kaldı toparlamaya çalışıyoruz.benim ses gitti boğaz ağrım var artık geceleri uyuyamıyorum 4 gibi sızmışım ondada kabus gördüm erken doğum yaptığımı gördüm bi uyandım kanter içindeyim terlemişim.yaa niye kimse yazmıyor nerdesiniz geçen sene bu zamanlar herkez doğum günü hazırlıklarını paylaşırdı.bi ben,bi bayb,bide chirico ve meleğim kaldık okeye dönelim bari.
hanımefendi anlamıyorsunuz. süt annelik cici annelikten daha kuvvetli ve "gerçek"bir bağ. siz gıcık olabilirsiniz, sinirlenebilirsiniz ama o kişi sizin çocuğunuzun "süt anne"si. yani aralarında organik bir bağ var. çocuğunuz o kişinin vücudundaki bazı maddeleri (antikor vs) kullanıyor. çocuğunuz büyürken o kişiden aldığı maddeleri kullandı. yani hücrelerine kadar, o kişinin izini taşıyor. süt annenik böyle birşey.
sırf 1 gün sütüm gelmedi diye emzirmekle aslında hatayı siz yapmışsınız. çünkü süt annelik ciddi bir olay. kendi çocuğum 10 gün hiç emmemesine rağmen ablama emzirtmemiştim. ablam çocuğumun süt annesi olur da, hakkını ödeyemeyiz veya çocuğum süt annesine olan sorumluluklarını yerine getiremez de, vebal olur diyeveya çocuklarımız olur da ilerde evlenmek isterlerse evlenemez diye. bu kadar ciddi bir olay yani.
chihirocum sana katılıyorum ama kadın emzirdi diye bukadarda hava atmasına bende sinir oldum
cici anne demek babanın annenden sonra evlenecegi yada evlendigi demek
ondan eskiden hoslandıgını düsünürsek hala unutamamıs ve yanasma taktiklerinden biri gibi geldi
sen o emzirirken carpsaydın agzına ben sana emzir dedimmi napıyorsun diye gönül rızası olmadan ne vurdum duymazlık
ben sütüm oldugu halde ablamın cocugunu emzirmedim ya bu zamanda aclıktan ölcekmi alın mama kullanın yoksa sütünüz
ben bu gönlüm razı olmadılara gelemiyorum heee hiç mama alcak para olmaz belki derim ki köyde süte su katıp veriyormus eşimin babannesi 10 cocuguna masallah hic biri gerizekalı degil yada eksik degil bir tarafı bence bazı seylerde cok iyi düsünülmeli
nese nasılsınız canlar norüyosunuz sizi cok özledm ama gelemiyorum agrılarım var enes durmuyor ev işi hersey üstüste
kardesim sözlendi nişanı olcak haziran gibi dügünler falan napcam bilmiyorum
beykoz dostum, emzirmesini kullanması hoş değil ama olayın başında rızasız emzirildiğini arkadaş söylemedi. dolayısıyla ben de " çocuk emzirildiyse süt anne olmuştur. bunu kullansa veya gıcık olsa bile tıbbi ve d.ini olarak süt annedir. katlanmaktan başka çare yok" dedim.
ama sonraki mesajlarda annesinden rızasız emzirildiğini öğrendiğimde iş değişti zira süt annelik bayağı bir olay olduğu için kimse izinsiz emziremez diye düşünüyorum. kötülük olsun diye değil ama süt annenin hakları ve süt kardeşlerin evlenememe durumu olduğu için, emzirecek kişinin bunları düşünmesi ve anneye haber vererek yapması gerekir diye düşündümolay bu merkezde yani
dogru canıım dememişti sorry :)
katılıyorum cok dogru riske ne gerek var hemde bu zamanda
neyse canım nasılsın keyifler iyidir inş
orhan cemal kocaman olmustur hepinizi kocamn öpüyorummmm :)
babycerencim sen nasılsn kızlarını sevsinler yaaa :)
melegim mahirimin iştahı acılmstır senin moralin iyidir inş :)
selamlrrrr
ifadeleri kullanmayı özlemişim
biliyosunuz internetim yok
hejarımın hediyesini göndermek için çarşıya indim ordanda kocacıgıma ugradımo0rdan yazıyom
hejarıda aradımnerdeyse beni dövecekti
neyse şimdi işim gücüm varhepinizi gıdıklıyorum
hoşçakalın
günaydınnnnnnnnnnn...
geçmiş bayramımız kutlu olsun
biz çok eğlendik dün.. defneye yüz boyama yaptırdık.. kelebek olduminik kelebekim benim..
ayrıca önemli bi gelişme var.. Doğum günü, baby shower, diş buğdayı ve aklınıza gelebilecek diğer tüm kutlamalarınızda, konseptinize özel, el yapımı parti süsleri yapıyorum.. bilginize :)
kocaman öpücükler
meleğim doğumgünü fotoğraflarını sabırsızıkla bekliyorum çok özendiğin belli inş. çok güzel bi doğum günü olur.kıyafetidemi trenli taaa amerikalardan sipariş etmişsin.
dogru canıım dememişti sorry :)
katılıyorum cok dogru riske ne gerek var hemde bu zamanda
neyse canım nasılsın keyifler iyidir inş
orhan cemal kocaman olmustur hepinizi kocamn öpüyorummmm :)
babycerencim sen nasılsn kızlarını sevsinler yaaa :)
melegim mahirimin iştahı acılmstır senin moralin iyidir inş :)
Özeniyorum da birşey olduğu yok daha şimdiden bir dünya aksilikler çıktı(
Ay kızlar nazar mı var ne yapmak istesem elime yüzüme bulaşıyor .. Off
Beykoz'um CNm nerelerdesin , buralar sensiz olmuyor bilesin .. Ağrıların için çok üzüldüm , miğrem ağrıları mı yoksa bebekten mi oluyor . Çok geçmiş olsun .. Birde hiç bebeğimizden bahsetmiyorsun ultrasona girdin mi CNm nasıl durumlar ..
Kızkardeşini tebrik ederim , Rabbim daim mutlu etsin inş .
Mahir yeme konusunda aynı yememeye devam ediyor malasef teyzesi(
dostum biz iyiyiz diyelim iyi olalım. asıl sen nerelerdesin yaw? bir haber patlattın ve gittin. meraklandık. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
bulantın filan varmı
selam nasilsiniz..ben yazliklari cikariyorum, temizlik yapiyorum off nedir bu çektiğim:)
beykozcum sen bizi boşver cnm bi iyiyiz asil haberler sende:) anlatsana nasil gidiyo bebis nasil, kac aylik oldu, miden bulaniyomu, asermeye basladinmi:) Çin takvimine baktinmi cinsiyeti neeee :))
melegim ne aksiligi cnm takma kafana herşey süper olacak, sana guveniyirum:)
doğum gunleri geçen bebelerimiz zeynep ada, Ömer nice yillara kuzucuklar:)
bugünde miracikimin doğum günü ve gönül 2000sayfamin oğlusunun:) kuzular nice saglikli yillara insallah..
kayraninda doğum günü vardı yarinmiydi acaba?
neyse şimdi dondurmam eriyo muhahaaa hemen yemem lazim byee
kıyafetler gerçekten Amerikanya'dan mı dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?