2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun CNm ikinizede .. İğne vuruldu demek musab Bilal çok üzüldüm , inş çabuk atlatır kuzum ..
Evt eskiden bu zamanlar çok canlıydı burası şimdi in cin top oynuyor .. Okey dedin de aslında iyi fikir oynasakmı belki merak edip gelenler olur )

meleğim doğumgünü fotoğraflarını sabırsızıkla bekliyorum çok özendiğin belli inş. çok güzel bi doğum günü olur.kıyafetidemi trenli taaa amerikalardan sipariş etmişsin.

chihirocum sana katılıyorum ama kadın emzirdi diye bukadarda hava atmasına bende sinir oldum
cici anne demek babanın annenden sonra evlenecegi yada evlendigi demek
ondan eskiden hoslandıgını düsünürsek hala unutamamıs ve yanasma taktiklerinden biri gibi geldi
sen o emzirirken carpsaydın agzına ben sana emzir dedimmi napıyorsun diye gönül rızası olmadan ne vurdum duymazlık
ben sütüm oldugu halde ablamın cocugunu emzirmedim ya bu zamanda aclıktan ölcekmi alın mama kullanın yoksa sütünüz
ben bu gönlüm razı olmadılara gelemiyorum heee hiç mama alcak para olmaz belki derim ki köyde süte su katıp veriyormus eşimin babannesi 10 cocuguna masallah hic biri gerizekalı degil yada eksik degil bir tarafı bence bazı seylerde cok iyi düsünülmeli

nese nasılsınız canlar norüyosunuz sizi cok özledm ama gelemiyorum agrılarım var enes durmuyor ev işi hersey üstüste
kardesim sözlendi nişanı olcak haziran gibi dügünler falan napcam bilmiyorum

selamlrrrr
ifadeleri kullanmayı özlemişim
biliyosunuz internetim yok
hejarımın hediyesini göndermek için çarşıya indim ordanda kocacıgıma ugradımo0rdan yazıyom
hejarıda aradımnerdeyse beni dövecekti
neyse şimdi işim gücüm varhepinizi gıdıklıyorum
hoşçakalın

beykoz dostum, emzirmesini kullanması hoş değil ama olayın başında rızasız emzirildiğini arkadaş söylemedi. dolayısıyla ben de " çocuk emzirildiyse süt anne olmuştur. bunu kullansa veya gıcık olsa bile tıbbi ve d.ini olarak süt annedir. katlanmaktan başka çare yok" dedim.

ama sonraki mesajlarda annesinden rızasız emzirildiğini öğrendiğimde iş değişti zira süt annelik bayağı bir olay olduğu için kimse izinsiz emziremez diye düşünüyorum. kötülük olsun diye değil ama süt annenin hakları ve süt kardeşlerin evlenememe durumu olduğu için, emzirecek kişinin bunları düşünmesi ve anneye haber vererek yapması gerekir diye düşündüm olay bu merkezde yani

dogru canıım dememişti sorry :)
katılıyorum cok dogru riske ne gerek var hemde bu zamanda
neyse canım nasılsın keyifler iyidir inş
orhan cemal kocaman olmustur hepinizi kocamn öpüyorummmm :)
babycerencim sen nasılsn kızlarını sevsinler yaaa :)
melegim mahirimin iştahı acılmstır senin moralin iyidir inş :)

Beykoz'um CNm nerelerdesin , buralar sensiz olmuyor bilesin .. Ağrıların için çok üzüldüm , miğrem ağrıları mı yoksa bebekten mi oluyor . Çok geçmiş olsun .. Birde hiç bebeğimizden bahsetmiyorsun ultrasona girdin mi CNm nasıl durumlar ..
Kızkardeşini tebrik ederim , Rabbim daim mutlu etsin inş .
Mahir yeme konusunda aynı yememeye devam ediyor malasef teyzesi (

Alla alla telden neden yapamıyorsun ki bende oluyor bu figürler :))) Muhahaha :13:

Hayırlı olsun canım , ben inanıyorum ok güzel çalışmalara imza atıcaksın ..
Takipteyim )

meleğim doğumgünü fotoğraflarını sabırsızıkla bekliyorum çok özendiğin belli inş. çok güzel bi doğum günü olur.kıyafetidemi trenli taaa amerikalardan sipariş etmişsin.

Özeniyorum da birşey olduğu yok daha şimdiden bir dünya aksilikler çıktı (
Ay kızlar nazar mı var ne yapmak istesem elime yüzüme bulaşıyor .. Off

dostum biz iyiyiz diyelim iyi olalım. asıl sen nerelerdesin yaw? bir haber patlattın ve gittin. meraklandık. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
bulantın filan varmı

selam nasilsiniz..ben yazliklari cikariyorum, temizlik yapiyorum off nedir bu çektiğim:)
beykozcum sen bizi boşver cnm bi iyiyiz asil haberler sende:) anlatsana nasil gidiyo bebis nasil, kac aylik oldu, miden bulaniyomu, asermeye basladinmi:) Çin takvimine baktinmi cinsiyeti neeee :))
melegim ne aksiligi cnm takma kafana herşey süper olacak, sana guveniyirum:)

doğum gunleri geçen bebelerimiz zeynep ada, Ömer nice yillara kuzucuklar:)
bugünde miracikimin doğum günü ve gönül 2000sayfamin oğlusunun:) kuzular nice saglikli yillara insallah..
kayraninda doğum günü vardı yarinmiydi acaba?
neyse şimdi dondurmam eriyo muhahaaa hemen yemem lazim byee

Slm kizlar
Sekersiz 2. Bebemin mevlut sekerini falan sana yaptiririm artik:)hadi hayirli olsun canim eminim ortaya guzel seyler cikaricaksin
Melegim umarim bi aksilik cikmaz canim ya gonlunce kutlarsin kuzunun dogum gununu
Beykozsorulan sorulara cevap ver sekerim merak ediyoruz:)kardesin sozlenmis hayirli olsun

Dogum gunu gecen tum bebelerin dogum gununu kutluyorum
mutlum bu gun miranin dogum gununu yapiyomu acep yoksa yarin mi?
Miraninda dogum gununu kutluyorum
Iyiki dogmus kuzular

bazen bakıorum ama okuyamadıklarm cok canımmm
normal agrılar canım bebegimizin 7hafta 2günlükken kalp atıslarını dinledik
salı günü tekrar gidicem bakalım ne dicek doktor
sende durumlar ne canım
mahirimiz inş iştahlı bebek olamadı iştahlı cocuk olur inş 2yasından sonra cocuklar ya artık

dostum biz iyiyiz diyelim iyi olalım. asıl sen nerelerdesin yaw? bir haber patlattın ve gittin. meraklandık. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
bulantın filan varmı

bulantım yok azizim
ama kokuya hassasiyetim arttı
nese sen yapmıyonmu gııııı hadi acele et hayatım hep beraber doguralım beraber düselim sıkıntılara yanıma yandas lazım
babycim hadi sende yap gııı ücüncü erkektir belkim
melegimcim senden en yakınn zamanda bebiş haberini alcaz içime doguyorrr
mutlu anne nirdeee ya bebekmi yapıo yoksaaaa

meraklıya baaakkkk yirim seniii gıızzzz
bebiş en son iyiydi 1hafta 2gün önce görmüstüm kalp atısını dinlemiştik
8+4günlük suan
midem bulanmıyor ama kokular cok rahatsız ediyor babycimmm
çin takviminde hamile kaldıgımdaki yası soruyor ya ben subatta kaldım martta 24 yasımı doldurdum
hamile kaldgım ayı 23 sayarsak dolmadıgından kız
eger 24 sayarsak erkek 1yas ekleniyor ya :26:
bakalım 1ay sonra gösterirse ögrenicezzz inş :)

benim bir ara hafif akıntıyla karısık pembe lekelenmem oldu kızlar progestan verdi hem igne hem hap
kullandım hemen gecirdi bıraktım hapı 5gün olmustur suan bişey yok korktum eneste yasamadım cünkü böle sey :26:
sonra kalp atısı duyduk 1hafta sonra rahatladık inş sorunsuz saglıcakla kucagıma alırım

Beykoz'um maşallah Allah tamamını erdirsin inş .
İçinden ses doğru mu çıkar bilmem ama bizde icraat yok CNm bebek olması için ehuehuehu )

Güzel miram ve yakışıklı Ege mizin doğum günleri kutlu olsun .. Rabbim sizlere sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin inş ..

Bizimde haftaya Cumartesi yani 3 Mayıs'ta ; bizimle beraber masal ve çiçek te 2 yaşına giricek ..
1 Mayıs ta rana ve 2 Mayıs'ta Enes var .. Unuttuklarım varsa lütfen hatırlatalım ..

Kızlar kızlar kızlarrrrrrr
selam herkese keyifler nasılll.Öncelikle doğum günü geçmiş güzel kızlarımızın ve yakışıklı erkeklerimizin doğum günlerini kutluyor öpücücekler yolluyorum sağlıklı nice yıllara.
Baby ve meleğim güzel dilekleriniz için size ayrıca teşekkür ediyorum.
evet biz bugün 2ci yaş günümüzü kutladık.daha nice yıllara oğluşumla :)
herşey çok güzeldi tatlı telaş ve tatlı yorgunluk olurdu olmazdı derken bitti bile .sıpam bir yaş daha büyüdü.darısı diğer bebişleriimize
başka başka canımı sıkan şeyler varr varda susukunluğum asaletimten diyip içime atıyorum ama patlamam yakın.birde haftaya cuma günü bizim için önemli hakkımızda hayırlısı olsun msj okuyan kızlar bi dua edinde hayırlısı diyi verin .
baby tez vakitte internetin gelir inşallah
meleğm ters giden ne ? herşey gönlünce olucak merak etme annesi mahir paşama çok güzel bir doğum günü yapıcak eminim canım.
baby sen çağlama yapmıyon mu ? yapın sonrada fotoğraf koyun merakla bekliyoruz..
başka başka kafam karışık şimdilik bukadar sağlıcakla formda kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…