Simdi durum su ki esimin bir akrabasiyla cok onceden cok yakindik esime onceden ilgi duyuyormus. Oda evli bir kizi var benimkide ondan 3 ay kucuk birgun sutum hic gelmemisti emzirdi. 1yil aradan sonra aramiz sogudu biraz ama hep icten gicik bir durumumuz vardi.Ben senin cici annenim diyip duruyor her gordugunde salakmi ne duruma bakin bide dedigi seye. Emziren cici anne mi oluyor ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mahir uyumak üzere benimde gitme vaktim , bugün yumurtalı ispanak var yemekte yanına ne yapayım kızlar ne iyi gider .. Çorba olur mu mesela mercimek ..
Mahir uyumak üzere benimde gitme vaktim , bugün yumurtalı ispanak var yemekte yanına ne yapayım kızlar ne iyi gider .. Çorba olur mu mesela mercimek ..
Cok cok cok sinirlendim 3.de artik dun bir dogum gunu icabi biraraya geldik ole dedi cici anneymis acaba bana pisliginemi yapiyo emzirenin cici anne oldugunami inaniyor cozemedim
Cok cok cok sinirlendim 3.de artik dun bir dogum gunu icabi biraraya geldik ole dedi cici anneymis acaba bana pisliginemi yapiyo emzirenin cici anne oldugunami inaniyor cozemedim
Ay cok sinir bir durum yok yok pisligine yapiyo kesin
Telefonda bi senin bide azraecenin hizina yetisemiyorum:) otomatige bağlanmış gibisiniz:))
Ikiniz bi ara konuşsaniz aslinda cok komik olur:)
Ya aslinda 40 kuranimiz vardi kac kere emzirdim cocuk durmadi bebegim kuvezde kaldigi icin sutum ta basta zorladi ememedigi icin avaz avaz agladi mama yapiyodum idarelik bi baktim yatak odasinda emziriyo ses etmedim bende ne bileyim bu durumu kullanacagini
deli deliyi görünce sopasını saklarmış. kendim gibi çok konuşanı görürsem, tırsar susarımama dinleyeni bulursam da affetmem, çatır çatır konuşurum
konuşma dinleme deyince aklıma geldi. anlatayım da hep beraber gülelim:
arkadaşımlan buluşmak üzere bir AVM ye gittim. "buluşma saatini kitap okuyarak şu koltuk geçireyim" dedim ve otrdum. ben okumaya başlamıştım ki, yanımdaki (dünya ahiret kardeşim olsun" kalantor, iyi giyimli, orta yaşlı bir beyefendi "aa siz de mi eski kitaplara meraklısınız? hangi sahafları takip ediyorsunuz?" diyerek konuşmaya başladı. o kadar kibardı ki, tersleyemedim. neyse, ben bir yandan saate bakıyor bir yandan da adama cevap veriyorum :18: neyse, böyle 1 saate yakın konuştuk. kitaptı, sahaftı, yeni nesildi, koleksiyonculuktu, edebiyattı derken zaman geçti. ben hem konuşuyor hem de zaman çabuk gelsin de kalkayım diye saate bakıyorum. bir ara ısrarla yaşımı sordu. "doğduğumda yazı icat edilmediği için okula gidemedim. o kadar yaşlıyım yani" diyerek geçiştirdim. neyse, arkadaşımla buluşma vaktim geldi ve ben derin bir nefes alarak "müsadenizle kalkmak zorundayım. arkadaşımla buluşacağım" dedim. adam ne dese beğenirsiniz? "sizi bir daha görebilir miyim " dilim tutuldu ne diyeceğimi bilemedim ama adam o kadar kibarki, "ne münasebet uleeyyyn" diyemiyorum. parmağımda da kocaman alyans var halbuki "affınıza sığınarak cep telefonu pek kullanmadığımı söylemek isterim" diyerek uzaklaştım :18: uzaklaşır uzaklaşmaz cep telefonundan arkadaşımı aradığımı görünce, "telefon kullanmadığın da pek belli, bahane kraliçesi seni gidiii" demiştir herhalde
hayatımda böyle birşey yaşamamıştım, o kadar korkmuştum ki bir gecede dudağım uçukladı :18: efendim? eşime mi? eşime tabiki anlattımyarın bir gün adam beni takip eder de, yanlış bir şey söylerse diye eşime herşeyi olduğu gibi anlattım ama utancımdan yerin dibine de geçtim insan eşi dışında tanımadığı bir erkekle konuşurken ne kadar bunalıyormuş yaw
Selam nasilsiniz..23 nisan çocuk bayramimiz kutlu olsun
Bizlerde daha çocuğuz ki:) bugün cerenin okuluna gittik kuzum şiir okudu, koroda şarkı söyledi, kendi ısrarla "kora" desede koro süperdi:))) biraz güneşi yedik başımız döndü:101:sonra avm ye gittik cocuklar ne istiyosa onu yaptik
Hatta hazir kocamin kafasina güneş geçmişken birazda oyuncak aldik:86:
Cok yoruldum ..
yinede guzel b ir gündü. .
dün caglanin saclarini kestirdimzaten saci cok uzun degildi ama kivircik olduğu icin arkalar surekli dolaniyodu biraz kisalttik insallah güreşir..2-3 ayda bir uclarindan aldirirsam daha kalinlasirmis öyle dedi kuaför hanim:)
Bugün dünya çoçukların bayramı , bu bayramda tek dileğim bütün dünyadaki çoçukların acı çekmemesidir .. Hiçbir çoçuk ölmesin ve her günleri Bayram Şenliği'nde olsun inş ..
Bir gün gelicek çoçuklarımızda bu bayramda yer alıcak inş . Mutluluk göz yaşlarımız onlarında başarıları için olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?