2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

1 defa bile emzirse "süt anne" olur ve süt annenin hakları gerçek anneye yakındır. çünkü süt tamamen kişiye özeldir ve kimle paylaşılırsa o iki kişiyi organik olarak bağlar. yani "salak" dediğiniz kişi çocuğunuzun süt annesi. her ne kadar size karşı kullanıyor olsa da gerçek bu.

Mahir uyumak üzere benimde gitme vaktim , bugün yumurtalı ispanak var yemekte yanına ne yapayım kızlar ne iyi gider .. Çorba olur mu mesela mercimek ..

son derece güzel olur sıcacık, boğazı da yumuşatır. ıspanakla tatları farklı olduğu için, Mahir birini yemezse belkim öbürünü yer :26:

Mahir uyumak üzere benimde gitme vaktim , bugün yumurtalı ispanak var yemekte yanına ne yapayım kızlar ne iyi gider .. Çorba olur mu mesela mercimek ..

Olur cnm neden olmasin..mis gibi mercimek corbasi ohh afiyet olsun..bende tavuk haşladim şimdi pilav yapacam..tavugun suyuylada çorba yaparım bellki..ben kaçtım ceren gelsi opuldunuZ

Diğer arkadaşlara yüzde yüz katılıyorum dediğiniz kişi süt anne olur .. Kendisine bunu söyleyin bu kadar kırıcı oluyorsa ..

onun neye inandığı çok öenmli değil ama süt anne olduğu ve çocuğunuz ile arasında organik bağ olduğu gerçek. sadece duygusal değil tıbbi açıdan çocuğunuz ve o kişi arasında bağ var hatta somut olarak şunu söyleyeyim: mikroplarla savaşmak için vücudumuzda bulunan antikorlar sütümüze de geçer. süt aracılğıyla da bebeğe geçer. antikorlar da parmak izi gibi kişiye özeldir ama bebekler emzirildiği sürece annenin antikorlarını kullanır. yani anne ve bebek aynı kişi gibi olurlar, bebek kendi , şahsına özel antikorlarını yapana kadar. o yüzden çocuğunuz, emziren akrabanızın antikorlarını kullanmak suretiyle organik olarak bağlanmış durumdalar.

Ay cok sinir bir durum yok yok pisligine yapiyo kesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hanımefendi anlamıyorsunuz. süt annelik cici annelikten daha kuvvetli ve "gerçek"bir bağ. siz gıcık olabilirsiniz, sinirlenebilirsiniz ama o kişi sizin çocuğunuzun "süt anne"si. yani aralarında organik bir bağ var. çocuğunuz o kişinin vücudundaki bazı maddeleri (antikor vs) kullanıyor. çocuğunuz büyürken o kişiden aldığı maddeleri kullandı. yani hücrelerine kadar, o kişinin izini taşıyor. süt annenik böyle birşey.

sırf 1 gün sütüm gelmedi diye emzirmekle aslında hatayı siz yapmışsınız. çünkü süt annelik ciddi bir olay. kendi çocuğum 10 gün hiç emmemesine rağmen ablama emzirtmemiştim. ablam çocuğumun süt annesi olur da, hakkını ödeyemeyiz veya çocuğum süt annesine olan sorumluluklarını yerine getiremez de, vebal olur diye veya çocuklarımız olur da ilerde evlenmek isterlerse evlenemez diye. bu kadar ciddi bir olay yani.

Ya aslinda 40 kuranimiz vardi kac kere emzirdim cocuk durmadi bebegim kuvezde kaldigi icin sutum ta basta zorladi ememedigi icin avaz avaz agladi mama yapiyodum idarelik bi baktim yatak odasinda emziriyo ses etmedim bende ne bileyim bu durumu kullanacagini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Telefonda bi senin bide azraecenin hizina yetisemiyorum:) otomatige bağlanmış gibisiniz:))
Ikiniz bi ara konuşsaniz aslinda cok komik olur:)

deli deliyi görünce sopasını saklarmış. kendim gibi çok konuşanı görürsem, tırsar susarım ama dinleyeni bulursam da affetmem, çatır çatır konuşurum

konuşma dinleme deyince aklıma geldi. anlatayım da hep beraber gülelim:

arkadaşımlan buluşmak üzere bir AVM ye gittim. "buluşma saatini kitap okuyarak şu koltuk geçireyim" dedim ve otrdum. ben okumaya başlamıştım ki, yanımdaki (dünya ahiret kardeşim olsun" kalantor, iyi giyimli, orta yaşlı bir beyefendi "aa siz de mi eski kitaplara meraklısınız? hangi sahafları takip ediyorsunuz?" diyerek konuşmaya başladı. o kadar kibardı ki, tersleyemedim. neyse, ben bir yandan saate bakıyor bir yandan da adama cevap veriyorum :18: neyse, böyle 1 saate yakın konuştuk. kitaptı, sahaftı, yeni nesildi, koleksiyonculuktu, edebiyattı derken zaman geçti. ben hem konuşuyor hem de zaman çabuk gelsin de kalkayım diye saate bakıyorum. bir ara ısrarla yaşımı sordu. "doğduğumda yazı icat edilmediği için okula gidemedim. o kadar yaşlıyım yani " diyerek geçiştirdim. neyse, arkadaşımla buluşma vaktim geldi ve ben derin bir nefes alarak "müsadenizle kalkmak zorundayım. arkadaşımla buluşacağım" dedim. adam ne dese beğenirsiniz? "sizi bir daha görebilir miyim " dilim tutuldu ne diyeceğimi bilemedim ama adam o kadar kibarki, "ne münasebet uleeyyyn" diyemiyorum. parmağımda da kocaman alyans var halbuki "affınıza sığınarak cep telefonu pek kullanmadığımı söylemek isterim" diyerek uzaklaştım :18: uzaklaşır uzaklaşmaz cep telefonundan arkadaşımı aradığımı görünce, "telefon kullanmadığın da pek belli, bahane kraliçesi seni gidiii" demiştir herhalde
hayatımda böyle birşey yaşamamıştım, o kadar korkmuştum ki bir gecede dudağım uçukladı :18: efendim? eşime mi? eşime tabiki anlattım yarın bir gün adam beni takip eder de, yanlış bir şey söylerse diye eşime herşeyi olduğu gibi anlattım ama utancımdan yerin dibine de geçtim insan eşi dışında tanımadığı bir erkekle konuşurken ne kadar bunalıyormuş yaw

sizden izinsiz mi emzirdi üzüldüm şimdi çünkü bir çocuğu emzirmek ciddi problemleri beraberinde getirir. o yüzden annesinden izinsiz çocuk emzirilmez. çok düşüncesiz davranmış akrabanız. sizi şimdi anlıyorum. kolay gelsin valla, ne diyelim

Hım ilginç bir anı olmuş , belki bey arkadaş ve dost olmak istenmiştir yani olamaz mı ? Gerçi beyler böyle şeylere çok gelemiyorlar hakılısın yani ..

Bugün dünya çoçukların bayramı , bu bayramda tek dileğim bütün dünyadaki çoçukların acı çekmemesidir .. Hiçbir çoçuk ölmesin ve her günleri Bayram Şenliği'nde olsun inş ..
Bir gün gelicek çoçuklarımızda bu bayramda yer alıcak inş . Mutluluk göz yaşlarımız onlarında başarıları için olur inş

Selam nasilsiniz..23 nisan çocuk bayramimiz kutlu olsun
Bizlerde daha çocuğuz ki:) bugün cerenin okuluna gittik kuzum şiir okudu, koroda şarkı söyledi, kendi ısrarla "kora" desede koro süperdi:))) biraz güneşi yedik başımız döndü:101:sonra avm ye gittik cocuklar ne istiyosa onu yaptik
Hatta hazir kocamin kafasina güneş geçmişken birazda oyuncak aldik:86:
Cok yoruldum ..
yinede guzel b ir gündü. .
dün caglanin saclarini kestirdim zaten saci cok uzun degildi ama kivircik olduğu icin arkalar surekli dolaniyodu biraz kisalttik insallah güreşir..2-3 ayda bir uclarindan aldirirsam daha kalinlasirmis öyle dedi kuaför hanim:)

ay çok şükür geldiniz.benden sonra uzun süre kimse yazmayınca "acaba ben topikten atıldım da, kendi mesajımdan sonrakileri artık göstermiyorlar mı :18:" diyerek korkmuştum neyse, herkesin 23 nisanı güzel geçmiş. Çağla'nın saçlarını kestirmekle iyi etmişsiniz. hatta çok çok kıza kesitirip, herşeye en başından da başlayabailirsiniz çocukların saçları küçükken en az bir kere kazıtılır ya, ondan "şeyettiydim"

23 nisanda biz de arkadaşlarlan parklı bahçeli bir yerde uzun bir kahvaltı edip, göl kenarında yürüdük ammaaa, herkes bir sebeple çocuğunu getiremeyeceğini söylediği için bizim tombalağı götürmemiştim. bir arkadaş hem de aynı yaştaki kızını getirmesin mi bütün gezi boyunca arkadaşıma çemkirip "kızını getireceğini söyleseydin ben de oğlumu getirirdim. ne güzel koşa oynaya eğlenirlerdi " dedim zaten hep aklımdaydı yavrum. kendimi, onsuz birşey yaparken kötü hissediyorum yok, teselli filan etmeyiniz. anne dediğin, çocuğundan ayrı yediği lokma boğazında kalan varlıktır. biz büyüklerimizden böyle gördük

böyle işte... son zamanlarda ve önümüzdeki zamanlarda işlerim yoğun dostlarım. şimdilik huzurlarınızdan ayrılırken küçüklerin gözlerinden, büyüklerin (Babyceren üstadımın) ellerinden öpüyorum

inşallah dostum

günaydınnnnnnnnnnn...

geçmiş bayramımız kutlu olsun

biz çok eğlendik dün.. defneye yüz boyama yaptırdık.. kelebek oldu minik kelebekim benim..

ayrıca önemli bi gelişme var.. Doğum günü, baby shower, diş buğdayı ve aklınıza gelebilecek diğer tüm kutlamalarınızda, konseptinize özel, el yapımı parti süsleri yapıyorum.. bilginize :)

kocaman öpücükler

EN BÜYÜK KAMPANYA:))

Doom günleri için
şişede zeytinyağı
miss kokulu:))
Tarladan yeni koparilmis portakallar
ve doom günü temalı dev antekye posteri
Hemen iletisime gecin:101:

Topigi boş buldunuz reklam yapiyonuz:))
Sekersizim hayirli olsun cnm ama bana rakip olamassinbirinci belli ikinci kim:))

Selamlaar yine kimse yok..nerelrdesiniz hatuncuklar:) neyse bende caglayi yatiracam.cerende evde bugun okul yok:)
Cikocum aziz dostum evet en son sen yazinca bende topik kapatildi sandim:)) ne ugursuz bir yazi yazmissin eheueheu
ben kaçar bye

merhaba kızlar sanırım herkez tatilde biz hala hastayız ama çok şükür ayaktayız.oğluşum iğne olmak zorunda kaldı toparlamaya çalışıyoruz.benim ses gitti boğaz ağrım var artık geceleri uyuyamıyorum 4 gibi sızmışım ondada kabus gördüm erken doğum yaptığımı gördüm bi uyandım kanter içindeyim terlemişim.yaa niye kimse yazmıyor nerdesiniz geçen sene bu zamanlar herkez doğum günü hazırlıklarını paylaşırdı.bi ben,bi bayb,bide chirico ve meleğim kaldık okeye dönelim bari.

Doğum günü için şiparişlerimi verdim hatta balon şişirmek için helyum gazı tüpü dahi aldım .. Inş bu sefer aksilik yaşaman ve güzel geçer . Birçok şeyimiz trenli , balon , masa örtüsü , bardak , tabak peçetelik ve bunun gibi duvar süsleri .. Haftaya gelicek hepsi ve kıyafetimiz gelmedi daha Amerika'dan bekliyorum onu umarım uzun sürmez zamanında gelir .. 14 iş günü sonra geliceğini söylediler buna göre haftaya salı burda olmalı .. İnş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…