Beykoz'um maşallah Allah tamamını erdirsin inş .
İçinden ses doğru mu çıkar bilmem ama bizde icraat yok CNm bebek olması için ehuehuehu)
Güzel miram ve yakışıklı Ege mizin doğum günleri kutlu olsun .. Rabbim sizlere sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin inş ..
Bizimde haftaya Cumartesi yani 3 Mayıs'ta ; bizimle beraber masal ve çiçek te 2 yaşına giricek ..
1 Mayıs ta rana ve 2 Mayıs'ta Enes var .. Unuttuklarım varsa lütfen hatırlatalım ..
bulantım yok azizim
ama kokuya hassasiyetim arttı
nese sen yapmıyonmu gııııı hadi acele et hayatım hep beraber doguralım beraber düselim sıkıntılara yanıma yandas lazım
çok çok tesekkurler..inşallah cnm benimHayırlı olsun canım , ben inanıyorum ok güzel çalışmalara imza atıcaksın ..
Takipteyim)
sağol tatlım. inşallah yaparız neden olmasın :)Slm kizlar
Sekersiz 2. Bebemin mevlut sekerini falan sana yaptiririm artik:)hadi hayirli olsun canim eminim ortaya guzel seyler cikaricaksin
Melegim umarim bi aksilik cikmaz canim ya gonlunce kutlarsin kuzunun dogum gununu
Beykozsorulan sorulara cevap ver sekerim merak ediyoruz:)kardesin sozlenmis hayirli olsun
Dogum gunu gecen tum bebelerin dogum gununu kutluyorum
mutlum bu gun miranin dogum gununu yapiyomu acep yoksa yarin mi?
Miraninda dogum gununu kutluyorum
Iyiki dogmus kuzular
sağlıklı olsun da gerisi boş :) tekrar tebriklermeraklıya baaakkkk yirim seniii gıızzzz
bebiş en son iyiydi 1hafta 2gün önce görmüstüm kalp atısını dinlemiştik
8+4günlük suan
midem bulanmıyor ama kokular cok rahatsız ediyor babycimmm
çin takviminde hamile kaldıgımdaki yası soruyor ya ben subatta kaldım martta 24 yasımı doldurdum
hamile kaldgım ayı 23 sayarsak dolmadıgından kız
eger 24 sayarsak erkek 1yas ekleniyor ya :26:
bakalım 1ay sonra gösterirse ögrenicezzz inş :)
benim bir ara hafif akıntıyla karısık pembe lekelenmem oldu kızlar progestan verdi hem igne hem hap
kullandım hemen gecirdi bıraktım hapı 5gün olmustur suan bişey yok korktum eneste yasamadım cünkü böle sey :26:
sonra kalp atısı duyduk 1hafta sonra rahatladık inş sorunsuz saglıcakla kucagıma alırım
mutlu yıllar kuzuya.. hayırlısı olsun bu aradaKızlar kızlar kızlarrrrrrr
selam herkese keyifler nasılll.Öncelikle doğum günü geçmiş güzel kızlarımızın ve yakışıklı erkeklerimizin doğum günlerini kutluyor öpücücekler yolluyorum sağlıklı nice yıllara.
Baby ve meleğim güzel dilekleriniz için size ayrıca teşekkür ediyorum.
evet biz bugün 2ci yaş günümüzü kutladık.daha nice yıllara oğluşumla :)
herşey çok güzeldi tatlı telaş ve tatlı yorgunluk olurdu olmazdı derken bitti bile .sıpam bir yaş daha büyüdü.darısı diğer bebişleriimize
başka başka canımı sıkan şeyler varr varda susukunluğum asaletimten diyip içime atıyorum ama patlamam yakın.birde haftaya cuma günü bizim için önemli hakkımızda hayırlısı olsun msj okuyan kızlar bi dua edinde hayırlısı diyi verin .
baby tez vakitte internetin gelir inşallah
meleğm ters giden ne ? herşey gönlünce olucak merak etme annesi mahir paşama çok güzel bir doğum günü yapıcak eminim canım.
baby sen çağlama yapmıyon mu ? yapın sonrada fotoğraf koyun merakla bekliyoruz..
başka başka kafam karışık şimdilik bukadar sağlıcakla formda kalın
nice mutlu yıllar boncuk gozlume.. foto bekliyoruz.Merhaba kizlar...oglusum dun 2 yasina girdi. Zaman ne kadar cabuk gecti ya....
Boncuk Miramin da d.gunu kutlu olsunnn
ellerine sağlık. çok guzel olmus turuncu..
mutlu sen de mi kendin yaptınsizin pastanız da cok guzel
Bende kendi ellerimle yaptırdım canımTopiğe renk olsun diye ekledim
selam nasilsiniz..
ben misafir bekliyorum:) geleydilerde gideydiler:)))
mutlucum doğum günü resimleriniz cok guzel cnm..nice yıllara olsun inşallah. ..
turuncu o pastayi sen yaptigina emin m isin:) cokk güzel ellerine sağlık cok beceriklisin..kayrada kocaman olmuş Allah im esirgesin boncuk gözlüyu..
şekersiz sende iyi geziyon haa:) gözüm degmesin:)
senin de gözünden kaçmıyo şekerimselam nasilsiniz..
ben misafir bekliyorum:) geleydilerde gideydiler:)))
mutlucum doğum günü resimleriniz cok guzel cnm..nice yıllara olsun inşallah. ..
turuncu o pastayi sen yaptigina emin m isin:) cokk güzel ellerine sağlık cok beceriklisin..kayrada kocaman olmuş Allah im esirgesin boncuk gözlüyu..
şekersiz sende iyi geziyon haa:) gözüm degmesin:)
Selam canım evet turuncu yaptı o pastayı ben eminim:) Güzel dileklerin için teşekkürlerŞekersiz çok mu geziyosun canım
Doğumgününü atlattık çok şükür vücut kendini saldı hasta gibiyim
doğumgünü pastası standardını son derece yükselttiniz dostum
sizi bu kutsal gebelik yolculuğunda eşlik edemeyeceğim dostum ama yanınıza arkadaşımı veriyorum. kendisi hamilesizinle yakın zamanda doğuracak
komik bir de anımız oldu bu arada. hamile olan arkadaşım, sürekli kardeş isteyen kızına "doktora bitsin yavrum, sonra kardeş yapacağız" diyordu.ş doktorası gecen cuma bitince kızı "cumartesi kardeşim olacak" diye diye ortalıkta dolanmışçocuğun nasıl içine doğduysa, gerçekten de annesi cumartesi hamile olduğunu öğrendi
bendeniz de 2. yi çok istiyorum, arası açılmadan
Merhaba kizlar...oglusum dun 2 yasina girdi. Zaman ne kadar cabuk gecti ya....
Boncuk Miramin da d.gunu kutlu olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?