2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım icraat yoksa inş oldugunda olur canım ben inanıyorum
evet enesim 2mayısta 2yasına gircek inş saol melegimcim unutmadıgın için
mahirimizide şimdiden öpüp kutluyorum hatta önce ranayı sonra mahirimizi ve masal tebrik ediyorummmm

bulantım yok azizim
ama kokuya hassasiyetim arttı
nese sen yapmıyonmu gııııı hadi acele et hayatım hep beraber doguralım beraber düselim sıkıntılara yanıma yandas lazım

sizi bu kutsal gebelik yolculuğunda eşlik edemeyeceğim dostum ama yanınıza arkadaşımı veriyorum. kendisi hamile sizinle yakın zamanda doğuracak

komik bir de anımız oldu bu arada. hamile olan arkadaşım, sürekli kardeş isteyen kızına "doktora bitsin yavrum, sonra kardeş yapacağız" diyordu.ş doktorası gecen cuma bitince kızı "cumartesi kardeşim olacak" diye diye ortalıkta dolanmış çocuğun nasıl içine doğduysa, gerçekten de annesi cumartesi hamile olduğunu öğrendi

bendeniz de 2. yi çok istiyorum, arası açılmadan

Merhaba kizlar...oglusum dun 2 yasina girdi. Zaman ne kadar cabuk gecti ya....
Boncuk Miramin da d.gunu kutlu olsunnn

Selam güzel arkadaşlarım
2.yaşına gelen ZeynepAda,Ömer, Ege ve Kayra kuzularımın doğumgünlerini kutlarımHer daim sağlık sıhhat afiyet diliyorum
Ayrıca Mira'nın yaşgünü için güzel dileklerinize çok teşekkür ederim.Resimleri yüklemeye başlıyorum

Hayırlı olsun canım , ben inanıyorum ok güzel çalışmalara imza atıcaksın ..
Takipteyim )
çok çok tesekkurler..inşallah cnm benim
sağol tatlım. inşallah yaparız neden olmasın :)
sağlıklı olsun da gerisi boş :) tekrar tebrikler
mutlu yıllar kuzuya.. hayırlısı olsun bu arada
Merhaba kizlar...oglusum dun 2 yasina girdi. Zaman ne kadar cabuk gecti ya....
Boncuk Miramin da d.gunu kutlu olsunnn
nice mutlu yıllar boncuk gozlume.. foto bekliyoruz.

gunaydın guzel hanımlar
cok yorgunum.. ctesi istanbuldaydık. bagdat caddesini bastan sona gezdik. lego aldık kuzuma. çok ilgisini cekti saatlerce oynadı.. kuzum ya
dun de kreşin 23 nisan etkinliği vardı. sabah kahvaltıya gittik. arkadaslarıyla buluştu bizim kreş bebesi. kudurdular bi guzel dun ilk defa öğle uykusunu uyumak istemedi. ben de zorlamadım. akşama kadar oyun oynadı.
doğumgununu 2 gun arka arkaya yapmaya karar verdim. ctesi aileyle pazar arkadaslarla kutlicaz inşallah..
miracıkımın da doğumgununu kutluyorum
meleğim dert etme, süper olacak biliyorum ben :)

selam nasilsiniz..
ben misafir bekliyorum:) geleydilerde gideydiler:)))
mutlucum doğum günü resimleriniz cok guzel cnm..nice yıllara olsun inşallah. ..
turuncu o pastayi sen yaptigina emin m isin:) cokk güzel ellerine sağlık cok beceriklisin..kayrada kocaman olmuş Allah im esirgesin boncuk gözlüyu..
şekersiz sende iyi geziyon haa:) gözüm degmesin:)

Selam canım evet turuncu yaptı o pastayı ben eminim:) Güzel dileklerin için teşekkürler Şekersiz çok mu geziyosun canım
Doğumgününü atlattık çok şükür vücut kendini saldı hasta gibiyim

senin de gözünden kaçmıyo şekerim
Selam canım evet turuncu yaptı o pastayı ben eminim:) Güzel dileklerin için teşekkürler Şekersiz çok mu geziyosun canım
Doğumgününü atlattık çok şükür vücut kendini saldı hasta gibiyim

eh biraz geziyorum (bazı) haftasonları :)

Kızlaarrr,işte oğlum için kendi ellerimle yaptığım pastamızzz

Eki Görüntüle 1090967
doğumgünü pastası standardını son derece yükselttiniz dostum seneye nasıl bir pasta yapacaksınız merak ediyorum doğrusu

yeni yaşını tebrik ediyorum Kayra'nın pardon Eymen'in (pastada Eymen yazıyor da), hayırlı bir ömrü olmasını ve sizin de bu hayırlı ömrün güzel gğnlerini görebilmenizi diliyorum

merhaba dostlarım,

biraz önce aldığım bir habere göre doğumgünü hediyemiz hazırlanmış ve Çiçek hanım tarafından gönderilmiş. hediye olarak, biraz da emr-i vaki yaparak fidan istemiştik. işte belgesi
çok çok ve aşırı teşekkür ederiz Çiçek Teyze

bu vesileyle çiçek_çiçek hanım ve Pınarda hanımları hiç unutmayacağız. Yeryüzü da unutmayacak ve o fidanların oksijenlerini Dünya durdukça kullanacak tekrar tekrar teşekkür ederiz teyzeleri

arkadasın adına cok sevindim rabbim saglıkla kucagna almayı nasip eylesin inş aminnn
saanada yakında hamileyim demeyi nasip eylesin inş aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…