2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım orda daha geç okunuyomuş..bizim kuzularda kurt var kaynıyolar yapıcak bi şey yok kudurp dursunlar:)
Mahirin kilo kaybına üzüldüm ama en önemlisi sağlıklı olması..tarık buğranında kilo alımı durdu son zamanlarda hiç bi şey yemek istemiyo yoğurt ağzına sürmüyo
Gitti demek mahirimin kıvırcık saçları kışın yeniden bonus olur kafası terlemesin yakışıklının

canım isimler cok güzel inş koymayı nasip eyler Rabbim hepimize
ben karar kıldım sare su olcak Rabbim nasip eylerse
senide bekliyoruz hamilelere bebegim

Sare ismide çok güzelmiş hayırlısıyla gelsin inş
Tarık buğra biraz durulsun kısmet olursa bende istiyorum inş
Emzik askına bakmaya gidiyorum ne tatlı heyecanlar

Mrb kızlar burda iftar Türkiye'ye göre daha geç oluyor yatmaya bir saat kala oruçumu açıyorum pöf bugün 9:25 te oruçumu açtım Rabbim kabul etsin inş hepimizin ..

bizim burda 20:30 ama Orhan Cemal'in uyku saatine geldiği için, önceden ona ayrı sofra kurup yediriyorum, o uyuduktan sonra sonra biz yiyiyoruz
2 hafta sonra kongre için Bonn'a gideceğiz. ordada geç açılıyor iftar öyle sahur yapacak yer filan da yok sanırım. ne yapacağımızı kara kara düşünüyorum
tombalağımı anneanneye bırakacağız ama şimdiden içim fena oluyor. düşündükçe ağlayasım geliyor, ilk defa gece ayrı kalacağız yavrumla

iyiyiz efenim ben de iftardan sonra gezmek biraz yürümek istiyorum ama bizim oğlan akşama kadar koşturduğundan uyuyakalıyor. mecbur evde kalıyoruz akşamları. zaten okunacak tonla kitap vs var, o uyuduktan sonra oturduğum yerde kalakalıyorum ve yapılacak işlere nerden başlayacağımı düşünerek efkarlanıyorum

benim için de geziniz efenim

en iyisini yapıyorsunuz. bu güzel günlerde, oturup sulu boya yaparak allame mi olacaklar ki koşup oynasınlar, atlasınlar zıplasınlar çok daha iyi
atlarken düştüğü yerin "yüksek"olduğunu, kaldırmaya çalıştıkları koltuğun "ağır" olduğunu, üstlerine döktükleri suyun "sıvı" olduğunu bu yolla öğreniyorlar işte

aynen kökü onda mahirime buda yakısır :)))

bebek askısınıı ben yapmadım ama malzemeelrini bulursam yapmayı düsünüyorum begenmene cok sevindimmm melegimcimmmm
duaların için kocaman aminnnn diyorum Rabbim nasip eyler hepimize inş
dogum olacagı gün size yazıcam hepiniz iyi kalpli insanlarsınız dualarınıza ihtiyacım olacak

Iftar bekliyorum halan çok susadım yaw .. Bugün ev temizledim sonra dışarı çıkıp fatura işlerini hallettim şimdide dilim damağıma yapışmış durumda ya bu çölde yaşayan 40 derecelerde oruç tutanlar nasıl yapıyor acaba Rabbim kolaylık veriyordur mutlaka ama ben nedense çok susuyorum of ..

Mahir baba ile meydanda güreş tutuyorlar adama bir sn fırsat vermiyor kudurmuş gibi hatta ağzından salyaları akıyor :)) ciddiyim ha şaka değil galiba son dişleri geliyor iki tanesi kalmıştı onlar geliyor olmalı yoksa salya neden olsun ki yani !

Son düzenleme:

amin canım sare isminin anlamıda cok hosuma gitti
inş canım Tarık Bugramızda abi olur inş

Sağol Canımcım , dualarımız hep sizinle bilesin ..

dsgsndhajkhkdjadghakfjka

Eklentiler

• $IMAG0932.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG0926.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMAG0927.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 47
herkese kojaman selamm:)
nasilsiniz çok özledim ya ama internetsiz kaldim off bu bana yapilirmi:)
deli gibi yazasim var ama telden zor oluyo..bizler iyiyiz çok şükür. .cerende caglada ellerinizden öper teyzeleri:) bende yanaklarinizdan öperim:) kuzularinizinda gözlerinden:)
beykozum isim çok güzel hayirlisiyla koymak nasip olur insallah çok guzel bir kizin olacak, sana benziycek :)
tatlicadi naber:)
cicekcim Çin takvimi bazen yalnis ta cikiyo, tabiki önemlisi saglikli olmasi cok haklisin ama dedigin gibi insan merak ediyo:) Allah hakkiniza hayirlisini versin insallah..

günler cok uzun olmasina ragmen disari pek cikmiyoruz ama her gece disardayiz, cocuklari parka götürüyoruz veya birilerine oturmaya gidiyoz, hava çok sicak cikilmiyo ..
neyseki ramazan geldiginden beri misafirde gelmez oldueheuehe
yemege almam gerekenler var ama şimdilik salliyorum daha:)

bayram sonrasi marmarise gidecez kismetse, ben ve 2 minik cadi kizimla:) azraece kankiskomu gorecez ve bal kizi eceyi:) çok heycanliyiz:) azraece de çok heycanliçok ekmek yediğim Için simdiden stok yapmaya başlamış:) bide ara sicak fasulye yapacak bize
bu arada evimizi satliga cikardik haberiniz olsun:) ciddi alicilar arasin 144 metre 4+0 3.kat:)
kizlar dua edinde bi enayi bulalim hemen satalim şu evi:))) hejarim özellikle sen dua et canim benim:)
çiko sen sakin bisey deme , ev satilacaksada satilmaz sonra:)

neyse ben yatar muckkkkk

Hayırlısı olsun evi satlığa çıkarmışsınız inş çok alıcı bakar beğenir ve alır ..
Marmaris tatilinde eminim ki çok eğleneceksiniz bizim yerimizede bol bol hasret giderip gezin dolaşın ok .

slm arkadaslar ve hayırlı ramazanlar.oglumla ılgılı bı sıkıntımız var.gece gec yatıyo 1 gıbı ve saat bası uyanıyo.sutten keselı 6 ay oldu ama hala uykumuz duzelmedı.aranızda boyle sorun yasayan ve bunu gıderen veya onerisi varsa bana yardımcı olabılırmı....

CNm bende oğlumu geç yatırdığımda aynısı oluyor çoçuklar için gece 1 uyuma saati hiç iyi değil hem gelişimi hemde huzuru için çoçukların erken yatması lazım özellikle saat gece 10 ile 3 arasında uykuda olması gerekiyor .. Yani demem o ki ya uyku saati yüzünden sık sık uyanıyor olabilir yada başka sebeplerde mümkün mesela aşırı sıcak ortam veya tam doyamama Yada çıkan dişler de sebep olarak düşünülebilir ..

Son düzenleme:

benım oglum dogdugundan berı hıc 10 da uyumadı ne yazıkkı.uykuyu sevmıyo.ama bu ara daha kotu oldu.daha gec uyuyo ve daha sık uyanıyo.napıcamı sasırdım tam olarak dıslaerını tamamlamadı daha bakalım ıns duzelır.onerın ıcın tsk ederım

meleğim dostumun dediği gibi, havaların sıcaklığı, açlık veya birşekil huzursuzluk olabilir. zaten denemişsinizdir ama akşam ılık banyo belki iyi olabilir :26: ha bir de, çocuğunuz gündüz çok yorulmuyorsa uykuya dalması ve sürdürmesi zorlaşabilir :26:

her aksam mutlaka banyo yapıyoruz.uykuyu hıc sevmıyoruz bıraksam sabaha kadar otuacak.gunduz uyuyo ama oda cok degıl anlamadım ben enterasan bı uyku duzenımız var.ıns duzelır tsk ederım onerın ıcın

kızlar sizden bişey rica edicem
ben kiraya cıkıcam akılda kira yoktu
söyle 1+1 olabilir yada uygunsa 2+1
500tl ye ev arıyorm malum 2.yolda
eşimin ailesiyle olan tartısmadan sonra burda bir sn kalmak istemiyorum
acil kızlar bu yakada olsun anadolu yakasında
dün ipler koptu kötüyüm aslında ama cocuklarım için ayakta olmam gerek farkındayım
nese pek mutlu haber getiremedim ama durum bu özelden yazarsınız

Of ya seni. Bu halde bile üzüyorlarsa yuh yani umarım tez vakitte bulursun CNm .. Çok üzüldüm ya nedir ki dertleri !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…