Hadi hayırlı uğurlu olsun hocam tebrik ederim Çokça.heyooooooooooooooooooooo doktoramı bitirdim dostlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm artıkın öğretim üyesi oluyoruuuuuuuuuummmmmmmm
Oda çözüm olmuyor ki en Güzeli ona KARDEŞ CNm bizimde öyle idi şimdi kızım ufak OLMASINA rağmen birbiri ile mutlu sayılırlar ki daha şimdiden böyle ilerde daha iyi olurlar inş. Yalnız çoçuk zor CNm. Ilerde çok sorunlu oluyorlar okula gitseler dahi.Merhaba.. kızım Mayıs 2012 doğumlu.
Geçen kış oyun grubuna gitti ama okula gitmek istemiyorum diye ısrarcı olunca şimdilik ara verdik.. kızımın hiç arkadaşı yok.. nasıl bir kısmet ise arkadaşlarımın yaşını çocuğu olan yok.. bir tane kuzeni var o da tam gün krese gidiyor.. en genç komşumuz 60li yaşlarında..çaresiziz:) çalışmiyorum sürekli parka gideriz ama her gün yeni insanlar oluyor tam arkadaş oluyor bir daha göremiyor aynı kişiyi. . Üzülüyor.. surekli gezeriz mutlu bir ciftiz ama sanirim kizimin acilen arkadasa ihtiyaci var.. Kısacası ist. Anad. Yakasında kızım ve benimle arkadaş olabilecek anne bebek arıyorum. . Aklıma burasi geldi.. umarım birileri vardır birlikte güzel zaman geçirebiliriz sevgiler..
Öp kızını bizim için resim harika büyümüş maşallah .tebrikler...
Bende elin Gafur yerindeyim ama yaptık CNm inş Rabbim utandırmaz . Çok şükür şimdilik sorun yok hatta kardeşler alışıyor ve daha iyi oluyor . KARDEŞ candır sende düşün CNm.Yazmasam da bazen girip girip bakıyorum. ..:)
Ay hayırlı uğurlu olsun meleğim küçük kızın. ..
Maşallah sizlere ya..
Ikinciler oldu olacak. ..
Aslında ben de şimdiye kadar yapsam iyiydi kızım çok uslu maşallah her dediğimi dinler ama elin yaban ellerinde dogurmak istemedim bidaha...
Tayini bekliyoruz. ..
Bu ay bi kaçamak yaptık belki tutar diye ama olmadı. ..
Oda çözüm olmuyor ki en Güzeli ona KARDEŞ CNm bizimde öyle idi şimdi kızım ufak OLMASINA rağmen birbiri ile mutlu sayılırlar ki daha şimdiden böyle ilerde daha iyi olurlar inş. Yalnız çoçuk zor CNm. Ilerde çok sorunlu oluyorlar okula gitseler dahi.
Umarım bulursun CNm benim mantığımda en iyi çözüm KARDEŞ olması ama bu durum herkese uymayabilir . Nihayetinde Rabbimin ol demesi ile oluyor . Herşeyin Hayırlısı olur inş.Sağol canım cevabın icin.. inş bir gün allah verirse kardeşi olacak ama o zamana kadar birlikte oynayacak hale gelene kadar yıllar var. O zamana kadar arkadaşlari olsun diye uğraşıyorum işte. .
Umarım bulursun CNm benim mantığımda en iyi çözüm KARDEŞ olması ama bu durum herkese uymayabilir . Nihayetinde Rabbimin ol demesi ile oluyor . Herşeyin Hayırlısı olur inş.
Babyceren hanım, inanın hep aramak istiyorum ama rahatsız etmekten korkuyorum . hatırladığım kadarıyla Ceren uyurken aranmasına çok kızıyordunuzçikocum senin kadar hain bir arkadaş görmedim ben yainsan bi defa bile aramazmı çok şükür bitirmişşsin doktoranı,çok sevindim azizim lab da çürüyüp gidecektin nerdeyse
havan batsin emi
ay hayırlı uğurlu olsun hejar hanım. sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle...Kızlar hamileyim 2.Bebegime
ay hayırlı uğurlu olsun hejar hanım. sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle...
Selam 2012 mayıs anneleri ..
Ne günlerdi yaa.
Hadi kızlar gelin de biraz sohbet edekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?