2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

heyooooooooooooooooooooo doktoramı bitirdim dostlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm artıkın öğretim üyesi oluyoruuuuuuuuuummmmmmmm

Merhaba.. kızım Mayıs 2012 doğumlu.
Geçen kış oyun grubuna gitti ama okula gitmek istemiyorum diye ısrarcı olunca şimdilik ara verdik.. kızımın hiç arkadaşı yok.. nasıl bir kısmet ise arkadaşlarımın yaşını çocuğu olan yok.. bir tane kuzeni var o da tam gün krese gidiyor.. en genç komşumuz 60li yaşlarında..çaresiziz:) çalışmiyorum sürekli parka gideriz ama her gün yeni insanlar oluyor tam arkadaş oluyor bir daha göremiyor aynı kişiyi. . Üzülüyor.. surekli gezeriz mutlu bir ciftiz ama sanirim kizimin acilen arkadasa ihtiyaci var.. Kısacası ist. Anad. Yakasında kızım ve benimle arkadaş olabilecek anne bebek arıyorum. . Aklıma burasi geldi.. umarım birileri vardır birlikte güzel zaman geçirebiliriz sevgiler..

Oda çözüm olmuyor ki en Güzeli ona KARDEŞ CNm bizimde öyle idi şimdi kızım ufak OLMASINA rağmen birbiri ile mutlu sayılırlar ki daha şimdiden böyle ilerde daha iyi olurlar inş. Yalnız çoçuk zor CNm. Ilerde çok sorunlu oluyorlar okula gitseler dahi.

Bende elin Gafur yerindeyim ama yaptık CNm inş Rabbim utandırmaz . Çok şükür şimdilik sorun yok hatta kardeşler alışıyor ve daha iyi oluyor . KARDEŞ candır sende düşün CNm.

Sağol canım cevabın icin.. inş bir gün allah verirse kardeşi olacak ama o zamana kadar birlikte oynayacak hale gelene kadar yıllar var. O zamana kadar arkadaşlari olsun diye uğraşıyorum işte. .

2016 Mayıs anneleri topiği çıkmış vay anam biz eskidik dile kolay 4 yıl olacak yakında

Sağol canım cevabın icin.. inş bir gün allah verirse kardeşi olacak ama o zamana kadar birlikte oynayacak hale gelene kadar yıllar var. O zamana kadar arkadaşlari olsun diye uğraşıyorum işte. .
Umarım bulursun CNm benim mantığımda en iyi çözüm KARDEŞ olması ama bu durum herkese uymayabilir . Nihayetinde Rabbimin ol demesi ile oluyor . Herşeyin Hayırlısı olur inş.

Umarım bulursun CNm benim mantığımda en iyi çözüm KARDEŞ olması ama bu durum herkese uymayabilir . Nihayetinde Rabbimin ol demesi ile oluyor . Herşeyin Hayırlısı olur inş.

Ben de isterdim kardeşi ile oynasın ama kızım 3 yaşında kardesi dogacak yıllar geçecek de oynayacaklari zaman gelecek diye beklenmiyor. Çok sağol ilgin için. Sevgiler

merhaba hanımlar,
bir sorum olucak bilgi sahibi olanlardan yardım rica ediyorum....
23 haftalık hamileyim,
1 temmuzda 15 haflık hamılelıgımde ısten cıkartıldım sözleşmeli çalışıyordum sözleşmem bitti,
şimdi tekrar başka bir yerde işe başlayacağım aradaki 2 aylık süre boşluğum oluşuyor doğum iznine ayrılana kadar 2 aylık sigortam yatmış olacak,
doğum parası hesaplanırken son 3 aydaki prim ödenmişliğine bakılıyor yazıyor heryerde benim 2 aylık boşluğumdan önce yatan son primim ve doğum raporu alana kadar yatan 2 aylık sigorta bedelim mi dikkate alınacak
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

2012 Mayis annelerinden kardes yapan oldu mu :)

cee eeeenasıl özlemişim burayı anlatamammesaj yazmayı bile unutmuşum
nasılsınız kızlar,biz iyiyiz çok sükürzaten çogumuz faceden görüşüyoruz ama buranın tadı bir başkaydı ya
gülerdikkavga ederdik içimizi dökerdikkaynanalarımızı kocalarımızı anlatırdık
çikocum senin kadar hain bir arkadaş görmedim ben yainsan bi defa bile aramazmıçok şükür bitirmişşsin doktoranı,çok sevindim azizimlab da çürüyüp gidecektin nerdeyse
havan batsin emi
bizde yaramaz bi durum yok işte ceren 1. sınıfa başladı onla ugraşıyozşuan t harfindeyizçok zormuş ya..
çağla hanım evde okula veya kreşe gitmiyo henüzanası nereye çekerse oraya gidiyo:)
geziyoz kapı kapı napalım sıkılıyoz evde.
kaynanam ölmedi hala yaşıyo
işte böyle kızlarneyse hergün ugramaya çalışacaminş iki kelime yazarsınız sizde

BabyCeren'im ilk ben duydum seni galiba keşke bende görüşebilir sizlerle face kullanmıyorum malesef bende hamiletim galiba 2 gün önce test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın kan tahlili verecem inşallah hayırlısı olur onun dışında iyiyiz gamzelim de iyi şükür çok Geveze paşam laf yetiştiremiyorum

çikocum senin kadar hain bir arkadaş görmedim ben yainsan bi defa bile aramazmıçok şükür bitirmişşsin doktoranı,çok sevindim azizimlab da çürüyüp gidecektin nerdeyse
havan batsin emi
Babyceren hanım, inanın hep aramak istiyorum ama rahatsız etmekten korkuyorum . hatırladığım kadarıyla Ceren uyurken aranmasına çok kızıyordunuz

evet, doktoram bitti çok şükür. 2. çocuğu düşünüyorum ama yurtdışında yaşama ihtimalimiz var. 2 çocukla çalışma hayatını nasıl yapacağımı bilmiyorum. böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…