selammmm...gerçekten buranın tadı başka...sen geldiğine göre canlanır burası artıkselammmmmmmm,salammmmmmm,hellooooooooo
burayı cok özledimmm,uzun zamandır ınternetim yoktuşifremi bile unutmuşum
nasılsınız kızlarr,bir çogunuzla faceden görüşüyorum zatenama buranın yeri ayrı
keske herkes tekrar buraya dönsebelkim olur çok istersek olur
kızlarım ceren ve çağla çok iyiler çook şükür,
şimdilik bu kadar öpüldünüzzzzz..
tekrar gelecem en kısa zamandayani yarın
Bizim Mahir'de öyle CNm , ee bunların keyfine beklersek yakında iyice yaşlanıp daha zor gelir durumuda olur . Yinede sen bilirsin . Sizler için en hayırlısı olsun .çok sevindim ecesuelif hanımburası topik gerçekten de "2. ye hamile mayıs anneleri" topiği oldu yaw neyse, ben 2016 mayıs gibi düşünüyorum yok yok düşünmüyorum ikilmedeyim Orhan Cemal gibi makul, söyleneni anlayan, yerlere yatıp ciyaklamayan bir çocuk fikri güzel geliyor ama Orhan Cemal gibi oturmayan bir çocuk fikri de korkunç geliyor
evet dostlarım, sevgili oğlum hala 5 dakikadan fazla bir yerde oturamıyor. hala dışarda yemek yiyemiyoruz çünküm bizimki masalar arasında dolaşıyor, garsonların ayaklarına dolanıyor, kapıları açıp çıkıp gidiyor vs... evde yemek yerken 1. lokmayı yedikten sonra 2. lokmaya kadar evi dolaşıp geliyor :) (gerçekten) ne bileyim, iyi hoş çocuk ama oturmayı becerebilse kalbimi fethedecek de...
Gız geliyorda ne diye haber vermiyon :)) geldiğinde söyle hepimiz doluşalım da millet görsün 2012 Mayıs anneleri halan Burdada var olduğunu :)) yaşasın bizler ve kuzular . Yok yok buraya biz çağırsak artık herkesi olmuyor böyle boş kalması. Beni bir titretin gelirim hemenselammmmmmmm,salammmmmmm,hellooooooooo
burayı cok özledimmm,uzun zamandır ınternetim yoktuşifremi bile unutmuşum
nasılsınız kızlarr,bir çogunuzla faceden görüşüyorum zatenama buranın yeri ayrı
keske herkes tekrar buraya dönsebelkim olur çok istersek olur
kızlarım ceren ve çağla çok iyiler çook şükür,
şimdilik bu kadar öpüldünüzzzzz..
tekrar gelecem en kısa zamandayani yarın
meleğim hanım, nasılsınız? sancınız vs var mı? ay doğum oldu mu yoksamEEe nerdesiniz kızlar ..
7 nisanda doğdu kızım CNm darısı bekleyenlere inş.meleğim hanım, nasılsınız? sancınız vs var mı? ay doğum oldu mu yoksam
Allah razı olsun CNm, darısı tüm isteyenlere inş. Senin de hayırlısı ile olur , Rabbim gönlüne göre versin. Şuan yanımızda halamız var yardım ediyor sağolsun doğumdan 15 gün önce geldi epey bir kolay oldu benim için herşey . Iki çoçuk olayını bu yüzden tam yaşamadım desem yalan olmaz ama halamız gittiğinde Ne olur bende kestiremiyorum . Mahir biraz kıskandı gerçi ama alışıyor zamanla . Rabbim yardım ediyor CNm sen gönlünü ferah tut , sağlıklı olsunda dermansız dert olmasın gerisi oluyor.Allahım Hayırlı sağlıklı evlat etsin her ikisini de canim cok mutlu oldum ikisi de öyle güzel görünüyor ki maşallah! Mahir büyümüş paşam kuzu da küçük daha maşallah canım doğumun nasıl geçti 2 çocukla zorlanıyor musun bizde düşünüyoruz artık 2. Çocuğu Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah
Babyceren canimmmm
Kızlar hadi toplanalim face yada watsapp tan grup varsa bana da haber edin bacilar
Âmin CNm tşk ederiz .ay inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allah hayırlı uzun ömürler versin Meleğim hanım. Aşırı tebrik ederim
Tatlım burda ikinci istersen normal olabilir . Yalnız benim kız acil sezeryan oldu suyu bitmiş ve kritik duruma düştü bu yüzden normal şansım hiç olmadı bı seferde .aman kızımızı göstermişsin melegim abiye benziyor cok güzellllerr masallah buarada melegim sizin oralarda ikincide sezeryan olmak zorundamı normali deneseydin ben doktor bulamadım oyuzden pasa pasa sezeryan oldumnese artık elinde doktor bve hastane sartları imkanı olan denesin bence ... biz suan iyiyizz sadece hastalık olayı kötü oluo enes hastaysa sareye kesin gecior buyuzden surekli hastalanıyor ... melegim kızımız kac kilo dogdu boyu falan kactı senin agrın acın varmı anlat bakıyım
hatırlamaz olur myuuz siyahlale hanım, mina tuana adlı bir kızınız vardı, sonra 2. bebeğiniz olmuştu. eşiniz hapisten çıktı mı bu arada :/ siz nasılsınız? 2 çocukla hayat nasıl?Merhaba arkadaşlar 1seneden fazladır giremiyorum foruma hatırlayan varmı ikinci bebeğimi doğurdum 1 yaşına girdi resim yuklemek istiyorum ama site değişmiş yükleyemedim bir türlü
Yazmasam da bazen girip girip bakıyorum. ..:)7 nisanda doğdu kızım CNm darısı bekleyenlere inş.
Evet çıktı 3 ay kalmisti Beraat verdiler cok sşükürler mina tuanahatırlamaz olur myuuz siyahlale hanım, mina tuana adlı bir kızınız vardı, sonra 2. bebeğiniz olmuştu. eşiniz hapisten :/ siz nasılsınız? 2 çocukla hayat nasıl?
bu arada bugün benim oğluşumun 3. yaşgünü
hatırlamaz olur myuuz siyahlale hanım, mina tuana adlı bir kızınız vardı, sonra 2. bebeğiniz olmuştu. eşiniz hapisten çıktı mı bu arada :/ siz nasılsınız? 2 çocukla hayat nasıl?
evet cikti 3 ay kaldi sonra beraat verdiler cok şükür.2 cocukla hayat yok desem iyidir pespese olduklari icin bi ona kosuyorum bu buna hic zamanim yok diyebilirim anca cevaplayabiliyorumhatırlamaz olur myuuz siyahlale hanım, mina tuana adlı bir kızınız vardı, sonra 2. bebeğiniz olmuştu. eşiniz hapisten çıktı mı bu arada :/ siz nasılsınız? 2 çocukla hayat nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?