CNm bizler iyi olmaya çalışıyoruz çok sağol tatlım bizde seni çok öpüyoruz . Hayırlısı ile sende gamzelime kardeş yaparsın inş . Alerji içinde çok geçmiş olsun inş geçer . Bizde çok özlüyoruz eskileri ben en iyisi kızları arada bir toplayıp getiriyim dimi . Evimiz nede olsa boş bırakmamak lazım .. Ne çok şey yaşadık buralarda hatırladıkta dolu dolu oluyorum resmen . Neyse ben hamilelikten ötürü çok duygusalım bu aralar duaralarınız daa bizide unutmayın inş .Canım arkadaşlarım Nasılsıniz sizleri çok özledim eski Günlerimiz yazismalarimizi nolur yeniden toplasalim hamis arkadaşlarım Rabbim bir avaz kurtarsin inşallah bende 3 yaşını doldursun öyle istiyorum Allah nasip ederse gamzelim de alerji şurubu kullanıyoruz burun tıkanıklığı/akıntısı oluyor sürekli. .. meleğim öpüyorum kuşum seni, hadi kızlar toplanin :)
Oh yakışıklımıda koymuşsun profile maşallah Tarık buğrayaSelammm
İfadeleri özlemişim uğramayalı epey zaman oldualt sıralara gerilemişiz el atalım byrayada
Eee görüşmeyeli nasılsınız feys topluluğu burayada gelin
Hejarcım sana ve gamzeline
ay evet resme bu sebepte tırsıyorumSen az degilsin chihiro ya cocuk hırcınlasır diye 2.yi yapamıyon he biz napak hırcın cocugum var o halde 2.ciyi yaptım ama mutluyum onla ilgileniyor falan resmen kardes bagı simdiden olusmaya basladı diyebilirimm zorlugu herseyin cok oldugu gibi bununda cok ama cekiliyor evlatlarımız saglıklı hayırlı elat lurlar inşşş chiriro bırak onu bunuda yap 2.ciyi :)))
Ooo süper bir haber CNm tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kavuştursun inş . O dediğin endişeler bizde de var tatlım ama Rabbim inş yar ve yardımcımız olur . Şimdiden düşünüp stres etme kendini keyfini çıkar hamileliğin.merhabalarnasılsınız kızlar...ben de burayı sizleri çok özledim......ara ara girip çıkıyodum...ben de 2.ye hamiş kalırsam yazayım diyordum...veeee bugün test yaptım....ekim de oğluma kardeş geliyor inş...cok heyecanlıyım ve korkuyorum...herşeyi sil baştan...rabbim isteyen herkese nasip eder inş...tekrardan...bakalım pıt pıtların ne zaman duycaz ...dua edin kızlar....
CNm sağol sorduğun için doktora gittik ve kızım olacağını sen ve tüm dünya öğrendi .. Çok mutluyuz Rabbim Banada kız evlat bağışladı . Adı da Dünya'da en çok Sevdiğim ve değer verdiğim rahmetli annemin adı oluyor inş . Minik annem Meryem geliyor anlayacağınız .valla herkez dagıldı melegimmm napıosun nasılsın ne zaman gitcen doktoraaa :)))
Evt hocam burası ikinci çoçuk anneleri topiği oldu sizleride bekleriz hayırlısı ile .. Sevgiler ..ay burası 2012 mayıs anneleri değil "2.ye hamile mayıs anneleri" olmuş yawyok yok, ben henüz 2. ye başlayamadım ölmeden önce yapılacaklar listesine "2.yi doğurmak" maddesini de eklemeli esasında
bu arada çocuklarınız nasıl? büyükler küçükler vs... bizim oğlan gayet iyi. başladığı günden beri kreşin maskotu oldu :) "nerde olursa olsun popüler olacak bu çocuk" diyen öğretmenlerine biraz kızıyorum. "sıradan ve ortalama bir çocuk olsun. lütfen kayırmayın" diyorumgerçekten ciddiyim, bariz olarak diğer çocuklardan kayırıyorlar neyse, 2 yaş sendromu, inatlaşma dönemi, yerlere yatıp ağlama bağırmaları hiç olmadı (nazar değmesin) "anneciğim bunu şimdi yapamayız. yarın sabah yapalım mı? "dediğimde "hıhı olur" diyor. oyuncağa hala pek para vermiyoruz. oyuncakçıda oynamasına izin veriyorum. hevesini alınca yerine güzelce bırakıp çıkıyor az sayıda ama uzun süre kullandığı oyuncakları var sadece. konuşması ve yetişkinlere derdini anlatması iyi. Allah bereket versin diyor şükrediyorum ama 2. böyle makul olmazsa çok travmatik olur diye de tırsıyorum
sanada slm ,buraya gelen pek yok artık ....gelip bakıyorum ama nafile :-(selam mayıs anneleri ve 2. bebeklerine bekleyen anneler... biz iyiyiz umarım tüm anneler ve bebişleri de iyidir...öpüyorum hepinizi...
amin cnm çok sagol.demek 3 aylık oldu maşallah.zaman ne cabuk geçiyor...ABOVVV gelir gelmez böyle mutlu haberi aldım Rabbim sag salim kavustursun yavrusuna ecesuelif tebriklerrrrr bizde bugun 3 aylık olduk cok sükür hersey sil bastanda olsa yasamaya deger iyik,i varlar iyiki dogdularrrr :)))
teşekkürler cnm...amin inş..bu arada kızın oluyormuş ne güzel çok sevindim...rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...benim de kızım olurmu kiOoo süper bir haber CNm tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kavuştursun inş . O dediğin endişeler bizde de var tatlım ama Rabbim inş yar ve yardımcımız olur . Şimdiden düşünüp stres etme kendini keyfini çıkar hamileliğin.
Rabbim gönlüne göre versin tatlım , belki olur seninde bir kızcen . Sağlıklı bir şekilde kavuşmanı dilerim . Hemen büyüyorlar inş. Seninkide büyücek görürsün yakındateşekkürler cnm...amin inş..bu arada kızın oluyormuş ne güzel çok sevindim...rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...benim de kızım olurmu kiönce sağlık tabiki...ay ben daha fasulyeyi bile görmedim..on gün önce keseyi gördüm..c.ertesi randevum var...hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarını da görürüm inş....
çok sevindim ecesuelif hanımteşekkürler cnm...amin inş..bu arada kızın oluyormuş ne güzel çok sevindim...rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...benim de kızım olurmu kiönce sağlık tabiki...ay ben daha fasulyeyi bile görmedim..on gün önce keseyi gördüm..c.ertesi randevum var...hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarını da görürüm inş....
tskler...rabbim isteyen herkese nasip eder inş...2. nin heyecanı da farklı oluyormuş bu arada...istediğin zamanda olur inş...çok sevindim ecesuelif hanımburası topik gerçekten de "2. ye hamile mayıs anneleri" topiği oldu yaw neyse, ben 2016 mayıs gibi düşünüyorum yok yok düşünmüyorum ikilmedeyim Orhan Cemal gibi makul, söyleneni anlayan, yerlere yatıp ciyaklamayan bir çocuk fikri güzel geliyor ama Orhan Cemal gibi oturmayan bir çocuk fikri de korkunç geliyor
evet dostlarım, sevgili oğlum hala 5 dakikadan fazla bir yerde oturamıyor. hala dışarda yemek yiyemiyoruz çünküm bizimki masalar arasında dolaşıyor, garsonların ayaklarına dolanıyor, kapıları açıp çıkıp gidiyor vs... evde yemek yerken 1. lokmayı yedikten sonra 2. lokmaya kadar evi dolaşıp geliyor :) (gerçekten) ne bileyim, iyi hoş çocuk ama oturmayı becerebilse kalbimi fethedecek de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?