2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||||
ylkn|29 TEMMUZ|||||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|||||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|||||
gampili|01 AĞUSTOS|||||
ARZUM86|01 AĞUSTOS|||||
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|||||
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|||||
eyay |03 AĞUSTOS| | | ||
SEVSENA|03 AĞUSTOS|||09 MAYIS 2012||
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||||
Gonca78|05 AĞUSTOS|||||
defne_ank|05 AĞUSTOS|||||
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|13 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||||
seraprap|07 AĞUSTOS|||||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||||
lal55|08 AĞUSTOS|||||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|||||
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||||
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleprte|12 AĞUSTOS||| ||
selin7|13 AĞUSTOS| | |||
benkide|15 AĞUSTOS|||||
hkdturan||||||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||

cgdm17||||||
benkide||||||
cenera||||||
nelleporter||||||
askocuk||||||
:nazar:ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

pinarozkan01 ..01 ağustos...27...74....7 mayıs.....

1 gün var aramızda benimde 11 ağustos

benimde sat 11 agustos :) burada kendinle aynı heyecan ve duygulara sahip annelerle konuşmak ve paylaşmak çok keyifli.ben 23 ü cuma günü gideceğim akrapol bülent aydına inşallah gözümle görücem ve kalp atışlarını duyucam ve o zamannnnnnnnn gerçekten farkına varıcam :)))))))))) şu an hayal gibi herşey. ama evde acaba kızmı erkekmi tahminleri başladı.

ben süt içemiyorum yaaa daha denemeyede başlamadım.gece koca bir bardak ayran içtim yattım.ben çocukluğumdan beri süt içmiyorum nasıl içecem şimdi aklıma gelince midem bulanıyor zaten acaba nesquik filan karıştırsak olur mu??

olur canım... Ben dr sormuştum içemiyorsan nesquik karıştır demişti...

benimde sat 11 agustos :) burada kendinle aynı heyecan ve duygulara sahip annelerle konuşmak ve paylaşmak çok keyifli.ben 23 ü cuma günü gideceğim akrapol bülent aydına inşallah gözümle görücem ve kalp atışlarını duyucam ve o zamannnnnnnnn gerçekten farkına varıcam :)))))))))) şu an hayal gibi herşey. ama evde acaba kızmı erkekmi tahminleri başladı.

hayırlı olsun canım... bende 24. unde gideceğim... İnş görürüz bebişlerimizin pıt pıtlarını :nazar:

MAYISAYININ EN GÜZEL ANNELERİİİİİİ HEPİNİZEEE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALARRR....
İNŞALLLAHH BU MUBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK GEÇİRİR VE BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZZZZ:49::emir_bebek:

Hayırlı cumalar selincim...Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.

kızlarrrr nasıl gidiyooo durumunuzda değişiklik var mı..ben bazen hamile olduğumu unutuorum ..bazen bel ağrısı oluo sizdee nasıl?

Şu sıralar ara sıra giren sancılarım olmasa bende unutacağım hamile olduğumu :9:

benimde dun akşam belim ağrıdı biraz. Bi de mide bulantısı hissi var... Midem ağzımda gibi...

Süt içebiliyormusunuz.. Ben içmeye çalışıyorum...

O bulantı hissi ben de var.Çok rahatsız etmiyor ama yinede hafif hafif bulanıyor gibiyim.
Sütü çok ama çok seven biri olarak şu sıralar koklamadan içmeye çalışıyorum.Yoksa içim kalkıyor.

Benim karın ağrım devam ediyor,mide bulantısı başladı bugün,canım hiçbir şey yemek istemiyor:( bişey yemeyince de vicdan azabı çekiyorum ,kısır döngünün içindeyim

İştahsızlık bende de var canım ama zorla bişeyler yemeye çalışıyorum.Sen de öyle yap canım.

ben süt içemiyorum yaaa daha denemeyede başlamadım.gece koca bir bardak ayran içtim yattım.ben çocukluğumdan beri süt içmiyorum nasıl içecem şimdi aklıma gelince midem bulanıyor zaten acaba nesquik filan karıştırsak olur mu??

Canım saf süt içemiyorsan nesquikli veya ballı süt içebilirsin bence.

liste için ayrı bir topic açalım mı ne dersiniz. ayrı topic açtığımızda orayı kullanmayacağımız için liste topici arka sayfalara düşer mi bilmiyorum...

:nazar:ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||29 NİSAN 2012||
ylkn|29 TEMMUZ|||04 MAYIS 2012||
cgdm17|30 TEMMUZ|||05 MAYIS 2012|||
askocuk|31 Temmuz|28|56|06 MAYIS 2012||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
gampili|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012|:49::49: İKİZ BEBİŞİMİZ |
ARZUM86|01 AĞUSTOS||56|07 MAYIS 2012|||İSTANBUL
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|26||08 MAYIS 2012|||KAHRAMANMARAŞ
Belenay|02 AĞUSTOS|36|71|08 MAYIS 2012|||
eyay |03 AĞUSTOS| | |09 MAYIS 2012 ||
SEVSENA|03 AĞUSTOS|||09 MAYIS 2012||
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
Gonca78|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
defne_ank|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|12 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
seraprap|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||14 MAYIS 2012|
lal55|08 AĞUSTOS|||14 MAYIS 2012||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|||15 MAYIS 2012||
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||17 MAYIS 2012||
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleprte|12 AĞUSTOS|||18 MAYIS 2012 ||
selin7|13 AĞUSTOS|25 |54 |19 Mayıs 2012|||TEKİRDAĞ
benkide|15 AĞUSTOS|||21 MAYIS 2012||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||
cenera||||||
liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık sanırım mayıs annelerinin en yaşlı :49: ben oluyorum:37::42:

günaydın güzel hamişler nasılsınız dün öğle eve gittim laboya girdim çok hafif pembe leke geldi çok korktum sonra bir bel ağrısı ve sabaha kadr karnımın içi adet sancısı gibi baygın baygın ağrıdı am leke gelmedi bi daha ama karnımdaki sancı devam ediyor acaba pazartesiyi beklemeden gitsemmiki dua edin bize nolur bu sefer sıkı sıkı tutunsun meleğim bana sanırım sadece kalp atışını duymakta yetmiyor 9 ay endişem devam edecek hayırlısı olsun artık inşallah bişey olmaz meleğime

Süperrrrrrr sağlıkla kucağına alırsın inş.Mayısın ilk ikizleri bakalım başka ikiz çıkacak mı:9: canım değerlerin nasıldı normalden daha mı yüksekti

teşekkür ederim canımm:71: inşallah Allah nasip eder. değerim çok yüksek değildi aslında bilmiyorum yani bana öyle gelmemişti doktorda ilk kontrolde bişi söylememişti sat 1 ağustostu 6 eylülde kan testi yaptırmıştım 2032 idi yüksekmi bilmiyorum çok şaşkınım hala:1::1:

liste için ayrı bir topic açalım mı ne dersiniz. ayrı topic açtığımızda orayı kullanmayacağımız için liste topici arka sayfalara düşer mi bilmiyorum...

bence yeni topik açalım ama hepimiz oraya gidelim böylece hem arka sayfalara düşmez hem de listemiz ilk sayfada olur ne dersiniz :66:

Sağol canım Rabbim hepimizin meleklerini korusun

Gözün aydın ne güzel bi haber ikinci bebişde tutunur sıkı sıkı inşallah bizim işimiz zorda senin bizde bi kat daha zor artık Allah yardımcınız olsun

İnşallah canım :49::49: sana da çok çok geçmiş olsun doktor bana aşırı şiddetli kanaman olmazsa korkma dedi dün sende hiç korkma hiiç bişicik olmaz sen yeterki olumlu düşün:71::71::nazar::nazar:

kızlaar ne güzel hiç bulantım yoktu bu sabah birden iş yerindeki masamın altındaki çöp kutusuna çıkarttıım yaa:17:

Canım çok sevindim ins ikisini de saglikla kucağına alırsın zor ama bir o kadar da Guzel bir donem seni bekliyor :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

aah ah bu kadar tecrübesizlikle nasıl altından kalkacağım onu düşünüyorum:50: Allah yardım eder inaşallah esas gidişat haftaya cuma belli olacak ama ben ikiz annesi olmaktan çok korkuyorum elbet çok güzel ama iyi bakamamaktan korkuyorum

bence yeni topik açalım ama hepimiz oraya gidelim böylece hem arka sayfalara düşmez hem de listemiz ilk sayfada olur ne dersiniz :66:

canım ama şöyle bi durum var.. Eskiden msj sahibi mesajı düzletebiliyodu. Şimdi 3 kereden sonra izin vermiyolar yani ilk sayfada olsa bile güncellenek zor olacak...Neyse böle devam edelim...

Hem burada yazdığımız onca şeye de yazık olmasın..

teşekkür ederim canımm:71: inşallah Allah nasip eder. değerim çok yüksek değildi aslında bilmiyorum yani bana öyle gelmemişti doktorda ilk kontrolde bişi söylememişti sat 1 ağustostu 6 eylülde kan testi yaptırmıştım 2032 idi yüksekmi bilmiyorum çok şaşkınım hala:1::1:

cnm hayırlı olsun ya, çift yumurta ikizi olması beni bile heyecanlandırdı. hem ikiz olucaklar, hem tıpatıp birbirlerine benzemeyip farklı olucaklar. bence bu daha da güzeel:))

Back
X