2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün miniğimi görmeye gittim.Kalp atışlarını duyamasamda görmek nasip oldu çok şükür.
Cihaz kalp atışlarını duyurmadığı için duyamadık ama genel olarak herşey yolunda dedi doktor.
Şuan 6+3 teyiz ve miniğimiz 3 mm.

Gözün aydın canım herşeyin yolunda olması çok güzel:nazar: umarım yarın bende güzel haberler verebilirim size

ayyyyy ne güzel yaaa çok sevindim inşallah doguma kadar böyle güzel güzel gider .bana daha 3 hafta var günler geçer mi??

Darısı sana olsun canım..Valla ben 10 gün zor dayandım,bir sonraki kontrolum 3 hafta sonra.Nasıl dayanırım artık bilmiyorum. :9:

Merhaba Turuncu;
Öncelikle ssenin adına çok sevindim, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın umarım.:nazar:
yukarda yazmıştım ben de çok merak ediyorum ama vajinal baktırmak zorunda kalırım diye gitmiyorum, hoş zaten doktorda karından görünecei zaman gel dedi. Sen karından mı baktırdın.

Canım doktor yine vajinal bakmayı tercih etti bende.Belki ultrasonda görülebilir ama kesin olsun diye vajinal bakmak istiyorum dedi.
Canım vajinalda korkacak veya çekinecek bir durum yok inan ki.Alt çamaşırını çıkardığında üzerine bi bez örtüyorsun.Doktor seni sakinleştirip giriş yaptıktan sonra ne güzel monitorde izliyorsun.

merhaba, hayirliu olsun canim amin duan icin ;)

Gözün aydın canım yarın da ben gidicem heyecandan ölüyorum dua et bize...

çok şükür tatlım.Allahım en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.:nazar::nazar:

teşekkür ederim canlar dualarım sizinle ve bebiş isteyen herkesle her zaman.. Allahımın izniyle bu günleri ilerde gülerek yine konuşucaz o zamanda bebişlerimizi anlatırız birbirimize inş:nazar::nazar::nazar:

leoncum rahatsiz eden bir durum yok ben onceki ocak annelerindeki deneyimimi yazdim
biz birlikte bulusmalar yaptik hediyelesmeler yaptik...... ama facedeki siyasi icerikli ozel paylasimlar yuzunden oncelillerimiz bebeklerden ziyade baska seyler oluverdi cok iyi iki arkadas bile dusman gibi olabildi. ben bu kadar emek verip tekrar ayni sekilde arkadasliklarimi kaybetmek istemem. ama siz yine kurup takilin facede her zaman ayni sey olcak degil ama ben sahsen yukardaki sebeplerden oturu gelmek istemem, burda en azindan siyasi icerik yasak ;)

Kızlar korkudan ölmek üzereyim. Her günüm kabus gibi geçiyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var doğrusu. Hiç ama hiçbir belirtim yok, hatta hamile olduğumu unutacağım o derece. anneme ve kızkardeşime sordum onlarda da hiç bulantı ve kusma olmamış, genetik olabilir dediler. ama ben geçen ocakta boş gebelik yaşadığım için tekrarı olma düşüncesi beni çok üzüyor. Söylemesi ayıp akıntım bile yok, herkesin en azından akıntısı olmuş. bu kadar belirtisiz olmam normal mi diye meraklanıyorum. Salı günü keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi doktor. Zırt pırt arayıp adamı rahatsız etmek istemiyorum paranoyak gibi. Belirtim yok diyen varmı başka. Ben 6+0'ım bugün. Liste yapan arkadaşlara bilgileri özelden atacağım, forumun her sayfasını takip etmek zor olabilir herkes için ama buraya da yazayım. yaş 33 kilo 65, şehir istanbul, ataşehir. Herkese sevgiler. Bu forum da olmasa stresten çatlardım. İyiki varsınız. Son olarak face grubu konusunda olumsuz görüş bildiren arkadaşa katılıyorum. İnsanlar birbirlerinin siyasi-sosyal vb. eğilimlerini bilince işler sevimsiz olabiliyor. Oysaki burada herkesi sadece nickinden tanımak, yalnıca aynı duygu kaygı, endişe ve mutlulukları, insani duyguları beraberce paylaşmak daha saf geliyor bana.

canım hiç korkma bence sıkıntıların yersiz hem pozitif ol lütfen bende 6+4 oldum hala tık yok hiç bir belirtim yok aynen senin gibi akıntı bile yani bugün dr gittim ve sordum dedim kusmak bebeğin sağlıklı olduğuna işaret ediyormuş bende hiç bişey yok ve bana güldü maşallah de daha ne istiyosun her bünyede faklı olur dedi yok öyle bişey dedi.senin bebeğin çok iyi 7.8 mm dedi içimi rahatlattı umarım seninde rahatlamıştır için maşallah diyelim kendimize:nazar::nazar:

Darısı sana olsun canım..Valla ben 10 gün zor dayandım,bir sonraki kontrolum 3 hafta sonra.Nasıl dayanırım artık bilmiyorum. :9:

Canım doktor yine vajinal bakmayı tercih etti bende.Belki ultrasonda görülebilir ama kesin olsun diye vajinal bakmak istiyorum dedi.
Canım vajinalda korkacak veya çekinecek bir durum yok inan ki.Alt çamaşırını çıkardığında üzerine bi bez örtüyorsun.Doktor seni sakinleştirip giriş yaptıktan sonra ne güzel monitorde izliyorsun.

Daha önce alttan muayene oldum, çok bişey değil biliyorum canım ama doktorum da teklif etmiyor nedense. Şu önümüzdeki 1 hafta geçsin ve monitörde miniğimi göreyim başka bir dileğim yok Allahtan. Nasıl bir tramva olmuşsa sürekli anembiryonik gebeliğin tekrar edip etmeyeceğini araştırıyorum netten. Dur bakalım bu günler de geçer inşallahhhhhhh:14:

canım hiç korkma bence sıkıntıların yersiz hem pozitif ol lütfen bende 6+4 oldum hala tık yok hiç bir belirtim yok aynen senin gibi akıntı bile yani bugün dr gittim ve sordum dedim kusmak bebeğin sağlıklı olduğuna işaret ediyormuş bende hiç bişey yok ve bana güldü maşallah de daha ne istiyosun her bünyede faklı olur dedi yok öyle bişey dedi.senin bebeğin çok iyi 7.8 mm dedi içimi rahatlattı umarım seninde rahatlamıştır için maşallah diyelim kendimize:nazar::nazar:

Canım benim çok teşekkür ederim. En azından aynı şeyleri yaşayan birilerinin varlığını hissedince yalnız olmadığımı anlayıp mutlu oluyorum. inşallah önümüzdeki 9 ay böyle birbirimizin elinden tutarak çabucak geçer de sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.:emir_bebek:

Kızlar korkudan ölmek üzereyim. Her günüm kabus gibi geçiyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var doğrusu. Hiç ama hiçbir belirtim yok, hatta hamile olduğumu unutacağım o derece. anneme ve kızkardeşime sordum onlarda da hiç bulantı ve kusma olmamış, genetik olabilir dediler. ama ben geçen ocakta boş gebelik yaşadığım için tekrarı olma düşüncesi beni çok üzüyor. Söylemesi ayıp akıntım bile yok, herkesin en azından akıntısı olmuş. bu kadar belirtisiz olmam normal mi diye meraklanıyorum. Salı günü keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi doktor. Zırt pırt arayıp adamı rahatsız etmek istemiyorum paranoyak gibi. Belirtim yok diyen varmı başka. Ben 6+0'ım bugün. Liste yapan arkadaşlara bilgileri özelden atacağım, forumun her sayfasını takip etmek zor olabilir herkes için ama buraya da yazayım. yaş 33 kilo 65, şehir istanbul, ataşehir. Herkese sevgiler. Bu forum da olmasa stresten çatlardım. İyiki varsınız. Son olarak face grubu konusunda olumsuz görüş bildiren arkadaşa katılıyorum. İnsanlar birbirlerinin siyasi-sosyal vb. eğilimlerini bilince işler sevimsiz olabiliyor. Oysaki burada herkesi sadece nickinden tanımak, yalnıca aynı duygu kaygı, endişe ve mutlulukları, insani duyguları beraberce paylaşmak daha saf geliyor bana.
selam canım endişelenme boşuna iyidir melegin bazı insanlarda fazla bulantı oluyo bazılarında az bazılarında hiç benim annemde yaşamamış rahatmış bende igne ve tedavi ilaçlarını kullanmasam rahatım bulantım yok kardeşimde hamile kasımda dogumu oda açkalmadıgı sürec bişeyi yoktu manş. halada süper o olumsuz düşünceleri atalım kafamızdan kayıplar hepimizde var bu yeni bebiş olumlu olalım dimi hangi hastaneye gidiyosun

kızlar bugün miniğimi görmeye gittim.Kalp atışlarını duyamasamda görmek nasip oldu çok şükür.
Cihaz kalp atışlarını duyurmadığı için duyamadık ama genel olarak herşey yolunda dedi doktor.
Şuan 6+3 teyiz ve miniğimiz 3 mm.
canım çok sevindim görmüşsün kalp atışlarını manş.bebişine:nazar::nazar:
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar iyi dinlenmeler öpüyorum hepinizi ve miniklerinizi :54::54::54::80::80:
iyi akşamlar canım bizde sizi öpüyoruz:)

:nazar:ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||29 NİSAN 2012||
ylkn|29 TEMMUZ|||04 MAYIS 2012||
cgdm17|30 TEMMUZ|||05 MAYIS 2012|||
askocuk|31 Temmuz|28|56|06 MAYIS 2012||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|27|74|07 MAYIS 2012||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|28|57|07 MAYIS 2012|||ISVICRE
gampili|01 AĞUSTOS|23|90|07 MAYIS 2012|:49::49: İKİZ BEBİŞİMİZ :nazar: :nazar: |
ARZUM86|01 AĞUSTOS|25|56|07 MAYIS 2012|||İSTANBUL
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|25|58|07 MAYIS 2012|||DUBAI
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|26||08 MAYIS 2012|||KAHRAMANMARAŞ
Belenay|02 AĞUSTOS|36|71|08 MAYIS 2012|||
eyay |03 AĞUSTOS|25 |65 |09 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
SEVSENA|03 AĞUSTOS|32|57|09 MAYIS 2012|||İZMİR
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
Gonca78|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
defne_ank|05 AĞUSTOS|28|53|11 MAYIS 2012|||ANKARA
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|12 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
seraprap|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||14 MAYIS 2012|
lal55|08 AĞUSTOS|||14 MAYIS 2012||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|26|65,5|15 MAYIS 2012||
behiye_abg|09 AĞUSTOS | 25 |55|15 MAYIS 2012|||NAZİLLİ
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||17 MAYIS 2012||
leon1980|11 AĞUSTOS|||17 MAYIS 2012
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleprte|12 AĞUSTOS|||18 MAYIS 2012 ||
selin7|13 AĞUSTOS|25 |54 |19 Mayıs 2012|||TEKİRDAĞ
benkide|15 AĞUSTOS|25|57|21 MAYIS 2012||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||
cenera||||||

canım benim eksik bilgilerim yaş 31 kilo 78 yer samsun....sevgiler...

Canım benim çok teşekkür ederim. En azından aynı şeyleri yaşayan birilerinin varlığını hissedince yalnız olmadığımı anlayıp mutlu oluyorum. inşallah önümüzdeki 9 ay böyle birbirimizin elinden tutarak çabucak geçer de sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.:emir_bebek:

rica ederim canım ne demek duan için de amin.....bu arada banada hep alttan baktılar bilmiyorum daha önce gebelik varkenmi muayne oldun ama zaten gebelik olduğunda cihazı çok yüzeysel kullanıyorlar bende hep korkmuştum ama alıştım sıkıntıda olmuyor şükür...

selam canım endişelenme boşuna iyidir melegin bazı insanlarda fazla bulantı oluyo bazılarında az bazılarında hiç benim annemde yaşamamış rahatmış bende igne ve tedavi ilaçlarını kullanmasam rahatım bulantım yok kardeşimde hamile kasımda dogumu oda açkalmadıgı sürec bişeyi yoktu manş. halada süper o olumsuz düşünceleri atalım kafamızdan kayıplar hepimizde var bu yeni bebiş olumlu olalım dimi hangi hastaneye gidiyosun

Arzumcum ben göztepe ecomar- Fatih esen'e gidiyorum. Çok huzurlu bir adam, bana hiç benzemiyor :) şimdilik çok memnunum. yumurta takibimi de kendisi yapmıştı. güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler :71: olumlu düşünmek konusunda son derece haklısın.

Daha önce alttan muayene oldum, çok bişey değil biliyorum canım ama doktorum da teklif etmiyor nedense. Şu önümüzdeki 1 hafta geçsin ve monitörde miniğimi göreyim başka bir dileğim yok Allahtan. Nasıl bir tramva olmuşsa sürekli anembiryonik gebeliğin tekrar edip etmeyeceğini araştırıyorum netten. Dur bakalım bu günler de geçer inşallahhhhhhh:14:

canım bende aynı durumdayım gerçi benim bulantım var ama belirti olması da kormaya engel değil
boş gebelik yaşayınca yine aynı olacakmış gibi korkuyorum bende
hatta şu anda dış gebelik mi diye takmış durumdayım bunu araştırıyorum
eşim bile kızıyor bana... hamileyim diye sevinemiyorum.. suratım asık dolaşıyorum
ama elimden bir şey gelmiyor beklemek çok zor ama boş gebelik sadece tek bir gebeliğe özgüymüş
tekrar etmezmiş bence kafanı mümkün olduğunca başka şeylerle oyala
vakit daha çabuk geçer böylece bir de bakmışsın kontrol günü gelmiş
bayram günü öğrendim hamileliğimi o günden beri bende korkuyla bekliyorum yarın kontrole gidicem bakalım
miniğimi görebilecekmiyim

Doktor kontrolune giden kızlar bebişlerinin kaç mm olduğunu yazabilirlermi acaba ?
Ben 6+3 um ve bebişimiz 3 mm.
Diğer sayfalarda arkadaşlarla aynı haftada olmamıza rağmen 7 mm ,12 mm olan bebişleri okudum.
Doktora sordum gerçi neden bu kadar minik diye ama doktor normal olanın zaten 5 mm olduğunu,korkulacak bir durum olmadığını söyledi ama ne bileyim.Yinede aklıma takıldı.

kızlar ilk kont. sonra doktorunuz tahlil verdimi size benimki vermedi gerçi ben burdan yazıyodum doktoruma sorarım şöle böle diye melegimi görünce hiçbişey soramadım +doktorun dediklerinin çogunu anlayamadım ilaç v.s azaltmam gerektiğini falan adamcagız tek tek yazdı şunu şukadar kullancan diye :) 15gün sonrası kont. beklesemmi yoksa telde sorsammı siz bana tahlil vermediniz diye bide medistateye gidicek bi arkadaşımız vardı adını unuttum gittimi memnunmu benim 2tane doktorum olması gerekiyo diğeri sırf özel oldugu için ilaçlarımı hep parayla alıyorum epeyde tutuyo hem ilaçlarımı yazdırmak hemde neolur neolmaz asıl doktoruma ulaşamazsam falan garanti altında olmak için

canım bende aynı durumdayım gerçi benim bulantım var ama belirti olması da kormaya engel değil
boş gebelik yaşayınca yine aynı olacakmış gibi korkuyorum bende
hatta şu anda dış gebelik mi diye takmış durumdayım bunu araştırıyorum
eşim bile kızıyor bana... hamileyim diye sevinemiyorum.. suratım asık dolaşıyorum
ama elimden bir şey gelmiyor beklemek çok zor ama boş gebelik sadece tek bir gebeliğe özgüymüş
tekrar etmezmiş bence kafanı mümkün olduğunca başka şeylerle oyala
vakit daha çabuk geçer böylece bir de bakmışsın kontrol günü gelmiş
bayram günü öğrendim hamileliğimi o günden beri bende korkuyla bekliyorum yarın kontrole gidicem bakalım
miniğimi görebilecekmiyim

Ayynı durumdayım canım, sevinemiyorum bile. Ama olumsuz duygu yüklemenin de hiç iyi bişey olmadığını bile bile yapıyorum böyle. sonra da kendime kızıyorum. Sanki daha önce izlediğim bir korku filminin tekrarını yaşar gibi. Kendi kendime geçen sefer de böyle olmuştu, hiç bulantım olmamıştı falan diye karşılaştırıyorum. Dur bakalım hayırlısı deyip iç ferahlığı dileyelim Allahtan.

Doktor kontrolune giden kızlar bebişlerinin kaç mm olduğunu yazabilirlermi acaba ?
Ben 6+3 um ve bebişimiz 3 mm.
Diğer sayfalarda arkadaşlarla aynı haftada olmamıza rağmen 7 mm ,12 mm olan bebişleri okudum.
Doktora sordum gerçi neden bu kadar minik diye ama doktor normal olanın zaten 5 mm olduğunu,korkulacak bir durum olmadığını söyledi ama ne bileyim.Yinede aklıma takıldı.

canım bende 6+4üm bugün hastanedeydim benim bebekimde 7.8mm :nazar::nazar: ama bencede aklına takma maşallah seninde gayet iyi evet 12 13 olanları duydum bende her şeyi kafamıza takarsak oooo.hayırlısı tatlım takılacak bişey yok belki annenin bünyesiyle filan alakalı yada kusmalarla filan alakalı olabilir ki zaten dr gayet normal demiş....önemli olan sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişler getirelim hayırlısıyla dünyaya...Amin....

kızlar ilk kont. sonra doktorunuz tahlil verdimi size benimki vermedi gerçi ben burdan yazıyodum doktoruma sorarım şöle böle diye melegimi görünce hiçbişey soramadım +doktorun dediklerinin çogunu anlayamadım ilaç v.s azaltmam gerektiğini falan adamcagız tek tek yazdı şunu şukadar kullancan diye :) 15gün sonrası kont. beklesemmi yoksa telde sorsammı siz bana tahlil vermediniz diye bide medistateye gidicek bi arkadaşımız vardı adını unuttum gittimi memnunmu benim 2tane doktorum olması gerekiyo diğeri sırf özel oldugu için ilaçlarımı hep parayla alıyorum epeyde tutuyo hem ilaçlarımı yazdırmak hemde neolur neolmaz asıl doktoruma ulaşamazsam falan garanti altında olmak için

benim dr vermemişti hatta 2. gittim kese gördü bebişi göremedi yine vermedi bugün gittim çok şükür bebişide gördük pıt pıtlarıda (Allahım herkese nasip etsin) bugün istedi bütün testleri....galiba çoğu bebişi görmeden istemiyor diye biliyorum...

Arzumcum ben göztepe ecomar- Fatih esen'e gidiyorum. Çok huzurlu bir adam, bana hiç benzemiyor :) şimdilik çok memnunum. yumurta takibimi de kendisi yapmıştı. güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler :71: olumlu düşünmek konusunda son derece haklısın.
ataşehirde oturuyorum yazdın galiba canım bende acaba aynı doktoramı gidiyoruz diye düşündüm nedense gerçi bisürü hastane var :9: doktorunun adını kaydettim hemen doktorumdan memnunum ama yinede 2-3tane yedek isim topluyorum :9: benim doktorumda öle huzurlu hep olumlu ben panik başkasına olumlu ol diyip kendini yiyip bitirenim

benim dr vermemişti hatta 2. gittim kese gördü bebişi göremedi yine vermedi bugün gittim çok şükür bebişide gördük pıt pıtlarıda (Allahım herkese nasip etsin) bugün istedi bütün testleri....galiba çoğu bebişi görmeden istemiyor diye biliyorum...
Anladım canım çok sağol 2.kont. verir ozaman inş.herşey yolundaysa
unutmadan sevindim canım senin adına manş.bebişinede:nazar::nazar:

canım bende 6+4üm bugün hastanedeydim benim bebekimde 7.8mm :nazar::nazar: ama bencede aklına takma maşallah seninde gayet iyi evet 12 13 olanları duydum bende her şeyi kafamıza takarsak oooo.hayırlısı tatlım takılacak bişey yok belki annenin bünyesiyle filan alakalı yada kusmalarla filan alakalı olabilir ki zaten dr gayet normal demiş....önemli olan sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişler getirelim hayırlısıyla dünyaya...Amin....

Amin canım...
benim bulantılarım henüz başlamadı.Sadece hafif hafif hissettirip geri kayboluyor şimdilik.
Dediğin gibi sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün olsunda....
Annelik iç güdüsü böyle olsa gerek.Şimdiden acaba bebeğim küçükmü diye başladım düşünmeye. :9:
Kimbilir belkide geç döllenme olmuştur.Sonuçta ben pko luyum ve geç döllenme olayı çok yüksek.
Hayırlısı bakalım.

Back
X