2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktora gidecek mayıs anneleri inşallah hepiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz çok çok güzel haberlerle döner bizi de mutlu edersiniz :87::87::87::87::87:

bende toplu alıntı yapamıyorum nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi bize

kaç haftalık hamile olduğumuzu tickerımız hesaplıyor
bununla ilgili konu başlığı var yine de ben kısaca anlatayım
lilipie yada tickerfactory diye ticker yapmak için siteler var onları google da aratın
başlıklardan gebelik olanı seçin istediğiniz şekli belirleyin
bebeğin muhtemel doğum tarihini ve son adet tarihinizi girin işlemi tamamlayınca
ekranda size ait olan ticker gözükecek alt tarafta yazılar arasında http ile başlayıp png ile biten adresi kopyalayıp
profilimizdeki kontrol paneli bölümünden çizelge satırına yapıştırıyoruz

canim ben herseyi yaptim da kontrol panelinde cizelge satirini bulamadim :1::1:bilgiler icin ayrica tesekkurlerr:7:

bende aranıza yeni kaltıldım, 7 haftalık hamileyim :66: mayısta anne olucam inşallah.... Umarım hiç bir sorum çıkmaz

günaydın bayanlar... benimde uyku düzenim bozuldu, gündüz sürekli bi ağırlık var üstümde sanki, bi yandan da başım ağrıyo. ders çalışmam lazım ama kitabın başında uyukluyorum:44: gayet güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saate kalmadan yine acıkıyorum, midem kazınıyo sanki. ama hiç mide bulantısı yok, koku hassasiyeti yok. inşallah bu rahatsızlıklar biran önce geçerde çok güzel mutlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçiririz:49::49:

günaydın bayanlar... benimde uyku düzenim bozuldu, gündüz sürekli bi ağırlık var üstümde sanki, bi yandan da başım ağrıyo. ders çalışmam lazım ama kitabın başında uyukluyorum:44: gayet güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saate kalmadan yine acıkıyorum, midem kazınıyo sanki. ama hiç mide bulantısı yok, koku hassasiyeti yok. inşallah bu rahatsızlıklar biran önce geçerde çok güzel mutlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçiririz:49::49:

bende cok halsizlik ooluyor,enerjimin ceyregi kaldi:5:yaa bisi soracam canim fast-food cekiyor.ne dersiniz yesem mi yaaaa....:56::56:vicdan azabi cekmek istemiyorum.ama canim cekiyor:52:

günaydın mayıs anneleri nasılsınız bakalım bugün doktora gidecek arkadaşlar güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz gelişmelerden haberdar edin bizi bende haftaya gidicem kalp atışı için şimdi sizlerin doktor deneyimleri banada ışık tutacak inaşşalh herşey yolunda gider arkadaşlar hepimiz sağlıkla ve hayırla alalım meleklerimizi kucağımıza

Herkesin midesi bulanıp koku hassasiyeti başlayınca kendimden korkmaya başladım. Sonunda kendime nazar etcem galiba:nazar: biz bugün 7 haftalık olduk. Daha çookk uzun bi yolumuz var. Allahım hayırlısıyla çabuk geçirse de bebişoma kavuşsam :49:

kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim:52::62:.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pit:65::65:doktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm:emir_bebek::nazar:6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.:66:

Herkesin midesi bulanıp koku hassasiyeti başlayınca kendimden korkmaya başladım. Sonunda kendime nazar etcem galiba:nazar: biz bugün 7 haftalık olduk. Daha çookk uzun bi yolumuz var. Allahım hayırlısıyla çabuk geçirse de bebişoma kavuşsam :49:

bebeğini gördüysen pıt pıtları duyduysan ve miden bulanmıyorsa sen dünyanın en şanslı annelerinden birisin demektir boşa korkma lütfen:nazar::nazar::nazar:

kizlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvdoktordan geldim:52::62:.bebisimi gordum kalbide atiyor canim benm ya nasiol hizli atiyor pit pit pit pit:65::65:doktor vajinal muayne yapti.hayatimda ilk defa vajinal muayne olmama ragmen bekledigimden iyi gecto.hic rahatsiz olmadim.cunku vajinadan yuzeysel bakti rahatsiz etmeden,cok rahat gecti o yuzden.bebegimin boyu 3.8 mm:emir_bebek::nazar:6 haftada netten baktim 7-9 mm yaziordu.benimki galiba gec dollenme olmus.tabi bu benim kendi gorusum.doktor bisi demedi.catlak kremi icinde baslangicta sadece nemlendirici kullansan bile yeter dedi ciltle ilgili birsey dedi.:66:

İyi haberler aldığına sevindim. Gözün aydın. Ben bebe yağı aldım. Akşamları sürüyorum. Unutmazsam tabi :90:

gözün aydın canım darısı başımıza :nazar::nazar::nazar:

Back
X