2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben iki gündür hem agresifim hemde çok duygusalım.
Canım hiiç bişey yapmak istiyor.Boş boş oturmak yada uyumak istiyorum.:18:
Hele progestanı içince kafamı yastıktan kaldıramıyorum
bunlar hamilelik belirtisi tadını çıkar sabret canım bebişlerimizi kucağına alınca hepsini unutcağız

Kızlar ben iki gündür hem agresifim hemde çok duygusalım.
Canım hiiç bişey yapmak istiyor.Boş boş oturmak yada uyumak istiyorum.:18:
Hele progestanı içince kafamı yastıktan kaldıramıyorum
o agresiflik ve duygusallık bendede var duygusallıgı anlıyorumda bu agresiflik niye hormonlardan herhalde uyku halide progestandan bende kullanıyorum
buarada belenay ve askocuk sağolun:71:

Aylin Hanımı bende duydum ama ona gidersek eğer doğuma nereye gidicez. Geçen hafta tanıştığım bi arkadaş var oda Aylin hanımı önerdi 2.5 yaşında kızı var Aylin Hanıma gitmiş oda son ana kadar normalmiş herşey son günler sorun çıkınca acil sezeryana alınması gerektiği için kocaman hastanesine göndermiş. Normal doğum olsaymış Buca tıpta yaptırıyomuş galiba ama ordada yenidoğan acil müdahale için yeterlimi bilmiyorum:44: karışık bi durum off ne yapıcaz

Canım buca tıp merkezinin bir şubesi de tınaztepede açıldı. Her şey çok yeni ve donanımlıymış yenidoğan ünitesi olduğunu ve sezeryanla doğum yaptırıldığını da şimdi 7 aylık hamile bir arkadaşım var ondan öğrendim.Bir ay önce de epidural normal doğumla bir arkadaşım tınaztepede doğumunu yaptı. Randevu alırken soruyorlar buca mı tınaztepe mi diye ben yeni bir hastane olduğu için tınaztepeyi seçtim.Hayırlısı bakalım ctesi daha net bilgileri paylaşıcam.İnş. sen de iyi bir dr ve hastane bulabilirsin canım...

merabalarrrrr
sanırım bende mayıs annesi olcam reglim 2 gün gecikti ama ben test yapamadım korkuyorum ya çıkmazsa diye
inşallah hamileyimdir ve yoluma sizlerle devam ederim
dua edin arkadaşlar miniğim benimle olsun

merabalarrrrr
sanırım bende mayıs annesi olcam reglim 2 gün gecikti ama ben test yapamadım korkuyorum ya çıkmazsa diye
hadi inş. canım bi test al yap bakalım belki hamişsindir

selam kızlar bugün ilk kont. gittik deligibi bir heyecanla konuşamıyodum heyecandan acaba ordamı bisorun varmı diye şükür bebiş iyi kalbi pıt pıt atıyor gördük şükür 6haftalıgız ilaçlara devam tüp olayından yavaş yavaşkesicem+ kansulandırıcı igne hergün kendim yapıcam (buda tüp olayından herihtimale karşı) 15gün sonra gidicez tekrardan dinlenmeye devam oh böle

hayırlı olsun canım çok sevindim gördünmü bebişin sağlıklıymış maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
mayısta kucaKlarımız bebişlerle dolsun inşallaaaaaaaahhh:49::49::49::49:

merabalarrrrr

inşallah aramıza katılırsın canım hadi korkma yap bi test varsa çıkar mutlaka:49::49:

kızlar bugün ofiste hoş olmayan bir olay oldu bütün gün ağladım desem yeridir çok üzüldüm hamilelik böyle birşey sanırım susturamıyo insan kendini sonra bebişim için çok kaygılandım ona birşey olacak diye :50: Allah'a şükür iyiyim şimdi. işi de bırakacağım :63::63: hamileliğimin iyi gitmesi için uğraşırken hayvanın biri geldi içine etti afedersiniz.:63:

selam kızlar ben 5+4 günlük hamileyim ve bugün kanamam var çok korkuyorum bebeyime bişey olucak diye doktoru aradım kanamam aşırı deilse kaygılanmamamı söledi bakalım yarın gidicem ne olucak çok canım sıkkın:2:

canım gözün aydın :nazar::nazar: Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.benimde son sat 1 agustos ama cum günü gittiğimde ha göründü bebiş ha görüncek dedi dr sonrada progestan verdi bitince gel dedi o zaman bakalım daha iyi olur dedi yani salladı galiba biraz pazartesi gidicem inş bende duyarım hayırlısıyla...
bu arada ankarada olan varmı kızlar varsa hangi dr yada hastaneyi tercih ettiniz

ben ankaradayım. ilk olarak ztb.a gittim kan tahlili yaptılar ve gebe polikliniğine yönlendirdiler. perşembe günü lina' ya gidicem. eğer doktordan memnun kalırsam orda devam ederim. ama ank.da doğum için ztb.dan başka bi yeri düşünme diyorlar.

teşekküğr ederimm..bakalım doktor lekelenmelerin hamilelik döneminde olabiliceğini söylemişti zaten ..bakalım perşembe gitmeyi düşünüyorumm.aslında yarın gitmek için can atıyuorum ama kalp atışlarınıd aduymak istiyorum..1 gun 1 gun dür..6+3 de kalp atışını duyan varmıydı acaba...

slm pınar sen 6+3 müsün? aramızda 1 gün var öyleyse:) bende 6+4üm. perşembe günü doktora gidicem,ozaman 6+6 olucak inşallah:49::49: bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. eğer kalp atışları duyulursa burda paylaşırım:)

10 MayısTa Kızım ÇiLeğimi Dünyaya geTirdim Benim için en güzel aylardan biriydi Havaların gayet ıyı oldugu donemdı ne üşüdük nede terledik bebegimle dogum ıcın en guzel ay dıyebılırım dogum yapmak ısteyen anne adaylarını Mayıs ayında doguma bekliyoruz61::61::61::61::61::61::61:

kızlar hepsini okudum kalp atışlarını duyanlar var ne güzel darısı hepimize 5 haftadan sonra duyuluyorsa inş benimkide atmaya başlamıştır genelde şikayetlerimiz aynı düzensiz uyku şişkinlik bide ben saf gibiyimm :)

canım çok sevindim :nazar: bebişine bizim ufaklıgında öle :nazar: ufacık bedende nasılda seri bende vajinal muayne oldum rahat oluyo 11-12haftaya kadar bakıyolar hem daha net görünüyo bizim satlar aynıydı senle 3.76da benim bebiş bence normal buarada bende nemlendiriciye başlıcam

slm kızlar , bende mayıs annesi olucam Allah izin verirse. SAT 31 temmuz 5+5 de kalp atışlarını duyduk. Müthiş bi duygu ve süpriz oldu o pıtpıları dinlemek. İzmirden kimse varmı bu arada içinizde ben hastane ve doktor konusunda tereddüt içindeyim :44: Hepinize bulantısız sorunsuz akşamlar diliyorum tabi kendimede :49::49::49:

Kızlar kese göründü. ilk aşamayı geçtik, ikinciden de yüksek puan alırsak bir yere yerleşiriz inşallah :1:
Şaka bir yana içim rahatladı doğrusu. burada da güzel haberler alıyoruz çok seviniyorum. Gerçi benim için bebeği görmek en mühim şey ama doktor sağlıklı görünüyor herşey dedi.hiçbir belirtim olmuyor falan diye endişelerimi söyledim. Normal dedi. Bulantı gibi şikayetler 7-8. haftada başlar dedi. Yani endişelenmeyin, üstelik herkesin bünyesi farklı, hiçbirşey hissedilmeyebiliyormuş.
Herkese sağlıklı muayeneler diliyorum...

merabalarrrrr

kızlar bugün ofiste hoş olmayan bir olay oldu bütün gün ağladım desem yeridir çok üzüldüm hamilelik böyle birşey sanırım susturamıyo insan kendini sonra bebişim için çok kaygılandım ona birşey olacak diye :50: Allah'a şükür iyiyim şimdi. işi de bırakacağım :63::63: hamileliğimin iyi gitmesi için uğraşırken hayvanın biri geldi içine etti afedersiniz.:63:

arzumcum inan cok sevindim cnm benim.kendimi bebegi gordugumde ne kadar sevindiysem sende de o kadar sevindim.iki arkadas daha vardi onlar ne yapti acaba?onlarida cok merak eiyorum.insallah herkes hayirlisyla duyar.

askocuk hayirli olsun cnm.:49:hic canini sikma bende de bu haftaya kadar hic bir belirti yoktu aslinda belirti olmadigi icnde mutluydum bu ara cok sik bulanti oluyor kisa ve sik oluyor ama geciyor.

gonca hic bosuna endiselenme kese saglikli gorunduyse bebisinde iyidir insallah.ben keseyio gormeye gitmedim bekeldim biraz gittigimde bebisimi gormek istiyordum.6+1 de gittim zaten bulantilarimda yeni basladi.belirtisiz halim daha huzurluydu.bu aralar cok huzursuzum tum duzenim bozuldu:50::50:

sevser yap cnm test bisi olmaz idrar da silik cikarsa hamilesindir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

gampili sakin baskalari yuzunden uzulup bebginide uzme seninle sat ayni senin bebisininnde kalbi pi pit atiyordur simdi beyin gelisimleride hizla ilerliyormus:nazar::nazar::nazar:dolayisiyla herseyi hissedip etkileniyorlarmis onun icin cok dikat et kendine is gibi gecici birsey icin hic canini sikma.isin stresi gecici,ama cocuga yansiyinca cocugun stresi kalici oluyormus.dikkat et cnm.hic birsey bebeginden kiymetli degil:20:

Günaydın mayıs anneleri..
Herkese sağlıklı ve huzur dolu bir gün diliyorum.
Doktor kontrolu olanların güzel haberlerle dönmesi dileği ile...

selam kızlar ben 5+4 günlük hamileyim ve bugün kanamam var çok korkuyorum bebeyime bişey olucak diye doktoru aradım kanamam aşırı deilse kaygılanmamamı söledi bakalım yarın gidicem ne olucak çok canım sıkkın:2:

Bende de az bi kanama var. Kendimi nasıl kötü hissediyorum anlatamam. Sabahın köründe hastaneye gittim doktor daha gelmemiş. Bu akşam ya da yarın akşam muayene olaca bakalım. Hamile olmak çok ağır bi yükmüş. :43:

günaydın mayıs anneleri güzel bir gün diliyorum hepinize doktor kontrolü olanlarda güzel haberlerle dönerler inşallah fatma sende üzülme canım hamileliğin ilk aylarında bu tür kanamalar normal doktoruna konuş için rahat etsin inşallah bişey yoktur

Back
X