2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||||
ylkn|29 TEMMUZ|||||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|||||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|||||
gampili|01 AĞUSTOS|||||
ARZUM86|01 AĞUSTOS|||||
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|||||
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|||||
eyay |03 AĞUSTOS| | | ||
SEVSENA|03 AĞUSTOS|||09 MAYIS 2012||
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||||
Gonca78|05 AĞUSTOS|||||
defne_ank|05 AĞUSTOS|||||
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|13 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||||
seraprap|07 AĞUSTOS|||||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||||
lal55|08 AĞUSTOS|||||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|||||
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||||
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleprte|12 AĞUSTOS||| ||
selin7|13 AĞUSTOS| | |||
benkide|15 AĞUSTOS|||||
hkdturan||||||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||

cgdm17||||||
benkide||||||
cenera||||||
nelleporter||||||
askocuk||||||
:nazar:ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:

Son düzenleme:
kizlar nacizane teklifim Liste icin ayri bir topik acilmasi.....

cunku burda sohbet o kadar hizli ilerliyorki listeyi yapan kisiye yazik yeni bilgileri girmesi icin butun gun burda kalip topigi okumasi gerekir :(

yerni bir topik acilirsa herkes geldikce bilgilerini oraya yazar....

benim vaktim olmadigi icin topik acmadim ama vakti olan bence bu listeyi ayri bir topik olarak acip diger bilgileri de arkadaslardan oraya yazmasini rica etsin o zaman daha toplu olur.

biz daha once oyle yapiyorduk ;)

hoş bulduk canım ben henüz kan tahlili yaptırmadım cumartesiyi bekliyorum sen yaptın mı?

canım ben zaten dün direk kan tahlili yaptırdım.. yani idrara hiç bakmadım.. şimdi yaptırsanda çıkar canım. benim 1272 çıktı

KULLANICI ADI SAT TARİHİ

eyay.....................03 AĞUSTOS
SEVSENA...............03 AĞUSTOS
hkdturan...............
fatmacann.............11 TEMMUZ
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............5 AĞUSTOS
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
lareine...................7 AĞUSTOS
defne_ank..............5 AĞUSTOS
lehayim..................
seraprap................7 AĞUSTOS
_arzum_ ...............
pokahontas ...........11 AĞUSTOS
kelebeklerim0407.....9 AĞUSTOS
selin7....................13 AĞUSTOS
TuRuNCu...............
bir_dilim_pasta.......
cgdm17................
pinarozkan01.........1 AĞUSTOS
benkide................
cenera.................
nelleporter............
lal55................... 8 AĞUSTOS
askocuk..............
TATARKIZ............8 AĞUSTOS
gonca78..............5 AĞUSTOS

:nazar:ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
KIZLAR EKSİK YAZDIĞIM BİRŞEY VARSA SÖYLEYİN EKLERİM HEMEN.

Eyay tatlım benim sat 31 Temmuz güncelleme yaptığın zaman aklında olsun.

bu arada kızlar ben bu gün acil doktora gittim. akıntım kahverengi ve kanlı gelmeye başladı.panikledim hemen doktora gittim. Ultrasyon muayenesinde sorun yok miniğimiz gayet sağlıklı ve gününe göre gelişmesi tammış öyle dedi dk. ama yine düşük tehlikesi olabilir dedi akıntının değişmesi yüzünden Progestan başladık hemen 15 gün sonra tekrar çağırdı. :43: tam gün istirahat raporo çıktık.evde yatıcaz 4 gün. Dua edin kızlar miniğime bişey olmasın

buarada doktor kontrolüm yarındı....bugüne alındı üstten muayene ile kesemizi gördük 27 eylülde kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz bebişimize bakmaya çok mutluyum ama bir o kadarda tısıyorum....bu benim ikinci hamileliğim ilk bebeğim 9.haftada kalbi durmuş gebelik kaybı olmuştu kürtaj oldum...sonra da çok zor kendime geldim....o yüzden bebeğim ilk 3 ayı atlatana kadar bana huzur yok galiba...neyse bu sefer kötü düşünmek yok ama kendi kendime karar verdim...hep olumlu düşüneceğim ki öyle olsun....

canım ne güzel görmüşssün keseyi inşalah ctesi bende görürüm benim sat 13 ağustos..benim bu 3. hamileliğim..biri kimyasal biride boş gebelik..inşallah allım bidaha yaşatmasın bu sefer yüzümüz gülsün..karından görünmüş kan değerin kaçtı acaaba sat kaç ayy çok soru sordum galiba sana:):30:

iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorumm. rahat bi akşam geçirmenizi dilerim

bu arada kızlar ben bu gün acil doktora gittim. akıntım kahverengi ve kanlı gelmeye başladı.panikledim hemen doktora gittim. Ultrasyon muayenesinde sorun yok miniğimiz gayet sağlıklı ve gününe göre gelişmesi tammış öyle dedi dk. ama yine düşük tehlikesi olabilir dedi akıntının değişmesi yüzünden Progestan başladık hemen 15 gün sonra tekrar çağırdı. :43: tam gün istirahat raporo çıktık.evde yatıcaz 4 gün. Dua edin kızlar miniğime bişey olmasın
geçmiş olsun canım korkma sen bol bol dinlen miniğine bişey olmaz progestan ii geliyo

çok geçmiş olsun. bebeğinle sen inşallah sağlıkla geçirirsiniz bu dönemi.

Back
X