2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben bütün gün netteyim.Burda sohbette süper.buradaki dostluklar hep devam etsin inşallah. ben face kullananlar içinde bir sayfa yaptım. sayfanın ismi yeniyil Mayıs Anneleri ordada daha özel sohbetler yapılabilir.böylece herkessin istediği olur :66: bekliyorum güzel anneleri

Arkadaşlar ben bütün gün netteyim.Burda sohbette süper.buradaki dostluklar hep devam etsin inşallah. ben face kullananlar içinde bir sayfa yaptım. sayfanın ismi yeniyil Mayıs Anneleri ordada daha özel sohbetler yapılabilir.böylece herkessin istediği olur :66: bekliyorum güzel anneleri

ayyy canım ben çok katılmak isterim ama anca Kasım gibi katılabilirim...

Çünkü o gruba katıldığım anda herles anlar hamile olduğumu...

Ben ikili test e kadar annemlerde dahil kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü...

evet hakkatten işi biliyomuş çok mutlu oldum. pokahontas bnmde çok gazım oluyo sürekli gaz sancısı çekiyorum normalde de bağırsak problemlerim vardı ama iyice arttı karnımda 5-6 aylık gibi gazdan şiştim resmen. Kuru kayısı falan yiyiyorum ama iyi gelir die.
canım ben sabahları açken 2kayısı 1incir yiyip üstüne büyük bardak ılık su içiyorum benim kullandıgım ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yapıyor bunları yapınca ii geliyo tavsiye ederim

şu an hepimiz halimizden mutlu gibiyiz bence sistemi değiştirmeyelim çünkü birimize sorduğumuz soru ile alakalı bi başka birimizinde bilgisi olabiliyo, karşılıklı konuşuyoruz çok iyi bi dostluk kurduk 2012 mayıs anneleri olarak:nazar:

Evet eyay cım kesinlikle… benimde anlatmak istediğim bu.. Çok güzel bi dostluk kurduk evet Allah bozmasın..
İnşallah bebişler doğuncada devam ederiz : )
bencede değiştirmeyelim böle güzel herkes birbirine yardımcı geçmişi okumak gittikçe zorlaşıcak ama böle güzel

bizimkilerden annem ve kardeşlerim biliyor babama daha söylemedik o bilirse herkes aynı anda duyar:))kkayınvaldem,kayınbabam ve kaynım biliyor onlarıda tembihledim kimseye demeyin diye ama kayınvaldem zor tutuyor kendini yolda çok tanıdık olmayan gördüğü kimselere hemen diyor babanne olcaz diye:))bizden heycanlılar

bende katılamam canım herkes hamiş oldugumu anlar ben bu topiğe yazarken bile başta tereddüt ettim çok arkadaşım var onlar bile bilmiyo 3ay bitsin geliriz facede

Cnm gelirim ben tabi :) ama akşama :) face burada yok maalesef

aslında en güzeli ama bizim çenemiz durmuyor :):):):)

canım ben sabahları açken 2kayısı 1incir yiyip üstüne büyük bardak ılık su içiyorum benim kullandıgım ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yapıyor bunları yapınca ii geliyo tavsiye ederim

bencede değiştirmeyelim böle güzel herkes birbirine yardımcı geçmişi okumak gittikçe zorlaşıcak ama böle güzel

saol arzum cum bende deneyeceğim dediğini :)

bizimkilerden annem ve kardeşlerim biliyor babama daha söylemedik o bilirse herkes aynı anda duyar:))kkayınvaldem,kayınbabam ve kaynım biliyor onlarıda tembihledim kimseye demeyin diye ama kayınvaldem zor tutuyor kendini yolda çok tanıdık olmayan gördüğü kimselere hemen diyor babanne olcaz diye:))bizden heycanlılar
acaba birden benmi yazdım bunu dedim aynı aynı özellikle kayınvalde:9::9:

Ben kendi annemlere söledim.. yarın inşallah keseyi gördükten sonra kayınvalidemlere sölücez : ) onların ilk torun olucak.. şimdiden tahmin edebiliyorum tepkilerini : )

CANIM NE ZAMAN İSTERSEN GEL GRUBA....facete yenıyıl mayıs anneleri grubunda en avantajlı durum sorduğun herhengi bir sorunun altında cevapları aramak zorunda olmadan bulacaksın,tüm sayfaları aramak durumunda kalmayacak yorumları rahatça takip edeceksin.

Ben kendi annemlere söledim.. yarın inşallah keseyi gördükten sonra kayınvalidemlere sölücez : ) onların ilk torun olucak.. şimdiden tahmin edebiliyorum tepkilerini : )

kayınvaldeme söylediğim iyi oldu benim emekli hemşire hemen özel hastaneye götürdü doktorumuzu ayarladı ekimde o hastenede işede başlıcak doktor bir ilgilendi bir ilgilendi görseniz iyi oluyor böyle benim doğumda Allah kısmet ederse artık o hastenede olur kayınvaldem girer doğumuma:)):49::49:

bende kalp atışını duyuncaya kadar kimseye söylemicem diyorum ama yemek filan yiyemeyince anlıyorlar
iş yerinde oda arkadaşım ve çaycı ablamız anladı
kayınvalide de yemek yemediğimi görünce eşime sormuş midesi rahatsız demişeşim ama ertesi gün baktım buzdolabı her çeşit meyve ile dolu pazardan bulduğunu almış doldurmuş dolabıma :1:

ayrıca bende daha kimseye sölemedim eşim tarafında ilk torun bizmkilerde çok ama ben evin küçüğüyüm yani tekne kazıntısı benimkine çok heyecanlanır babam. Eşim duramıyo söleyecek valla,ama 23 ünde doktorda kendi gözümle görüp kalp atışlarını dinlemeden sölemek yasakkkkkk :66:

ayrıca grup sadece bizler için ne zaman isterseniz gelin güzeller güzeli mayıs anneleri.bebeklerimiz doğunca inşalllaaaaaaahhhhhhh resimlerimizide koyarız.:25:

kızlar bebişlerimizi inşallah sağ salim sağlıklı kucağımıza alalım önce sonra bir toplantı yapalım hem biz yüzyüze tanışmış oluruz hemde bebişlerimiz tanışmış olur 9 ay bittikten sonra dostluğumuz bitmesin görüşelim dertleşelim :71::71:

Kızlar sizin mideler fark edilir şekilde bulanıyor.. bende öle çok fazla bişi yok şükür Nazar

yenıyıl mayıs anneleri face grubuna ilerleyen zamanda yeni bilgiler videolarda koyacağım.inşallah işe yarar. ben bir dermatologla çalışıyorum ve sağlam farmakoloji eğitimimde var.kadın doğum ve dermatolojide.etrafımızda doktor dolu çalıştıgım binada,inşallah grupta her soruya çarçabuk ve doktor cevaplarınıda vericem inşallah.:65:

gampili alemsin... sen bebekler doğunca dünyayı unutursun onların aşkından,nete bile girmezsin.en iyi hamileyken buluşalım mesela 5.ayda. bu arada sende ankaradamısın.

kızlar bebişlerimizi inşallah sağ salim sağlıklı kucağımıza alalım önce sonra bir toplantı yapalım hem biz yüzyüze tanışmış oluruz hemde bebişlerimiz tanışmış olur 9 ay bittikten sonra dostluğumuz bitmesin görüşelim dertleşelim :71::71:

Aaa süper olurrr bisürü bebiş olan bi toplantı : )

Back
X