Kızlar sessizleştiniz...
herkese akşam yorgunluğu çöktü.millet benim gibi tüm gün net başındamı :)))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sessizleştiniz...
herkese akşam yorgunluğu çöktü.millet benim gibi tüm gün net başındamı :)))))))))))))))
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al BURADAN GÖREBİLİRSİN SANIRSAM.
BU ARADA YUKARIDA BİR ARKADAŞ SORMUŞ.
AKRAPOL HASTANESİ DR.BÜLENT ALP AYDIN A GİDİYORUM.
Bülent beyin adı çok geçiyor internette,randevuları çok yoğun oluyormuş,sen kaç gün önceden randevu almıştın?
kızlar ben hala adet olmadım, her gece karnım ağrıyor olacağım sanıyorum ama bişey yok.
Acaba yine adet düzensizliğinden gecikme mi oluyor yoksa hamilemiyim, bilemiyorum. Geçen akşam yaptığımda negatifti.
Pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptıracağım ... Böyle bişey bilmeden beklemek çok sıkıcı...
liste için ayrı bir topic açalım mı ne dersiniz. ayrı topic açtığımızda orayı kullanmayacağımız için liste topici arka sayfalara düşer mi bilmiyorum...
kızlar ben hala adet olmadım, her gece karnım ağrıyor olacağım sanıyorum ama bişey yok.
Acaba yine adet düzensizliğinden gecikme mi oluyor yoksa hamilemiyim, bilemiyorum. Geçen akşam yaptığımda negatifti.
Pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptıracağım ... Böyle bişey bilmeden beklemek çok sıkıcı...
Arkadaşlar ben bütün gün netteyim.Burda sohbette süper.buradaki dostluklar hep devam etsin inşallah. ben face kullananlar içinde bir sayfa yaptım. sayfanın ismi yeniyil Mayıs Anneleri ordada daha özel sohbetler yapılabilir.böylece herkessin istediği olurbekliyorum güzel anneleri
bende katılamam canım herkes hamiş oldugumu anlar ben bu topiğe yazarken bile başta tereddüt ettim çok arkadaşım var onlar bile bilmiyo 3ay bitsin geliriz facede
Shadow Biz çatladık meraktan sen hala bekliyosun. ben günüm geçmesini bile beklemedim kan testi yaptırmak için.belirsizlik beklemek ne olucak diye iyi sabrediyosun vallahi
Canım benim Sat 12 Ağustostu. Bende süre dolana kadar zor durdum. Bir gün geçince hemen test yaptım ama akşam saatlerinde...ve sonuç negatifti.
Adetim düzensiz bir önceki ay 2 gün önce, ondan önceki ayda 9 gün sonra oldu. O yüzden biraz daha bekleyip, kan testi yaptıracağım, kesin sonuç için...
bekliyorum yenyıl mayıs anneleri face grubuna.daha birşey koymadım ama isteğiniz ve kalabalık olduğunda aradığınız herşey olcak.herşey bebişler için. burası çok güzel ama tek sorun birisi bişe yazsa cevabını bulması çok zor,en azında orda sorusunun altında cevaplarını rahat rahat okur.
canim ben de arada sirada bakabiliyorum bir cok sayfa birikince gecmise bakmiyorum bileselam kizlar.iki gun girmedim yani hamisler gelmis oncelikle onlara hosgeldiniz diim.ama aldigim en guzel haber gampilinin ikizleri yerim ben onlari.gapili cnm ins ikiside tutunur hayirlisyla kucagina alirsin canm
arzumcum benm yas:25,kilo:58 daha kilo almadim ayni devam ediyorum cok sukurdoktor ilk 3 ay almaman daha saglikli dedi.dubai de yasiyorum.yarismaciu arkadaslara basarilar diliyorum
kizlar birde sizden bir ricam daha olacak,lutfen kimse alinmasin hepimiz icin daha faydali olacagina inaniyorum.buraya memleketinizi hangi doktora giittiginizi sormasaniz yazmasaniz da ozelden mesajla halletseniz daha hos olur.buraya doktorun dediklerini yasadiginiz belirtileri yada herksin ilgilenebilecegi seyleri yazarsak bu topic daha faydali olur.cunku diger seyelri yazinca bir gunde 30 sayfa ilerliyor ve cogumuzda calistigimiz icin bunlarin hepsini okumaya firsat bulamayabiliyoruz.ve bebislerimizde dusunmemiz lazim o kadar bilgiayardan basinda oturunca hem gozlerimize hemde vucudumuza aldigimiz radyasyona yazik yanii
tekrar yazmam da fayda var.bunu sadece topic in daha verimli olmasini saglamak icin yaziyorum.benim ki nacizhane bir oneri.opuyorum hepinizisaglikli bulantisiz gunler sekerlerrrrr
![]()
bekliyorum yenyıl mayıs anneleri face grubuna.daha birşey koymadım ama isteğiniz ve kalabalık olduğunda aradığınız herşey olcak.herşey bebişler için. burası çok güzel ama tek sorun birisi bişe yazsa cevabını bulması çok zor,en azında orda sorusunun altında cevaplarını rahat rahat okur.