oyoyoyoy kimleri görüyorum oglusumuza maasallh kocaman olmus cok güzel bunlar ya kimi begenecegimi sapıttım ben sevgicim sen nerdesin yaaa ve kac kilosun bacım zapzayıf duruyosun ben bufalo gibiyim 8kiloyu veremedim gitti![]()
beykoz 7 kılo fazlam varrr vallaaa 62 kıloda takıldım kaldım ama 18 kılo almıstım hedef 55 ama caba yok ıstahım acık anca ısew baslayınca gıder benım evde gereksız atıstırmalarım oluo malesef allahtan almıorum sabıtımmm:)
esım duzeldı kızlarrr bu sefer guvenıyorumm arada takıp edıorum tabı ama bu sefer ınanıyorum yapmıcagını cunku cok guzel bı konusma yaptım onlaaa neler olabılcegını devaM EDERSE neler yasadıgımı ogunden bu yaana bı acıgını yakalamadım cok sukurrr:)
kızlar oğlumun kafa ölçüsü büyük gıdıodu 5 aylıkken 44.4 ölculdu ama hep buyuk gıdıodu doktor bıtomografı cektırelım dedı beyın cerrahı gordu sonucu bızlık bısey yok nörolojı gorsun dedı norolojıde benıgn externel hıdrosefalı teshısı koydu ama tamamen yapısal bıseymıs beyne zarar veren bısey degılmıs ztn oğlumun gelısımı guzelll herseyı yapabılıoar yapması geren dönebılıor basabıloyor flnn doktor kafa ölcusu tKIBI ve norolojık muayane yapılcak dedııı korkmayın dedıı hazıranda mr cekılmesını ıstıyorum ıyılestıgını görmek ıcın dedıı ztn 2 yasına kadar kendılıgınden gecıomuss gıttıgım hastane devlet hastanesı sızce doktora guvenmeleıyım cok ılgılendı bızımle acıkladı uzun uzunnn ıcıme sındı ama tanı dogrumu bılmıorum belkıde hıcbıseyı yok yavrumunn kafam karısıkkk