2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 527412
Bunu da almistim altinin kadife pantolonu var. Isine de fume ya da antrasit badi alacagim. Boynuna da flar takarim. Babasinda da benzer bir ceker var onu da ayni renklerde giydiririm belki :) ya degisik birsey istiyorum aslinda ama yurumuyorlar ya anlasilmiyor. Bir yurusun dedektif gadget pardesusu bile alicam ona!

Cnm mesaj yazarken ustte kutucuklar var ya. Dunya seklinin yanindaki 3.yu tikla ve from computer secenegini secerek bilgisayarindan yukle biz de gorelim artik gul kizini :)

Kocalarimiz olmasin sakin :)
Askiiim sana havuclu kus kus taze kuru fasulye ve tarhana pisirdim yaninda da bol yesillikli salata gel gel gelll cevizli balli muz dilimlerine gelll :56:

anammm bileydim kendimi yemeğe davet ettirtirdim yüzsüzlük yapıppp
nasılsa evlerin arası 10 dk huehueheuheueheuehue
ımmm ımmmmmmm ımmmmmmmmmmmmmmmmm

Valla sekerim cevizli balli muz sakata gelme sonra:27: amannnnn yada gel bosver sabahlar olmasinnn:52::52:

delicanlar coşmuş yine bu geceee.........
anaammmmmmmmmm anammmmmmmmmmm:32::32::32::32:
koptum bu yoruma şekerimmmm
biyolog ihtiyaci olan birine yardim etmek icin cagri yapmisti belki obebise uyar :emir_bebek:

cnm bnm torbalı uyku tulumu gönderdikk :)
meleğim mahir için almış kullanmamış onuda koyduk...

meleğim naptı acaba ya
arasammı diye düşünüyorum eşinin yanında rahatsız etmekten korkuyorumm....
napsakki yahuuuu:)??????? fikir verin bakiimm:emir_bebek:

ancak bitirdim gecmisi okumayi :1:

oncelikle biyologcum cooooookk gecmis olsun asyamiza ve sana :nazar::nazar:
kiyafetlere bayildim :1:

turuncu kayra coookkk tatli :nazar: herkes benden bekliuordu mavis gozlu bir bebis ama kara gozlu esmen bir kizim oldu :1:

planner senin bebiste cok tatli masallh:nazar:

zeynepcim ve azraececim bebislerinizin kiyafetleri cok guzel bende kislik alisverise cikiyorum yarindan tezi yo, gaza geldim suan :1:gule giysinler

beykoz enes e bayildimmm yahuuu cok tatli bizimki olsa cikan seslerden tirsar bi guzel aglar
:1:

pinardacim gecmis olsun

zeynepcim tesekkurler marka bilgisi icin birsey sorucam kavanoz Meyve püresı içinde gecerlimi soylediklerin cunku yuksek isida isitilip sogutularak kavanozlandigi icin guvenilir degil midir sizce?

ben önceden oldugunu farkettim ama hiç bu halde görmedim gibi geldi hayatım :27: bende mayıs 2de dogurdum yani ha nisan ha mayıs hiç farketmez dedigin gibi yada daha önce kalsamda kısımı gecirsem yazada daha cok büyüse senin dedigin dogru hayatım yaaa daha şimdiden plan yapıyorum nese nezaman rabbim nasip ederse diyelim :27: bide bencede farklı bişey giydir hani farklı görsünler yakısıklımızı :nazar::nazar::nazar:

Valla sekerim cevizli balli muz sakata gelme sonra:27: amannnnn yada gel bosver sabahlar olmasinnn:52::52:
:8:butun gun yemek yapacagim ortaligi toplayacagim ve size laf yetistirecegim diye enerji mi kaldi anacim niyetim misafirlikler baslamadan azicik hasret gidermekti olmadi sizdim sizcam :51:
görünce yazayım dedim.ay turuncu aynı uyku tulumndan ben daha doğum yapmadan almışım ama 3-6 aylık:)) yusuf ömer içine giremeyecek malesef.benim de elimde kaldı.etiketi bile üstünde. ben de ihtiyacı olan birini tanıyorsanız hediye edebilirim arkadaşlar.ben daha büyüğünü almak durumundayım.
cnm internetten satabilirsin
Hediye etmek istiyorsan bizim bir tanidik var oglu 3ginlukken kollarinda bayildi gunlerce hastanede kaldilar tabi kizcagiz telaseden dogru duzgun cikamiyor alamiyor ona gonderebilirsin

Benim herif kurban icin memlekete gidiyo 20 gun kalicak bende malum annemlere taşincam kizlar zeynebin cevizli balli muzu ben bu akşam bizimkine yedirsemmi acaba :51:
Yedirin yedirin ama asil 2014 temmuz gibi yedirelim toplu afrodizyak alimlari yapalim ve elele yeniden hamile kalalim :49::38:

ahanda beykozun oynaklığının sebebi bulundu..
oğlusu çalıyor kendi oynuyor :9:
maşallah kuzuna canım :nazar::nazar: çok tatlıymış :16:

sagol hayatım tam profesyonelleşsin bende takarım karanfili sacıma roman havasını caldınmı tamam ben oooo döktür sagdan soldan daha amatör teyzesi dan don dunnn yapıyoruz ama olsun anası için oda yeter dimi:52:

ancak bitirdim gecmisi okumayi :1:

oncelikle biyologcum cooooookk gecmis olsun asyamiza ve sana :nazar::nazar:
kiyafetlere bayildim :1:

turuncu kayra coookkk tatli :nazar: herkes benden bekliuordu mavis gozlu bir bebis ama kara gozlu esmen bir kizim oldu :1:

planner senin bebiste cok tatli masallh:nazar:

zeynepcim ve azraececim bebislerinizin kiyafetleri cok guzel bende kislik alisverise cikiyorum yarindan tezi yo, gaza geldim suan :1:gule giysinler

beykoz enes e bayildimmm yahuuu cok tatli bizimki olsa cikan seslerden tirsar bi guzel aglar
:1:

pinardacim gecmis olsun

zeynepcim tesekkurler marka bilgisi icin birsey sorucam kavanoz Meyve püresı içinde gecerlimi soylediklerin cunku yuksek isida isitilip sogutularak kavanozlandigi icin guvenilir degil midir sizce?

hayatım enesde önce actı gözlerini bu ne diye baktı vurdu ses gelince cekindi ama uzun sürmedi alıştı pat pat basıyo sıkıca yakındır yüzmeyede götürcem :52:

anammm bir gezmeye gittim beykozumun enesi teşrif etmiş:)) vur patlasın çal oynasın keyifler gıcır tabi maşallah küçük ümit besenimize:))

zeynepcim ömerin süpermen kıyafetine bayıldım çok severim kostümleri dediğin gibi yürüseler kıyafetleri üstlerinde daha güzel taşırlar inşallah o günlerde gelir.

biyolog pişti lafına bittim:)) yanyana gelirsek kızılay dağıttı deriz:)))

lillac ece daha giyemedi kıyafetlerini koyarım senimi kırıcaz sende yap cimcimene alışverişleri annem beni gaza getirdi bayram var seçilir beden kalmaz diye gören de kıyafet kıtlığı var zannedecek:))

kızlar şu korunma işi arapsaçı benim için. şimdi benimkinle o kadar hasretten sonra ya kaynanada yada bizde kavuşcaz benimkine tembihledim sakın kondomsuz gelme yanıma diye ıyy çok zor ya kalk yıkan anlıcaklar:((

zeynep demişin ya kocalar olabilir misafir diye ben benimkinden acayip şüpheleniyorum evdede sürekli tepemde facen bitti buna sardın ne yazıyon deyip duruyordu şimdi vınn alacak girip bakmasa bari kesecek beni:))

:8:butun gun yemek yapacagim ortaligi toplayacagim ve size laf yetistirecegim diye enerji mi kaldi anacim niyetim misafirlikler baslamadan azicik hasret gidermekti olmadi sizdim sizcam :51:
cnm internetten satabilirsin
Hediye etmek istiyorsan bizim bir tanidik var oglu 3ginlukken kollarinda bayildi gunlerce hastanede kaldilar tabi kizcagiz telaseden dogru duzgun cikamiyor alamiyor ona gonderebilirsin

Yedirin yedirin ama asil 2014 temmuz gibi yedirelim toplu afrodizyak alimlari yapalim ve elele yeniden hamile kalalim :49::38:

yaaaa benim eşim kesin ozamnlarda askerde olur ben katılamam offff :50:

anammm bir gezmeye gittim beykozumun enesi teşrif etmiş:)) vur patlasın çal oynasın keyifler gıcır tabi maşallah küçük ümit besenimize:))

zeynepcim ömerin süpermen kıyafetine bayıldım çok severim kostümleri dediğin gibi yürüseler kıyafetleri üstlerinde daha güzel taşırlar inşallah o günlerde gelir.

lillac ece daha giyemedi kıyafetlerini koyarım senimi kırıcaz sende yap cimcimene alışverişleri annem beni gaza getirdi bayram var seçilir beden kalmaz diye gören de kıyafet kıtlığı var zannedecek:))

kızlar şu korunma işi arapsaçı benim için. şimdi benimkinle o kadar hasretten sonra ya kaynanada yada bizde kavuşcaz benimkine tembihledim sakın kondomsuz gelme yanıma diye ıyy çok zor ya kalk yıkan anlıcaklar:((

yaaa ben birara paylascaktım ama pcde resim yoktu daha yeni attım birazda üşengeclikten tam senin gezine denk gelmiş hayatım bende gitarda var calamadıgım tutmaya baslasın onuda vercem eline belki popcu olur :52:

zeynep demişin ya kocalar olabilir misafir diye ben benimkinden acayip şüpheleniyorum evdede sürekli tepemde facen bitti buna sardın ne yazıyon deyip duruyordu şimdi vınn alacak girip bakmasa bari kesecek beni:))

canım ben o konuda sanslıyım ona okuyorum bile şikayet ettim seni diyorum oda yeter kalk pcden diyo ama baslıyorum ben bütün gün cocuga baktım diye oda hemen tamam tamam bişey demedim diyo tv izliyo napıyım yoksa herseye karısıyo hıh attırmasın beykozun gafasının tasını:ssz:

kızlar gece kuşumu oldunuz:51:ben saat 3 olmadan uyuyamıyorum..bi dönem yavruşum emmiyodu sadece gceleri emiyodu o dönemden beri geceleri evde hortlak gibi geziyorum sabahta uyanamıyorum öğlene kadar yatışş:1:
bu arada kuzumda bu gün çok zamansız uyudu ve uyandı..şu an hala uyumadı babasının yanına verdim uyut diye..kapının kenarından bi baktım TOM ve JERRY gibiler..sıpa yüz üstü dönmüş yüzme hareketleri yapıyo..babasıda çocuk anlıyomuş gibi hadi uyu yavrum diyo şap şup öpüyo:52::52:benide öyle öpse bende uyumam yaniii:111:
gülmeye ihtiyacım olduğu zaman yavrumu geceleri babasına teslim edicem:9:şu anda da ne yapıyolarsa bizimkinin ilginç sesleri ve çığlık sesleri geliyo..çocukta anası gibi gece kuşu oldu bu gün:1:

yaaa ben birara paylascaktım ama pcde resim yoktu daha yeni attım birazda üşengeclikten tam senin gezine denk gelmiş hayatım bende gitarda var calamadıgım tutmaya baslasın onuda vercem eline belki popcu olur :52:

anam çocuğa sen yakında darbukada verirsin..sonra patlatır sana bi 9-8 ohhh yandan döktür beykoz:52:

Sabahı şerifleriniz hayır olsun inş.uyuyanlar tatlı tatlı rüyalar görsün.ayakta olanlara da Allah kolaylık versin,işini de rast getirsin inşallah.

Bebişimi uyurken bırakıyorum hep.o beni göremiyor giderken:(sabah emerken de hiç uyanmıyor. neyse uyusun da büyüsün ne diyeyim.

Zeynepcim bende o dediğin simge pasif durumda o yüzden yapamadım.neyse hayırlısı artık.başka bir pcden denerim bir ara. öpüyorum sizi:54::54::54:

Ya sorma biz esimin memlekette uzun kaldigimizda termale gidiyorduk evde duvarlar kagit gibi napalim yani :)
Artik biriniz gece biriniz gunduz yikanirsiniz ama her halukarda anlicaklar zaten en iyisi Hurrem gibi halvete hazirlasinlar seni sanin yurusun :9:
Benimki tv actigi an ben buradayim o da biliyor
Seninle sohbet edemeyeceksem kizlarla ederim diyorum
Sabredemeyince mecbut tvyi kapatiyor
Gunduz ben hic acmiyorum televizyonu
Aksam o actiginda da Omerin izlememesi icin surekli sakiniyorum
Bakalim cozecegiz insallah tek sorunum tv olsun Allah ondan razi olsun 6dan beri Omere bakiyormus uyutup gitmis gomleklerini utuleyememistim buldugunu giymis garibim :26: aksam yorgunluktan ballar cebizler de yalan oldu yuzume bakmasa yeriydi :26:
yaaaa benim eşim kesin ozamnlarda askerde olur ben katılamam offff :50:
2015temmuzda kalalim o zaman? 2016da dogarlar aralari 4yas olur ne dersin?
Ben Allah nasip ederse arayi cok acmak istemiyorum esim bende 6yas buyuk o gennc baba olsun hala yakisikli olsun cocuklarim imrenerek baksin :8:
Esi fazla bakimli olunca da zor biliyo musun? Disine ayri sacina ayri bakar gerekirse erkenden kalkar ille kombin yapacak utulu giyecek

ZEYNOO evt ya Zeyno vardı..bal olmuş annesi bu fındık..maşallah güzelliğe:nazar:

daha öncede söylemiştim bu mayıs bebeklerinin hepsi çok güzeller:nazar::nazar:öpüyorum bütün kuzuları

sagol teyzesi baharda doğmalarının güzelliğini taşıyor galiba bebeklerimiz:16:

Eki Görüntüle 527412
Bunu da almistim altinin kadife pantolonu var. Isine de fume ya da antrasit badi alacagim. Boynuna da flar takarim. Babasinda da benzer bir ceker var onu da ayni renklerde giydiririm belki :) ya degisik birsey istiyorum aslinda ama yurumuyorlar ya anlasilmiyor. Bir yurusun dedektif gadget pardesusu bile alicam ona!

zeynepcim ceketine bayıldım ömer paşanın, erkek cocukların babalarıyla takım halde gıymelerıne bayılırım bende kızımla aynı kombini yapacağım bu bayram:)

Takip edemiyorum kizin hastane isleri esimin dogum gunu organisasyonu vs.ama PİNARDA Yİ gordum rahatsizlanmis guzel annemiz:43:cok uzuldugumu soylemek istiyorum....
Allah dermansiz dert vermesin kimseye anne olunca daha cok korkuyor insan ben fizik tedaviye gidince kizim ne olacak diye dusunuyordum:14:ya ameliyat derlerse diye korkuyordum ama sukur ameliyat demedi tabii fizigi yarida biraktigim icin agrilarim devam ediyor ama kiz perisan olmustu git gel git gel.....
PİNARDA tatlim senin durumunda endise yapilacak birsey yok oyle uygunsa oyle olmali safra kesesi ameliyati kolay bir ameliyat ve eski sagligina kavusacaksin merak etme yine guzel kizinla oyunlar oynayacaksin rahatsizliginin gecmisini bilmiyorum ama sagligina kavusman icin olmalisin kizinida dusunme oyle durumlarda hissediyorlar gercekten ve anneyi de ona bakanida hic uzmuyorlar.
tekrar gecmis olsun tatlim

Takip edemiyorum kizin hastane isleri esimin dogum gunu organisasyonu vs.ama PİNARDA Yİ gordum rahatsizlanmis guzel annemiz:43:cok uzuldugumu soylemek istiyorum....
Allah dermansiz dert vermesin kimseye anne olunca daha cok korkuyor insan ben fizik tedaviye gidince kizim ne olacak diye dusunuyordum:14:ya ameliyat derlerse diye korkuyordum ama sukur ameliyat demedi tabii fizigi yarida biraktigim icin agrilarim devam ediyor ama kiz perisan olmustu git gel git gel.....
PİNARDA tatlim senin durumunda endise yapilacak birsey yok oyle uygunsa oyle olmali safra kesesi ameliyati kolay bir ameliyat ve eski sagligina kavusacaksin merak etme yine guzel kizinla oyunlar oynayacaksin rahatsizliginin gecmisini bilmiyorum ama sagligina kavusman icin olmalisin kizinida dusunme oyle durumlarda hissediyorlar gercekten ve anneyi de ona bakanida hic uzmuyorlar.
tekrar gecmis olsun tatlim

Canım geçmiş olsun sanada takip edemedim ama hastane işleri falan demişssin, herşey yolundadır umarım

Back
X