aman şekerim, nolcak evlisiniz, eninde sonunda anlarlar zatianammm bir gezmeye gittim beykozumun enesi teşrif etmiş:)) vur patlasın çal oynasın keyifler gıcır tabi maşallah küçük ümit besenimize:))
zeynepcim ömerin süpermen kıyafetine bayıldım çok severim kostümleri dediğin gibi yürüseler kıyafetleri üstlerinde daha güzel taşırlar inşallah o günlerde gelir.
biyolog pişti lafına bittim:)) yanyana gelirsek kızılay dağıttı deriz:)))
lillac ece daha giyemedi kıyafetlerini koyarım senimi kırıcaz sende yap cimcimene alışverişleri annem beni gaza getirdi bayram var seçilir beden kalmaz diye gören de kıyafet kıtlığı var zannedecek:))
kızlar şu korunma işi arapsaçı benim için. şimdi benimkinle o kadar hasretten sonra ya kaynanada yada bizde kavuşcaz benimkine tembihledim sakın kondomsuz gelme yanıma diye ıyy çok zor ya kalk yıkan anlıcaklar(
kv bana geldiğinde eşiminde yaramazlık yapası tutuyor
kadın anlıyodur, diyodur başka zamanları yok sanki

canım resim eklemeyi mi soruyodunSabahı şerifleriniz hayır olsun inş.uyuyanlar tatlı tatlı rüyalar görsün.ayakta olanlara da Allah kolaylık versin,işini de rast getirsin inşallah.
Bebişimi uyurken bırakıyorum hep.o beni göremiyor giderkensabah emerken de hiç uyanmıyor. neyse uyusun da büyüsün ne diyeyim.
Zeynepcim bende o dediğin simge pasif durumda o yüzden yapamadım.neyse hayırlısı artık.başka bir pcden denerim bir ara. öpüyorum sizi![]()
ben biraz daha farklı ekliyorum sanırım, bir de bunu dene istersen
mesaj yazarken aşağıda eklenti ekleye tıkla, dosya ekle, dosya seç, yükle ve içeriğe ekle de bitir.. ben böyle ekliyorum. umarım anlatabilmişimdir