Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evimi sildim süpürdüm....
az sonra koltuklarım yıkancak inş...:)
halılarımda gelicekkkkk
kızımıda yıkadım emzirdim uyuttum (en fazla 45 dk uyur))))
yemeğimide yaptımı benden bu kadarrrr:)
kızlar bir soruuu
benm evim merkezi sistem ısınması
şuanda kazanda sorun warmış yanmıyor...
hızlıca yıkadım hızlıca giydirdimmm
sizler ne yapıyorsunuz yahuuu
kışın yorgan bile örtmeyizz çok sıcak olur evimm ama bu geçişlerr offfff
hamileykende üşürdümmmm
3 günde bir yıkamakkk ne sinir bozucuuu
iiki yazın doğurmuşuzzzz
ben sadece 3 günlük süreleri vericem cnmmmm yani tatırıp alerjik reaksiyonları ölçücemm
henüz başlamıcam pirinçli mamalara yada çorbalara flnnnn
zaten asya da pek hevesli değill biraz keyfine kalmış kızımınn
heveslenirseee yapar yediririm yemezse zorlamam:):)
cnm benm eşimde girmedi doğuma
hatta makinamı bile sokmadılar...
hastanede ameliyathaneye girerken foto olsunmu dedilerrr
elbette dedimmmm
fotoğrafçı gelene kadar beklettiler beni uyuşuk uyuşukk:)
bir daha doğum yapsam yine spinal sez. olurdummm
kızımın göbek bağını kesmeden gördümmm ilk sesini duydummm:)
hatta üstünden sular akıyordu bana gösterdilerrr kurulamadannn bağı kesilmedennn
allahım isteyen herkese nasip et rabbim bizlere de bir daha yaşat o yüce duygularıııııı
hoşgeldin şekerimmmmm:)
diğer ziyaretçilerde gelsinde forum uçsunnnn
takip etmek zorlaştı ayolll:)
aynı ben tembel hatun:)
bende sabaha karşı uyanınca alıyorum yanımaa birdahada orda kalıyor asyaaa:)
gözlerim yarı açık yarı kapalııııııı emip duruyooorrrr
gecen göğüs açık uyumuşuzzz...
benm cadı uyanmış tekrarrr kapmış yine memeyiii:):):)![]()
OYY çok şekermiş, sarışın mavi gözlü..
Allah nazarlardan saklasın![]()
maşallah ya gözlere bak nazar değmesin çok güzel![]()
Maasallah annesi hosgeldin bu arada Allahim nazarlardan korusun boncugunu
![]()
mybabylove canım, sonuclarını gösterecek uzman bir doktormu arıyorsun sen kendı çocuk doktorunuz ne dedi?
oyyy tam mavi boncuk buya,kocaman maşallah...
Hayatim daimi bir cocuk dr ariyorum isinin ehli alaninda ihtisas yapmis bir dr ariyorumdogum yaptigim hastane venividi deki dr hic ilgilenmiyor saglik ocagida malum ufuk universitesinde Tansu sipahi ye goturdum ama oda kendi hasta bakmadigi icin asistanlari bakiyor hoslanmiyorum yaaaa bu cocuk dr u olayi valla sıkıyor canimı canim varsa iyi bir dr tanidigin birde onu deneyelim
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Bende sizleri sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.. Bugün öyle güzel sohbet ettiniz ki beni de özendirdiniz :)
Bende 16 Mayısta doğum yaptım.. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu. Normal doğum. Oğlum Kaan'ın da boynunda kordon dolanık olarak geldi.. ama çok şükür doktorumuz çok başarılıydı ve hiç bir sıkıntı yaşamadan doğumu gerçekleştirdi..Hemen sütüm gelmedi..o biraz sıkıntı oldu bende 2. günü Medelanın pompası ile sağmaya başladım sağdığım sütü kaşıkla biberonla verdim.. Sonra memeyi almak istemedi, ama pes etmedim ve ben kazandım :) şimdi şakır şakır emiyor oğluşum.
Bu ay başında işe başladım.. oğluma anneannesi bakıyor.. doğum yaptığım günden beri emzirdikten sonra kalan sütlerimi sağdım ve buzluğa stok yapmıştım.. şimdi annem gündüzleri onları ısıtıp veriyor bende iş yerinde gündüz sağdığım sütleri akşam buzluğa koyuyorum.. Yavaş yavaş meyve sebze pürelerine başladık.. Çok hoşuna gitti bayıla bayıla yiyor..Ben ek gıdaya ve işe başlayınca acaba memeyi bırakır mı diye çok korktum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür.. Akşamları eve gider gitmez emziriyorum. Gecede 2 kez emmek için kalkıyor. Cumaları da tam gün süt izni kullanıyorum. yani 3 gün dolu dolu oğlumla birlikteyim.
İşe başlayacak anneler için söylüyorum. inanın ben işe başlayınca daha düzenli daha programlı oldum ve her işime yatişebiliyorum. evdeyken bir mahmurluk oluyor ve bugün olmasa da yarın yaparım havasına girilip işler savsaklanıyor.. Ama çalışmaya başlayınca öyle değil..
Hatta ben spora bile başladım.. akşam iş çıkışı eve gidiyorum Kaan'ı emziriyorum öpüşüyoruz koklaşıyoruz uyutuyorum annem zaten yanında oluyor( p.tesinden p.mbeye annem bende kalıyor) ondan sonra 8 de spora gidiyorum 9 da çıkıp yne eve geliyorum..
Bu arada bu hafta sonu da mevlüt okuyorum.. yarın çok işim var çoook
Zeynep ve Turuncu ek gıda ile ilgili yazdıklarınızdan çok faydalandığımı söyleyebilirim. Bizi bilgilendirmeye devam edin lütfen. Bundan sonra daha sık sıhbetlere katılmaya çalışacağım inşallah :))
Hayatim daimi bir cocuk dr ariyorum isinin ehli alaninda ihtisas yapmis bir dr ariyorumdogum yaptigim hastane venividi deki dr hic ilgilenmiyor saglik ocagida malum ufuk universitesinde Tansu sipahi ye goturdum ama oda kendi hasta bakmadigi icin asistanlari bakiyor hoslanmiyorum yaaaa bu cocuk dr u olayi valla sıkıyor canimı canim varsa iyi bir dr tanidigin birde onu deneyelim
![]()
maşallah annesi çok tatlıymış yavrun..