2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin, ne güzel herkes buaradaki sohbete dayanamayıp yazmaya başlıyor:16: işe başlayınca herşey daha programlı oluyor gerçekten yoksa çok zor hale gelebilir hayat:37: buarada kaan a maşallah allah bağışlasın :nazar:

canım çok haklısın inş çok iyi ve gönlüne göre bir doktor bulursun, burada ankarada yaşayan arkadaşlar vardı onlar fikir verebilir sana çocuk doktoruda çok önemli gerçekten insan her saatte rahat rahat arayabileceği bir doktor olsun istiyor, tahlil sonuçlarınıda merak ediyorum inş herşey yolunda olsun sizin için canım:16:

İnsallah hayatim dur kopyalayim sana

Ayy ne tatlısın sen maşallah:nazar::nazar::nazar: Benim eşimde maviş ama kızım anası gibi kahve oldu
Eki Görüntüle 531204

Buda benim oğlum.. bakalım resmi eklemi başarabildim mi?

Allah analı babalı büyütsün canım ne güzel poz vermiş öyle çok tatlı. Kızlar ben kesin karar verdim 2012 mayısının bebekleri dünyanın en tatlı bebekleri bence:21:

IDRAR KULTURU
Karisik kommensal bakteriler uredi (5.000 KOB/ml)
Idrar kulturu 48 saat sure ile enkube edilmistir.

Yorum:

page3image3704
Kulturde ureyen bakteriler, turu

page3image4072
ve KOB sayisi itibariyle klinik

page3image4460
onemi olmayan, mukozalarin

page3image4808
yuzeyinde normalde bulunan

page3image5156
bakterilerdir

page3image5464

page1image1008
page1image1092
page1image1176
page1image1260
page1image1344
Kabul Tarihi: 09.10.2012,16:26IDRAR TAHLILI
Renk
KokuBerraklikTortuDansite
pH
ProteinGlukozKetonBilirubinUrobilinojenKan

Yas grubu: 4 Ay - 6 Ay (Kadin)Numune Tarihi: 09.10.2012,16:26

page1image3132
page1image3216
page1image3300
page1image3384
:
:
:
:
: *:
::::::::

SONUC
ACIK SARIOZELBERRAKYOK

BiRiM
g/Lmmol/Lmmol/L
μmol/L

REFERANS ARALIGI
SARIOZELBERRAKYOK
1010 10205.0 8.5
0.14Yok0.5Yok16YokYokYok

page1image7232
page1image7316
page1image7400
page1image7484
page1image7568
page1image7652
page1image7736
page1image7820
page1image7904
page1image7988
page1image8072
page1image8156
page1image8240
page1image8324
page1image8408
page1image8492
10046.5YOKYOKYOKYOK10YOK+YOK

page1image9448
page1image9532
page1image9616
page1image9700
page1image9784
page1image9868
page1image9952
page1image10036
page1image10120
page1image10204
page1image10288
page1image10372
page1image10456
page1image10540
page1image10624
page1image10708
page1image10792
page1image10876
page1image10960
page1image11044
page1image11128
page1image11212
page1image11296
page1image11380
page1image11464
page1image11548
page1image11632
page1image11716
page1image11800
page1image11884
page1image11968
page1image12052
page1image12136
page1image12220
page1image12304
page1image12388
page1image12472
page1image12556
page1image12640
Lokosit Esteraz
Nitrit
Idrarin boyali sedimentinde her buyuk buyultme sahasinda;Lokosit : 10-12
Squamoz Epitel : 5-6

page1image13476
page1image13560
page1image13644
page1image13728
page1image13812
page1image13896
page1image13980
page1image14064
page1image14148
page1image14232
page1image14316
page1image14400
page1image14484
page1image14568
page1image14652

Valla kizlar sagolun yaa netice bu ama sizlerde dikkat edin valla esimin patronu da dr aile hekimi:52:5 yasina kadar kiz cocuklarinda olur dikkat edin ayda bir goturun dedi ve bebeklerde enfeksiyon farkedilmiyormus
1,5 ay once veni vidi ye goturdum hic birsey cikmadi birakmadim pesini amamoralim bozuluyor her bezini actigimda kristallesmis idrar da olsa kan goruntusu var uzuluyorum ve son 1 aydirda kokulu idrar yapiyor ve akintisi var kizimin:43:
insallah temiz cikar yaa kurban oldugum Allahim yuzumuze baksin

mybabylove çok geçmiş olsun atlatırsınız biran önce bu hastalığı inşallah.

dilberege, şekerim, planner bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlı maşallah onlara. planner zeynep taytla ayrı bir tatlı olmuş ya:))

bende hamileliğimin son günlerine döndüm gezmekten heba oldum:)) marmaristeki yan komşum bebek şekeri sipariş etti bana izmirden onları aldım bir ara resimlerini ekleyim oğlan çocuğunun hevesinide aldım sayesinde:)). eceyi emziriyorum anneme bırakıp sonra 3saat kemeraltında turladım iyi geldi bana:))

ne kadarda yazmışınız öle anam kafam karıştı:))

Valla kizlar sagolun yaa netice bu ama sizlerde dikkat edin valla esimin patronu da dr aile hekimi:52:5 yasina kadar kiz cocuklarinda olur dikkat edin ayda bir goturun dedi ve bebeklerde enfeksiyon farkedilmiyormus
1,5 ay once veni vidi ye goturdum hic birsey cikmadi birakmadim pesini amamoralim bozuluyor her bezini actigimda kristallesmis idrar da olsa kan goruntusu var uzuluyorum ve son 1 aydirda kokulu idrar yapiyor ve akintisi var kizimin:43:
insallah temiz cikar yaa kurban oldugum Allahim yuzumuze baksin

canım bende ladığım test sonuclarına doktordan önce illaki bakıp araştırmaya çalışırım, inş önemli birşey yoktur kalbini ferah tut sen biran önce doktor ne diyecek paylaş bizimlede, yazın çok sıcak zamanlarda zeynomun bezinde turuncu bir renk vardı çok kkorkmuştum kan diye hemen doktorunu aramıştım ama susuzluktan olur daha sık emzır bırsonrakı bezdede olursa getır dedı ama olmamıştı çok şükür bende ondan beri korktum her bezinde çok dikkatlice bakıyorum, allah şifa versin tez zamanda canım

dilberege, şekerim, planner bebeklerinizin hepsi birbirinden tatlı maşallah onlara. planner zeynep taytla ayrı bir tatlı olmuş ya:))

bende hamileliğimin son günlerine döndüm gezmekten heba oldum:)) marmaristeki yan komşum bebek şekeri sipariş etti bana izmirden onları aldım bir ara resimlerini ekleyim oğlan çocuğunun hevesinide aldım sayesinde:)). eceyi emziriyorum anneme bırakıp sonra 3saat kemeraltında turladım iyi geldi bana:))

sagol teyzesi kız bebekler çocukluğumuzdaki oyuncaklar gibi ya giysi konusunda çok fazla seçenek var ben bile özeniyorum valla bu mınnoşların hallerine:16:

evettttt günün en güzel zamanı işten çıkış saatide geldi:8: ben şimdi uçarak zeynoma gider :10: sizi ve minnoşlarınızı şlappp diye öperim şekerlerr:16: uykusuz bebelere bol uykulu ve hepsinede sağlıklı bir akşam diliyorummm

Sagol canim Allah razi olsun
ohhh valla temiz hava mis gibi keyfine bak:46:

He heh boraz da gulelim dimi benim kiz karanligi cok seviyor gece hic lamba yakmam sadece biberonunu verirken donencesinin lambasini yakip veriyoruz oda 1 dk ligina yaniyor simdi erken karariyor ya havalar benim akilli gece oldu saniyor her halde:1:

Yavrumun durumunu merak edipte soran ve iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederiz Allah razi olsun:16:

Sizi çook özledimmmm

valla bi temizlik yapmişim ki sormayin evim kokmuştu ayol :)
artik kendime bi ceki düzen verdim az uykucok iş :1:

c.tesi de misafir alcam ne zamandir misafirde alamiyordum..

Tuana biz ne yesek içsek tatmak istiyor.TURUNCUUUU nerdesin imdat! Acaba bu ek gidaya başlamam gerektiginin göstergesi mi sen tecrübelisin hemşireler daha bisey demedi annem yavastan baslayalim artik diyo??

BİYOLOOG sende gecmissin ek gidaya hayirli olsun :46: nasil gidiyo peki?

vakla benimki bugün cayimdan bile yudumladi mecburiyetten verdim cay içirtmiyo bana elimden tutup agzina götürüyo valla.
Tuana farkli tatlar ,heyecanlar peşinde:1:

bide tükrük çikarayi ögrenmiş lamalar gibi tükürüp duruyo:9:

$IMG_1227.webp şeker sepeti
$IMG_1224.webp şekerlerimiz
ecenin şekerlerini o zamanlar kk acemisi olduğum için yükleyememiştim içimde kalmasın:))
$IMG_1071.webp şeker sepetimiz
$IMG_1123.webp takı yastığımız
$IMG_1074.webp ve şekerimiz:)))

Mavibattaniye,
Allah kolaylıklar versin.
Doğumuna çok az kalmış.
Bir avazda kurtulursun inşallah.
Muhteşem bir duygu inanamazsın.
Ben normal doğum yaptım, yaşadığım çoşkunun tarifi yok inan.
Allah sana da nasip etsin :) ...

Aramıza hoşgeldinn :16:...

Selam kizlar dun gece kizim kustu ve rahatladı birazcık:27:hemen hemen bütün balgamini cikartti denebilir biraz hirilti vardi onuda sabah yikadim burnunu tekrar temizledim sicacik yatirdim uyudu 11 de saat 1 de kalkti yeter dedim yani bunada sukur az once kakasinida yapti temizledim sardim sarmaladim mamasini iciyor uyuyacak diye gozluyorum bakalim galiba sabahlari kiz uyuyor diye ses etmiyordum normalde uyku saati 11 di ama 08:00-09:00 arasi uyuyunca bende ellemiyordum bugun erken kalktim ve biraz gurultu yaptim uyandirdim:52:veeee evet dedigim gibiymis yani bundan sonra bende erken kalkicam ve uyutmicam valla yawww sanmayinki cok uyuyorum gerci Allah razi olsun gece babamiz bakar sabah 06:30 dada babasi mamasini verir bende 08:30 09:00 kalkardim zaten ama uyumasina musade etmemem gerekiyormus onu anladim az once yatirdigimda hic itiraz etmedi ve acikmisti zaten sesi gelmiyor:34:
neyse dun sonucu netten aldim pek parlak gozukmuyor esimin klinigindeki dr hnm da demis ihmal etmeyin diye bebeklerde enfeksiyon gec farkedilir demis ve hic belli etmezmis zaten cis yaparken hep takip ediyorum ikinma aglama vs yoktu kulturun de bir gun daha beklemesi gerekiyormus bakalim oda bu aksam olacak galiba yarin dr umuza goturelim muhtemelen antibiyotik baslicak sagligi yerinde olsunda kizimin ne gerekiyorsa yaparim:54:bu arada bobrek ultrasonu tum ic organlarini kapsayan bir ultrasonmus ve her seyi gayet normalmis kurban olurum ben guzel kizimi veren Allaha binlerce sukur ki imkanlarimiz var ya olmayan ne yapsin?:43:ALLAH BETERİNDEN KORUSUN CÜMLEMİZİN EVLADINI

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin.İnşaallah en kısa zamanda toparlanırsınız.

kızlar bir soruuu
benm evim merkezi sistem ısınması
şuanda kazanda sorun warmış yanmıyor...
hızlıca yıkadım hızlıca giydirdimmm
sizler ne yapıyorsunuz yahuuu
kışın yorgan bile örtmeyizz çok sıcak olur evimm ama bu geçişlerr offfff
hamileykende üşürdümmmm
3 günde bir yıkamakkk ne sinir bozucuuu
iiki yazın doğurmuşuzzzz:nazar::nazar::nazar:

Canım ben artık gün aşırı yıkıyorum.Önceden kendi odamdaki duşun önüne küvetini koyup yıkıyordum ama artık baya serin olduğu için normal banyoyu kullanıyoruz.Önce babamız giriyor ve sıcak suyu açıp biraz buharlaşma yapmasını sağlıyor.Sonra babamızın kucağına veriyorum Kayrayı ve sıcak suyun altında yıkıyorum.İnanılmaz keyif alıyor bundan.Zaten soyunup su sesi duyduğunda çığlıklar başlıyor :1:.
Banyo esnasında ortam iyice ısınmış oluyor zaten.Yıkandıktan sonra hiç farklı odaya geçmden banyonun bir köşesine kat kat serdiğim havluların üzerinde iyice kurulayıp sıkıca giydiriyorum.Sonra da hoooop yatağaa :46:

Sizi çook özledimmmm

valla bi temizlik yapmişim ki sormayin evim kokmuştu ayol :)
artik kendime bi ceki düzen verdim az uykucok iş :1:

c.tesi de misafir alcam ne zamandir misafirde alamiyordum..

Tuana biz ne yesek içsek tatmak istiyor.TURUNCUUUU nerdesin imdat! Acaba bu ek gidaya başlamam gerektiginin göstergesi mi sen tecrübelisin hemşireler daha bisey demedi annem yavastan baslayalim artik diyo??

BİYOLOOG sende gecmissin ek gidaya hayirli olsun :46: nasil gidiyo peki?

vakla benimki bugün cayimdan bile yudumladi mecburiyetten verdim cay içirtmiyo bana elimden tutup agzina götürüyo valla.
Tuana farkli tatlar ,heyecanlar peşinde:1:

bide tükrük çikarayi ögrenmiş lamalar gibi tükürüp duruyo:9:

Ben de düşünüyordum siyahlale nerelerde acep diye.Meğersem kış temizliği yapıyormuşun :1:
Tuananın çok istekli olması artık hazır olduğunun göstergesidir annesi.Yavaştan başlayabilirsiniz artık tattırmaya.

Son düzenleme:
Back
X