2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sekerim serbetim rumuzuna bak verdigin listeye bak oldumu simdi :1: ilk okudugumda yemeklerin yanimda mi tuketiyoruz diye sorasim geldi yaa bunu yaparsam ben igne iplige donerim:27:

beykoz seninde aklina gelmistir ayni sey saniirim :1:

yavrukedi bende merak edip sordum sekerimserbetime bu listeyi ama yokkk yani cıkkkksss bende yapamam bunu yalnız senın yemeklerin yanındamı tüketiyoruz bunu demen beni gülmekten bitirdi şekerim çok hoşsun valla, ben en iyisi doktora gideyim tıpış tıpış

Eki Görüntüle 531615

annesinin minik yavrusuuuuuu :1:

birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var :27:

ayy maşallah ya :nazar: ne güzel gülmüş, poz vermiş..
yavrukedi kızının süse püse ihtiyacı yok zaten :16: onun kara gözleri, kaşları yeter :16:

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
maşallah bebişlere hepsi birbirinden tatlı:nazar::nazar:
bizde ek gıdaya tam gaz devam ediyoruz
bu sabah kızıma 2 cicibebeyi yarım yumurta sarısını ıhlamurla ıslatıp yedirdim
öğlende havuç patates ve irmikten bir püre yaptım küçük bir kasenın yarısını yedi
akşama dogruda armut püresi vermeyi düşüyorum
kızım dün sırtına kadar kaka yapınca banyo yaptırmak zornda kaldım havada soguktu bu gün öksürüp hapşırıyor
o yüzden her gün ıhlamur verip yatırıyorum
cok severek içiyor cadı :))
ah ah kilolar konuşulmuş bende 77 kiloyum 68 le hamiş olmuştum
aralıkta annemin yanına gidiyorum kızıma bakıcak bende günlük 2 saat spor salonuna gidicem hedef 65 :))
12 kilo vermem lazım :27::27:

Eki Görüntüle 531615

birsey dikkatimi cekti benim kizin ne bandanasi var ne tokasi ne etegi hic oke bisiler almiyorum ya hep bir asi havamiz bir spor havamiz var :27:

ay maşallah yaa çokk tatlı :nazar: :nazar: bayılırım kara gözleree çok şükür zeytin gözlü bir kızım oldu benimde, buarada niye etek toka almıyosun sen bakııım bu güzel kızaa süsle püslee kokoş kokoş arkadaşları olsun kızımın:16:

Teşekkür ederim canım :34:
Vercek çok kilom olunca liste bana nasıl kolay geldi anlatamam:1::1:
Mecburummmm yani :36:

ah ah banada bi kolay gelse :27:

Eki Görüntüle 531615

maşallah sübhanallah

aynen bende oğlan bebesi gibi benım tavşanım hep pantalon saten saçsız oğlana benziyor :27:

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
maşallah bebişlere hepsi birbirinden tatlı:nazar::nazar:
bizde ek gıdaya tam gaz devam ediyoruz
bu sabah kızıma 2 cicibebeyi yarım yumurta sarısını ıhlamurla ıslatıp yedirdim
öğlende havuç patates ve irmikten bir püre yaptım küçük bir kasenın yarısını yedi
akşama dogruda armut püresi vermeyi düşüyorum
kızım dün sırtına kadar kaka yapınca banyo yaptırmak zornda kaldım havada soguktu bu gün öksürüp hapşırıyor
o yüzden her gün ıhlamur verip yatırıyorum
cok severek içiyor cadı :))
ah ah kilolar konuşulmuş bende 77 kiloyum 68 le hamiş olmuştum
aralıkta annemin yanına gidiyorum kızıma bakıcak bende günlük 2 saat spor salonuna gidicem hedef 65 :))
12 kilo vermem lazım :27::27:

amanın aynı kilodayız dün misafirlerin yakında tartıldım ( gerçi hepzi tartıldı biz toplaşınca tartılmadan gitmez o gün )77 vişşşş dedim arkasından abooo gerçi benim kemiklerim iridir azcık:37:

heyy ben doğum yapmış biriyim zaten 86 kilodan 77 düştüm işlaa vercem ilerdeeeeeeeeee:28:

yavrukedi bende merak edip sordum sekerimserbetime bu listeyi ama yokkk yani cıkkkksss bende yapamam bunu yalnız senın yemeklerin yanındamı tüketiyoruz bunu demen beni gülmekten bitirdi şekerim çok hoşsun valla, ben en iyisi doktora gideyim tıpış tıpış

ne bilim ya bukadar yemege alismisken bu bana zor geldi ya :27:

ayy maşallah ya :nazar: ne güzel gülmüş, poz vermiş..
yavrukedi kızının süse püse ihtiyacı yok zaten :16: onun kara gözleri, kaşları yeter :16:

utandirdin bizi lillac teyzesi tesekkur ederiz :17:

maşallah kuzuya...sanırım annesi de öyle..anasına bak kızını al..asi güzel.Allah bağışlasın...

anasinin gozleri bu kadar guzel degil :1: asiligi benziyo :27:

seni kara kız seni
kaşlara bakın kaşlara:nazar::nazar:
allah nazarlardan korusun minnoşunu maşallah

tesekkur ederiz canim amiinn hepimizin yavrusunu korusun Allah :nazar:

ay maşallah yaa çokk tatlı :nazar: :nazar: bayılırım kara gözleree çok şükür zeytin gözlü bir kızım oldu benimde, buarada niye etek toka almıyosun sen bakııım bu güzel kızaa süsle püslee kokoş kokoş arkadaşları olsun kızımın:16:

evet bende merak ediyorum kizimi kokos nasil olacak diye teyzesi :1:

Eki Görüntüle 531615

yavrukedi maşallah.o ne gözler öyle zeytin gibi koca koca tütütütü bi kere daha maaşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar:ağız,burun o biçim kuş ya...

gerçekten hepsi birbirinden farklı,tatlı,güzel,hey Yarabbim sen ne güzel Yaradansın diyorum bir kez daha.

sekerim serbetim rumuzuna bak verdigin listeye bak oldumu simdi :1: ilk okudugumda yemeklerin yanimda mi tuketiyoruz diye sorasim geldi yaa bunu yaparsam ben igne iplige donerim:27:

beykoz seninde aklina gelmistir ayni sey saniirim :1:

Canım ya ben kızımı şekerim şerbetim diye seviyorum.
Ama şekeride şerbetli şeyleri de çok seviyorum her ne kadar kilo olarak geri dönselerde...
Bu liste aynen böyle canım
ana ve ara öğünler bu şekilde
az geldi dimi
ilk görünce bende şaşırdım
ama şimdi alıştım
4 günde 1.5 kg görünce bu listeyi çok sevdim:nazar:
pazartesi 2. listem başlicak
sizlerle paylaşırım

asya sabah 10:00dan akşam 16 ya kadar uyumadııı
uheheuheue bende çıldırdım koltuklarda ıslak yatak odasına tıkıldımm
attım arabasına doğru koruparka (avm)
bir gzel tost yedim öğle yemeğii sonra emzirdimmm
başladım gezmeye uyur belki diyeee
anacım nerdeeeee kredi kartı olsa alışveriş yapıcakkk benden dikkatli bakıyo giysilere...

gelen gidende seviyoooo
yüzüm güldümü iice geçip arabanın önüne seviolar...
bende hiç pas vermiyorum ki uzaktan sevip bıraksınlar diyeee
anasına bak kızına bak iiki bi bebeği var demişlerdir...
abartmıyorum 30 kişi ellemeye çalışıyooo
hangi birine laf anlatcammm
ben pispis bakınca geri çekiliolar napiimmm ellemeselerrr
saat 16:00da uyudu 16:30da kalktııı
bugünlük gündüz uykumuz yarım saatttt
inanmayacaksınız ama ben artık pes dedimmmm
alıştım da sanırımmmm
benm gibi olan yoktur eminim kızlar ama ben gerçekten çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yoruldum!!!!

Eki Görüntüle 531615

eferim kıs:1:
kız yawrukedi ne güzel doğurmuşun öyleee....
sen hemen bidaha yap diyesim geldi walllaaaaaaa
anamm hayallerimin bebeğii esmer güzeliiiii hep öyle derdimm benm ki sarı olduu:)
değişsek mi napsakk ):):):):

Son düzenleme:
kızlar ya bilen varsa cvplasın....
d k hapını kaan kocatepe 4.aydan sonra emzirirken rahatlıkla kullanılabilir diyor...
bazısı 6 aydan sonra kimisi emzirme bitince diyor...
bende bugün ilaca başlamayı düşünüyormmm sizin drlarınızdan aldıgınız bilgi nedir ben bizim s ocağına güvenemiyorumdaaa??????????????????
sadece süt miktarını etkilermişşş çk şükür sütüm gereğinden fazla zatennn...
içmem için yarın son gün bilgisi olanlar bi paylaşıversin bakiiimmmmmm iice kafam karıştıı

http://www.uzmantv.com/emzirme-doneminde-hangi-dogum-kontrol-yontemleri-kullanilabilir

Son düzenleme:
Kusura bakam hayatim yaa valla o kadar cogaldiki forum zaten yeni yeni aklimda tutabiliyorum şu rumuz kimindi?bebeginin adi neydi diye?:1::3:Benim kafa durdu resmen valla:9:

canım neyaptın doktora gittinmi tahlil sonucları ne durumda merak ettim canım inş iyidir minnoşun:16:

asya sabah 10:00dan akşam 16 ya kadar uyumadııı
uheheuheue bende çıldırdım koltuklarda ıslak yatak odasına tıkıldımm
attım arabasına doğru koruparka (avm)
bir gzel tost yedim öğle yemeğii sonra emzirdimmm
başladım gezmeye uyur belki diyeee
anacım nerdeeeee kredi kartı olsa alışveriş yapıcakkk benden dikkatli bakıyo giysilere...

gelen gidende seviyoooo
yüzüm güldümü iice geçip arabanın önüne seviolar...
bende hiç pas vermiyorum ki uzaktan sevip bıraksınlar diyeee
anasına bak kızına bak iiki bi bebeği var demişlerdir...
abartmıyorum 30 kişi ellemeye çalışıyooo
hangi birine laf anlatcammm
ben pispis bakınca geri çekiliolar napiimmm ellemeselerrr
saat 16:00da uyudu 16:30da kalktııı
bugünlük gündüz uykumuz yarım saatttt
inanmayacaksınız ama ben artık pes dedimmmm
alıştım da sanırımmmm
benm gibi olan yoktur eminim kızlar ama ben gerçekten çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yoruldum!!!!

eferim kıs:1:
kız yawrukedi ne güzel doğurmuşun öyleee....
sen hemen bidaha yap diyesim geldi walllaaaaaaa
anamm hayallerimin bebeğii esmer güzeliiiii hep öyle derdimm benm ki sarı olduu:)
değişsek mi napsakk ):):):):

biyologg valla senin kız enerji dolu şekerim ya okadar saat uyumuyorsa yorar seni tabiyki ama yapısı böyle belki annesi sende çıkar kızını gezmelere sonra sevmesın kımsee olmazzzz bende yolda görsem sıkıp sevesim gelir asyayı şekerim:16:

Back
X