2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınnnn:3:
herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı bi hafta diliyorumm
yemek yapıcaktım öğlene kuzumda yesin diye önce bi buraya uğrayim dedim:)

ZADA demek o topuklu ayakkabı,oje vs senden çıktı seni gidi seniiii:9:dün akşam yazılanları okumak için girdim bi baktım sen yine gece hazırlıklarından bahsetmişsin:52:
okuyunca dayanamadım kocişe sırnaştım..doğum yaptığımdan beri duymadığım cümleyi duydum eşimden..sex kokuyosun dedi euheuheuh
doğumdan önce çok duyardım..sonrasında süt kokuyosun demeye başlamıştı...senin yazdıkların benim kokumu değiştirdi şekerim:9:

PLANNERRRR zeynomdan dişsiz dedeler gibi dolaşan oğluma 1 tanecik diş istiyorummm:)maşallah zeynoma incileri çabuk dizilicek:nazar:

MELEĞİMM poğaçalar için seni tebrik ediyorum şekerim:)geçen gün mahir için baby pastamız var demiştin canım nasıl yapılıyoo..kuzuma yapim:56:

İLKİMCİM..1-yumurtayı her gün vermiyorum..bizimki pek sevmiyo.2-3 gün vermediğim oluyo..doktorumuz her gün demişti..gittiğimde sevmediğini ve aralıklarla verdiğimi söylemiştim..iyi yapıyosun sevmiyosa zorlama demişti
2-ben ekmeği yulaf unuyla yaptım..bazen kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar içini yediriyorum..çorbalarada ekleyebilirsin..tarık buğra yoğun kıvamlı sevdiği için ben kullnmıyorum
3-yulafı migrostan almıştım..yulaf ununu ekmek,bisküvi yapımında,terbiyeli çorbalarda kullnıyorum..birde migrostan yulaf ezmesi almıştım genelde marketlerde coornflakeeslerin olduğu reyonda oluoyo..onuda kahvaltılarında ve dönüşümlü olarak muhallebisinde kullanıyorum..afiyet olsun Bestemeee:54:

ZADA demek o topuklu ayakkabı,oje vs senden çıktı seni gidi seniiii:9:dün akşam yazılanları okumak için girdim bi baktım sen yine gece hazırlıklarından bahsetmişsin:52:
okuyunca dayanamadım kocişe sırnaştım..doğum yaptığımdan beri duymadığım cümleyi duydum eşimden..sex kokuyosun dedi euheuheuh
doğumdan önce çok duyardım..sonrasında süt kokuyosun demeye başlamıştı...senin yazdıkların benim kokumu değiştirdi şekerim:9:

PLANNERRRR zeynomdan dişsiz dedeler gibi dolaşan oğluma 1 tanecik diş istiyorummm:)maşallah zeynoma incileri çabuk dizilicek:nazar:

MELEĞİMM poğaçalar için seni tebrik ediyorum şekerim:)geçen gün mahir için baby pastamız var demiştin canım nasıl yapılıyoo..kuzuma yapim:56:

İLKİMCİM..1-yumurtayı her gün vermiyorum..bizimki pek sevmiyo.2-3 gün vermediğim oluyo..doktorumuz her gün demişti..gittiğimde sevmediğini ve aralıklarla verdiğimi söylemiştim..iyi yapıyosun sevmiyosa zorlama demişti
2-ben ekmeği yulaf unuyla yaptım..bazen kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar içini yediriyorum..çorbalarada ekleyebilirsin..tarık buğra yoğun kıvamlı sevdiği için ben kullnmıyorum
3-yulafı migrostan almıştım..yulaf ununu ekmek,bisküvi yapımında,terbiyeli çorbalarda kullnıyorum..birde migrostan yulaf ezmesi almıştım genelde marketlerde coornflakeeslerin olduğu reyonda oluoyo..onuda kahvaltılarında ve dönüşümlü olarak muhallebisinde kullanıyorum..afiyet olsun Bestemeee:54:

Kız güldürdün beni sabah sabah Allah iyiliğini versin senin. Süt kokulu pardon s... kokulu arkadaşım benim.
Bestoş da pek sevmiyor yumurtayı ben de öyle yapayım o zaman öpüyoruz sizi kızımla:54:

Teşekkürler tatlım. Ben incili tütü takımı almaya karar verdim. Dediğin doğru, aslında giydirip almak en güzeli ama ben burada bulamadım malum ilçede yaşıyorum.
Zeynonun o tütü giyen totosunu yerim:56: ben kimbilir ne tatlı olur:21:

incili olanımı beğendim çok güzel bende bayıldım onaa:54: doğum günlerinde bol tütülü fotolar koyarız artık şekerim, bestoşumu öptümm kocamann:16:

canım senin minnoşun dişsiz bile bukadar yakışıklı, sonrası çok can yakar şekerimmm:16: bol kokuluu günler canımmmm:9::54:

Şöyle insanların gırtlağını sıkasım geliyor:47:Bizim altta iflas etmiş bir komşu var(Allah kimseye yaşatmasın),,bende durumlarına çok üzüldüm adamın elinde kalan fason malları için yakın bir tekstilci yakınımızdan rica ettim alması için,,eşim adamın icra davalarına ucretsiz olarak baktı sırf iyilik olsun diye,,Allah kimseye iş bozukluğu vermesin dedik yardımcı olmaya çalıştık,,size karşılığını yazayım birde: Biliyorsunuz benim kız uyumuyor ve bazı geceler saat 2-3 hiç uyumak istemiyor,bende evde;kızım uyu artık...Hadi kızım..Yüksek sesle ninniler falan ses yapıyorum diye bizim çok değerli komşumuz eşimi yolda çevirip sizin kız uyumuyo ama yengenin sesi yüzünden bizde uyumuyoruz demiş,,eşim bana kızdı tabi,,geçenlerde de yine bizim yatakodasında salıncak çok ses yapıyormuş diye eşimi aramış,yağladık ama kayışları demir olduğu için yine ses yapıyor,,ki bu anlattıklarım tölere edilmeyecek kadar abartılı değil.Ama ben suçlu oldum :ssz: İnsanız neticede..Beğenmeyen,azıcık tahammülü olmayan dağ başında yaşasın...Laf sokmakta neymiş...
Sok oldum iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir diye bosuna dememisler
Ben hemen soguyorum boyle olunca
Sahte geliyor muhabbetler gidip gelmeler :1
Kızlar size bir kaç sorum olacak:

1) Tam yumurta sarısı ve cevizi her gün mü gün aşırı mı veriyorsunuz?
2) Ekmek hala veriyor musunuz 'evet' ise ne kadar? Bir de hangi ekmek?
3) Yulafı nasıl veriyorsunuz ve nereden bulabilirim?
Yumurtayi tam sari olarak hergun veriyorum
Cevizi de hergun yiyor
1dilim tam bugday ekmegi ici olmadan kahvalti yapmiyoruz
yulafin muhallebisini denedim ins aksama ekmegini yapacagim
migrostan almistm ben cnm
Kızlar belki bu ne acelecilik diyeceksiniz ama ben ayrıntıcı bi insan olduğum için son bir kaç güne sıkıştırmak istemiyorum.
Kızımın doğum günü kıyafetini beğendim(unnadodan) ve bugün int'ten alıcam
Yalnız 6-12 ay mı 1-2 yaş mı alacağıma karar vermedim üzerinde kocaman dursun istemiyorum;
O kadar para verip de sadece 1 kez de giysin istemiyorum.
Çok kararsız kaldım acil yardım.
Bir de doğumdan bugüne kadar olan fotoların slaytını yapıcam(aralara hissettiğim duyguları yazıcam)
Müziğimiz de hazır.
Süslemelerde zeynebin paylaştığı paçeteden bulutları yapıcam.
Ayyy heyecanlandım bak şimdi:18::18::18::18::18:

iste en sevdigim konu! Ben bi konu acmistim ama bir turlu bulduklarimi yazamdm aksam ekleyeyim bari
Bence 1 2yas al cnm beste de ufak bi cocuk degil

merhabalar arkadaşlar takip ediyorum sizleri benim oğlanda daha diş falan yok oturuyor sadece ... kızlar biyolog arkadaşımaza noldu haberi olan varmı

Sok oldum iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir diye bosuna dememisler

Sahte komsuluk tabikide,Allah'tan ben gitmedim hiç evine ama evime mevutume geldi hep kadın,,uzuntum eşi kocamı görüp lafı yapıştırana,arayana kadar çal kapımı insanca söyle dimi:47: Bizim yaptığımız iyilik gözümde bile değil ama insanlıktır sonuçta...Benim eşim çok sinirli ve hesap soran biri de olabilir,ailemin huzurunu ne hakla bozarsın,,velhasıl ucu yine bana dokundu,eşim yok yere bana dikkatli olalım,aman ayıp etmeyelim gibi söylemlerde bulununca bende carladım:27: Bu arada başbakınımız 5çocuk yapın demiş şimdide:47:,,gelsin benim kızı uyutsun bi gece de görsün 5 çocuk gücünde tek çocuk nasıl oluyor:47:Ona da kızdım bak yine:47: Boş laf edenlerin alayına "gider" yapıyorum bu aralar:27:

Selam arkadaşlar,

nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım.. bir kaç gündür de hiç giremedim.. Kaan hasta oldu.. hiç keyfi yok burnu alıyor öksürüyor.. gceleri hiç uyumuyor... doktora götürdüm şurup verdi ve antibiyotik yazdı.. kullanmak istemiyordum ama kulaklarda iltihap başlagıcı var dedi o da boğazda enfeksiyona sebep oluyor öksürtüyor dedi... önlemini almazsan bronşite çevirebilir dedi...Bugün de tam huysuz hiç 1 dk susmuyor sürekli ağlama halinde mızmız ve mayışık.. gece de öyleydi.. off off şu haftalığı atlatalım başka bişey istemiyorum

Sizce napsam.. acil önerilerinize ihtiyacım var. (İlaç konusunda)

yine nasıl geçtiğini anlamadığım bir haftasonu, yine bir pazartesi, yine annesinden ayrı kuzu, yine oğlunu özleyen anne, yine elinde süt sağma makinası....
an itibariyle durumum budur

Selam arkadaşlar,

nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım.. bir kaç gündür de hiç giremedim.. Kaan hasta oldu.. hiç keyfi yok burnu alıyor öksürüyor.. gceleri hiç uyumuyor... doktora götürdüm şurup verdi ve antibiyotik yazdı.. kullanmak istemiyordum ama kulaklarda iltihap başlagıcı var dedi o da boğazda enfeksiyona sebep oluyor öksürtüyor dedi... önlemini almazsan bronşite çevirebilir dedi...Bugün de tam huysuz hiç 1 dk susmuyor sürekli ağlama halinde mızmız ve mayışık.. gece de öyleydi.. off off şu haftalığı atlatalım başka bişey istemiyorum

Dilberege öncelikle Kaan'a geçmiş olsun:ssz:İnşallah çabucak atlatır ve iyi olur kuzum:emir_bebek: Ben de benzer bir durumla karlşılaşmıştım canım,
antibiyotiğe de dr.umuz da bende sıcak bakmamamıza rağmen kullandım canım,çünkü kullanmadığım zaman doğabilecek olan kötü sonuçlardan bahsetti dr. ben de başladım hemen,,5gün kullandık(antibiyotik ve öksürük şurubu)biz,,sonra da atlattı kuzum...Acil şifalar dilerim:nazar:

yine nasıl geçtiğini anlamadığım bir haftasonu, yine bir pazartesi, yine annesinden ayrı kuzu, yine oğlunu özleyen anne, yine elinde süt sağma makinası....
an itibariyle durumum budur

süt sağmaya giden bir modern köylü kızıyımdır, an itibariyle durumum budur. masamdaki sıvı, içtiğim sudur :) hem hüzün hem şebeklik. iyice laçka olmuş sinirlerim, hepinizden özür dilerim ve giderim öhüüü öhüüüü

ufukta epey bir zaman var gibi dursada çok çabuk vakit geçiyor :10:
ayrıntılar ile uğraşacağımız için bence hepimiz bulduğumuz fikirleri ve paylaşalım derim :40:

ben araştırmalara küçükte olsa başladım
27 mayıs doğumgünümüz 20-25 mayıs arası kısmet olursa tatildeyiz (erken rezervasyon olayı :51:) 27 mayıs pztesiye geliyor
ben ne zaman yapıcam bu doğumgününü bilmiyorum:ssz:
ya bir hafta öncesinden yapacağım 18-19 mayıs yada 1 hafta sonra bilmıyorum :44::44:

tek bildiğim kızımın tütüsü hazır sadece daha kabarık olması için birkaç dokunuşa ihtiyacı var :55:

süt sağmaya giden bir modern köylü kızıyımdır, an itibariyle durumum budur. masamdaki sıvı, içtiğim sudur :) hem hüzün hem şebeklik. iyice laçka olmuş sinirlerim, hepinizden özür dilerim ve giderim öhüüü öhüüüü

yarım aklımı seveyim. şebeklikle uğraşırken süt sağma şişemi evde unutmuşum :) naçar geri döndüm odadan... akşama kadar patlangaç olurum artık. vay başıma kendi başımdan gelenler vaaay :(

ufukta epey bir zaman var gibi dursada çok çabuk vakit geçiyor :10:
ayrıntılar ile uğraşacağımız için bence hepimiz bulduğumuz fikirleri ve paylaşalım derim :40:

ben araştırmalara küçükte olsa başladım
27 mayıs doğumgünümüz 20-25 mayıs arası kısmet olursa tatildeyiz (erken rezervasyon olayı :51:) 27 mayıs pztesiye geliyor
ben ne zaman yapıcam bu doğumgününü bilmiyorum:ssz:
ya bir hafta öncesinden yapacağım 18-19 mayıs yada 1 hafta sonra bilmıyorum :44::44:

tek bildiğim kızımın tütüsü hazır sadece daha kabarık olması için birkaç dokunuşa ihtiyacı var :55:

Bende kızımın party temasını minnie'li yapacagım ama renkleri pembe siyah kullanacağım,,bunun için bulabildiğim görselleri fikirleri biriktirmeye başladım,,
tacını hem kulaklı hem de normal olarak hazırlayacağım çünkü prenses gibi de olsun istiyorum minnoşum:nazar:.. Birkaç detay olarak da ekleyeyim kankalarıma:16: $1 copy.webp

dilberege__bence ilaçları kullanmalısın canım..
bak biz bronşitten 3 gün hastanede yattık...
bizim doktor hep derki,gece yatarsın sağlam,sabah kalkarsın bronşit..
yani o kadar çabuk bronşite çevirebilir...umarım öyle birşey yaşamassınız..
geçmiş olsun

selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri:))
dün çağla ya ilk defa portakal suyu verdim yaklaşık 4 tk kadar..
1 saat sonra baya kustu..acaba portakal suyundan olabilirmi..
böyle birşey yaşayan varmı..

ha bide bizim kız kakasını yapacagı zaman illa ki ayaga kalkmaya çalışıyo
ayakta yapıyo..böyle bir durum yaşayan varmı:1:
normaldir heralde demii:1:

yarım aklımı seveyim. şebeklikle uğraşırken süt sağma şişemi evde unutmuşum :) naçar geri döndüm odadan... akşama kadar patlangaç olurum artık. vay başıma kendi başımdan gelenler vaaay :(

şişeyi mi yoksa makineyimi unuttun canım..makina yanındaysa başka birşeye sagsan olmazmı..
sen ne iş yapıyosun ve ogluna kim bakıyo:17:
saygılar...

Yumurtayi tam sari olarak hergun veriyorum
Cevizi de hergun yiyor
1dilim tam bugday ekmegi ici olmadan kahvalti yapmiyoruz
yulafin muhallebisini denedim ins aksama ekmegini yapacagim
migrostan almistm ben cnm

iste en sevdigim konu! Ben bi konu acmistim ama bir turlu bulduklarimi yazamdm aksam ekleyeyim bari
Bence 1 2yas al cnm beste de ufak bi cocuk degil
Sağol canım. Merakla bekliyorum yazacaklarını.
Dediğiniz gibi 1-2 yaş almak en mantıklısı sanırım.
Selam arkadaşlar,

Canım çok geçmiş olsun eğer dr un verdiyse kullan canım çünkü iltihap başlangıcı varmış. Acil şifalar diliyorum.

Benim başıma da gelmişti aynı durum... Dediği gibi akşam eve gidince patlayacak gibi olmuştu :)

dilberege__bence ilaçları kullanmalısın canım..
bak biz bronşitten 3 gün hastanede yattık...
bizim doktor hep derki,gece yatarsın sağlam,sabah kalkarsın bronşit..
yani o kadar çabuk bronşite çevirebilir...umarım öyle birşey yaşamassınız..
geçmiş olsun

Canım teşekkür ederim.. Bende öyle düşünüyorum bu hastalığı bir atlatalık hele.. ondan sonra hasta olmamamız için gerekli tüm önlemleri alacağım ki ilaç kullanmayalım

selam fıstıklar ve fıstık ezmeleri:))
dün çağla ya ilk defa portakal suyu verdim yaklaşık 4 tk kadar..
1 saat sonra baya kustu..acaba portakal suyundan olabilirmi..
böyle birşey yaşayan varmı..

ha bide bizim kız kakasını yapacagı zaman illa ki ayaga kalkmaya çalışıyo
ayakta yapıyo..böyle bir durum yaşayan varmı:1:
normaldir heralde demii:1:

Canım geçen haftadan beri Kaanın midesi de çok hassas.. birkaç kez yemeklerden sonra emzirdikten sonra kustu.. ben diştendir dedim ama emin olamadım..

Bu arada Kaanı 5 aylıktan beri.. daha doğrusu sünnet ettirdiğimizden beri kakasını primaya yapmıyor.. her sabah saat 11 lerde lavaboya tutuyor ve oraya yapıyor.. :)

Back
X