2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkes saolsunnnn
Meleğim sitem etme anacımmmmm:emir_bebek:
Azraece ne güzel yapmışsınız öyle şekerim kankanızda gayet formundaaaaa

Bugüzel pazar gününden(bu sabah Asya uyudu diye güzel:52::53:)
Herkese kocaman günaydınnnnnnnnn

Insan sevdigine sitem edermis anacim,ne yapayim elimde degil be canim...
Sitem bir tarafa bu konuda sen haklisin cnm , Asya icin ne gerekirse tabiki onu yapmalisin..onceliklerimiz daime bebeklerimiz olmali..seni ve Asya yi cok opuyorum ve herseye ragmen seni bu sahalarda gorme dileginde oldugumuda yinede bil isterim..

Holleyyyyy elektrik erken geldi veeee bende MUTLU ANNE nin kara kiz kekinden yaptim himmmmm,mutluanne seni cok seviyorum rum rum:16: foto eklicektim ama size bunu yapmak istemiyorum:1:
Su hafta sonu sayfalar hicc ilerlemiyor, bu sayede bende yetisebiliyorum hiziniza,kocasiz olarak meydan bana kaliyor :52:

Kızlar herkes saolsunnnn
Meleğim sitem etme anacımmmmm:emir_bebek:
Azraece ne güzel yapmışsınız öyle şekerim kankanızda gayet formundaaaaa

Bugüzel pazar gününden(bu sabah Asya uyudu diye güzel:52::53:)
Herkese kocaman günaydınnnnnnnnn

Canim sem nerelerdesin yahu
hoş bende eskisi kadar sık giremiyorum Tuana firsat vermiyo uyudugu zamanlar anca işlerimi yapiyorum

ne var ne yok asya napiyor sen nasilsin ek gidaya alisti mi amcangilleq nasillar falan dermişim:1:

MYBABYLOVE, canim nasil olayim vallahi, okumussundur esim izne gelemiyor biraz buruk icim ama kizim icin dimdik duruyorum cok sukur.Sanada cok gecmis olsun canim dikkat et kendine arik hasta olma luksumuz bile yok,bebisler bizden ilgi bekler :-) Annenin gelmesi iyi olmus,optum okisimizi ve annesini:16:

meraba arkadaşlar,nasılsınız
''iyiyizzzz'' tamam oturun:))

dün dişim dişim dedim kimse cevap vermemiş:(( hala dişim agriii:))
melegim bir sen cevap vermişsin ama hiç yardımcı olamadın..
dişçiye git yazmışsın canım gidecem ama yarını beklemem gerekiyo:))
neyse yinede 10 tl yi sen kazandın..
bana özelden açık adresini yaz yollayım kargoyla...
ama kargo parasına karışmam ona göre:))hadi yine iyisin kaptın 10 lirayı:1:

bizim evde bir sessizlik var kocam yok 2 kızımda uyuyo
bir boşlukta gibiyim:18:çok korkuyorum:))
off dişimmmm
herkes iyidir umarım bebekler,koca bebekler,off dişimmm...
daha yemek yapacam akşama ne yapsamki
off dişimm...
:1::1::1:

dün akşam misafirlikteydik orda da mayıs bebegi vardı:)kadını iyice inceledim
içimizden bu topikten birimi diye:)
neyse baktım çocuguna yufkalı börek yediriyo bende çağlaya yedirdim biraz..
nasıl damagıyla ezip yedi şaşırdım..ben hiç ekmek türü şeyler vermemiştim..
sonra bugün öglen elektirik yoktu yemegini blendırdan çekemedim
çatalla ezdim verdim valla yedi çocuk..
canım kızım söylesene anne ben pütürlü yiyebiliyorum diye dimi ama
ne diye beni hergün ugraştırıyosun..:1:
neyse bunuda ögrenmiş olduk çok sevindim..

yine topikte kimse yok acaba ki ne yapıyo:))tahminler geliyo:)))

melegim__yine bir pogaça çeşidi demekle meşgul..

annezeynep__giyinmiş en cici şeylerini kocasının ateşini çıkarmaya çalışıyo:))

beykoz__:1::1:kız valla aklıma senle ilgili başka bir şey gelmiyo ne yapıyım:))anladın sen

planner__biraz temizlik yapmıştır sonrada oyuncak bebegiyle oynuyodur:))kv de uyuyodur...

tatlıcadı__kesin yerde uzanmış saçları temizliyodur:)

ilkim70__bugün ugramadıgına göre gezmelere gitmiştir...

mutluanne__mirayı gece uyutabilmenin yollarını düşünüyodur..anasonmu versem acaba diyodur:))

edaack__bu sefer beni merak eden olmuşmudur diye düşünüyodur:))evet bennnn:)

çiçekçiçek__hımmm yaptıgı keki yiyodur:)çokmu güzel oldu bak canım çekti..

bambucan,azraece,yavrukedi,siyahlale,şekersizyeşilçay,nagihan, sizler ne yapıyosunuz bakiyim hııı:)))
offf dişimmmm:1:

Babyceren; utu yaptım, defneyi uyuttum şimdî yemek yapıcam. Pişerken ütüye devam. Camasır yıkanıyo bi yandan...

Bu arada cok mutlu oldum. Defne alkış yapıyo artık. Arada yapıyodu ama kafasına eserse. Şimdi alkııııışşş diyoruz, ellerîni çırpıyo sıpa. Sırada öpücük var. Onu da arada yapıyo ama alkış gibi soylediğîmizde yapmıyo. Bu arada şu tarifleri ben de denemek istiyorum ama yarın da temizlik yapiim diyorum. Offf bu işler hiç bitmiyo yaaa

BABYCEREN,ayagini kaldir tam ustune bastin tatlim:1: ohhh yaninada tomurcuk cay yaptim,benim gibi pasta borek konusunda usengec sahsi bile yoldan cikardiniz ya helel olsun yaneeeee :131:

İyi geceler, bi yuva buldum burda bugun gittik. Temiz nezih her bebekle 1 öğretmen ilgileniyo. Şu ann 2 bebek var biri 9 diğeri 13 aylık. Defneyle 3 olucaklar. Yatakhaneler yaşa göre ayrılmış. Aylık yemek kistesi hazırlanıyo. Yemekler kendi bunyelerinde pişiyo. Kahvaltı meyve yoğurt sebze vs. Kameradan istediğin saati izleyebiliyısun. Ama online değil (tek olumsu yanı o) orda izletiyolar istersen. Aslında daha cok cocuk var ama bölmüşler 1 yasına kadar olanlar, 1-1.5 yas ve 1.5-2,5 yas diye... Yatakları görmeniz lazım. Cok seker bi yatakhanesi var ve onlar da ayrı yaslara gore. Defnenin kalacagı odada 2 tane sallanan karyola var. Mutfak temiz. Yemek yedikleri yer de öyle ve ırda top havuzu sallanan at tahteravalli vs. bi sürü oyuncak... Ve bahcesi de cok guzel. Yazın bahcede de oynuyolarmış, doğumgunu partileri falan kısacası ev ortamından daha cok sosyal imkanı olcak inşallah ve eşimle karar verdik kesin oraya bırakıcaz. Defne de cok sevdi. Hep gülücük attı. Gidince bakıcı ablası onu aldı ve kameradan izledik oyun oynadılar. Hiç aglamadı yabancılık cekmedi. 15 subattan itibaren birlikte gidicez. 15 gun alışma dönemi. 1-2 saatten baslayıp süreyi uzatarak tamamen onlara bırakıcam. Bakalım nasıl gecicek... Müdiresi de psikolojik danışmanmış aynı zamanda. O da hoşuma gitti. Bilemiyorum. Hayırlısı olur inşallah.
Ayrıca bikac gundur hafiföksürük ve ates vardı. Doktora götürdüm. Gayet iyi oldugunu ilaclık bi durum olmadıgınııhlamura devam etmemi söyledi. 1.5 ayda 600 gr almış boyu da 1 cm uzamış 69 olmuş. Genel durum bu.

canımm içinize sindiyse ne güzel,inşallah Defne Karen çok mutlu olur,ama sosyal açıdan çok iyi olacağı kesin öpüyorum seni tatlı kızını,inş hastalanmadan atlatır kuzu:16:

uykusuz yorgun en cok da endiseli gecen 4 gunun ardindan E VI MI ZE DON DUUUUKKK!!
:62::64::92::124:

Omer.in eve girinceki halini gormeliydiniz
Odalari gezdirdim kucagimda degil de at ustunde sanki cok gururlu ve magrur bir ifadeyle sanki fetihten donmus gibi sirita sirita heryeri selamladi :)

Odasina girince hersey yerinde duruyor mu diye kafasi bir oraya bir buraya hizli bir kontrol yapti sonra yine hicbirsey demeden siritti

Hastane donemi kapandi artik oyun zamani diye OYUN ZAMANI kitabini almistim dokun hisset serisinden
Paketini acti kitaba bayildi oynadi oynadi mest oldu

Banyoya girdik hepimiz arinalim diye
Bastan guzelde kopukledik ama sonra yuzu bana donunce bir soluk durmadi meme de meme surekli gogsume saldirdi
hepimizin birdenHasta olmamizin da vardir elbet bir hayri diye dusunmustum
Omer.in hastalandigimiz gunden beri dogdugu gunku gibi memeyye saldirmasi yanimiza kar kaldi cok sukur :)

Tatlicadim TURUNCU gecen hafta Carsamba gitmisti 3hafta kadar kalacak sanirim

ZADA fotograf istiyoruuummm teknoloji o kadar ilerlesin ki bir tikla hepsinden tadabileyim!!

Kabakli pasta bizim aile gelenegimizdir bize her gelen ya incirliden ya kabaklidan ister
Ben cevizleri kavurup koyuyorum daha bir kokulu oluyor
Bir de kremsanti yerine nisastali muhallebi yapiyorum
Anammmm yazarken aserdimmm

işte günün en güzel haberlerinden biri günlerdir aklım ömer deydi çok şükür
döndünüz eve rabbim tekrarlamasın:16:

Çokmu gönülden istedin şekerim
Haftalardır hiç girmedim bir bakayım dedim adımı gördüm
Turuncudamı yok
Ben hiç fırsat bulamıyorum ama arada haberlerinizi alıyorum
Kaç gündürde annem yeğenim bende

Bende hepinizi çok özledim tatlım mm
Bu uzaklık size özel değildi
Biraz kabuğuma çekilmem gerekiyordu herseyden uzaklaşarak içsel arınma yaşadım uheuheuhueıeheı

Ee neler yapıyorsunuz bakalımmmmm fındıkların nasılll
Bİzde hala diş yokkkkkk ama bu kız gitgide yaramaz olmaya başladı
Yakında kimse beni evine sokmucakk sanırım:118:

bir diğer güzel haber biyolog gelmiş hoşgeldin canım
çok özledik seni,yerin çok belli oluyordu valla,Asya'nın ek gıdaya alışmasına çok sevindim
kendini özletme gel sık sık:6:

herkese meraba:)
bir şey sormak istiyorum..
bebeklere günlük yemek yapıyoruz ama ben yinede tencerede artanı dolaba
atıyorum çünkü heran herşey olabilir bir anda misafir gelebilir veya aniden evden
çıkmak zorunda kalabilirim diye hemen dökmüyorum...ertesi günü eger evdeysem döküp
yenisini yapıyorum...
mesela bugün yapmadım dünkü yemegi yiyecek...çünkü birazdan çıkmam gerekiyo
eşim yedirecek yemegini...
sizler ne yapıyosunuz...dişarıya çıktıgınız zaman..

bende çorbaları 2 günlük hazırlıyorum canım

iyi akşamlar mayıs bebeleri ve çilekeş anneleri hepinizi kocaman öpüyorum tavşanımla berarber:16: :16:

arkadaşlar pc bozuldu hödük kocam bozdu küstüm bnede ona anneme irtica ettim özlesin benı düdük :1:
sizleri özledim inanamazsınız :17:iyidir tüm bebişler işlaaa incileri çıkanları dudaklarından yerim emekliyenlerin totişlerinden ısırıım :52: ALLAH sağlık sıhat versin der ve mama yapmaya kaçıom anneme geldik diye yan gelip yatmak olmaz :37:

senin yazılarına bayılıyorum çok enerjik geliyorsun bana,güzel dileklerin için teşekkürler canım
sende özleniyorsun unutma:52:tavşanı ve seni öpüyorum:1:

Azraececim hoşgeldin tatlım,evine gelmene sevindim
iyi olmanızada çok sevindim,annenin umresinide kabul etsin rabbim
bizleri düşündüğün için çok teşekkürler hayatım
seni ve tontişimi öpüyorum:32:

haftasonu hava çok güzedi cumartesi kuzumu kv bırakıp çarşı gezdim biraz
kuzuma seneye için kıyafet aldım indirimdeken:ssz:banada iyi geldi kafamı dağıttım biraz
ama kuzumu özledm ben uyutup çıkmıştım az uyumuş ben gelene kadarda uyumamış gelince hemn emzirip uyuttum
bu sabah kuzum kahvaltı etmedi 270 cc süt içti:25:
kimsede yok :23:
bende çıkiim görüşürz yavrular:21::21:

meraba arkadaşlar,nasılsınız
''iyiyizzzz'' tamam oturun:))

dün dişim dişim dedim kimse cevap vermemiş:(( hala dişim agriii:))
melegim bir sen cevap vermişsin ama hiç yardımcı olamadın..
dişçiye git yazmışsın canım gidecem ama yarını beklemem gerekiyo:))
neyse yinede 10 tl yi sen kazandın..
bana özelden açık adresini yaz yollayım kargoyla...
ama kargo parasına karışmam ona göre:))hadi yine iyisin kaptın 10 lirayı:1:

bizim evde bir sessizlik var kocam yok 2 kızımda uyuyo
bir boşlukta gibiyim:18:çok korkuyorum:))
off dişimmmm
herkes iyidir umarım bebekler,koca bebekler,off dişimmm...
daha yemek yapacam akşama ne yapsamki
off dişimm...
:1::1::1:

Allah razi olsun sayende money kazandim :)) cnm disin icin gercekten cok uzuldum inan ne yapalir bu konuda cok bilgin yok, ben eskiden asprin icer yada kolonya basardim varsa aslan sutu cok iyi geliyor birebir..ehuehuheu tove tove simdi gunaha sokucan benide yaa...

dün akşam misafirlikteydik orda da mayıs bebegi vardı:)kadını iyice inceledim
içimizden bu topikten birimi diye:)
neyse baktım çocuguna yufkalı börek yediriyo bende çağlaya yedirdim biraz..
nasıl damagıyla ezip yedi şaşırdım..ben hiç ekmek türü şeyler vermemiştim..
sonra bugün öglen elektirik yoktu yemegini blendırdan çekemedim
çatalla ezdim verdim valla yedi çocuk..
canım kızım söylesene anne ben pütürlü yiyebiliyorum diye dimi ama
ne diye beni hergün ugraştırıyosun..:1:
neyse bunuda ögrenmiş olduk çok sevindim..

Borek caiz mi acaba, yani verilebiliyormu bu yasta bebege onu ogrenmem lazim..
Bizimkide yerdi catalla az ezdigimde ama bugun ve dun tam kabus ne versem kusuyor, usuttu galiba yada ah disler yokmu hele su ust disler perisan etti kuzumu ah ah

melegim__yine bir pogaça çeşidi demekle meşgul.:

yok cnm bilemedin, ben misafirlerimi agirladim sadece bir cirttiler..menude pogaca yoktu ,ispanakli peynirli borek.,kakolu toplar ve mayonezli tavuk salatasi vardi

ben artık kızıma bol bol pütürlü şeyler veriyorum bugün elma bile kemirdihiç müdahale etmedim bir dilime yakın elma yedi iki üç haftadır yavaş yavaş veriyordum tabi bir keresinde yutamadı çok fena kustu ama şimdi epey alıştı diyebilirim.

melegim__yine bir pogaça çeşidi demekle meşgul..

annezeynep__giyinmiş en cici şeylerini kocasının ateşini çıkarmaya çalışıyo:))

beykoz__:1::1:kız valla aklıma senle ilgili başka bir şey gelmiyo ne yapıyım:))anladın sen

planner__biraz temizlik yapmıştır sonrada oyuncak bebegiyle oynuyodur:))kv de uyuyodur...

tatlıcadı__kesin yerde uzanmış saçları temizliyodur:)

ilkim70__bugün ugramadıgına göre gezmelere gitmiştir...

mutluanne__mirayı gece uyutabilmenin yollarını düşünüyodur..anasonmu versem acaba diyodur:))

edaack__bu sefer beni merak eden olmuşmudur diye düşünüyodur:))evet bennnn:)

çiçekçiçek__hımmm yaptıgı keki yiyodur:)çokmu güzel oldu bak canım çekti..

bambucan,azraece,yavrukedi,siyahlale,şekersizyeşilçay,nagihan, sizler ne yapıyosunuz bakiyim hııı:)))
offf dişimmmm:1:

Uu beybi in misin cin misin muneccim misin bu gece hedefim gobek dekoltesi
Malzemeler Saypa'dan on yuzeyi orumcek agi orgulu 15liraya gecelik :1: (evet saypa fantazi gecelik satmaya baslamis gorunce sok oldum naylon maylon demedim hemen aldim:))
Zada miydi ozel hazirlik yapan? Zor ismis yav oje surmeyi unutmusum ben! 27yillik hayatimda 10kere ancak surdum galiba :3::3:

Omeri uyutur uyutmaz sirra kadem basicam hadi hayirlisi bakalim adami surum surum surundurmeden donmem gali :8:

Babyceren; utu yaptım, defneyi uyuttum şimdî yemek yapıcam. Pişerken ütüye devam. Camasır yıkanıyo bi yandan...

Bu arada cok mutlu oldum. Defne alkış yapıyo artık. Arada yapıyodu ama kafasına eserse. Şimdi alkııııışşş diyoruz, ellerîni çırpıyo sıpa. Sırada öpücük var. Onu da arada yapıyo ama alkış gibi soylediğîmizde yapmıyo. Bu arada şu tarifleri ben de denemek istiyorum ama yarın da temizlik yapiim diyorum. Offf bu işler hiç bitmiyo yaaa

Masallah Defne Karen e , bizimkide yapiyor ama alkis degil :34:
bizimki anne ve babaya nasil vurulur onu biliyor..caktigi yerden de guller bitiyor..hi birde iyi sac ceker..kafamda sac yok zati olanlarida bizim oglan temizliyor..akilli oglum benim cok temizdir kendisi :))
Is bitmez cnm dunyanin belki en nankor islerden biride ev isleridir..yaparsin yine yaparsin sonra hep ayni bilindik kisir dongu yani :((

kızlar akşam başıma gelenleri yazayımda ibretlik alalım. yan komşum eylülde taşınmıştı hemşireymiş hamileydi o zaman yazmıştım sanki biraz yardım etmiştim ona evliliğinde problemleri vardı. dün gece bavulları açarken geç saatte bebeğin ağlamasını duydum kapıyı açtım hastamı diye sordum değil deyince girdim o da asansöre bindi gitti. birşeylerin ters gittiğini hisettim ya aklımda kaldı. bugün yine akşamüstü bebeğin ağlamasını duyunca yine açtım kapıyı asansör bekliyordu hemde ağlıyordu gel içeri dedim. kızlar ayıp olacak ama hıncımı alamıyorum şerefsiz kocası bunu tahmin ettiğim gibi aldatıyor ve artık seni istemiyorum boşanalım demiş. kızda o saatte 3 buçuk aylık bebekle otele gitmişte kılını kıpırdatmamış. yavrum gece otelde çok üşümüşler. kızcağız 2 gündür açım diye titriyor. bendede bişey yok makarna yapmıştım kendime azcık o vardı yumurta kırdım tahin pekmez kardım. hem yiyor hem ağlıyor. çocukta ağlıyor belli aç kızın sütü yok. aldım bir güzel emzirdim bebeği. bana nasıl gülüyor emerken bir görseniz başladım bende ağlamaya ecede nasıl bakıyor bize şaşkın şaşkın. bugün konuşalım diye gelmiş kız ama adamın umrunda değiller. otele filan gitmek yok dedim burada kal eşimde yok çocuğun bezi yokmuş değiştirdik. rezenemde bitmişti. aşağıdaki komşuma nese ablama gittim istemeye. onada anlattım durumu. o da 1 yaşındaki oğlunu kaptı geldi. birde o emzirdi bebeği. sen niye gidiyorsunki dedi gitmesi gereken eşin gitmiyorsa polis zoruyla çıkarırız dedi. git otelden eşyalarını al gel dedi. eşyalarını alıp gelesiye neşe ablam tatlısına kadar bir tepsi yemek koyup gelmiş zorlana yedirdik kızcağıza. sonra gitti evine dava bitesiye kadar evimde kalıcam demiş adamda tamam demiş Allahtan.

o gidince eşimi aradım durumu anlattım iyi yapmışın dedi. kapattıktan sonra mesaj atmış herşey için sağol iyiki varsın seviyorum seni diye. oturdum birde mesaja ağladım:))
sular bulanmadan durulmuyor. bende loğusalığımda boşanıcam diye tutturmuştumda eşim ne kadar üzülmüştü onları hatırladım. evliliğimin ilk yılı zor geçti sayılır. evliliğe alışmak, gurbetlik, kaynana cadısının problemleri. ama görüyorumki zamanla herşey oturmaya başlıyor yerine. bende dört dörtlük değilim benimde hatalarım oluyordu muhakkak. hele bu yaşadığımız ayrılıkla dahada bağlandık eşimle birbirimize. Ecemde en büyük mutluluğumuz ikimizinde o bizi tamamladı.

odunda olsalar, belki şu anda onlara kızgında olsanız gidip sarılın eşlerinize:)) çok duygusala bağladım gece gece:))

Rabbim arkadaşının ve onun durumunda olanların yardımcısı olsun.Mevlam herkesin evine huzur versin.

Back
X