2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ecemin güzel resmiyle gözümüz gönlümüz açıldı resmen
canım bence kaldır nazar değmesn kuzucuğa misafirler bile görüyor topikte
her resim ayrı güzel kuzumun maşallah sübhanallah
tam yemelik bu ama annesi benim yerime öper misin bi tane:24:

azraececim

Allah kavuştursun annen umreye gitmiş Allah kabul etsin ...
Eceye tekrar maşallah demek istiyorum nazar değmesin yavrucağa
41,5 kere maşallah :nazar::nazar:

eti sizin kemiği benim olsun hepinize yeter ece:)) yiyin gayri:))

kızlar ecenin saçları bayağı uzadı ya:)) defne karen, mira ve ece şöyle üçlü bir kel pozu verselerdi ne güzel olrdu:))

izmire gittim 2 günde vurdum kendimi alışverişe bütün paramı yedim:17: kendime bir çöp dahi almadım hepsi ece hanıma ki eşim tembihlemişti artık alma birşey yaza alırız diye:)) telde param bitti diyince banane diyor bende cumaya cami önüne gideriz kızınlan artık dedim oda ikinizde gürbüzsünüz kimse inanmaz size dedi:52: bana gürbüz dersin ha tak kapattım teli hemen aradı yolluyom para diye saf kendi düştü tuzağa:))

Yazdım ama beni görmedin sen:43::43::43::43:
Besteye de 'dişi çıktı':1: resmi yapar mısın teyzesi Pleaseeee

Ne demek şekerim,,buyur:42: Keşke hepimiz birlikte yapsaydık kızlar,ben bi sticker cikisi alirdim butun suslere yapıstırırdık walla,kalabalıkta olurduk herkes bişey yapar gelirdi:1:
hadi çoğumuzda ilk bebişler diye de insan es de gecemiyo,,hep masraf hep masraf:1:Allah keselerimize bereket versin:emir_bebek:

$best.webp $beste.webp

Ne demek şekerim,,buyur:42: Keşke hepimiz birlikte yapsaydık kızlar,ben bi sticker cikisi alirdim butun suslere yapıstırırdık walla,kalabalıkta olurduk herkes bişey yapar gelirdi:1:
hadi çoğumuzda ilk bebişler diye de insan es de gecemiyo,,hep masraf hep masraf:1:Allah keselerimize bereket versin:emir_bebek:

Eki Görüntüle 624376 Eki Görüntüle 624378

Çok teşekkür ederiz teyzesi ellerine sağlık:46::46::46: çok güzel olmuş.
:16::16::16::16::16: Kızım da teşekkür ediyo öpüyomuş seni:54:

Çok teşekkür ederiz teyzesi ellerine sağlık:46::46::46: çok güzel olmuş.
:16::16::16::16::16: Kızım da teşekkür ediyo öpüyomuş seni:54:

Bende kızını kocamaaaan öpüyorum,,
bu arada şu diş vektörü dile gelse "beni ne çok kullandın mutlu anne:20:" dicek:1:
napalım ayrımcılık olmasın,,sadece erkeklere biraz torpil gectim:1:
herşey gönlünüzce olsun kızlar:54:

kızlar yaa ben hafta sonu tartıldım 2 kg almışım:9:
moralim çok bozuk sinirden çok güldüm ve hala gülüorum:1:sözde diyet yapıyorum:1:
aldığım 2 kgyide kutlamak için irmikli tatlı yaptım:56:üzerinede damla çikolatayla kilomu yazdım euheuheu
yanımda bulunan herkese 1 ay içinde 4 kg vericem diye söz verdim
bakalım 4 kg vericem mi alıcam mı:52:

Ya inanmıyorum şuan kendime:54::54::54:
Gerçekten gözümden kaçmış canım:71:Kendi adıma çok özür dilerim:26:
Geçmiş olsun,,ne diyosun ne eğriliği ya ufff. Fizik tedaviye başla canım baksana dr. kesin demiş.
Herkesi tek tek okuyup atlamiim istiyorum gözlük bile takıyorum sizi okurken ama olmuyor demekki işte:26:
Allah biran önce şifa versin canım:nazar:

canım kusura bakma dün ben yazılanları okudum ama benim sıpam yataktan düşünce ömrümden uzun yıllar ve aklımında bi kısmı gidince unuttum:17:
omurgada eğrilik ve düzlük duymuştumda omurilikte eğriliği ben yeni duydum:53:daha neler duyucaz bakalım..
geçmiş olsun canım..
benim aklıma 1 saat için gelenler..yakınlarda senin yakının,eşinin yakını yok mu 1 saat azranın yanında bulunsalar?eşinin iş yeri uzak mı?1 saatliğine eve gelse

canımcım geçmiş olsun dolmuş taşmış geçmiişi okurken arada kaynamış şekerim nasılsın şimdi, annenler falan nerdeler bu süreçte gelip biri destek olamazmı sana zor ya allah hem kuzularımıza hem bize sağlık versin ins..

ayy cnm çok geçmiş olsun tatlım...bende dünkü sorunu gördüm tatlım soracaktım gittinmi nededi doktor diye ama erken diye sormadım..kendi adıma özür dilerim tatlım bazen havada gibi kalıyor yazdıklarımız ama gözden kaçıyor işte...eğerki bırakcak kimsen yoksa yanında götürcen mecbur tatlım bende aylarca diş için gittim geldim hemşire ablalar ilgilendi hep kızımla 45 dk sürüyodu bir pansuman 2 ay gittik geldik haftada 2 kere...ama tabi bu en son çare..eğerki kardeşin annen fln gelebilecek olursa süper olur..1 aycık idare ediverirler inş.

bambucan__canım kendi adıma özür diliyorum evet okudum ama pek bir bilgim olmadıgı için cevap yazmadım,
ama geçmiş olsun yazabilirdim dalgınlıgıma geldi..geçmiş olsun canım..kimse yokmu sana yardımcı olabilecek..
allah yardımcın olsun çocukla zor olacak ama bir yolunu bulacan mecburen:54::54::54:

Bambucan gecmiş olsun canım. Ben demiştim kesin unuttuğım vardır diye ;)

Bu da sana ve Azra için,,10dk.da bir msj yazabiliyorum canım burdan ekliyorum,,detay varsa ozelden yaz sen yine:54:
Eki Görüntüle 624220

canım çok geçmiş olsun kusurumuza bakma lütfen
Allah acil şifalar versin :17::nazar::nazar:

Canım çok ama çok geçmiş olsun sabah yazarken aklımdaydın ama sonra ne olduysa unutmuşum.
Yalnızlık gerçekten çok zor yanına gelebilecek hiç akraban yok mu canım 1 ay sana destek olsa.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. başta üzdünüz ama tamam aldınız gönlümü barıştım sizle:1:
geleyim sorunuma. dediğim gibi komşu yok bırakacak. annem hayatta değil martta kaybedeli 5 yıl olacak:14:
keşke anneciğim hayatta olsaydı ama takdiri ilahi:50: zaten hamile kaldığımdan beri iki cümlemden beri ah annem ah oldu :14:
ablam var yardıma gelebilecek ama öyle ters bir yerde oturuyor ki oradan buraya vasıta yok.
ama ne varsa insanın kendi ailesinde var. babam hergün işini bırakıp ablamı evinden alıp bize getirecek ve geri götürecek insallah:26:
eşim evde olduğunda da eşim bakıcak zaten.

geleyim 2. üzücü olaya.. sırt röntgeni çekilince tabi ciğer falan hep filmde gözüküyor.
dr. dediki sigara kullanıyormusun? hayır dedim. ama kullanmışsın dedi.
evet ama hamile kaldığımdan beri bıraktım kullanmıyorum, öncesindede çok içmezdim dedim.
(inanın günde en fazla 5-6 idi. bazen daha az) dr.da gel bak dedi ben :53: dumur oldum.
çok kötü olmuş ciğerlerin dedi. sanki biri duman üflemiş gibi o kadar kötüydüki. şok oldum.
hani epeydirde içmiyorumya temizlenmiştir diye seviniyordum çok kötü oldum ve üzüldüm.
aman kızlar kullanan varsa vazgeçin, hala etkisindeyim:50:

geleyim 3. ve nihayet yüzümü güldüren habere. size yazdıktan sonra eşim azra ve ben sağlık ocağına gittik.
(6. ay aşısından sonra kontrol için gelin diye bugün tarihinde tembihlemişlerdi)
kuzuma çok sevindim 9.100 gr olmuş. boyu en son s.ocağına 2 ay önce gittiğimizde 72 cm.di. yine 72 çıktı hiçmi uzamamış yoksa yanlış ölçümmü bilemedim.
baş çevremizde büyümüş. yani gelişimi gayet iyi dedi dr. havada güzeldi, ordan çıkınca hafif yolu uzatarak güle oynaya geldik.

mutluanne diş için ayrı teşekkür ederim çok güzel olmuş eline gözüne sağlık :1:

zeynepcim sana yazamadım çok geçmiş olsun tekrar
evinize döndüğünüze çok sevindim :nazar::nazar:

biyologda gelmiş özlemiştik seni ve asyayı 16 kg vermiş olmanı ayrıca tebrik ve takdir ediyorum
süpersinn resimlerinizi bekliyoruz:nazar: :34:

defne ank diş buğdayınız hayırlı olsun canım :nazar::nazar:

diş buğdayımızı kutlayan kutlamayan ve resimlerimize güzel yorumlar yapan yada yapmayan
herkese kızımla teşekkür ederiz
yaşasın hümanizim :1:

son repliğe başlarken daha annemsi başlamıştım ama hümanizme çevirdim :1:

yarın görüşmek üzree :54::3:

Azraececim; bizimkiler de uzuyo ama doğumgunune yine bant falan takarız herhalde. Biz ne zaman küçük bi palmiye yapıcaz bu kızların kafalarına yaaaaa ;):ssz:

Back
X