Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün çok mutluyum.
Hani bakıcı arıyodum da bulamıyodum ya, dün tlf da annemle konuştum biraz acıtasyon yaptım iki ağladım
. O da babamla konuşmuş babam da torunumuzu ortada bırakacak değiliz demiş
. Annem akşam beni aradı, kızıma bakmaya geleceğini söyledi sonra da babam gelecekmiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam
. Tabii hemen sizinle paylaşayım dedim. Hepinizi öpüyorum şekerler
![]()
kızlar ameliyat olacağım dua edin nolur
Hani bakıcı arıyodum da bulamıyodum ya, dün tlf da annemle konuştum biraz acıtasyon yaptım iki ağladım
. Annem akşam beni aradı, kızıma bakmaya geleceğini söyledi sonra da babam gelecekmiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam
![]()
Allah razı olsun annenden sevindim ilkimcim senin adına![]()
canımm allah yardımcın olsun inş tez zamanda sağlığına kavuş dualarımız seninle...
canım çok sevindim çok iyi olmuş varya sende müthiş rahat edersin, annen her konuda yardımcı olur sana kesin üstelik aklında kalmaz minnoşuna bal gibi bakarlar zaten onlar torunun tadını alınca vazgeçemiyolar şekerimmtecrübeyle sabit yanii
![]()
kızlar bugece zeyno yaklaşık 10 gündür yapmadığı birşeyi yaparak sabaha kadar deliksiz uyuduamaa şöylekii ilk defa diş jeli aldık ve sürdük zorlada olsa! acaba onun etkisiylemi rahat uyudu kuzum bilemedimm:26:
kızlar bugece zeyno yaklaşık 10 gündür yapmadığı birşeyi yaparak sabaha kadar deliksiz uyuduamaa şöylekii ilk defa diş jeli aldık ve sürdük zorlada olsa! acaba onun etkisiylemi rahat uyudu kuzum bilemedimm:26:
deliksiz uyumakk mııAllah ımm bizede nasip et mutlu anneyede amin
![]()
canım zeynonun uyku düzeni böyleydi zaten aksam 9-9.30 arası uyur hiçç uyanmadan sabah 7-8 gibi uyanırdı ama 10 gündür şu dişler yüzünden uyumuyor geceleri yine aynı saatte yatıyor ama sık sık uyanıyor gözleri kapalı mızmızlanıyordu dişler rahat bıraksa kuzumu uyucak yani teyzesi gerçekten darısı başınıza ben şu kadarcık zamanda dayanamadım doğrusu inş butun kuzularımız mışıl mışıl uyuyan bebecikler olurlar, şu jei bugecede sürsemmi diye düşünüyorumm:26: doktor 3-5 gün sürün şu dönemi rahat geçirsin demişti ama ısrarla sürmüyordum, gerçi belkide hiç ilgisi yoktur bilemiyorummm:26:
![]()
kızlar şuanda çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istiyorumzeynoyu haftasonu yeni bir doktora götürdüğümüzden bahsetmiştim ya işte o doktorumuz aradı azönce ve zeynep ada nasıl oldu durumunu sormak için aradım dedi ayy nasıll mutlu oldum tahmin edersiniz heralde
bende bugece diş jeli sürdüğümü ve deliksiz uyuduğunu söyledim çok iyi dedi muhtemelen rahatlatmıştır onu bir iki gece daha uyumadan sürün ve takip edin problem yoksa sürmezsiniz jeli dedi ve ben doktoru telin ucunda bulunda poposundaki o pişik gibi olan şeyi yine sordum yok .... hanımcım hiçç endişelenmeyin önemli birşey olsa hemen konun uzamanı bir doktora yönlendirim sizi zaten takma hiç dedi ve birkez daha içim rahatladı,
zeynonun doğumundan beri gittiğimiz doktorumuzda çok iyi ama çok fazla yoğun ve meşgul, biz ona ulaşmaya çalışınca bile birkaç saatimizi alıyorki ki nerdeee bizi böyle arasında zeynonun durumunu sorsun açıkçası çok şaşırdım ve çok sevindim, bundan sonra sürekli takiplerimizdede yeni doktorumuzla sürekli görüşeceğim![]()
zeynoya..deliksiz bi uyku uyumak nasıl bi duygu canım?sabah nasıl uyandın?ben yaklaşık 6 aydan beri gece 3 gibi uyuyorum sonra saat başı uyanıyorumda
bebeği olup uyuyan bi insandan duygularını dinlemek güzel olur diye düşündüm
yeni doktorunuz içinde çok sevindim..bu arada diş jeli bitkisel mi canım?adı ne?bende mi kullansan benim yavrumunda canını acıtıyo bu dişler gözleri kapalı uykusunda ağlıyo![]()
walla sen bunları söyleyince acaba bizde mi değiştirsek diye düşündüm, bizim doktorumuzda hastanede oğlumu ilk muayene eden doktor olduğu için sürekli ona götürüyorum ama ben de çok tatmin olamıyorum, ben zaten çok soru soran bi tip değilim, istiyorum ki herşeyi kendi anlatsın, yönlendirsin beni ama ne yazık ki, mesela bize bi ek gıda listesini anlatışı vardı yazmış listeyi almış önüne arkasından da atlılar kovalıyo gibi anlattı, anladım mı bi şey anlamadım neyse yazılı diye fazla uzatmadım, ama aslında ek gıda nasıl önemli, isterdim ki çocuğa ekmeği kendin yap desin, sürekli kavanoz mamaları önermesin, böyle daha doğal yöntemler sunsun ama iş yine bana düştü araştır dur , bi de tabi sizin paylaşımlarınızdan da faydalanıyorum