2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:3::3::3:Kızlar bugün çok mutluyum.:21::21::21::21::21: Hani bakıcı arıyodum da bulamıyodum ya, dün tlf da annemle konuştum biraz acıtasyon yaptım iki ağladım:43::43::43:. O da babamla konuşmuş babam da torunumuzu ortada bırakacak değiliz demiş:emir_bebek:. Annem akşam beni aradı, kızıma bakmaya geleceğini söyledi sonra da babam gelecekmiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam:64:. Tabii hemen sizinle paylaşayım dedim. Hepinizi öpüyorum şekerler:54:

:3::3::3:Kızlar bugün çok mutluyum.:21::21::21::21::21: Hani bakıcı arıyodum da bulamıyodum ya, dün tlf da annemle konuştum biraz acıtasyon yaptım iki ağladım:43::43::43:. O da babamla konuşmuş babam da torunumuzu ortada bırakacak değiliz demiş:emir_bebek:. Annem akşam beni aradı, kızıma bakmaya geleceğini söyledi sonra da babam gelecekmiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam:64:. Tabii hemen sizinle paylaşayım dedim. Hepinizi öpüyorum şekerler:54:

Allah razı olsun annenden sevindim ilkimcim senin adına :34:

kızlar ameliyat olacağım dua edin nolur

canımm allah yardımcın olsun inş tez zamanda sağlığına kavuş dualarımız seninle...:16:

canım çok sevindim çok iyi olmuş varya sende müthiş rahat edersin, annen her konuda yardımcı olur sana kesin üstelik aklında kalmaz minnoşuna bal gibi bakarlar zaten onlar torunun tadını alınca vazgeçemiyolar şekerimm:1: tecrübeyle sabit yanii:9:

kızlar bugece zeyno yaklaşık 10 gündür yapmadığı birşeyi yaparak sabaha kadar deliksiz uyudu:46::46: amaa şöylekii ilk defa diş jeli aldık ve sürdük zorlada olsa! acaba onun etkisiylemi rahat uyudu kuzum bilemedimm:26:

Allah razı olsun annenden sevindim ilkimcim senin adına :34:

canımm allah yardımcın olsun inş tez zamanda sağlığına kavuş dualarımız seninle...:16:

canım çok sevindim çok iyi olmuş varya sende müthiş rahat edersin, annen her konuda yardımcı olur sana kesin üstelik aklında kalmaz minnoşuna bal gibi bakarlar zaten onlar torunun tadını alınca vazgeçemiyolar şekerimm:1: tecrübeyle sabit yanii:9:

Çok teşekkür ederim kızlar. Evet canım eminim öyle olacak yalnızlıktan öyle bunaldım ki yanımda olmaları bana kuvvet verecek.
Öpüyorum ikinizi de şekerler:54:

kızlar bugece zeyno yaklaşık 10 gündür yapmadığı birşeyi yaparak sabaha kadar deliksiz uyudu:46::46: amaa şöylekii ilk defa diş jeli aldık ve sürdük zorlada olsa! acaba onun etkisiylemi rahat uyudu kuzum bilemedimm:26:

Aferin zeynoya:46::46::46: Uykusu düzene girmeye başlamış
Umarım bundan sonra da hep böyle devam eder kuzucuk:emir_bebek:

ŞEKERİM ŞERBETİM canım inşallah sağlıkla çıkarsın ameliyatından, iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle. Bizi mutlaka bilgilendir canım.

BAMBUCAN tekrar çok geçmiş olsun ahh bu sigara başa bela. Birkaç sene önce sigara yüzünden babam çok çekti. Bu da ailecek bize ders olmuş ki hiçbirimiz sigara kullanmıyoruz . Ben sigara içilen ortamda bile durmuyorum. İnşallah sen de tez vakitte eski sağlığına kavuşursun canım. Ablanın gelecek olmasına da ayrıca çok sevindim. :46:

MELEĞİM ellerine sağlık pek beceremem demişsin ama maşallahın var. Ayrıca kuru dolmaya bayılırım:56:

YAVRUKEDİ günaydın tatlım beste artık 7 de kalkıyo:emir_bebek: kahvaltıydı oyundu derken tükanı ben açamıyorum:9:. Göreve de başlayınca zaten hiç açamayacam ancak öğleden sonra girebilirim, sabah kuşlarını özleyecem anlayacağın.:5:

deliksiz uyumakk mıı:53: Allah ımm bizede nasip et mutlu anneyede amin:9:

canım zeynonun uyku düzeni böyleydi zaten aksam 9-9.30 arası uyur hiçç uyanmadan sabah 7-8 gibi uyanırdı ama 10 gündür şu dişler yüzünden uyumuyor geceleri yine aynı saatte yatıyor ama sık sık uyanıyor gözleri kapalı mızmızlanıyordu dişler rahat bıraksa kuzumu uyucak yani teyzesi gerçekten darısı başınıza ben şu kadarcık zamanda dayanamadım doğrusu inş butun kuzularımız mışıl mışıl uyuyan bebecikler olurlar, şu jei bugecede sürsemmi diye düşünüyorumm:26: doktor 3-5 gün sürün şu dönemi rahat geçirsin demişti ama ısrarla sürmüyordum, gerçi belkide hiç ilgisi yoktur bilemiyorummm:26:

canım zeynonun uyku düzeni böyleydi zaten aksam 9-9.30 arası uyur hiçç uyanmadan sabah 7-8 gibi uyanırdı ama 10 gündür şu dişler yüzünden uyumuyor geceleri yine aynı saatte yatıyor ama sık sık uyanıyor gözleri kapalı mızmızlanıyordu dişler rahat bıraksa kuzumu uyucak yani teyzesi gerçekten darısı başınıza ben şu kadarcık zamanda dayanamadım doğrusu inş butun kuzularımız mışıl mışıl uyuyan bebecikler olurlar, şu jei bugecede sürsemmi diye düşünüyorumm:26: doktor 3-5 gün sürün şu dönemi rahat geçirsin demişti ama ısrarla sürmüyordum, gerçi belkide hiç ilgisi yoktur bilemiyorummm:26:

Canım yanlış hatırlamıyorsam jel için bitkisel yazmıştın bence sür Zeyno da rahat etsin annesi.

günaydın canlar hayırlı sabahlar herkese...

şekerimşerbetim cnm inş ameliyatın güzel geçer ve kurtulursun biran önce dualarımız senınle tatlım..

ilkimcim çok sevindim annenin bakıcak olmasına rabbim yüzünü güldürdü bak...benim annemde 2 den sonra bakıyo..geçen bakıcı izin aldı dişçi için gelmedi annem sabahtan gelmek zorunda kaldı..bakıcımıza solenmıs annem sen sen ol kızını yakınına evlendırme bırak uzaga gıtsın dıye:))

meleğimcim ellerine sağlık canım bak beceremiyorum fln diosun kuru dolmalar yapıosun maşşallah..kandırıon bizi dimi beceremiyorum diye:)) afiyet olsun tatlım..

bambucan tekrar gecmıs olsun tatlım..bnm ciğerler ne alemdedir acaba..babandanda, ablandanda allah razı olsun...

ve tüm güzel anneler hepinizi öpüyorum...

yavrucukların hareketlenmesi ne zormuş yaf:emir_bebek: tutamıyorum artık çocuğu evdeki her şey tehlikeliymiş gibi gelmeye başladı

kızlar doğum gününde bulaşıkmış vs ile uğraşmamak için tabakları hazır alsam mı diye düşünüyorum

lk Ya Gnn Kz 8 li Tabak | | Parti Pazar / Parmada Kostm & Parti Malzemeleri / ''Yetikin Kostmleri''''ocuk Kostmleri''''Gsteri Kyafetleri'' ekteki adreste 1 desenli hoş bir tabak var kısçeler için
sitede birçok çeşit var tabi 23 cm miş ebat bilmiyorum servis tabakları kaç cm oluyor ama bence böyle birşey bulaşık makinasıda olsa evde
çok pratik geldi bana siz nedersiniz?

Herkese günaydın.Rabbim hasta yavrularımıza ve anneciklere bol bol şifa versin en kısa zamanda,inci dişeri çıkmış olanlara sevimli sevimli ve sağlık dolu gülüşler versin,Ameliyat olacakları bir an önce kurtarsın hayırlısıyla inşallah ve hayat herkese bayram olsun.Hmm bi de Beni de bir avazda kurtarsın.Aminnn

kızlar şuanda çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istiyorum:54: zeynoyu haftasonu yeni bir doktora götürdüğümüzden bahsetmiştim ya işte o doktorumuz aradı azönce ve zeynep ada nasıl oldu durumunu sormak için aradım dedi ayy nasıll mutlu oldum tahmin edersiniz heralde:1: bende bugece diş jeli sürdüğümü ve deliksiz uyuduğunu söyledim çok iyi dedi muhtemelen rahatlatmıştır onu bir iki gece daha uyumadan sürün ve takip edin problem yoksa sürmezsiniz jeli dedi ve ben doktoru telin ucunda bulunda poposundaki o pişik gibi olan şeyi yine sordum yok .... hanımcım hiçç endişelenmeyin önemli birşey olsa hemen konun uzamanı bir doktora yönlendirim sizi zaten takma hiç dedi ve birkez daha içim rahatladı,

zeynonun doğumundan beri gittiğimiz doktorumuzda çok iyi ama çok fazla yoğun ve meşgul, biz ona ulaşmaya çalışınca bile birkaç saatimizi alıyorki ki nerdeee bizi böyle arasında zeynonun durumunu sorsun açıkçası çok şaşırdım ve çok sevindim, bundan sonra sürekli takiplerimizdede yeni doktorumuzla sürekli görüşeceğim:34:

slm KK nın en güzell en zekii en içten bayanları (yazdıklarım için bi yemek ısmarlarsınız artıkk:1:)
dün gece uğrayamadım buraya hem gece hem sabah yazılanlar çok birikmiştir dedim ama gece çok yazılmamış acaba ben mi görmedim:44:
kendimi çoook yorgun ve bitkin hissediyorum tarık buğra çok uyanıyo geceleri bi ara iyice abarttı 5 dk da bir mızmızlandı hiç uyuyamıyorum:ssz:

bu gün ben mutfağa gidince kuzum nasıl bi hızla gelmişse salonun kapısının arkasına gelmiş ve kapıyı kapamış..bende ben kapattım zannettim kapıyı bi açtım küttt kafasına geldi:25:
Allahtan çok ağlamadı yavrum o sesi duyunca çok canı acımıştır diye düşünmüştüm..ağlaması bile çok masum bu bebişlerin:16:

bu günün en güzel haberide senin haberin olsun canım çoook sevindim
annenin gelicek olması ve besteye bakıcak olması çok güzel..hem gözün arkada kalmıycak hemde ev işlerine ve yemeklerine yardımcı olur çok rahat edersin
ilk günler yavrunu özlersin ama belki sonrasında iyi işe başlamışım dersin:52:keşke daha önce telefonda ağlasaymışsın kızz hiç strese girmezdin:27:
hadi gözün aydın canımm:54:

:46::46:zeynoya..deliksiz bi uyku uyumak nasıl bi duygu canım?sabah nasıl uyandın?ben yaklaşık 6 aydan beri gece 3 gibi uyuyorum sonra saat başı uyanıyorumda
bebeği olup uyuyan bi insandan duygularını dinlemek güzel olur diye düşündüm:27:
yeni doktorunuz içinde çok sevindim..bu arada diş jeli bitkisel mi canım?adı ne?bende mi kullansan benim yavrumunda canını acıtıyo bu dişler gözleri kapalı uykusunda ağlıyo:(

kızlar şuanda çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istiyorum:54: zeynoyu haftasonu yeni bir doktora götürdüğümüzden bahsetmiştim ya işte o doktorumuz aradı azönce ve zeynep ada nasıl oldu durumunu sormak için aradım dedi ayy nasıll mutlu oldum tahmin edersiniz heralde:1: bende bugece diş jeli sürdüğümü ve deliksiz uyuduğunu söyledim çok iyi dedi muhtemelen rahatlatmıştır onu bir iki gece daha uyumadan sürün ve takip edin problem yoksa sürmezsiniz jeli dedi ve ben doktoru telin ucunda bulunda poposundaki o pişik gibi olan şeyi yine sordum yok .... hanımcım hiçç endişelenmeyin önemli birşey olsa hemen konun uzamanı bir doktora yönlendirim sizi zaten takma hiç dedi ve birkez daha içim rahatladı,

zeynonun doğumundan beri gittiğimiz doktorumuzda çok iyi ama çok fazla yoğun ve meşgul, biz ona ulaşmaya çalışınca bile birkaç saatimizi alıyorki ki nerdeee bizi böyle arasında zeynonun durumunu sorsun açıkçası çok şaşırdım ve çok sevindim, bundan sonra sürekli takiplerimizdede yeni doktorumuzla sürekli görüşeceğim:34:

walla sen bunları söyleyince acaba bizde mi değiştirsek diye düşündüm, bizim doktorumuzda hastanede oğlumu ilk muayene eden doktor olduğu için sürekli ona götürüyorum ama ben de çok tatmin olamıyorum, ben zaten çok soru soran bi tip değilim, istiyorum ki herşeyi kendi anlatsın, yönlendirsin beni ama ne yazık ki, mesela bize bi ek gıda listesini anlatışı vardı yazmış listeyi almış önüne arkasından da atlılar kovalıyo gibi anlattı, anladım mı bi şey anlamadım neyse yazılı diye fazla uzatmadım, ama aslında ek gıda nasıl önemli, isterdim ki çocuğa ekmeği kendin yap desin, sürekli kavanoz mamaları önermesin, böyle daha doğal yöntemler sunsun ama iş yine bana düştü araştır dur , bi de tabi sizin paylaşımlarınızdan da faydalanıyorum

:46::46:zeynoya..deliksiz bi uyku uyumak nasıl bi duygu canım?sabah nasıl uyandın?ben yaklaşık 6 aydan beri gece 3 gibi uyuyorum sonra saat başı uyanıyorumda
bebeği olup uyuyan bi insandan duygularını dinlemek güzel olur diye düşündüm:27:
yeni doktorunuz içinde çok sevindim..bu arada diş jeli bitkisel mi canım?adı ne?bende mi kullansan benim yavrumunda canını acıtıyo bu dişler gözleri kapalı uykusunda ağlıyo:(

canım öncelikle tarık buğraya geçmiş olsun, çok hareketli ve yaramaz oldu bu minnoşlar ama napalım böyle düşe kalka ve kafalarını biyerlere illaki çarparak büyüyecekler işte allah beterinden korusun yavrularımızı ve hepp sağlık versin inşş...

canımcım şöylekii şimdii söyleyeceklerim için beni affet ama ben zeyno 30 günlük olduğundan beri deliksiz uyuyorum zaten geceleri çok çok çok hemde binlerce kere şükür allahıma, sadece su son 10 gündür diş yüzünden uyumuyordu kuzum yani sürekli uyanıyor ve ağlamaklı ve mızmızdı ee tabi 4-5 tane diş biranda gelmeye karar verince üstelik bunlardan çoğu üst dişler olunca mahvetti yavrumuda vee tabi benidee ama sagolsun son günlerde kv geceleri uyandırmıyordu beni zeynonun uyandığından bile haberim olmadı 4-5 gündür sağolsun sabah işe geliyorum diye kıyamadı bana canım kv:16: öyle yani şekerimm bende sonunda anladım uyumayan bebek ne demekmiş ve allah sabır versin ve yardım etsin uyumayan tüm bebelerimizin güzel annelerine, helede çalışınca daha kabus oluyor, bakalım inş eski günlerimize döneriz bizde tamamen şu dişler rahatsız etmese zeynoda eskiye dönmeye çok hevesli:9: geceleri beslenmeyen ve uyanmadan sabahı eden kızıma teşekkürü buradan bir borç bilirimm (belki ileride denk gelir okur:1: ) vee çok şükür diyorum, darısı herkesee olsun inşşşş:16:

walla sen bunları söyleyince acaba bizde mi değiştirsek diye düşündüm, bizim doktorumuzda hastanede oğlumu ilk muayene eden doktor olduğu için sürekli ona götürüyorum ama ben de çok tatmin olamıyorum, ben zaten çok soru soran bi tip değilim, istiyorum ki herşeyi kendi anlatsın, yönlendirsin beni ama ne yazık ki, mesela bize bi ek gıda listesini anlatışı vardı yazmış listeyi almış önüne arkasından da atlılar kovalıyo gibi anlattı, anladım mı bi şey anlamadım neyse yazılı diye fazla uzatmadım, ama aslında ek gıda nasıl önemli, isterdim ki çocuğa ekmeği kendin yap desin, sürekli kavanoz mamaları önermesin, böyle daha doğal yöntemler sunsun ama iş yine bana düştü araştır dur , bi de tabi sizin paylaşımlarınızdan da faydalanıyorum

canım bizimde doğumdan beri aynı doktordu ve ilk anından beri görüyor diye bir bağlılık hissediyorduk yeni bir doktor fikri çok uzak geliyordu banada takii şu diş olayı bizi sarsana kadar ki kendi doktorumuzda yıllık izindeymiş sagolsun:9: yeni doktorumuz gittiğimizde çok güzel muayene etti sıcacık davrandı hem zeynoya hem bize, üstelik çok çok fazla vakit ayırdı kendimizi sohbet etmeye gelmiş gibi hissettik yani:9: oysa ilk doktorumuzda bizde kendimizi kötü hissediyorduk ayy biranönce kalksakmı yaa çokta sıra var dışarda bekleyen birsürü insan var baskı altında hissediyor insan kendini açıkcası ( memorial'da yani) sonuç bende uzun uzun doktorumuzla konuşmak aklıma takılanları aceleyle değil daha rahat rahat sormak ve tabikii daha fazla ilgi bekliyordum çok şükür şimdilik bizden tam not aldı doktorumuz umarım herşey yolunda gider ve memnun oluruz yeni hastane ve doktorumuzdan

meraba güzel anneler ve gelecegin cici nineleri:)
nasılsınız bebekler nasıl yaramazbir durum yoktur inşallah..
bende artık pek vakit bulamıyorum cerende evde oldugu için bütün günüm
çocuklar ve evin işiyle geçiyo...birde yemek var tabiki:14:

ilkim69__canım çok sevindim annenin gelecek olmasına..

planner__maşallah zeynoya:nazar:demek deliksiz uyuyo..ahh bende de böyle bir çocuk
olsa hiç düşünmeden 3.yü yapardım:44:doktorunuda tebrik ediyorum ne güzel ilgilenmesi..

tatlıcadı__demek bugranın kafasını çarptın..olur böyle kazalar canım..neyse birşey olmamış..

kim vardı başka ..unutuyorum:44:

Back
X