2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bizde özel hastaneye gidiyoruz doktorumuzda çok tanınan biri ama
odaya 5 hasta birden alıyolar..oturuyoruz içerde doktor sırayla bakıyo..
neymiş efendim digerlerinide dinleyelim bilgi sahibi olalımmış:27:
aslında bir yandan iyi oluyo ama bende kendimi baskı altında hissettigim için soru bile
soramıyorum..zaten herkes bana bakarken ben konuşamam:1:ne yapalımbuda böyle bir
doktor..zaten diyorum doktora hastane özel ama biz özel degiliz heralde:

son gittigimizde bir adam oglunu getirmişti.adamın baklavacı dükkanı varmış.
.doktor şurup yazarken sordu,
şurup içiyomu senin oğlan..hayır çok zorlanıyoruz içmiyo dedi..
peki baklava yiyomu dedi:1:
adamda evet dedi..
doktor dediki,koy baklavanın arasına şurubu ver çocuga:1:
herşeyide benmi söyliycem size:1::1:
komik adam

bizde özel hastaneye gidiyoruz doktorumuzda çok tanınan biri ama
odaya 5 hasta birden alıyolar..oturuyoruz içerde doktor sırayla bakıyo..
neymiş efendim digerlerinide dinleyelim bilgi sahibi olalımmış:27:
aslında bir yandan iyi oluyo ama bende kendimi baskı altında hissettigim için soru bile
soramıyorum..zaten herkes bana bakarken ben konuşamam:1:ne yapalımbuda böyle bir
doktor..zaten diyorum doktora hastane özel ama biz özel degiliz heralde:

son gittigimizde bir adam oglunu getirmişti.adamın baklavacı dükkanı varmış.
.doktor şurup yazarken sordu,
şurup içiyomu senin oğlan..hayır çok zorlanıyoruz içmiyo dedi..
peki baklava yiyomu dedi:1:
adamda evet dedi..
doktor dediki,koy baklavanın arasına şurubu ver çocuga:1:
herşeyide benmi söyliycem size:1::1:
komik adam

canım valla süpermiş doktorunuz yahuu 5 hasta birdenmii:53: bizde bize tek başımıza yani:1: daha fazla zaman ayırmıyor diye kızıyoruz, hastane özelse siz daha özelsiniz şekerimm:54: buarada 3. mü dedin evet evett tam olarak 3 tane benım hayalım annemde aynen dediğin gibi böyle bebeğin olursa 5 tane bile düşünürsün diyor:1: inş ikinci minnoşum üzmez beni ve ablasını örnek alır:9:

planer cnm ne güsel doktormuş o öyle çok hoşuma gitti..hangi hastane hangi doktor tatlım özelden yazsanda olur burda sölemek istemezsen...

azraece ben ecenın resımlerını gordum ama yazmayı unutmusum yaa ben bu kızı yerimmmm çok ama çok tatlı kocaman maşşallah benım kızıma..bizimki başında bant tutmuyor bi türlü cekip atıyor...:nazar:

planer cnm ne güsel doktormuş o öyle çok hoşuma gitti..hangi hastane hangi doktor tatlım özelden yazsanda olur burda sölemek istemezsen...

azraece ben ecenın resımlerını gordum ama yazmayı unutmusum yaa ben bu kızı yerimmmm çok ama çok tatlı kocaman maşşallah benım kızıma..bizimki başında bant tutmuyor bi türlü cekip atıyor...:nazar:

canım özel msj attım sana doktor adını, buarada benım zeynomda hiç saç bandı tutmuyor kafasında artık ya illa çıkarcak, çok üzülüyorumm:5:

:3::3::3:Kızlar bugün çok mutluyum.:21::21::21::21::21: Hani bakıcı arıyodum da bulamıyodum ya, dün tlf da annemle konuştum biraz acıtasyon yaptım iki ağladım:43::43::43:. O da babamla konuşmuş babam da torunumuzu ortada bırakacak değiliz demiş:emir_bebek:. Annem akşam beni aradı, kızıma bakmaya geleceğini söyledi sonra da babam gelecekmiş. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam:64:. Tabii hemen sizinle paylaşayım dedim. Hepinizi öpüyorum şekerler:54:

Valla bende cok sevimdim, anne ve babana helal olmus onlari ayakta alkisliyorum :46::46::46:
Yuregin cok guzel bu yuzden rabbim yardimcin oluyor cnm,hep boyle bahtin acik olur ins

MELEĞİMM selam şekerim, nasılsın, aradabir karşılaşıyoruz gündüz kuşağında:34: mahir paşamız nasıl, özledik yeni resimler bekliyoruz sizdendeee:54::54:

mutlu_anne nerdesin şekerim ya bak sen yoksun forum sessiz, işler yoğun galibaaa?

Ne demek şimdi sen bana çok konuşuyorsun mu demek istedin:33:
isler yogun değil fazla,,takılıyorum orda burda cicim:21:
kızıma doğumgünü için şu tabaklardan arıyorum ama bulamadım oturduğum yerde tabi:50: $img_2641_standard.webp

kızıma doğumgünü için şu tabaklardan arıyorum ama bulamadım oturduğum yerde tabi:50:Eki Görüntüle 625089

ne dedin sen hee ne dedinn senn ne deddinnnn:1: yok ayol sen olmayınca mutlu olmuyor forum şekerimmm:34: ayy tabak harika inş bulursun canım:54:

ne dedin sen hee ne dedinn senn ne deddinnnn:1: yok ayol sen olmayınca mutlu olmuyor forum şekerimmm:34: ayy tabak harika inş bulursun canım:54:

oyyyy canım arkadaşım benim:16:,,adım mutlu anne ya ondandır:34:
fırsat bu fırsat d.gunu icin geziyorum farkli sitelerde fikir olsun diye:9: Sonu yok walla:9:
Zeynomun uykular duzene giriyo yine eskisi gibi cok sukur:16:dis jeline devam etmelisin bencede 1-2gun daha,,
ilkime de cok sevindim walla annesi bakicakmıs Bestoşa:16: bizim haberler aynı çok şükür,uyku konusunda iyiye doğru gidiyoruz yalnız
artık eşim uyutacak kızı:27:bana naz yapıyormuş,bende ona kıyamıyormuşum ondan sabahlıyormuşuz:9:
doguma girecek arkadaslarım var bu aksam onlara lohusa serbeti yapacagim,,kendiminkini de ben yapmıştım millet tarif sormuştu:9:
iyice soğutup ikram ettirdim ben uzerine de rondodan geçirdiğimiz bol cevizi döktürdüm anneme,,harika olmuştu,,şerbet şerbet değildi yani,,
şimdi kızlara da yapıcam inşallah:nazar:

canım öncelikle tarık buğraya geçmiş olsun, çok hareketli ve yaramaz oldu bu minnoşlar ama napalım böyle düşe kalka ve kafalarını biyerlere illaki çarparak büyüyecekler işte allah beterinden korusun yavrularımızı ve hepp sağlık versin inşş...

canımcım şöylekii şimdii söyleyeceklerim için beni affet ama ben zeyno 30 günlük olduğundan beri deliksiz uyuyorum zaten geceleri çok çok çok hemde binlerce kere şükür allahıma, sadece su son 10 gündür diş yüzünden uyumuyordu kuzum yani sürekli uyanıyor ve ağlamaklı ve mızmızdı ee tabi 4-5 tane diş biranda gelmeye karar verince üstelik bunlardan çoğu üst dişler olunca mahvetti yavrumuda vee tabi benidee ama sagolsun son günlerde kv geceleri uyandırmıyordu beni zeynonun uyandığından bile haberim olmadı 4-5 gündür sağolsun sabah işe geliyorum diye kıyamadı bana canım kv:16: öyle yani şekerimm bende sonunda anladım uyumayan bebek ne demekmiş ve allah sabır versin ve yardım etsin uyumayan tüm bebelerimizin güzel annelerine, helede çalışınca daha kabus oluyor, bakalım inş eski günlerimize döneriz bizde tamamen şu dişler rahatsız etmese zeynoda eskiye dönmeye çok hevesli:9: geceleri beslenmeyen ve uyanmadan sabahı eden kızıma teşekkürü buradan bir borç bilirimm (belki ileride denk gelir okur:1: ) vee çok şükür diyorum, darısı herkesee olsun inşşşş:16:

canım bizimde doğumdan beri aynı doktordu ve ilk anından beri görüyor diye bir bağlılık hissediyorduk yeni bir doktor fikri çok uzak geliyordu banada takii şu diş olayı bizi sarsana kadar ki kendi doktorumuzda yıllık izindeymiş sagolsun:9: yeni doktorumuz gittiğimizde çok güzel muayene etti sıcacık davrandı hem zeynoya hem bize, üstelik çok çok fazla vakit ayırdı kendimizi sohbet etmeye gelmiş gibi hissettik yani:9: oysa ilk doktorumuzda bizde kendimizi kötü hissediyorduk ayy biranönce kalksakmı yaa çokta sıra var dışarda bekleyen birsürü insan var baskı altında hissediyor insan kendini açıkcası ( memorial'da yani) sonuç bende uzun uzun doktorumuzla konuşmak aklıma takılanları aceleyle değil daha rahat rahat sormak ve tabikii daha fazla ilgi bekliyordum çok şükür şimdilik bizden tam not aldı doktorumuz umarım herşey yolunda gider ve memnun oluruz yeni hastane ve doktorumuzdan

sağol tatlımm..dediğin gibi böyle böyle büyüycekler Allah beterinden korusun yavrularımızı..
benim kuzumda akşam yatar sabah uyanırdı çok iyiydi ama 3. aydan sonra emmeyi bırakmaya başlayınca bende bari geceleri emsin diye her saat başı dikildim depesine:1:yanii ben alıştırdım her saat başı uyanmasına
bi ara gündüz emmeye başladı 2 gece uyandıktan sonra emzikle falan idare ettik alıştı uyumaya..şimdi yine emmiyo yine her saat başı dikiliyorum tepesine:1:
sorun kuzumun uykusunda değil aslında emmemesinde ne yapalım böyle uykumu feda ederek emziricem yavrumu bende:ssz:
inş zeynonun uykusu hep böyle devam eder mışıl mışıl uyursunuz..kvdene kocaman :nazar::nazar::46:

sana mesaj gönderdim canım :34:

yavrukedi sana özel mesaj atıcam canım azsonraaa:54:

toplum içinde kulaktan kulağa aaaaa:30::33:

kızıma doğumgünü için şu tabaklardan arıyorum ama bulamadım oturduğum yerde tabi:50:Eki Görüntüle 625089

tatalım sağol yaa nerelerde takılıyosan sayfalar fazla ilerlememiş sonra okuması zor oluyoda:27:
tabak çok şeker gözüküyo çok beğendimm..bu porselen mi pilastik mi:26:

sağol tatlımm..dediğin gibi böyle böyle büyüycekler Allah beterinden korusun yavrularımızı..
benim kuzumda akşam yatar sabah uyanırdı çok iyiydi ama 3. aydan sonra emmeyi bırakmaya başlayınca bende bari geceleri emsin diye her saat başı dikildim depesine:1:yanii ben alıştırdım her saat başı uyanmasına
bi ara gündüz emmeye başladı 2 gece uyandıktan sonra emzikle falan idare ettik alıştı uyumaya..şimdi yine emmiyo yine her saat başı dikiliyorum tepesine:1:
sorun kuzumun uykusunda değil aslında emmemesinde ne yapalım böyle uykumu feda ederek emziricem yavrumu bende:ssz:
inş zeynonun uykusu hep böyle devam eder mışıl mışıl uyursunuz..kvdene kocaman :nazar::nazar::46:

tatalım sağol yaa nerelerde takılıyosan sayfalar fazla ilerlememiş sonra okuması zor oluyoda:27:

tabaklar plastik,bunlardan bulursam karavana usulu 3 cesit yapar koyar gecerim:9: bulursam cocuklar icin alicam,,esimin tarafında ayıp plastik tabak:9:
buyuklere koymam:9: zaten benimde pek hosuma gitmiyor ev gezmelerinde...Ben artık bişey yazmıcam okuması zor oluyo demek:19:yazması kolay sanki:19:

oyyyy canım arkadaşım benim:16:,,adım mutlu anne ya ondandır:34:
fırsat bu fırsat d.gunu icin geziyorum farkli sitelerde fikir olsun diye:9: Sonu yok walla:9:
Zeynomun uykular duzene giriyo yine eskisi gibi cok sukur:16:dis jeline devam etmelisin bencede 1-2gun daha,,
ilkime de cok sevindim walla annesi bakicakmıs Bestoşa:16: bizim haberler aynı çok şükür,uyku konusunda iyiye doğru gidiyoruz yalnız
artık eşim uyutacak kızı:27:bana naz yapıyormuş,bende ona kıyamıyormuşum ondan sabahlıyormuşuz:9:
doguma girecek arkadaslarım var bu aksam onlara lohusa serbeti yapacagim,,kendiminkini de ben yapmıştım millet tarif sormuştu:9:
iyice soğutup ikram ettirdim ben uzerine de rondodan geçirdiğimiz bol cevizi döktürdüm anneme,,harika olmuştu,,şerbet şerbet değildi yani,,
şimdi kızlara da yapıcam inşallah:nazar:

ohhh ellerine sağlık miss gibi olur şimdi boll bol süt olsun inş arkadaşlarına, biz benim doğumumda malum hastalığım yüzünden lohusa şerbetiymiş vs. hiç bişey düşünecek halde değildik hazırlamadıkta ama doğumdan gelince odamda harika bir tepsi içinde kocaman bir sürahi lohusa şerbeti, şirin bardaklar, hindistan cevizi ve fıstıklar falan çok güzel hazırlanmış pembe tüllerle süslenmiş bir servis vardı odamızda ve gelen bütün misafirlerimize ikram ettik herkesin çok hoşuna gitti, hastanenin hizmetleri arasındaymış bilmiyorduk:1: 2 gün boyunca şerbet ve kayısı kompostosuyla beslenmiştim resmen:9:

canım emsinde her yol mubahtır, bende geceleri başında bekliyordum zeynonun ama ağzını kilitleyip açmıyordu ve uyandırıncada ağlamaya başlıyordu doktorda kızdı demekki acıkmıyor nediye uyandırıyosun çocugu bırak uyusun diye:1: ama geceleri emse bende uyanır emzirirdim valla senin gibi canım iyi yapıyorsun:46: buarada doktor adını konusuyoruz özelden şekerim ya gizli bir konu değill:9:

tabaklar plastik,bunlardan bulursam karavana usulu 3 cesit yapar koyar gecerim:9: bulursam cocuklar icin alicam,,esimin tarafında ayıp plastik tabak:9:
buyuklere koymam:9: zaten benimde pek hosuma gitmiyor ev gezmelerinde...Ben artık bişey yazmıcam okuması zor oluyo demek:19:yazması kolay sanki:19:

aaaa ayıplarlar valla kız bizdede olmaz öyle şey plastik tabakta neymiş aaaa:1: sen yaz şekerim ya biz gündüz kuşağı pasif kalıyoruz bak, gece kuşları sayfaları doldurup taşırıyor sabahta biz zor okuyoruz heraldeee:1:

sen yazmazsan buranın tadı mı olur şekerim şaka yaptım şakaaa:48::1:
bu şekilde tabak bulamazsan 2 farklı boy tabak al canım..kulaklara küçük tabak,kafaya büyük tabak birbirine yapıştır..fiyonk kısmınıda kurdela ile yap yapıştır olsun sana minnie mause tabağı:27:

Merhaba anneler
Bugün hava burda çok güzeldi. Bahar gibi sıcaktı. Bunu fırsat bilip kızımla bir güzel gezdik.
Ben yine görünce dayanamadım indirimdeydi ona bir elbise aldım.
Ay eskiden kendime alır dururdum. Şimdi benle ilgili bir dükkana bile girmedim. Kendime çok şaşırıyorum.
Azraece kızına kırk bir kere kocaman maşallah! Çok tatlı yaw.
Şekerimşerbetim geçmiş olsun. Tez zamanda iyileş inşallah.
Mutluanne doğumgününde mini mouse conceptli sen yapacaktın değil mi?
Geçen bir arkadaşın kızının dğmgnü vardı 1 yaş hem de minili. Her yer siyah kırmızılıydı. Çok hoştu doğrusu. O bizim dğmgnmüz olsaydı koyardım valla resimlerini.

sen yazmazsan buranın tadı mı olur şekerim şaka yaptım şakaaa:48::1:
bu şekilde tabak bulamazsan 2 farklı boy tabak al canım..kulaklara küçük tabak,kafaya büyük tabak birbirine yapıştır..fiyonk kısmınıda kurdela ile yap yapıştır olsun sana minnie mause tabağı:27:

Yazarım ama kırıldım,,barışma şartım şudur:27:;
Güzel süveterleri örersin,her türlü kek pogaca yemegi de yaparsın,maşallah becerikli hatunsun:nazar:o zaman bana barışma hediyesi olarakta su resimdeki cupcakelerden yaparsın kızımın yaşgününe gelirsin birdaha hiiiiç alınmam bile:9:
$kek.webp

Merhaba anneler
Bugün hava burda çok güzeldi. Bahar gibi sıcaktı. Bunu fırsat bilip kızımla bir güzel gezdik.
Ben yine görünce dayanamadım indirimdeydi ona bir elbise aldım.
Ay eskiden kendime alır dururdum. Şimdi benle ilgili bir dükkana bile girmedim. Kendime çok şaşırıyorum.
Azraece kızına kırk bir kere kocaman maşallah! Çok tatlı yaw.
Şekerimşerbetim geçmiş olsun. Tez zamanda iyileş inşallah.
Mutluanne doğumgününde mini mouse conceptli sen yapacaktın değil mi?
Geçen bir arkadaşın kızının dğmgnü vardı 1 yaş hem de minili. Her yer siyah kırmızılıydı. Çok hoştu doğrusu. O bizim dğmgnmüz olsaydı koyardım valla resimlerini.

Bende miniie yapıcam Allah kısmet ederse ama pembe siyah düşünüyorum canım,inşallah benimkide arkadaşının gibi güzel olur:nazar:,hava güzeldir eminim temizliği bile yeter,sen bodrumdaydın dimi yanlış mı hatırlıyorum yoksa:26:?

Back
X