2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bende miniie yapıcam Allah kısmet ederse ama pembe siyah düşünüyorum canım,inşallah benimkide arkadaşının gibi güzel olur:nazar:,hava güzeldir eminim temizliği bile yeter,sen bodrumdaydın dimi yanlış mı hatırlıyorum yoksa:26:?

Evet bodrumdayım canım. Hava mis mis. Herkes dışardaydı valla. Mont bile giymedik. Buranın kışı da bu kadar işte.

Yazarım ama kırıldım,,barışma şartım şudur:27:;
Güzel süveterleri örersin,her türlü kek pogaca yemegi de yaparsın,maşallah becerikli hatunsun:nazar:o zaman bana barışma hediyesi olarakta su resimdeki cupcakelerden yaparsın kızımın yaşgününe gelirsin birdaha hiiiiç alınmam bile:9:
Eki Görüntüle 625119

euheuheuh şartlara bakk..zevkle yaparım canımm gül güzeli Mira için:54:
sende çok becerikli hatunsun verdiğin tariflerden beceri fışkırıyo:56::1:
gel gelelim şu cupcakelere ben onun şeker hmuru olan kısmını beceremem:50:

Evet bodrumdayım canım. Hava mis mis. Herkes dışardaydı valla. Mont bile giymedik. Buranın kışı da bu kadar işte.

Ne güzel işte tadını çıkar meleklerinle,,şimdi 2 kızın vardı dimi dicem:26:inşallah onu da bildim:9:kusura bakma,balık hafızama ver:16:
Burada da hava güzel(ist.) ama pis işte malesef.Senden de bebeklerimizin doğumgünleri için güzel fikirler bekleriz:16:

euheuheuh şartlara bakk..zevkle yaparım canımm gül güzeli Mira için:54:
sende çok becerikli hatunsun verdiğin tariflerden beceri fışkırıyo:56::1:
gel gelelim şu cupcakelere ben onun şeker hmuru olan kısmını beceremem:50:
ya evet bende o kısımda takılıyorum,,gerçi kurabiyede de takılmıştım,,çözdüm sonra
bunu da başarabiliriz umarım:nazar:
Tariflerimde kolaylık esastır,gönül rahatlığıyla denebilirsiniz şekerim:16:
mesela çok basit cheese kek tarifim var yazıcam kısa zamanda,,bildiğin yulaflı bisküviden,,bi yiyen birdaha ister:9:
çalışınca herşeyin kolayına kaçıyorum napiim işte:26:
fırın makarna tarifimi de yazıcam su böreği gibi oluyo:56:
kesin bilen yapan vardır zaten ama ben bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum:16:
Sizin kadar becerikli olamam ama pratik seyler yapar süsler beğendiririm misafirlerime:1:

Beni foruma çağırın,konuşturun sonrada gidin hepiniz tamam mı:35:
Bende forumu çalmasınlar diye tek tabanca takılayım burda wolta atayım:23:
Kendime mi alıntı yapıcam şimdi ben:1: Huuuuuu hatunlar:3:

işin kötüsü 5 ziyaretçi var:18:
1'e 5 yani:18: o derece zor durumdayım,,kankalarım canlarım:18:
gel babasıı gell geeel geel:94:

kızıma 18.yaş gününde hediyemmm formun linki olacak:kkk:,,girsin okusun onu ne kadar düşündüğümü anlasın:emir_bebek:
şimdi anlamaz ama o zaman anlar,,yada anne olunca mı mail atsam:44:o zaman daha iyi anlar:1:faydalanır burdan hem:1:

ne kadar ileri görüşlüyüm dimi:1:18.yaş günü düşünüyorum şimdiden:27:

siz biraz daha gelmezseniz ben daha çok acayip şeyler düşünücem:1:gelin ama artık:1:

Beni foruma çağırın,konuşturun sonrada gidin hepiniz tamam mı:35:
Bende forumu çalmasınlar diye tek tabanca takılayım burda wolta atayım:23:
Kendime mi alıntı yapıcam şimdi ben:1: Huuuuuu hatunlar:3:

kızıma 18.yaş gününde hediyemmm formun linki olacak:kkk:,,girsin okusun onu ne kadar düşündüğümü anlasın:emir_bebek:
şimdi anlamaz ama o zaman anlar,,yada anne olunca mı mail atsam:44:o zaman daha iyi anlar:1:faydalanır burdan hem:1:

siz biraz daha gelmezseniz ben daha çok acayip şeyler düşünücem:1:gelin ama artık:1:

canımm ben geldimm iyisin değilmii bak bütün gün konuşmadın sonradan patlama yaşıyorsun:1: seviyorum kız senii vallaa amann alınma hee barışma şartların çok ağır senin gördümmm:9:

Canimmmm :-) cagrislarini duyup geldim ama gitmissin olmadi simdi:19:

canımm ben geldimm iyisin değilmii bak bütün gün konuşmadın sonradan patlama yaşıyorsun:1: seviyorum kız senii vallaa amann alınma hee barışma şartların çok ağır senin gördümmm:9:

iyiyim ben iyiyim iyiyim iyiyim canım sağol:124:doğumgünündeki yapamayacaklarımın durumuna göre alınabilirim herbirinize,şartlardan sonra barışırız hemen:1:
oki doki:130: beni yalnız bıraktınız burda küçük emrah gibi, korktum:18: ama şimdi iyiyim gülcan:24:

Bende miniie yapıcam Allah kısmet ederse ama pembe siyah düşünüyorum canım,inşallah benimkide arkadaşının gibi güzel olur:nazar:,hava güzeldir eminim temizliği bile yeter,sen bodrumdaydın dimi yanlış mı hatırlıyorum yoksa:26:?

Ne güzel işte tadını çıkar meleklerinle,,şimdi 2 kızın vardı dimi dicem:26:inşallah onu da bildim:9:kusura bakma,balık hafızama ver:16:
Burada da hava güzel(ist.) ama pis işte malesef.Senden de bebeklerimizin doğumgünleri için güzel fikirler bekleriz:16:

Bak bunu bilemedin işte:)) 1 kızım var canım ama Allah mı söyletti dicem. Aman yok yok söyletmesin. Bu cadı bana yetiyor.

Bak bunu bilemedin işte:)) 1 kızım var canım ama Allah mı söyletti dicem. Aman yok yok söyletmesin. Bu cadı bana yetiyor.

Allah gönlündeki muradını versin o zaman:nazar:
2.de kız olursa müjdeyi ver sen yine de:34:kızımın yaş gününde bi poğaça yaparsın ödeşiriz:9:
Bebişin cadıdır ama tatlı cadıdır eminim:emir_bebek: Şimdikilerin hepsi cadı:emir_bebek:Annanem diyorki:
içiyorsunuz kolik asitleri molik asitleri:1:çocuklar bilerek doğuyor:1:

Son düzenleme:
Allah gönlündeki muradını versin o zaman:nazar:
2.de kız olursa müjdeyi ver sen yine de:34:kızımın yaş gününde bi poğaça yaparsın ödeşiriz:9:
Bebişin cadıdır ama tatlı cadıdır eminim:emir_bebek: Şimdikilerin hepsi cadı:emir_bebek:Annanem diyorki:
içiyorsunuz kolik asitleri molik asitleri:1:çocuklar bilerek doğuyor:1:

annane süpermiş ya doğru söze ne denirr:1::1:

Balla cok sessizdiniz bugun gündü kuşağı :) bakıyorum bakıyorum kimse yok zaten defne de koala gîbi yapışıyo bana burakmıyo :)
Mutlu anne yaz valla, ne yazarsan yaz :) ananene cok guldum ;) 17. Yas gınu hediyeni de cok begendim :) çok orjinal :)
Özel mesajlar havada ucusuyo yahu :)
Bi de bence şu tarifler için ayrı bi topik açsak ya... O anda yazamıyoruz sonra bulması zor oluyo. Senin tarifleri istiyorum ben mutlum annemmmmm :) forum ahalisi cok beceriklî. Cupcake üstüne şeker hamuru için hazırları öneririm çok kezzetli oluyo. Mardhmallowdan yapanlar da var ama ben denemediğim içîn bişey diyemicem. Ben daha konsept bulamadım :( ama muhtemelen pastel tonlarda zürafalı gergwdanlı falan olabikir. Mesela pastel sarı, yeşil ve pempe :)
Mutlu annem sana bişey sorcam. Sen bu dişi çıktı figurlerini hangi programda yapıyosun? Hazır objeler mi yoksa sen mi tasarlıyosun? Freehand mi?

Balla cok sessizdiniz bugun gündü kuşağı :) bakıyorum bakıyorum kimse yok zaten defne de koala gîbi yapışıyo bana burakmıyo :)
Mutlu anne yaz valla, ne yazarsan yaz :) ananene cok guldum ;) 17. Yas gınu hediyeni de cok begendim :) çok orjinal :)
Özel mesajlar havada ucusuyo yahu :)
Bi de bence şu tarifler için ayrı bi topik açsak ya... O anda yazamıyoruz sonra bulması zor oluyo. Senin tarifleri istiyorum ben mutlum annemmmmm :) forum ahalisi cok beceriklî. Cupcake üstüne şeker hamuru için hazırları öneririm çok kezzetli oluyo. Mardhmallowdan yapanlar da var ama ben denemediğim içîn bişey diyemicem. Ben daha konsept bulamadım :( ama muhtemelen pastel tonlarda zürafalı gergwdanlı falan olabikir. Mesela pastel sarı, yeşil ve pempe :)
Mutlu annem sana bişey sorcam. Sen bu dişi çıktı figurlerini hangi programda yapıyosun? Hazır objeler mi yoksa sen mi tasarlıyosun? Freehand mi?

Kafama göre takılıyorum cicim:1:ciziyorsam bazen freehand bazen illustrator,eger jpeg kullanırsam temizlemek icin photoshop:1:gel gelll programa gelll:1:
elle çizip bile tarıyorum bazen fantezi olsun diye:27:
bu arada kurabiyelerde hazir seker hamuru kulandım fakat onu keke nasıl paste edicem fikrin var mı?
koala yorumuna koptum:1: operim Defne Karen'i:54:

günaydın canlar hayırlı sabahlar herkese...

şekerimşerbetim cnm inş ameliyatın güzel geçer ve kurtulursun biran önce dualarımız senınle tatlım..

ilkimcim çok sevindim annenin bakıcak olmasına rabbim yüzünü güldürdü bak...benim annemde 2 den sonra bakıyo..geçen bakıcı izin aldı dişçi için gelmedi annem sabahtan gelmek zorunda kaldı..bakıcımıza solenmıs annem sen sen ol kızını yakınına evlendırme bırak uzaga gıtsın dıye:))

meleğimcim ellerine sağlık canım bak beceremiyorum fln diosun kuru dolmalar yapıosun maşşallah..kandırıon bizi dimi beceremiyorum diye:)) afiyet olsun tatlım..

bambucan tekrar gecmıs olsun tatlım..bnm ciğerler ne alemdedir acaba..babandanda, ablandanda allah razı olsun...

ve tüm güzel anneler hepinizi öpüyorum...

slm KK nın en güzell en zekii en içten bayanları (yazdıklarım için bi yemek ısmarlarsınız artıkk:1:)
dün gece uğrayamadım buraya hem gece hem sabah yazılanlar çok birikmiştir dedim ama gece çok yazılmamış acaba ben mi görmedim:44:
kendimi çoook yorgun ve bitkin hissediyorum tarık buğra çok uyanıyo geceleri bi ara iyice abarttı 5 dk da bir mızmızlandı hiç uyuyamıyorum:ssz:

bu gün ben mutfağa gidince kuzum nasıl bi hızla gelmişse salonun kapısının arkasına gelmiş ve kapıyı kapamış..bende ben kapattım zannettim kapıyı bi açtım küttt kafasına geldi:25:
Allahtan çok ağlamadı yavrum o sesi duyunca çok canı acımıştır diye düşünmüştüm..ağlaması bile çok masum bu bebişlerin:16:

bu günün en güzel haberide senin haberin olsun canım çoook sevindim
annenin gelicek olması ve besteye bakıcak olması çok güzel..hem gözün arkada kalmıycak hemde ev işlerine ve yemeklerine yardımcı olur çok rahat edersin
ilk günler yavrunu özlersin ama belki sonrasında iyi işe başlamışım dersin:52:keşke daha önce telefonda ağlasaymışsın kızz hiç strese girmezdin:27:
hadi gözün aydın canımm:54:

:46::46:zeynoya..deliksiz bi uyku uyumak nasıl bi duygu canım?sabah nasıl uyandın?ben yaklaşık 6 aydan beri gece 3 gibi uyuyorum sonra saat başı uyanıyorumda
bebeği olup uyuyan bi insandan duygularını dinlemek güzel olur diye düşündüm:27:
yeni doktorunuz içinde çok sevindim..bu arada diş jeli bitkisel mi canım?adı ne?bende mi kullansan benim yavrumunda canını acıtıyo bu dişler gözleri kapalı uykusunda ağlıyo:(

meraba güzel anneler ve gelecegin cici nineleri:)
nasılsınız bebekler nasıl yaramazbir durum yoktur inşallah..
bende artık pek vakit bulamıyorum cerende evde oldugu için bütün günüm
çocuklar ve evin işiyle geçiyo...birde yemek var tabiki:14:

ilkim69__canım çok sevindim annenin gelecek olmasına..

planner__maşallah zeynoya:nazar:demek deliksiz uyuyo..ahh bende de böyle bir çocuk
olsa hiç düşünmeden 3.yü yapardım:44:doktorunuda tebrik ediyorum ne güzel ilgilenmesi..

tatlıcadı__demek bugranın kafasını çarptın..olur böyle kazalar canım..neyse birşey olmamış..

kim vardı başka ..unutuyorum:44:

Valla bende cok sevimdim, anne ve babana helal olmus onlari ayakta alkisliyorum :46::46::46:
Yuregin cok guzel bu yuzden rabbim yardimcin oluyor cnm,hep boyle bahtin acik olur ins

oyyyy canım arkadaşım benim:16:,,adım mutlu anne ya ondandır:34:
fırsat bu fırsat d.gunu icin geziyorum farkli sitelerde fikir olsun diye:9: Sonu yok walla:9:
Zeynomun uykular duzene giriyo yine eskisi gibi cok sukur:16:dis jeline devam etmelisin bencede 1-2gun daha,,
ilkime de cok sevindim walla annesi bakicakmıs Bestoşa:16: bizim haberler aynı çok şükür,uyku konusunda iyiye doğru gidiyoruz yalnız
artık eşim uyutacak kızı:27:bana naz yapıyormuş,bende ona kıyamıyormuşum ondan sabahlıyormuşuz:9:
doguma girecek arkadaslarım var bu aksam onlara lohusa serbeti yapacagim,,kendiminkini de ben yapmıştım millet tarif sormuştu:9:
iyice soğutup ikram ettirdim ben uzerine de rondodan geçirdiğimiz bol cevizi döktürdüm anneme,,harika olmuştu,,şerbet şerbet değildi yani,,
şimdi kızlara da yapıcam inşallah:nazar:

Çok teşekkür ederim benim canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum. :16::16::16::16::16::16:
Kocaman öpüyorum:54:

Tariflerini dört gözle bekliyorum şekerim, kızım olduktan sonra tam bir tembel avrat oldum ben:17::17:

bende bereketli kakaolu toplarını yapıcam en kısa zamanda:34:
sizlerden de yeni tarifler bekliyorum,,her misafire tutturduğum tarifi yapıyorum çünkü:1:
hele bi ara yemekli misafir alırken takmıştım: fırında köfte patates,pilav:1:eşim isyan edince farkettim:1:

Back
X