2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bir konuşmaya başalayınca susmak bilmiyorum dimi:))
ben kaçar uykusuzum gidiyim yatıyım..
sessizce çıkıyorum tatlıcadı duymasın:18:
sabah gelenlerede günaydınlar olsun..hatırlatma yapmama gerek yok sanırım..siz anladınız onu:1:

ne çok yazmışsınız kızlar yaa:(okuyamadım valla:)
diş buğdayı,tatil planları,doğum günü hepsi insanın içini ısıtıyo:16:
ben tvde izlemedim ama birde bakıcı dehşeti:(ben bazen öpmeye kıyamıyorum yavrumu bütün bebekleri çok seviyorumm nasıl kıyılır yaa:5:
şekersizyeşilçayconseptin harika bayıldımm renk renkk..şimdiden çok merak diyorum:)çok uğraşıcaksın belliki Allah yardımcın olsun:)
azraecepilates..pilatesss ahhh ahhh 1 sene boyunca yaptım çok faydası olmuştu..şimdi topumu şişirdim ama fırsat bulamıyorum..üstünde tarık buğrayı zıplatıyorum:1:
bende karar verdim dans ederek zayıflıycam:27:

herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşı:14:eklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorum:14: Uygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Miraya:(ilerleyen sayfalarda dişten olduğunu yazmışsın inş uzun sürmez ateşi..
tarık buğra ateşlendiğinde de ateşi 40,5 a kadar çıktı ve ağzında koku vardı..bizimkiinin boğazında hafif kızarıklık vardı..doktor diş çıkarırken bazı bebeklerde ağızda koku olabiliyo dedi..
bi kaç gündür yine koku var ağzında ve bu gün 1 dişi daha çıktı..kokuyada çok takılma yanii
Allah şifa versin kuzuma..baygın ve sessiz yazdığını okuyunca içim cız etti..inş hemen eski sağlığına kavuşur

hoşgeldin şekerim...
bugün gördüm seni begenip begenip kaçtın sanki..
ne güzel parka gitmişsiniz bravo..sen bi geçmişe git bakalım canım
geldiginde kimse kalırmı bilmiyorum:1:
farkettinmi burası mis gibi kokuyo,melegim pogaça pişiriyo:1:

bir konuşmaya başalayınca susmak bilmiyorum dimi:))
ben kaçar uykusuzum gidiyim yatıyım..
sessizce çıkıyorum tatlıcadı duymasın:18:
sabah gelenlerede günaydınlar olsun..hatırlatma yapmama gerek yok sanırım..siz anladınız onu:1:

euheueh tahmin ettiğim gibi olmuş daha bi kaç sayfa okudum herkes uçmuşş:10:
ben senin sessizce kaçmanı duydum hemen son sayfaya geldimm şekerimm:33:
küstüm hepinizle:5:

meleğimmm baktın poğaçalar güzel oluyo sık sık yapıyosunn:1::56:
hangi tarifi yapıyosun canım..yaptığın tarifi paylaşırmısın bende bi dneyim merak ettimm

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

1 üye:tatlicadi
1 ziyaretçi:?

bende gidim barii..
hasta olan bebişlerimize sağlık..uykusuzlara uyku..iştahsızlara iştah..kuduruklara durgunluk..durgunlara kudurukluk..hepinize neşe ve mutluluk diliyorum:27:
ve iyi geceler diyorummm
ve hepinizi öpüyorum
son ve..sabah çok yazmayın evde olmuycam okuyamıyorumm:1:

PTuana nin sayesinde forumun nöbetci annesi oldum

bugun evi dip köşe temizledim canim cikti şansima uyudu benim kereta is yaptigim zaman

yarin da Kur-an günüm var dereotlu pogaca,börek yaptim annem kek getirdi daha pogaca yapcam zilli uyusunda mutfaga gireyim bana uyku haram :50:
kereviz salatasini da sabah yaparim deneyin tadi muhtesem kizlar:56:

isteyenler icin tarifi

Derin bir salata kabhna mayonez ve yogurt karisimini hazirlayin.mayonez cok yogurt az olcak kerevizin miktarina göre ayarlayin cok cıvık olmasin. Hazirladiginiz sosa kerevizleri soyup bekletmeden rendeleyin.bekletirseniz kararirlar.sonra içine iri cekilmis ceviz ve 3 dis sarimsak rendeleyip dkleyin karistirin az bisey de tuz inih afiyet olsun

bir bska programda görüsmek uzere :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın şekerlerr cuma mı bugun ?

eveeeeeeettt :62:

o zamaaaaan :118::118::118::118::118:

:D :D Günaydın bütün mutlu anneler bir haftanın daha sonuna geldik çok şşükür.Benim canım mutlu annem ve diğer güzel annelerim bebişlerine daha çok vakit ayıracaklar.Vicdanlar daha rahat olacak.Bende artık son hazırlıklarımı yaparım bana ve kızcazıma dinlenmek yok malesef bu hafta sonu :(.Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.Hadi bitsin hemen bugün.:)

günaydınn sevgili güzel annelerrr:16:

herkese güzel bir gün ve hayırlı cumalar olsun....

hasta olan bebecikler iyidir inş, şimdi geçmişe dönücem tabiyki meraktannn:)

:D :D Günaydın bütün mutlu anneler bir haftanın daha sonuna geldik çok şşükür.Benim canım mutlu annem ve diğer güzel annelerim bebişlerine daha çok vakit ayıracaklar.Vicdanlar daha rahat olacak.Bende artık son hazırlıklarımı yaparım bana ve kızcazıma dinlenmek yok malesef bu hafta sonu :(.Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.Hadi bitsin hemen bugün.:)

36. haftamda izne ayrılmıştım 37 yi beklemedim birazda evde tadını çıkarayım eşimle hamileliğimin diyerek yani 1 Mayısta
yavrumda bir türlü doğmak bilmedi 38 in sonlarına doktor kına gecesi veya düğünlere gidip biraz oynamamı önermişti puahahah:60:
neyseki 27 mayıs ta doğdu yavrucağım :1:
maziye götürdün beni elifcimm :16: Sağlıkla kavuş yavruna

kızlar acil durum bana fikir verin;

zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüz:( diyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var:1: diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm:9: umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta:( pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:

36. haftamda izne ayrılmıştım 37 yi beklemedim birazda evde tadını çıkarayım eşimle hamileliğimin diyerek yani 1 Mayısta
yavrumda bir türlü doğmak bilmedi 38 in sonlarına doktor kına gecesi veya düğünlere gidip biraz oynamamı önermişti puahahah:60:
neyseki 27 mayıs ta doğdu yavrucağım :1:
maziye götürdün beni elifcimm :16: Sağlıkla kavuş yavruna

Çok Teşekkür ederim Yavrukedii. Çok dua edin o geceden sonra psikolojim bozuldu korkuyorum nasıl doğuracam bilmiyorum.

Günaydınlar canlarım,

Ateşi kovduk gitti,gelmesin birdaha istemem:9:
Şirinem bu sabah daha iyi çok şükür:nazar:
Elifçim sen hastane çantanı hazırladın mı?
yavrukedi de gitmiş yakın geçmişe,bende gittim geldim:16:
Azraece,İstanbul'a gelmene eşin,eşinin ailesi sevinecek ama belki birleri daha sevinecek unutma:34:
walla resimleriyle ağzımızı sulandıran küçük prensesini görme şerefine nail olur muyuz dersin birde:52:
Şekersizyeşilçay:Daveyiten harika olmuş canım:nazar:Madem gördük,bunu bi davet olarak kabul ettik:34:
Mira seni öpüyormuş,bende Defne Karen'i:54:

Herkese hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım:3:Butun hafta hava güzeldi,haftasonu geldi yine bozdu,bende buna
bozuluyorum:1:

Günaydınlar canlarım,

Azraece,İstanbul'a gelmene eşin,eşinin ailesi sevinecek ama belki birleri daha sevinecek unutma:34:
walla resimleriyle ağzımızı sulandıran küçük prensesini görme şerefine nail olur muyuz dersin birde:52:
Şekersizyeşilçay:Daveyiten harika olmuş canım:nazar:Madem gördük,bunu bi davet olarak kabul ettik:34:

Herkese hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım:3:Butun hafta hava güzeldi,haftasonu geldi yine bozdu,bende buna

Mutlu annecim, bebeğimin herşeyi hazır ama ben kendim için hiç bişey yapmadım daha bu hafta sonu başlayacağım inşallah.Bu arada Miramızın iyi olduğuna çok sevindim.Defolsun hastalık bir daha hiç uğramasın.

Kizlar ne yaptiniz hediye isini veya 14 subat kutlama isini, bende halan tik yok..kafam durmus halde habire disari cikiyorum birseyler bakiyim diye bekli degisik birsey bulurum diye nafile..
Aklimda soyle birsey var..kalp seklinde album buldum onu alip hepimizin resimleri epey birikti onlari yaptirir icine koyup hediye ediyim diyorum olurmu

canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorumm:1: bence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm:9::54:

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım davetiyen çok hoş olmuş, renkleride çok güzel yalnız bunu açık davet kabul ettik ona göreee:9:

ANNE_ZEYNEP canım unnadoda istediğin ferforje dilek ağacından var bak istersen şekerimmm:34:

MUTLU_ANNE canım mira'nın daha iyi olmasına çok sevindim allah sağlıktan ayırmasın kuzularımızı, şirinen çok şirin çok tatlı:54::54:

Herkese günaydıııııııııııııııııııın :3::3::3::3:
Yine bir haftanın daha sonuna geldik(haber spikeri gibi oldum):9:
Artık çalışan anneler kervanına katılacağım için günleri beraber sayarız.
Sayfalar yine coşmuş birisi keşke özet geçse:1: Neyse iş başa düştü:10::10:

kızlar acil durum bana fikir verin;

zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüz:( diyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var:1: diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm:9: umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta:( pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:

diş şeklinde pastayı es geç bencede
kadıköyde coşan pastacılık var orada tüm şeker hamuru kalıp ve mlzm bulabilirsin canım
baş ka başaaaa:44:

Çok Teşekkür ederim Yavrukedii. Çok dua edin o geceden sonra psikolojim bozuldu korkuyorum nasıl doğuracam bilmiyorum.

korkma canım sakin sakin doğuracaksın :nazar::34:

Günaydınlar canlarım,

amaann gitsin ve gelmesin ateşler virüsler kış kışşş :1: gelsin dişler:nazar::1:

Back
X