2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dilek ve kart ağacımı aldım bir tane daha farklı bir model var onun daha çok dalı vardı ama eline yüzüne batar çok sivri diye bunu seçtim
hem çınar ağacına da benziyor

TEŞEKKÜRLER PLANNERRR
:109:
Eki Görüntüle 627593

güle güle kullanın canım en güzelini almışsın, çok hoşş:34: içine sinmesine sevindim:)

Hadi bakalim kolay gelsin o zaman
Ihtiyac duyarsan HUUUU demen yeterli canim
Firsatiniz olursa Zeynomu gormeyi isterim biz hsonu ev ve avmler arasinda mekik dokuayacgiz bir planimiz yok yani

Omercik kiyafetlerine sigmaz oldu kollar bacaklar kisa geliyor kuzuma alisveris yapacagim

canım ins diyeyim ayaküstü bile olsa görüşmek isterim çok bende, zaman dar ve bursada 6 amca ve 2 halası var zeynonun:1: düşün artıkk:9: ya kıyafet sorunsalı bizimde en büyük derdimiz şekerim sürekli zeynoya kıyafet yenilemekle mesguluz ya dar geliyor ya kısa geliyor bırsure sonra:1:

zeynepcim canım çok sagol ayyy çok duygulandımmm:54::54: canım teşekkür ederim teklif etmen bile yeter yorarmıyımm ben seniii hiççç artık olduğu kadar napayımm, şimdi kadıköyden geldim diş kurabiye kalıbı, kurabiye sapları ve dişim çıktı kurdelaları aldım (mavi ve pembe) ve şeker hamurları aldım beyaz pembe ve mavi:) niye mavi diyecek olursanız bursada eltim var bebeği zeynepten 15 gün küçük onun daha dişi çıkmadı ama belki onunda hoşuna gider diye hem pembe hem mavi yapıcam yakında çıkar nasılsa dişi şimdi evde iki bebek varken birine böyle hazırlık yapıp diğerini yoksun bırakamam içeme sinmez, negüzel rengarek egleniriz işte, akşama çokk işim var yanii kızlar, diş pastasından vazgeçtim, peçete halkalarınıda burda basıcam birazdan:9:

Halkaları nasıl çıkartacaksın canım? Kendin mi yazacaksın tam anlamadım ay şu bilgisayar konusunda çok cahilim ya? :17:

Halkaları nasıl çıkartacaksın canım? Kendin mi yazacaksın tam anlamadım ay şu bilgisayar konusunda çok cahilim ya? :17:

evet şekerim şimdicik elimde birtane var güzell bir arkadaşım yaptı zeyno için:34: onu çıkarıcam ve photshopta yeni çalışma yapıyorum onu çıktı alıcam ofiste kalın kağıtlara bitsin resmini çekip eklerim canımcımm:54:

evet şekerim şimdicik elimde birtane var güzell bir arkadaşım yaptı zeyno için:34: onu çıkarıcam ve photshopta yeni çalışma yapıyorum onu çıktı alıcam ofiste kalın kağıtlara bitsin resmini çekip eklerim canımcımm:54:

Anladım canım eminim çok güzel olacak ellerine sağlık.
Bu arada zeynonun yeni resmi gelmiş yerim ben kızı ya cimcimem.

$rengim design (19).webp [ tema deyince benimde aklıma pembe penguen gelmişti yazınca bunları buldum. yapmıcakta olsam bakmak hoşuma gitti . ATTACH=CONFIG]627644[/ATTACH] annezeynep sana çalışıyorum:)

Eklentiler

• $DSCF9472.webp
    $DSCF9472.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 28
KIZLAR YA BENİM BEY TAM ÖDEMEYİ YAPARKEN YANIMA UĞRADI
bunu alma diğer 3 boyutlu olan daha güzel diye aklımı çeldi
hangisini aliim ya erkek aklına uyulur mu ki :S
2boyutlu olan daha estetik diğeri daha kullanışlı
$19661_030113_8824.webp$19661_030113_4836.webp

Eki Görüntüle 627643 [ tema deyince benimde aklıma pembe penguen gelmişti yazınca bunları buldum. yapmıcakta olsam bakmak hoşuma gitti . ATTACH=CONFIG]627644[/ATTACH] annezeynep sana çalışıyorum:)
içimden seni alnından öpüp "HELALİMSİNN" demek geldi :9:
eline sağlık cnm gökkuşaklarını cidden çok beğendim
pastamızı yapacak olan bayana iletmek üzere kenara kaydettim
canımsınız siz ya cidden çok seviyorum kızlar sizi
Allah hep güldürsün yüzümüzü şurda herkes birbirinin işine koşturuyor valla seçmece karpuzlarız kötü niyetli olup da barınabileni zaten görmedim
şimdi süt sağmaya gidiyorum emziren kadının duası kabul olur derler ya duacın olacağım cnm
bilhassa kaynanala ilgili Rabbim kolaylıklar versin eşinle kolayca kavuşasın ve en güzel tuvaleti bulup indirimdeyken alabilesin diye :1:

kızlar dilek ve kart ağacımı aldım bir tane daha farklı bir model var onun daha çok dalı vardı ama eline yüzüne batar çok sivri diye bunu seçtim
hem çınar ağacına da benziyor

TEŞEKKÜRLER PLANNERRR
:109:
Eki Görüntüle 627593

zeynepcim butikbebedenmi aldın bende yüzde 10 indirim kuponu var özelden yazarım nosunu isteyenler varsa sizede var :52: buarada klavyem bozuldu yazamıyorum ekran klavyesinden dahada zor

Eki Görüntüle 627672 Eki Görüntüle 627673

Canım ben letiziayı sana gecenlerde yazmistim,,ikisinide bizzat gordum,hatta sana yolladigim ama acamadigin foto soldakiydi,arkadaşima aldik:9:
erkek aklı deme kız,bende eşinle aynı fikirdeyim:9:

Anladım canım eminim çok güzel olacak ellerine sağlık.
Bu arada zeynonun yeni resmi gelmiş yerim ben kızı ya cimcimem.

sagol teyzesi evet akşam çekilmiş taze foto:1: evet dayanamayıp sana resim ekledim şekerim, istersen sanada yaparız canımcım:34: paylaşımcı harika arkadaşlarımız var burda şekerimm iste yeterkii:54: bitane daha yapıyorum onuda sonra eklerimm:1:

$IMG01362-20130208-1505.webp

Eki Görüntüle 627672 Eki Görüntüle 627673

canım evet ilki daha kullanışlı diğeride daha güzel görünüyor karar veremedim benn:26:

sagol teyzesi evet akşam çekilmiş taze foto:1: evet dayanamayıp sana resim ekledim şekerim, istersen sanada yaparız canımcım:34: paylaşımcı harika arkadaşlarımız var burda şekerimm iste yeterkii:54: bitane daha yapıyorum onuda sonra eklerimm:1:

Eki Görüntüle 627731

canım evet ilki daha kullanışlı diğeride daha güzel görünüyor karar veremedim benn:26:

Harika görünüyolar ellerine sağlık canım. Çok incesin canım arkadaşım benim düşünmen bile çok güzel. :16::16::16::16::16::16:

meleğim zürafa temalı hazır parti araçları buldum
çok güzeller ya
çerçevelere de bayıldım ben bulabilirsen hediye anlamında güzel olur. teşekkür kartları yiyecek etiketleri falan cidden çok hoşmuş renkler de çok kullanışlı iç açıcı

$hediye.webp$il_570xN_368508170.webp

kızlar nerden topic açabiliyoruz ya bi türlü bulamadım.giremeye giremeye unutmuşum

zeynepcim butikbebedenmi aldın bende yüzde 10 indirim kuponu var özelden yazarım nosunu isteyenler varsa sizede var :52: buarada klavyem bozuldu yazamıyorum ekran klavyesinden dahada zor
sağol beykozum ben unnadodan aldım ama teklif etmen bile yeter
valla bugün bi aşırı sevdim kız sizi
içime sokasım geldi :49:

Canım ben letiziayı sana gecenlerde yazmistim,,ikisinide bizzat gordum,hatta sana yolladigim ama acamadigin foto soldakiydi,arkadaşima aldik:9:
erkek aklı deme kız,bende eşinle aynı fikirdeyim:9:

aa bu o muydu benim meraktan çatladığım!! hemen alıyorum 1. resimdekini sağolun kızlar

Eki Görüntüle 627731

halkalarınız çok güzel olmuş cnm
ilkini aldım gitti herşeye bu kadar düşünürsem bir arpa boyu yol katedemicem valla

KIZ ANALARI hemen bunlardan yaptırıııınnnn

$TA_1_~1.webp
MUTLUANNEM butikbebede gördüm aklıma geldin
düz pembe bir badi alıp keçeden siyah kulaklar dikebilirsin
ben ömere yapıcam inşallah bu uyuzlukla biraz zor ama :1:

$36biurun1360242004.webp

kızlar bunu istiyorum ama çok pahalı:14:
kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapsam yanından bile geçmez sanırım:9:
çok beğendim,ekledim gitti:nazar:
$pr_01_1977_max.webp

kızlar nerden topic açabiliyoruz ya bi türlü bulamadım.giremeye giremeye unutmuşum

sağol beykozum ben unnadodan aldım ama teklif etmen bile yeter
valla bugün bi aşırı sevdim kız sizi
içime sokasım geldi :49:

aa bu o muydu benim meraktan çatladığım!! hemen alıyorum 1. resimdekini sağolun kızlar

halkalarınız çok güzel olmuş cnm
ilkini aldım gitti herşeye bu kadar düşünürsem bir arpa boyu yol katedemicem valla

KIZ ANALARI hemen bunlardan yaptırıııınnnn

Eki Görüntüle 627796
MUTLUANNEM butikbebede gördüm aklıma geldin
düz pembe bir badi alıp keçeden siyah kulaklar dikebilirsin
ben ömere yapıcam inşallah bu uyuzlukla biraz zor ama :1:

Eki Görüntüle 627795

o taçları nerden buldun bende istiyorummmm

Back
X