2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese meraba:)
yine kimse yok buralarda..nerelerdesiniz kızlar:)
ben bugün temizlik yapıyorum çok yoruldum ama durmak yok:)
hava çookk güzel bugün..
dışarda olmak vardı ama kocam kaçtı:)
görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur:1:
biraz sinirlendirdi de beni:47:
annesine gitti:)

Merhaba arkadaslar umarim hesey yolundadir.Biz ailece yogun gecen bir haftanin sonunda kardesimin kiz isteme ve tatli merasimini hayirlisiyla atlattik,yorucu ama guzeldi.Umarim sizlerde iyisinizdir cok takip edemedim bu hafta,gecmise bakacak zamanimda yok pek miz miziz bugunlerde ama kaldigim yeden devam takibe :-)Mehaba

Merhaba arkadaslar umarim hesey yolundadir.Biz ailece yogun gecen bir haftanin sonunda kardesimin kiz isteme ve tatli merasimini hayirlisiyla atlattik,yorucu ama guzeldi.Umarim sizlerde iyisinizdir cok takip edemedim bu hafta,gecmise bakacak zamanimda yok pek miz miziz bugunlerde ama kaldigim yeden devam takibe :-)Mehaba

hayırlısı olsun cnm

Hava isil isil cok guzel gunes resmen kemikleri bile isitacak derecede,bende klasik haziliklari yapip kizmla disari cikacaktim bu defa abimin esinide cagirdim yegenimde var 4 yasinda, cocuklari parka gotururuz dedim baya israr ettim neyse zorla geldi,gittik once parkta biraz takildik sonra alisveris merkezinin icine girdik ben biryer oturup kizimin corbasini icirirken abimin esi kipayi gezecekti neyse corbayi icirdim bir baktim geliyorlar yegenimin yanaginda rsmen bes parmak izi cikmis,markette kolalara carpmis iki tanesi kirilinca annesi tokat atmis,tabi bunu gorenler cok kizmis bide ben kizdim tabi ve kalkip apar topar eve donduk,cok uzuldum.Yegenimin dayak yemesinemi uzulim,kizimin guneste gecirecegi guzel bir gunun mahvolup hemen eve donmemizemi uzulim.Kizlar annelik kolay demiyorum tabiki cocuklar buyudukce bazen insani cileden cikariyorlar fakat ne olursa olsun bunu haketmiyorlar ya, bence her anne bir degil, buyuk konusmak istemiyorum allahim korusun ama ben kizimin yuzune bakmaya kiyamiyorum o sekilde vurmam diye dusunuyorum,offff canim sikildi.Yarin insallah hava yine guzel olurda bugunu telafi ederim kizimla.
Artik Masal hanim parki salincagi falan biliyor daha gorur gormez ciglik atiyor canim ya,bide bugun baska bir bebek binsin diye Masali salincaktan almak istedim rsmen siki siki tuttu birakmadi zincirleri:1:

kim ne yapıyo;
tatlıcadı__ehuehuehuee temizlik yapıyo:)
melegim__kiralık işyeri arıyo:)pogaça açılımı yapacak..dünya tanıyacak tadacak o pogaçaları:)
annezeyno__avmleri geziyo..kocası isyanlarda:)cepte para kalmadı yeter zeyno diyo:)ömer musmutlu:)
edaack___acaba beni soran merak eden olmuşmudur diye düşünüyo:))
mutluanne__mutlu mutlu mirayla oyun oynuyo..arada kocasına laf atıyo:))
şekersizyeşilçay__yeşilçaydan sıkılmış olmalı ki,türk çayı içiyo:52:ama yine şekersiz:)))
planner__çok ama çok yogun..zeynonun kafası karışık..bu kadar insan neyin peşinde diye düşünüyo:1:
ilkim67__kuzusuna bakıp bakıp iç çekiyo..ilkimcim ilk günün kolay geçsin inşallah:54:
bambucan__nasılsın canım sesin çıkmıyo...özlendin bilesin:17:
azraece__herzmanki gibi kocasıyla telefonla görüşüyo...:)
siyahlale__kızıyla güzellik uykusunda ama sizin güzellik uykusuna ihtiyacınız yok ki canım..siz zaten çok güzelsiniz:)
biangel kuzum__misafiri var ama kahve yapacak fırsatı yok:)çünkü tavşanını misafirlerle yalnız bırakamıyo
tavşanı misafirlerin saçını başını yoluyo:1:
zada__canım sen şuan ojemi sürüyosun yoksa ben yanlışmı görüyorum:1:daha akşama çok var kız:))
beykoz__:38::38: :1:
elif344__çok heycanlı bir an önce gönüle kavuşacagı anları düşünüyo:))
çiçekçiçek__internette foruma bakıyo:))(bu kesin tutar):1:
pelin7__acaba bugün hangi soruları sorsam diye düşünüyo:))
THE END...

Son düzenleme:
kim ne yapıyo;
melegim__kiralık işyeri arıyo:)pogaça açılımı yapacak..dünya tanıyacak tadacak o pogaçaları:)
annezeyno__avmleri geziyo..kocası isyanlarda:)cepte para kalmadı yeter zeyno diyo:)ömer musmutlu:)
şekersizyeşilçay__yeşilçaydan sıkılmış olmalı ki,türk çayı içiyo:52:ama yine şekersiz:)))
planner__çok ama çok yogun..zeynonun kafası karışık..bu kadar insan neyin peşinde diye düşünüyo:1:
ilkim67__kuzusuna bakıp bakıp iç çekiyo..ilkimcim ilk günün kolay geçsin inşallah:54:
siyahlale__kızıyla güzellik uykusunda ama sizin güzellik uykusuna ihtiyacınız yok ki canım..siz zaten çok güzelsiniz:)
biangel kuzum__misafiri var ama kahve yapacak fırsatı yok:)çünkü tavşanını misafirlerle yalnız bırakamıyo
zada__canım sen şuan ojemi sürüyosun yoksa ben yanlışmı görüyorum:1:daha akşama çok var kız:))
THE END...

Seni kopyaci seniiiiiii,asagida adimi gordun tabi bilirsin ehuehuehueueh :1:

Kizlar Turuncu daha donmedimi,okullar aciliyor esi ogretmendi sanirim,donmus olmalari lazim,cok ozledim vallahi huuhuuuuuuu turuncuu canim ordamisin :16:

günaydın kızlar...boğazım ağrıyor...emziren annelerin kullanabileceği bi ilaç var mı...oğluma geçirmeden ne yapsam ki...

Gecmis olsun cnm, bogazi en iyi yumusatma sekli ihlamur ve bal veya nane limon bal olabilir..Ben burdan guzel karisimlar veren arkadaslar gordum ama ne olduklarini inan hatirlamiyorum ama senin yazini gorunce yazacaklardir...Pinarda bilebilir veya anne-Zeynepte biliyor olabbilir..ins gorurler ve yazarlar sana cnm...sifa olur umarim

babycerene:)))

$529879_10151437926622778_1570602103_n.webp

Bugün ve bundan sonraki tüm sabahlar için toptan GÜNAYDIIIIIIIIIINNN:3::3::3::3::3::3::3:
Kızlar yarın çalışmaya başlayacağım için artık sabah kuşu olarak aranıza katılamayacam:14: o yüzden günaydınımı toptan söyleyeyim dedim.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim:43::26::18::14:. Şu ilk günü bi atlatsam sanırım her şey daha kolay olacak. Neyse ki annem geldi de içim çok daha rahat.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum. :16::16::16::16::16::54:
Bir de çok fazla kaynatmayın canım çıkıyo okuyacam diye:20::20::20::20:

Ilk is gunun simdiden hayirli olsun demek senide sabah vardiyasindan geceye alicaz desene :)) ne guzel senide bize tayin edelim gece gece daha mi iyi olur bilmem ama ben seni gormekten cok mutlu olurum sekerim..annen de hosgelmis safa getirmis selamlarimizi ilet ins cnm..

ece tam bir terminatör oldu:)) sabahları erken kalkmaya başladı yine. bende alıyorum yastığımı battaniyemi yere oyuncaklarının yanına uzanıyorum. o oynuyor ben uyukluyorum tabi kafama yediğim oyuncağın haddi hesabı yok:)) 2 gündür herşeyi işaret parmağınla göstermeye bayılıyor. bir bir babaya yapıyor. anlıyacağın saadettin teksoy kıvamındayız:))

Ilahi varya cok guldum uyuma sekline.. bizde deniyoruz ve gozumu her acisimda oglanla burun buruna geliyoruz oyle kafasini benim kafaya yapistiriyor ki bazen kafalari tokusturuyoruz bazende benim saclar bir guzel itina ile cekiliyor, ben tabii ciklik ciklik ehuheuehueh..alem bunlar alem cnm,
O isaret parmagini bir guzel isiririm, masallah akilli bidik ..

herkese meraba:)
yine kimse yok buralarda..nerelerdesiniz kızlar:)
ben bugün temizlik yapıyorum çok yoruldum ama durmak yok:)
hava çookk güzel bugün..
dışarda olmak vardı ama kocam kaçtı:)
görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur:1:
biraz sinirlendirdi de beni:47:
annesine gitti:)

Bak sen seni birakip kacanin aklina sasayim..senin gibi lady e bu yapilmaz gayri,
Hava guzel ise ne diye temizlik yapiyorsun al kizlari yalla disari, temizligi tatil gunlerinde yapip ziyan etme cnm,bizim mesala hafta sonlari aile gunumuzdur ve gezme isi olur daha cok..evde bile takilcak is pek gormeyiz..
Sen simdi halilarida silmissindir dimi :))hamarat arkadasim benim:34:

kim ne yapıyo;
THE END...

Evt cnm Sekersizyesilcay patentli pogaca dukkani aciyorum kasanin basinada Mahir oglumu koyuyorum bir iki gune topu dikecegimiz icin hayirli olsun demenize gerek yok gayri benim oglan paralari kesin yer..bozukluklarida gelen musterilerin kafalarina kafalarina ziplatir ehehueheueh
Bildim sekerim afferin sana bu alkis senin icin tistak tistak:46::46::46:

Bak sen seni birakip kacanin aklina sasayim..senin gibi lady e bu yapilmaz gayri,
Hava guzel ise ne diye temizlik yapiyorsun al kizlari yalla disari, temizligi tatil gunlerinde yapip ziyan etme cnm,bizim mesala hafta sonlari aile gunumuzdur ve gezme isi olur daha cok..evde bile takilcak is pek gormeyiz..
Sen simdi halilarida silmissindir dimi :))hamarat arkadasim benim:34:
canım ben büyük temizligi mecburen pazar günü yapıyorum..hafta içi yetişemiyorum..cumartesi günü bizim gezme günümüzdür..
pazar günü zaten kocam 2 den sonra kaçar gider evde durmaz..köyüne gider:))
arkadaşları kuzenleri falan takıldıkları bir yer var orda kalır 5 te tekrar eve gelir..
Evt cnm Sekersizyesilcay patentli pogaca dukkani aciyorum kasanin basinada Mahir oglumu koyuyorum bir iki gune topu dikecegimiz icin hayirli olsun demenize gerek yok gayri benim oglan paralari kesin yer..bozukluklarida gelen musterilerin kafalarina kafalarina ziplatir ehehueheueh
Bildim sekerim afferin sana bu alkis senin icin tistak tistak:46::46::46:

:46::46::46:
en iyisi kasaya beni oturt sen canım:1:ben paralara gözümgibi bakarım:1:
ha güvenmem diyosan,mahiride kucagıma alırım gözün arkada kalmaz:1:

ilkim ve meleğim geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun...arkadaşların daha önce paylaştıkları karışımları aklımda kaldığınca kaynatıp içtim dün akşam..ama ağrı devam ediyor....:(((

Back
X