Tatlim ben dogdugundan beri dalin sivi kullaniyorum yumusatici koymadan iyice durulatiyorum hic kasinti yasamadik ama bunyeye gore degisiyordur belki
Yedigi farkli birsey varsa o da alerji yapmis olabilir
Omer bizim sotemize saldirdi onceki aksam ve salcaya alisik olmadigindan yanaklarinda puturler cikti
KIZLAR CENTRAL HOSPITAL 22martta SEZARYEN SONRASI VAJINAL DOGUM semineri veriyormus
Online olarak da dinlemek mumkunmus
Detayli inceleyemedim ama muhakkak dinleyecegim
Internetanneleri 05337111284 dan bilgi alabilirsiniz
Aras Eymen'e geçmiş olsun Hejarcım,umarım kötü birşey yoktur
Mira iyileşti çok şükür
Ahhh o tırnaklar,,kesmeyi bıraksak,hatırlarmısın bilmem yalan rüzgarındaki ketrin çenslır ın gibi olacaklar sanırım
Ben bazı makalelerde deterjan değiştirmenin alerijik durumlara sebep olabileceğini okumuştum canım,,istersen eski detarjana geç
ve gözlemle,en doğru sonuca ulaşırsın,,Defne beyaz ve hassas tenli,detarjandan olabilme ihtimali var bence.
Mesela Mira'nın da bir dönem pişik başlangıcı gibi oluyordu,,hemen yemeklerden şüphelendim,neden neden neden derken buldumtarhana çorbası yapıyordu,vermeyi bıraktım bir süreliğine
artık pişmiyor
![]()
olay dalinde değil de; vücudu şakire alıştı diye düşünüyorum ben de mutlucum... çünkü yediği değiişik bişey yok :44: bi değiştireyim bakalım. anlamanın en kolay yolu bu. cunku puturcuk falan yok sadece kaşıyo ve kasıdıgı için çizip geçiyo...
zeynep sen de ben gibi sosyal medyacısın kız... internet annelerini ben de takip ediyorum ama eğitimler cok pahalı oluyo. gecenlerde zaman yonetimi vardı onu çok istemiştim ama malum istanbulda olmayınca gidiş sıkıntılı oluyo. online olarak da katılabiliniyo.
annemzeynebim bana özelden sosyal medya rumuzlarını yazsana. takipçin olcam taciz etcem seni