• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dostum geçmiş olsun, üzüldüm :26:

mama takviyesini anlamadım yada nasıl bir mama anlamadım :26:
umarım atlatırsınız daha doğrusu umarım hepizim bebeği atlatır bu kilo alamama zamanlarını (amin)

mus2ab bilal, kaç kilo son olarak? Orhan Cemal 8.800 ve doktorumuz "kilosu snırda" demesine rağmen gelişim geriliği var demedi de.
3 hekim raporlu prıtıfar ve fantomalt mamalar kalori takviyesi.1 yaşında 8.700 ve 74 cmdi.3 ay hiç büyümedi geçen ay 9.100 gr ve 76 cm olmuş.bu ay yine durmuş aynı kilo ve boyda.

Degerleriniz bana iyi geldi cnm, kaka sayisida her yaptiginin miktarina gore degisir bence bizimkide 2 veya 3 kez yapiyor ve az miktarda yapar ben hic bezini tasircak seviyede yaptigini gormedim mesela ..sizde nasil cnm az az yapiyorsa sayiya bence cok takilma derim..
Benim oglanda topigin az kilolu bebeklerinden bizde gelisim geriliginden supelenerek randevu aldik 4 eylulde gidicez bu konuda endiseme goturdugun child visitor da katildi yoksa randuvu almak zor burda...
Merak ettim senin oglanin kilosu ve boyu kac cnm..
eğer o gün güzel yerse 5 kaka yapıyor taşırmıyor ama yapıyor meleğim.inş.siz güzel haberler alırsınız.
sanırım bebeğimin küçük olmasına alışmalıyım çok şükür başka sorunumuz yok diğer yönlerde yaşıtlarıyla herkez çok akıllı olduğunu söylüyor.
kızlar hepinize kocaman öpücükler sevgiler saygılar...
ben yine herzaman ki gibi epeydir giremiyorum..
bir zaman uzun süre giremeyince insan, bi garip oluyo okuyorum yazdıklarınızı hep ama ben bişi yazamıyorum..
hoş yazacak olsamda azradan malesef aktif olamamya,neyse..
dün azra beşiğinin parmaklığına basarak kendini aşşağı bi bıraktıki, valla süpermen gibi yetişip tuttum..
yoksa tepe üstü çakılıyordu aman deyim çok dikkat edin kızlar..
çalışma kararını en nihayetinde vermiş bulunmaktayım hatta dün bir iş başvurusuna gittim ama içime sinmedi..
hakkımda hayırlısı inşallah güzel bir iş bulurum..
azracan iyi çok şükür, birtek isilik sorunumuz var, onuda evde çıplak gezerek ve gün aşırı duş aldırarak atlatmaya çalışıyoruz..
birde 65 ile hamile kalmıştım bgn tartıldım 63 olmuşum.. komik olanı beden zayıflarken göbeğin olduğu yerde durmakla kalmayıp gitgide büyüyor olması.. sanırım en abeside bu :49:
işte bizden böyle..:54::54::54::54:
her anne bebeği için süpermandir.çok geçmiş olsun azra bir kere bunu yaptıysa devamı gelebilir tedbir almalısın canım.inş. gönlüne göre bi iş bulursun.bende 65 le hamile kaldım ve şimdi 62 yim ama sezeryan göbeği duruyor.

günaydııınnn günaydınn günaydınnnn:3:

bugünnn benimm doğumm günümmmmm:16: iyiki doğmuşummm ve anne olmuşummmm:16:

22 ağustos saat 00.10 da doğmuşum ben, eşim gecenin bu saatinde bana yazdığı bir şiir okudu kulağıma hayatımda aldığım en güzel hediyeydiii:16: hayatta yaptığımız en önemli seçim eş ve allaha binkere şükrediyorum bu aşk ve tatlı meyvesi zeynom için:16:
minik ailemizle dışarda güzel bir yemek yiyerek minik bir kutlama yapacağız, yaşımı sormayınız pleaseee 30 a bir kaç adım kaldı diyelimm:1: aldığımız her yeni yaş hayırlar getirsin inş önce sağlık, sonrada aşk, huzur ve bereket diliyorum rabbimden...

akşamki misafirlerimize gelincee çokk güzell bir akşam olduu sabah iş olduğu için çok geç saate kadar oturamadık tadı damağımızda kaldıı:( yemeklerimiz çok güzel olmuştu çok şükür misafir bereketiyle geliyor herşey daha tatlı ve güzel oluyor muhabbette güzel olunca zaten bütün telaş ve yorgunluk uçup gidiyor, yoksa yinede o yorgunluğun üstüne malumm şiir sonrasında uyumak mümkün değildii zaten:9:

işteee böyleee hepimizz içinn çok güzell bir gün olsun inşş:16:
ne gzelbi günaydın güzel dileklerine kocaman bi amin diyorum.

evet kızlar dün kötüydüm ama haberleri izledikten sonra kendimden utandım benim sıkıntım çözülebilir inş. ama suriyede annesinin babasınan ellerinde vahşi bi şekilde giden bebekler bi daha geri gelmiyecek.ne demeliyim bilmiyorum çok üzgünüm.neden hep masumlar ve güçsüzler bedel ödemek zorunda.Rabbimin adaletine güveniyorum inş.akşam bebeğimi öptüm sıkıca sarıldım ve şükrettim.

iyi ki doğdun cicim :16::16::16::16:

musmutlu sağlık aşk ve sevgi dolu bi ömrünüz olsun ailecek. kocaman öpüyorum seni :54:

sagoll canımcımmm:16: aminn.... defnoş ne güzel uyumuşş ya maşallahhh:nazar: daim olsun inşş bak dişler rahat bıraksa uyuyacak aslında kuzucukk akşam yatmadan önce süt içmesi tok tutup daha uzun süre uyumasını sağlamış olabilir canım zeynoda uyumadan önce 150 cc yi hüpletip sabahı buluyor, süte bayılıyorum yani:1: kreş müdüryle konuşman iyi olmuş dahada dikkatli olurlar, defnoşa bakk senn aferin kuzucuğa arkadaş canlısı:46:

3 hekim raporlu prıtıfar ve fantomalt mamalar kalori takviyesi.1 yaşında 8.700 ve 74 cmdi.3 ay hiç büyümedi geçen ay 9.100 gr ve 76 cm olmuş.bu ay yine durmuş aynı kilo ve boyda.

eğer o gün güzel yerse 5 kaka yapıyor taşırmıyor ama yapıyor meleğim.inş.siz güzel haberler alırsınız.
sanırım bebeğimin küçük olmasına alışmalıyım çok şükür başka sorunumuz yok diğer yönlerde yaşıtlarıyla herkez çok akıllı olduğunu söylüyor.

her anne bebeği için süpermandir.çok geçmiş olsun azra bir kere bunu yaptıysa devamı gelebilir tedbir almalısın canım.inş. gönlüne göre bi iş bulursun.bende 65 le hamile kaldım ve şimdi 62 yim ama sezeryan göbeği duruyor.

ne gzelbi günaydın güzel dileklerine kocaman bi amin diyorum.

evet kızlar dün kötüydüm ama haberleri izledikten sonra kendimden utandım benim sıkıntım çözülebilir inş. ama suriyede annesinin babasınan ellerinde vahşi bi şekilde giden bebekler bi daha geri gelmiyecek.ne demeliyim bilmiyorum çok üzgünüm.neden hep masumlar ve güçsüzler bedel ödemek zorunda.Rabbimin adaletine güveniyorum inş.akşam bebeğimi öptüm sıkıca sarıldım ve şükrettim.

biz dün gece tv yi açmadık bile sabah gazete gördüm haberleri ya nefesim daraldı izleyemedim bilee allah yardımcıları olsun dediğin gibi adaletine güvenmekten başka bir şey gelmiyor elden...

canım bence kılosuda boyuda kötü değilki belkim minyon bir bebek olamazmıı hepimizin bebişleri 2-3 aydır kılo almıyor zaten kaka olayıda dediğin gibi çok yerse çok yapıyor ama az az buda normal bence, sen yinede farklı doktorlardan iyi haberler duyup rahatla biranönce inşş

:46::46::46:MUTLU YILLAR CANIM:46::46::46:
Ailenle ve tüm sevdiklerine hep çok mutlu ol inşallah:nazar:
$PLANNER.webp

sipariş verdiğim kitaplar;

Bebekler İçin Beyin Geliştirici Zeka Oyunları 12 - 36 Aylar/Jackie Silberg

Farkındalık/Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)

Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir?/Tim Seldin

Montessori Metodu/Eylem Korkmaz

Maria Montessori Yöntemiyle Çocuk Eğitimi Sanatı/Emel Çakıroğlu Wilbrandt

Mahallenin En Mutlu Yumurcağı/Harvey Karp

Mahallenin En Mutlu Bebeği/Harvey Karp

Okul Öncesi Eğitimde Montessori Yaklaşımı/Emel Çakıroğlu Wilbrandt

Filozof Bebek/Alison Gopnik

Çocuğunuza Sınır Koyma/Robert J. Mackenzie

Son düzenleme:
:46::46::46:MUTLU YILLAR CANIM:46::46::46:
Ailenle ve tüm sevdiklerine hep çok mutlu ol inşallah:nazar:
Eki Görüntüle 783276

yaaaaaa mutlucannnnn resmi görüncee bayıldımmm hemennn kaydettim ne güzel bir hatıra olacak bana sagol arkadaşımmmm:16::16:

miramın ateşide diştendir canım ya zeynoda kaç gündür aynı bir köpek diş birde azı patlamak üzere ondan galiba valla kim demiş diş ateş yapmaz diye gayette her diş ateşli geçiyor bizdede:(( en kötü halleri böyle olsun inşş napalımm geçip gitcek hepsiii:34:

plannercim o mesajı düzenledim sonrasında 4 ten fazla var... bi geri dönüp bak istersen... önce resimlerini kopyalayayım dedim ama olmadı sonra liste halinde yazdım...

Son düzenleme:
plannercim o mesajı düzenledim sonrasında 4 ten fazla var... bi geri dönüp bak istersen... önce resimlerini kopyalayayım dedim ama olmadı sonra liste halinde yazdım...

hamile kaldığımdan beri ilk defa konusu bebek dışında bir kitap var elimde ve bazen bu yüzden vicdan azabı duyuyorum biliyormusun şaka gibi ya Zeyno için okumam gereken daha çok kitapp var çoookkk elimdekini hemen bitirmeli yeni siparişler vermeliyim bendeee:18:

Çocukla Birlikte Büyümek - Dilek Kırcaoğlu

bir de bunun ilk iki sayfasında yazılanlar cok hoşuma gitti ama siparişi verdikten sonra buldum bu kitabı. bi sonraki siparişe saklıyorum.

bu arada es verip konu değiştirmek iyi oluyo bence. benim de sırada kendim için aldığım bir kaç kitap var. aralara serpiştiricem onları da. suçlama kendini :D biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sonucta

günaydın arkadaşlarım, gündem o kadar yoğunlaşmış ki kimden, nerden başlayacağımı bilemiyorum :26: (sen de başlama madem. illa herşeye bir cevap yazacak mısın kardeşim demeden önce biraz bekleyiniz:17:)

öncelikle PLANNER hanımın doğumgününü kutluyorum. ailesiyle beraber hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum. ailesi dediğim için kayınvalidesi de bu cüleye katılmış olacak, onun da ömrü uzun olacak ama :44:

talay hanım, Orhan Cemal, Mus'ab Bilal'den 1 cm uzun, 300 gram zayıf olmasına rağmen "gelişim geriliği" teşhisi konmadı. başka bir doktora daha mı danışsanız :26: bildiğim kadarıyla, "gelişim geriliği" teşhisi sadece boy-kiloya değil nörolojik (motor) gelişime bakılarak konuyor. yani çocuğun motor gelişiminde sorun yoksa, sırf biraz zayıf diye gelişim geriliği teşhisi konamıyor. tekrar, başka bir doktora götürmenizi öneririm nacizane:17:

Babyceren hanım, bulduğunuz "pratik yemek" yönteminden dolayı kutluyorum sizi :46:ertesi güne hazır olsun diye, geceyarısı taze fasulye pişirmiş biri olarak daha bir içten kutluyorum :47: bir yandna ısınmış süte yoğurt mayalarken, diğer yandan ocaktaki sütlacı karıştıran, diğer kolunda da oğluna yaptığı sütlacın tarifini anlatan bir ev hanımımsı anne olarak ipiçten kutluyorum :47: yengenizin bilekliği için de üzüldüm. komşumuzun kına gecesinde de bütün düğün altınları evden çalınmıştı. eve sadece akrabaları gelmişti oysa :50:

ilkim81 hanım, uyku konusundaki mesajınızı çok beğendim ve rahatladım. çünküm Orhan Cemal tamı tamına mesajdaki sürelerde uyuyor maşallah :16: gece uyanmalarının da zamanla azalacağını umuyor ve sabırla bekliyorum o günleri :18:

(13 günlükken gündüz uykusunu tamamen bırakıp 13 saat uyumadan kaldığında da aynı bu sözleri söylemiştim ve muradıma ermiştim :16:)

köşeminderi hanım, size ve Bade'ye geçmiş olsun diyorum. acil şifalar...

azraece hanım, doğumgününüzü not ettik. sizi evimizde ağırlamak suretiyle hoş bir sürpriz yapabiliriz ama koca bir tatili sizin evde geçirerek kötü bir sürpriz de yapabiliriz :9: bakacağız artık

-- BİZ BU RENKLERE GÖNÜL VERDİK, SARI-KIRMIZI
-- GALATASARAAAAY
-- HAYIR, SUCUKLU YUMURTAAAA :9:" sabah sabah aklıma bu geldi nedense :17:

meleğim34 hanım sizin için ne desem az sanırım. topiğimizin medar-ı iftiharı ve değişmez elemanısınız vesselam :42:

Günaydınnnnn
Dün denize gittik dayak yemiş gibi her yerim ağrıyo..kuzucum çok yoruldu akşam saat 9 da uyudu ardından bende sızmışım:)
Sabahta erken uyandı..erken dediğim 9 da uyandı:)

Plannercim;doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdunn:54::54:yuvanızdan huzurun,sağlığın,aşkın eksik olmadığı nice senelere:16:

Mutlum;miraya geçmiş olsun canım yine dişlerindendir bıdığın

Şekersizcim;defne uyumuş maşallah maşallahh:nazar:montessori kitapların hayırlı olsun:)paylaşımlarının takipçisimm:13:

Kızlar 20dk boyunca kim gaz sorunu yaşamış anlayamadım geçmişe henüz çok gidemedim:)sütten dolayı ecemi yoksa babycerenmi:1:
Gaz çıkarmak güzeldir:1:benimde çıkaramama gibi bi problemim varda çok kıvranmışlığım vardır..baby bi sorunu yaşayan sensen adına çok sevindim:1:

Turuncu,lilliac,ecesuelif,siyahlale:49:,zada,yavrukediş,dilberege nerelerdesiniz kızlar:26:

sen hangi kitapları okudun? okuyorsun? elinde neler var?

anne karnın da yaşama yolculuk'la başlayan ve hamileyken okuduğum kitapları geçeyim mahllenin en mutlu bebeği ni okudum sırada yumurcağı olan kitabı var, bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, sabiha paktuna'nın 7/24 anneye güvenli bağlanma ve anne işte kitaplarını okudum, çocuğunuzla birlikte büyümek bende de var ama daha okumadımm, ayy bir sürü erken dönem bebe kitabı var evde harvey karp ve tracy hogg hep okumaya başlayıp çokta yararlanamadığım uygulayamadım kitaplar sanırım Zeyno zor bir bebek değildi o dönem kolay geçti elimdeki daha bir çok tükitabı bile bitirmedim ama artık daha yaş grubuna ait kitaplara sardım bende montessori eğitimiyle ilgili listendeki Maria Montessori Yöntemiyle Çocuk Eğitimi Sanatı/Emel Çakıroğlu Wilbrandt" ı okumaya başladım ama ara verdim, adem güneşin annelik sanatını okuyacağım inşş sıradakilerden, bengi semercinin birlikte büyütelim 0-12 yaş diye bir kitabı var onu bitirdim en son ve güzeldi bence, buarada hiç liste yapmadığımı farkettim ya bende okuduklarımı ve evde olan ve okumadıklarımı ve okumak istediklerimi bir liste yapayım barii biraz dağınık şekilde ne bulursam alıp dağınık bir okuma yapıyorum ben:)) şuan elimde kendim için aşk-ı sükun var ve iyi gidiyor:34:[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][h=5][/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayıptır söylemesi şurda gündüz 3 saat uyumuşum ne muhabbet dönmüş alacağınız olsun:))

bebeğim benimde yılan hikayesine dönen bir istanbula gitme hikayem var ne zaman gerçekleşir Allah bilir. 7 eylülde eskişehirde olucam eşime dedimki oradan istanbula geçeyim eceye kışlık kıyafet alınacak halası illa gelin diyordu oradan uçakla döneyim dedim pek istekli çıkmadı bende vazgeçtim gelsem iyi olurdu ya nasip.

kızlar size bir soru ece inek sütünü içince koca bir bardak bira içmiş alman gibi gaz çıkarıyor normalmi sizce bu:))
Canım soğuk inek sütü çok gaz yapar normal yani:))
kızlar hepinize kocaman öpücükler sevgiler saygılar...
ben yine herzaman ki gibi epeydir giremiyorum..
bir zaman uzun süre giremeyince insan, bi garip oluyo okuyorum yazdıklarınızı hep ama ben bişi yazamıyorum..
hoş yazacak olsamda azradan malesef aktif olamamya,neyse..
dün azra beşiğinin parmaklığına basarak kendini aşşağı bi bıraktıki, valla süpermen gibi yetişip tuttum..
yoksa tepe üstü çakılıyordu aman deyim çok dikkat edin kızlar..
çalışma kararını en nihayetinde vermiş bulunmaktayım hatta dün bir iş başvurusuna gittim ama içime sinmedi..
hakkımda hayırlısı inşallah güzel bir iş bulurum..
azracan iyi çok şükür, birtek isilik sorunumuz var, onuda evde çıplak gezerek ve gün aşırı duş aldırarak atlatmaya çalışıyoruz..
birde 65 ile hamile kalmıştım bgn tartıldım 63 olmuşum.. komik olanı beden zayıflarken göbeğin olduğu yerde durmakla kalmayıp gitgide büyüyor olması.. sanırım en abeside bu :49:
işte bizden böyle..:54::54::54::54:
İnşallah gönlüne göre bi iş bulursun canım. Ayrıca kilo olayında seni tebrik ediyorum. Ben de doğumdan önceki kilomdayım(56) ama o göbek bende de gitmedi bir türlü.
istanbul ahalisi 12 eylül benim doğumgünüm bana gelsem doğumgünü partisi yaparmısınız:)) konseptimde kıvanç olsun olurmu:))

beybim normalde hiç öyle çıkarmıyordu ki yeni başladım süt vermeye görsen korkuyoruz ağzından garkkk diye:))
Kızım demek darbe günü doğdun hiç unutulmaz artık.

günaydın cankuşlar... beybi sanırım yazıp sildiğin kısmı anladım ama utanmana gerek yok yani. gaz olayı doğal bi olay 20 dk boyunca olması da normal :D ben geğirerek çıkarmayı çok severim. çok rahatlatır. :)

dun defnoşu kreşten aldıktan sonra eşim bizi yemeğe götürdü. sahilde yemyeşil bi yere gittik. kuzu koşturdu durdu. ben de peşinden tabi. sonra dönüşte arabayı ben kullandım. yuppiiiii :D kayınvalidemi de evinden alıp bizim eve geçtik.. (direksiyonda beni görünce çok şaşırdı. besmele cekerek bindi arabaya) :52: tabi bunun sebebi benim kötü kullanıyor olmamdan ziyade, sağolsun eşim bana pek bırakmaz arabayı (hatta hiç) kadın alışık değil, bilmiyor tabi ondan sanırım :D bi de çatlamıştır herhalde :D
defne yemekte pek bişey yemediği için aklıma süt vermek geldi. biberona koyup verdim. belki içerken uyur diye ama misafir olduğundan yatıramadım. ama o geze geze içti 100 ml sütü. sonra 9 gibi yatırdım emzirip. 1 e kadar uyanmadı hiç :nazar: nazar değmesin... 1 de yine emzirdim ve sabah 6 da uyandı... tabi ben şoklardayım :D
yukardan sesim duyuldu çok şükür. ama sabah kreşteki diğer öğretmene gitmek istemedi. ilk defa ilgisini dağıtıp kaçmak zorunda kaldım. az önce aradım oyun oynuyomuş gittiğimi farketmemiş. ağlamamış da... ama söyledim. sürekli başka bi öğretmen almaya inmesin. hep aynı kişi alsın diye (konuştuğum kişi kreş muduru. psikoloji mezunu) dun akşam da uzun uzun konuşmuştuk kreşten almaya gittiğimde. defne nin algısının cok kuvvetli olduğunu, her şeye ilgi ve merak duyduğunu ve gruba yeni gelen birini ilk onun kabul edip oyun oynamaya başladığını söyledi. gruptaki diğer çocuklardan daha erken başlamasının sonucu olduğunu düşünüyorum ben. vida konusunu konuştum. tabii ki verilebilecek tek cevap olan "çok haklısınız. ne desek boş. olay gerçekleştikten sonra her yere baktım. oyuncaklar vs. bulamadım. ama ne olursa olsun öğretmenin bunu farketmesi gerekirdi. bla bla bla" eylül itibariyle de günlük sut alımına başlayacaklarmış. kutu süt geliyordu ve ben defneye her gun şişe süt alıp kreşe bırakıyodum. benim için kolaylık oldu. kızım için ise sağlıklı... işte böyle çok uzattım biliyorum ama paylaşmak istedim..

herkese mucks:54:
Aferin defnoşa inşallah hep böyle devam eder uykusu.
Bizim kreşte de pınar kutu süt veriyolarmış ben de günlük şişe süt bırakacağım.
Aynı kreşte devam mı edecek defnoş?
günaydın arkadaşlarım, gündem o kadar yoğunlaşmış ki kimden, nerden başlayacağımı bilemiyorum :26: (sen de başlama madem. illa herşeye bir cevap yazacak mısın kardeşim demeden önce biraz bekleyiniz:17:)

öncelikle PLANNER hanımın doğumgününü kutluyorum. ailesiyle beraber hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum. ailesi dediğim için kayınvalidesi de bu cüleye katılmış olacak, onun da ömrü uzun olacak ama :44:

talay hanım, Orhan Cemal, Mus'ab Bilal'den 1 cm uzun, 300 gram zayıf olmasına rağmen "gelişim geriliği" teşhisi konmadı. başka bir doktora daha mı danışsanız :26: bildiğim kadarıyla, "gelişim geriliği" teşhisi sadece boy-kiloya değil nörolojik (motor) gelişime bakılarak konuyor. yani çocuğun motor gelişiminde sorun yoksa, sırf biraz zayıf diye gelişim geriliği teşhisi konamıyor. tekrar, başka bir doktora götürmenizi öneririm nacizane:17:

Babyceren hanım, bulduğunuz "pratik yemek" yönteminden dolayı kutluyorum sizi :46:ertesi güne hazır olsun diye, geceyarısı taze fasulye pişirmiş biri olarak daha bir içten kutluyorum :47: bir yandna ısınmış süte yoğurt mayalarken, diğer yandan ocaktaki sütlacı karıştıran, diğer kolunda da oğluna yaptığı sütlacın tarifini anlatan bir ev hanımımsı anne olarak ipiçten kutluyorum :47: yengenizin bilekliği için de üzüldüm. komşumuzun kına gecesinde de bütün düğün altınları evden çalınmıştı. eve sadece akrabaları gelmişti oysa :50:

ilkim81 hanım, uyku konusundaki mesajınızı çok beğendim ve rahatladım. çünküm Orhan Cemal tamı tamına mesajdaki sürelerde uyuyor maşallah :16: gece uyanmalarının da zamanla azalacağını umuyor ve sabırla bekliyorum o günleri :18:

(13 günlükken gündüz uykusunu tamamen bırakıp 13 saat uyumadan kaldığında da aynı bu sözleri söylemiştim ve muradıma ermiştim :16:)

köşeminderi hanım, size ve Bade'ye geçmiş olsun diyorum. acil şifalar...

azraece hanım, doğumgününüzü not ettik. sizi evimizde ağırlamak suretiyle hoş bir sürpriz yapabiliriz ama koca bir tatili sizin evde geçirerek kötü bir sürpriz de yapabiliriz :9: bakacağız artık

-- BİZ BU RENKLERE GÖNÜL VERDİK, SARI-KIRMIZI
-- GALATASARAAAAY
-- HAYIR, SUCUKLU YUMURTAAAA :9:" sabah sabah aklıma bu geldi nedense :17:

meleğim34 hanım sizin için ne desem az sanırım. topiğimizin medar-ı iftiharı ve değişmez elemanısınız vesselam :42:

Bu gece uykuları sanırım emmeyi bırakınca düzelecek. Ya da ben öyle ümit ediyorum. Orhan Cemal emiyor mu?

Benim iyilik meleği arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Güzel ailenle mutluluk dolu nice senelere canım. İyiki buraya üye olmuşum ve seni tanımışım:16:. Seni ve zeynomu kocaman öpüyorum:38:

7/24 Annelik(Var Mısın Sevmeye?)/Ceren Çalak Koca, Erdoğan Çalak şu an bunu okuyorum

Kadınlar Yanlış Biliyor/Arzu Mutlu
Erkekleri Kullanma Kılavuzu (Cep Boy)/İlhan Uçkan
40 Kırık Topuk/Yeşim Varol Şen
Hayatımın Bütün Kadınları/Kolektif bun dördü aralara serpiştireceğim kendim için aldığım bekleyen kitaplar...

Annelik Her Zaman Toz Pembe Değil(Blogcu Anne )/Elif Doğan
Anneliğin Ötesinde(Tarihin Işığında Trendlerin Gölgesinde Çocuk Büyütmek)/Gülüş Türkmen
Bilinçli Bebek(O Ne İstediğini Bilir, Yeter ki Dinleyin)/Aletha J. Solter
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)/Melinda Blau, Tracy Hogg
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler (sonradan aklıma geldi)

okuduklarımdan aklımda kalanlar. evde bakmam lazım...

Son düzenleme:
Aferin defnoşa inşallah hep böyle devam eder uykusu.
Bizim kreşte de pınar kutu süt veriyolarmış ben de günlük şişe süt bırakacağım.
Aynı kreşte devam mı edecek defnoş?

Bu gece uykuları sanırım emmeyi bırakınca düzelecek. Ya da ben öyle ümit ediyorum. Orhan Cemal emiyor mu?

amin canım. bilemiyorum ki. eşim şu an okul değiştirmek istemiyor. ben de iki arada gidip geliyorum. ama sanırım bi süre daha burda kalcak. belki seneye eylülde olabilir . bilemiyorum :s

emmeyi bırakırlarsa tabii :D

Benim iyilik meleği arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Güzel ailenle mutluluk dolu nice senelere canım. İyiki buraya üye olmuşum ve seni tanımışım:16:. Seni ve zeynomu kocaman öpüyorum:38:

canııııımmmmm teşekkür ederimmmmm:16::16::16: bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum anne olmanın bir sürü güzel yanı var ne güzelll:16: bizdeeee zeynomlaaa kocamannn öperizzzz:54::54:

7/24 Annelik(Var Mısın Sevmeye?)/Ceren Çalak Koca, Erdoğan Çalak şu an bunu okuyorum

Kadınlar Yanlış Biliyor/Arzu Mutlu
Erkekleri Kullanma Kılavuzu (Cep Boy)/İlhan Uçkan
40 Kırık Topuk/Yeşim Varol Şen
Hayatımın Bütün Kadınları/Kolektif bun dördü aralara serpiştireceğim kendim için aldığım bekleyen kitaplar...

Annelik Her Zaman Toz Pembe Değil(Blogcu Anne )/Elif Doğan
Anneliğin Ötesinde(Tarihin Işığında Trendlerin Gölgesinde Çocuk Büyütmek)/Gülüş Türkmen
Bilinçli Bebek(O Ne İstediğini Bilir, Yeter ki Dinleyin)/Aletha J. Solter
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)/Melinda Blau, Tracy Hogg
bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler (sonradan aklıma geldi)

okuduklarımdan aklımda kalanlar. evde bakmam lazım...

bende blogcuannenin kitabını okumayı istiyorum ya bazen rahatlığı beni rahatlatıyor doğrusu:34:

Back
X