off bu erkekler nasıl bu kadar rahat olabliyo... yazının sonunda düştü falan yazcaksın sandım korktum valla canım ya.. neyse ki olaysız atlatmışsınız..
oh ne güzel ya göbecikler atılmış falan... of haftasonu tatil dinlenme zamanı güya. ben de cok yorgunum ustumden kamyon geçmiş gibi..
kan değerlerinize cok seviindim.. sen buraya zeynonun bir günlük menusunu yaz bakiim buraya... ilham alalım senden
oki cicim işte zeynomun günlük menüsü:))
sabah 7.30-8.00 gibi uyanıyor ve 150 cc günlük süt içerek başlıyor güne:)
9.00-9.30 gibi ananesiyle
kahvaltı yapıyorlar;
(peynirini kendim yapıyorum hala hazır peynire geçemedim bir türlü sanırım daha uzun bir süre kendim yapmaya devam edicem

)
-peynir, domates (bayılıyor),salatalık (pek sevmiyor arada kemiriyor sadece), bazen bir iki tane zeytin (ama paketli market zeytini vermiyorum!, babanesi yapıyor zeytinimizi)
- kendi yaptığımız tam buğday ekmeği, ve tatlı tabağı ki hiç atlamıyoruz bunu (ceviz, pekmez ve kuru meyve karıştırıyoruz işte kuru erik, kuru gün kayısı ne denk gelirse kuru üzüm gibi ki demir açısından çok değerli kuru üzüm)
öğleye kadar birinci meyve öğünüü armut, şeftali, siyah erik, muz vs. vs. veee son zamanların favorisi
üzümm özellikle siyah üzüme bayılıyor tek tek koparıp ısıra ısıra yiyor büyük ya

meyveden sonra yine 150 cc sütü deviriyor öğele olana kadar diyorum ya nekadar tokta olsa o sütü içecek illaki
meyvesinide yedikten ve sütünü içitikten sonra öğle uykusuna yatıyor 12 gibi ve 2.30-3 saat arası uyuyor, önceleri sabahtanda kısa bir uykusu vardı ama artık öğleye kadar uyumuyor
o uykudan kalkana kadar annem yemeğini hazırlıyor öğle yemeğini hala zeynoya özel pişiriyoruz işte mutlaka kırmızı et, mercimek nohut gibi bir değişik bir bakliyat var mutlaka bir günlük menüsünde, yada etli sebze yemeği yada çorbası, yanındada kendi yaptığımız yoğurt:)
sonra biz eve gelene kadar sürekli meyve atıştırmaya devam ediyor ve tabii yine süt 150-200 cc süt içiyor biz eve gelene kadar
akşam yemeğindede bizim soframızda ne varsa işte az tuzlu ve az yağlı zeynolu yemekler

en geç 7.30 da akşam yemeğindne kalkmış oluyoruz ailecek ki kendimizi parka atıyoruz zeynoyla dönüşte bir süt daha

sonra banyosuydu dişleriydi, gecelikleriydi derken yine sütünü içerekten uyuyakalıyor:)
zeynonun bir günlük menüsü değil bir günlük macerası oldu bu cicimm galiba
sonuç olarak değişik bir şey yok ama her besin türünden mutlaka vermeye çalışıyoruz tabi bu gününe göre bazen çok yiyor bazen az yiyor, ama vazgeçemediği ve atlamadığı şeyler bol bol meyve ve sütt