- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
uzunca günün özetini geçeyimsabah uyandık kahvaltı yaptık,kahvaltıda peynir,yumurta,pekmez,yedik..sonra kalktık agzımızı yıkadık:))neyse buda çok uzun olur ben kısaca özet geçeyim
öglen çağla yarım saat uyudu şok oldumnormalde 2 saat civarı yatardı..ögleden sonra giyindik süslendik gittik cereni okuldan aldık
45 dakika erken almış oldum çünkü güne yetişmem lazımdı
ne kadar kötü bir anneyim
neyse yeni evlenen kuzenime gittik bütün sülale ordaydı,annemin aşırı sosyetik teyzeleri kuzenleri:)
masada 8 çeşit pasta börekohh dedim iyiki gelmişim valla:))
cerende çağlada yedi hepimiz doydukay sanki aç geziyoz gibi oldu
sonra eşimi aradım dedim gel bizi al,,akşam yemegi yapmadım bizim karnımız tok sende başının çaresi bak dedim
ordan çıktık parka geçtik oynadılar sonra eveceren hanım dediki''anneeee ben makarna istiyorumm''
mecbur yaptım:)eşimde yedi yazık adam açmış megerse
işte böyle bir gün degişiklik oldu,,hatta evden çıktım 2 kişi beni aradı bana geleceklermiştiiyiki çıkmışım dedim
ay bugün ne kadaaa kötüyüm ben![]()
Sen super annesin cnm..kotusumu olur ..daha iyisinide bulamaz kimse esinde dahil buna...
Bende bazen yemek yapmmiyorum, aliyorum oglani disari cikip geziyorum adama da senin dedigin gibi basinin caresine bak evde yemek yok diye ama o bana bulasik cikarmasa rahatlamaz olsun ben birseyler hazirlar yerim der..