Oncelikle miama gecmis olsun.mulu ne zamandir diyecm.miranin magneti bizim buzdolabinda ve kizim mirayi cok iyi taniyor.miya miya diyor

istiyor magneti veriyorum mutlu oluyor opuyor.uzun sure elinden bırakmıyor

bir yandan dadiyorum artık yanyana gelseler oynasalar falan

şu 18 ay asisi beni d korkutuyor bu arada daha bizim asagi yukari 20 gunumuZ varbelki de fazla.
Tum guzelliklerimin 1, 5 yasini da kutluyorum. Bucuklu da oldular
Darisi basima
Baby cnm laptop gazı olmuş kurtarildi mi merak icindeyim

cagla yavrum yemek yapmj istemis.chih
Ciro azraece ve senin yorumları na koptm. Hepiniz cok tatlisiniz

sensiz olmaz. Tabi ki diger ballarim da olmazsa olmaz.
Tatlicadi maşallah tarik bugraya.sulun gibi delikanli olacak koca bebem benim. Alerjik mi dedi dr. Sanrim yaren nur da oyle. Cok sik oluyor. Bir daha yasarsam bende test yaptirayim.cok uzak kaldin sende daha cok ge lütfen

Azraece wifin hayirli olsn.yasasin özgür luk

bende ne cektm bu telefondn ya parmaklar zaten sakat cok yoruyor beni

ece sultan nasil bakaym onunla ilgili pek bisey goremedm sanirim.
Turucu masallah subhanallah kayramiA. Kainat erkek guzeli secilir b gidisle Rabbim korusun.
Talay gez cnm gez.ne yapsan kardir.musab bilal de ins birazcik daha kilo alsin at kafandan su dusunceyi. En basi saglik tabikide

cinsiyet durumu ne zaman belli olacak?
Alyel ne yapıyorsun bacim? Ordan oraya surukleniyorsun cnm isin zor ama sabret bitecek bu günler de.Allah kolaylik versin.
Melegim haklisin.belki ileride krese falan verirsen basbasa birazcik bişeyler yapabilirsin. Kv olmasa bende yapamam kacamk.mahirin de 1, 5 yasi kutlu olsn ve onada gecmis olsun
Ilkim seni bende sordm sekerrr.keske arayip soraydm

beste gibi bizimkiler de genel olaak. Vuran isiran. Yaren nur bu ara terketti gibi.ddaha cok gel lutfen ozleniyorsun.netin hayirli olsn.
Pilatesciler varmis evde olursa bende mi yapsam acaba?

Allah muvaffak etsin ins.
Dilberege balik yagi bende düşünüyorum gidince dra soraym bir amq cok pis kokuyormus turuncunun da dedigi gibi bilemedm:44:isine alisabildn mi? Kaan tam olarak iyilesti mi?
Beykoz kiz ndn daha ffazla yazmiyosun bakem? Enesten haberler ver.optum sarimi ve seni.
Sekersiz sende yogunsun sanirsam? defne de iyidir ins.
Planner cnm hayirli olsn Allah tamamina erdirsin.sen bu ara resim koymuyosun seni de cok ozldm foto koy bakim. Son halin nedir? Mesela nisandan bir kare. Zeynoyu nasıl suslemissin bir gorwlim diyorum anali kizli

Yaren nur icin yorumlara sağolun. O sizin guzelliginiz dostlaar
Allahim aksam olmus. Unuttum mu acaba birileroni yoksa?
Su eskiler nerede yaw.lillac sanirim tamamen terketti bizi
Neyse annemlere gideym.belki bir faydam dokunur. Ses telleri kotu. Dr konusma demis.grip cok kotu vurdu ve o da zaturre
Beni de migren rahat bırakmıyor hep bi bas agrisi bu aralar.
Neyse Rabbim dermansiz dert vermesin degil mi ama? Cok şükür bu gunumuze.
Simdilik benden bu kadar.sevgilerimlen hoscakalin