- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Selam herkese
Bi kaç gün annemde ve ablamda kaldım geçmiş birikmiş çok şükür bitti:)
Ablamda 2 çocukla tarık buğra çok güzel vakit geçiriyodu dün akşam eve geldik bu gün çok huysuz sıkıldı galiba artık evdeki oyuncaklarındanda sıkılmış olmalıki çok fazla oyalamıyo en uzun oynadığı oyuncağı legoları
Nasıl oyuncaklar alsam bilemedim:26:
Aşılar olunmuş geçmiş olsun kuzularıma bizimkide 8 kasımda daha 1 ay önceden aşı günü saymaya başlamıştım :) rahatsızlandığı zaman iğne olmuştu şimdi dr odasında üzerini çıkardığım zaman kıyamet koparıyo bakalım aşıda ne yapıcak
Talaycım;ben şu anda dışarı çıkarken külotlu çorap giydiriyorum ama havalar iyice soğuduğu zaman termal tayt kullanıcam sıcacık olureniştem kendi oğluşuna alırken tarık buğrayada almış sağolsun hazırda bekliyo:) tarıık buğra tvye çok meraklı izlemeye değilde daha çok kumandayla karıştırmaya:) kanallar değiştikçe hoşuna gidiyo..bazen müzik kanallarında kalıp oynamaya başlıyo bazende pepe izliyo denk gelirse
Azraece ve ilkimcim; sınırsız netleriniz hayırlı olsun sınırsız zamanlar geçirmeniz dileğiyle öptüm sizleri :)
Nagişim; canım ne vardı o kadar ağlıycak kıyamam gözlerinde şişmiş:) çok merak ettim filmi ilk fırsatta izliycem..
Bu arada tarık buğra ya dr alerjikd edikten sonra aklıma ilk çağla ve yarennur geldi ama hatırladım kadarıyla yarennurun göğsünde ve sırtında hırıltı olmuyo?tarık buğra tamamen tıkanıyo.. Sen yinede bi test yaptır inş alerjik değildir
Pekmezi ben sabahaları 1 tatlı kaşığı veriyorum az veriyorum acaba:26: keçi boynuzu pekmezini nerden temin ediyosun canım markası ne?
Kızlar bebişlere hangi marka bal kullanıyosunuz?
Şimdi şişme yelekli mahirime boncuk kayrama ve olmayan elbisesiyle şirineme bakmaya gidiyorum![]()
cnm sisme yelekli Mahiri daha cekemedim ama en yakin zamanda koyucam,,cok yakinda bizi izlemeye devam edin hemi :))